MAE Airstyler Krultang Airwrap

(6 klantbeoordelingen)
Toevoegen aan vergelijken
8
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je MAE® Airstyler Krultang 5 in 1 Multi Styler Föhn - Föhnborstel - Hairwrap - TikTok - Nieuwe Versie 4 2023 edition kopen voor slechts €79,95
  • De laagste prijs van MAE® Airstyler Krultang 5 in 1 Multi Styler Föhn - Föhnborstel - Hairwrap - TikTok - Nieuwe Versie 4 2023 edition werd verkregen op 26 februari 2024 18:33.

 79,95

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: MAE® Airstyler Krultang 5 in 1 Multi Styler Föhn - Föhnborstel - Hairwrap - TikTok - Nieuwe Versie 4 2023 edition - €79,95
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor MAE® Airstyler Krultang 5 in 1 Multi Styler Föhn - Föhnborstel - Hairwrap - TikTok - Nieuwe Versie 4 2023 edition
Laatste updates:
  • €79,95 - 25 december 2023
  • €73,95 - 11 december 2023
  • €79,95 - 29 november 2023
  • €69,95 - 20 november 2023
  • €79,95 - 14 oktober 2023
  • €73,95 - 26 september 2023
  • €79,95 - 8 september 2023
  • €69,95 - 7 september 2023
Sinds: 7 september 2023
  • Hoogste prijs: €79,95 - 8 september 2023
  • Laagste prijs: €69,95 - 7 september 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 26 februari 2024 18:33
MAE Airstyler Krultang Airwrap

 79,95

Beschrijving

MAE Airstyler Krultang Airwrap review

Zeg hallo tegen de MAE Airstyler Krultang Airwrap, jullie nieuwe beste vriendin voor ongelooflijke en oogverblindende kapsels. 😍

Dit fantastische apparaat is boordevol baanbrekende technologieën en super veelzijdige functies die je helpen om je haar in een mum van tijd te transformeren. Maar wacht, er is meer! Laten we eens kijken naar de geweldige voordelen, de revolutionaire technologie, hoe het je haar doet stralen, en natuurlijk de geweldige accessoires die bij deze beauty komen.

MAE Airstyler Krultang Airwrap reviewMAE Airstyler Krultang Airwrap 1MAE Airstyler Krultang Airwrap 2

Waar je ook naar op zoek bent, de MAE Airstyler Krultang Airwrap maakt je dromen werkelijkheid!

Ben je op zoek naar een innovatief stylingapparaat waarmee je de meest spectaculaire kapsels kunt creëren? Dan is de MAE Airstyler Krultang Airwrap de perfecte oplossing voor jou. Dit apparaat is uitgerust met de nieuwste technologieën en biedt een veelzijdige reeks functies waarmee je jouw haar in een handomdraai in model brengt. In deze review bespreken we de voordelen van de MAE Airstyler Krultang Airwrap, de vernieuwde technologie, het effect op het haar en de meegeleverde accessoires.

5 verschillende opzetstukken

Bij aankoop van de MAE Airstyler ontvang je een veelzijdige multistyler, compleet met 5 verschillende opzetstukken. Met deze opzetstukken kun je eenvoudig diverse kapsels creëren. Opvallend genoeg lijken de opzetstukken sterk op die van de Dyson Airwrap. Ze bieden de mogelijkheid om krullen, beachy waves en zelfs gladde, gepolijste kapsels te maken. Daarnaast zijn ze geschikt voor zowel nat als droog haar. Met deze multistyler kun je werkelijk alle kanten op!

MAE Airstyler Krultang Airwrap 5 verschillende opzetstukken

Wat reviewers vinden van de MAE Airstyler Krultang Airwrap

De airwrap is een stylingtool die kan drogen, stylen en krullen. Het apparaat wordt beschreven als een betaalbaar alternatief voor de duurdere Dyson Airwrap. De reviews zijn over het algemeen positief, met enkele kanttekeningen. Gebruikers zijn blij met de verschillende standen en opzetstukken die het apparaat heeft en zijn tevreden met de resultaten. Ze vinden de MAE Airwrap gemakkelijk in gebruik en hebben geen speciale vaardigheden nodig om het te gebruiken.

Een nadeel dat genoemd wordt, is dat de krulopzetstukken niet ideaal zijn voor dik haar, omdat ze niet genoeg haar oppakken. Daarnaast hebben sommige gebruikers moeite om het hele haar in één keer te stylen, hoewel dit waarschijnlijk meer aan hun eigen haartype ligt dan aan het apparaat zelf. Gebruikers adviseren om een stylingsproduct of haarspray te gebruiken voor het beste resultaat en raden aan om het met handdoekdroog haar te gebruiken.

Over het algemeen vinden gebruikers dat de MAE Airstyler een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft. Het apparaat is gemakkelijk in gebruik en kan goede resultaten opleveren, hoewel het misschien niet geschikt is voor iedereen. Als je op zoek bent naar een betaalbare stylingtool die kan drogen, stylen en krullen, dan is de airstyler het overwegen waard.

Voordelen MAE Airstyler Krultang Airwrap

De MAE Airstyler Krultang Airwrap is een 5-in-1 stylingapparaat waarmee je je haar kunt föhnen, krullen, stijlen en de luchtstroom kunt gebruiken voor het in model brengen van je haar. Het apparaat is voorzien van vijf verschillende opzetstukken, waardoor je jouw haar op verschillende manieren kunt stylen. Hierdoor hoef je niet langer meerdere apparaten te gebruiken om verschillende kapsels te creëren. De MAE Airwrap is bovendien zeer gebruiksvriendelijk en kan worden gebruikt op zowel nat als droog haar. Het apparaat is geschikt voor kort en lang haar en biedt betaalbaar genieten van de beste kwaliteit.

Vernieuwde technologie

De MAE Airstyler Krultang Airwrap maakt gebruik van de nieuwste technologieën om je haar in model te brengen. Het apparaat is uitgerust met een motor die draait met een snelheid van 110.000 omwentelingen per minuut. Hierdoor volgt de luchtstroming het aangrenzende oppervlak en ontstaat er een draaikolk van lucht rondom het opzetstuk van de krultang. De hitte van de luchtstroom zorgt er tegelijkertijd voor dat de waterstofbruggen in het haar worden verbroken, waardoor het haar de nieuwe vorm kan aannemen. Deze combinatie van hitte en luchtstroming zorgt ervoor dat je haar mooi in model komt te zitten, zonder dat het beschadigd raakt door de hitte.

Volumineus kapsel

Met de MAE Airstyler Krultang Airwrap creëer je een volumineus kapsel met prachtige volle krullen. De draaikolk van de krultang trekt de haren automatisch aan en wikkelt ze om het opzetstuk, waardoor je haar een prachtige gekrulde vorm krijgt. Hierdoor hoef je niet zelf lastig pluk voor pluk het haar om de krultang te draaien, maar wordt dit voor jou gedaan. Voor het maken van de krullen zijn er 2 opzetstukken waarbij bij de één de luchtstroming linksom draait en de ander rechtsom. Daarnaast maak je met de föhnborstel je haar prachtig glad voor het stijlen van je haar, waardoor je het perfecte volumineuze kapsel kunt creëren.

Meegeleverde accessoires

De MAE Airstyler Krultang Airwrap wordt geleverd met vijf verschillende opzetstukken, waaronder twee krultangen, een föhnborstel en een gladmakende borstel. Daarnaast bevat de set ook een hittebestendige tas om het apparaat veilig op te bergen en mee te nemen op reis. Het apparaat is ook voorzien van een automatische uitschakelfunctie, wat erg handig is voor mensen die vaak vergeetachtig zijn of haast hebben.

Conclusie MAE Airstyler Krultang Airwrap

Als je op zoek bent naar een veelzijdig stylingapparaat waarmee je de meest spectaculaire kapsels kunt creëren, dan is de MAE Airstyler Krultang Airwrap zeker het overwegen waard. Het apparaat is zeer gebruiksvriendelijk, biedt verschillende stylingmogelijkheden en is geschikt voor alle haartypes. Daarnaast maakt de nieuwste technologie het mogelijk om je haar mooi in model te brengen zonder het te beschadigen. De meegeleverde accessoires maken het apparaat nog aantrekkelijker en de automatische uitschakelfunctie is erg handig en veilig. Kortom, de MAE Airwrap is een geweldig stylingapparaat voor mensen die van een mooi kapsel houden zonder veel gedoe.

Bekijk meer föhnborstels op bol.com

Beste Dyson Airwrap dupe’s

Dyson Airwrap

8Expert Score
MAE Airstyler Krultang Airwrap review Zeg hallo tegen de MAE Airstyler Krultang Airwrap, jullie nieuwe beste vriendin voor ongelooflijke en oogverblindende kapsels. 😍 Dit fantastische apparaat is boordevol baanbrekende technologieën en super veelzijdige functies die je helpen om je haar in een mum van tijd te transformeren. Maar wacht, er is meer! Laten we eens […]
Pluspunten
  • De MAE Airstyler Krultang Airwrap is een 5-in-1 stylingapparaat met vijf verschillende opzetstukken, waardoor je jouw haar op verschillende manieren kunt stylen.
  • Het apparaat is zeer gebruiksvriendelijk en kan worden gebruikt op zowel nat als droog haar.
  • Het maakt gebruik van de nieuwste technologieën, waarbij de luchtstroom het aangrenzende oppervlak volgt en er een draaikolk van lucht ontstaat, zonder dat het haar beschadigd raakt door de hitte.
  • Het apparaat creëert automatisch krullen, waardoor je haar een prachtige gekrulde vorm krijgt.
  • Het biedt betaalbaar genieten van de beste kwaliteit.
- Minpunten
  • Het krulopzetstuk is niet ideaal voor dik haar, omdat het niet genoeg haar oppakt.
  • Sommige gebruikers hebben moeite om het hele haar in één keer te stylen, hoewel dit waarschijnlijk meer aan hun eigen haartype ligt dan aan het apparaat zelf.

Extra informatie

Specificaties: MAE Airstyler Krultang Airwrap

Diameter (cm)

0

Meegeleverde accessoires

Blaasmond, Ronde krulborstel

Kleur

Zilver (grijs), Roze

Materiaal

Keramische coating

Merk

Mae Commerce

Snoerlengte (m)

2

Verpakkingsinhoud

1x Airstyler 5x opzetstuk: – Borstel – Ronde borstel – Krul links – Krul Rechts – Luchttunnel – Handschoen 1x handleiding

Vermogen (W)

0

Minimale temperatuur

50 °C

Ion technologie

Ja

Keramische verwarmingselementen

Nee

Met verzorgende olie

Nee

Temperatuur instellingen

Ja

Draadloos

Nee

Dual Voltage

Nee

Flexibel roterend koord

Ja

Ophangbaar

Ja

Koude lucht positie

Nee

Aantal warmtestanden

4

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

1

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Val, water of stoot schade

Reparatie type

Carry-in, On-site repair, Pick-up en return

Aantal snelheden

4

CE markering

Zichtbaar

Extra smal handvat

Nee

Gewicht (g)

902

Intrekbare borstelpennen

Nee

Materiaal borstelharen

Kunststof

Maximum diameter krulborstel

Normaal – 3 – 4 cm

Met display

Nee

Met evenredige luchtverplaatsing

Ja

Minimum diameter krulborstel

Normaal – 3 – 4 cm

Roterende borstel

Nee

Taal handleiding

Engels

Verpakking breedte (mm)

283

Verpakking hoogte (mm)

68

Verpakking lengte (mm)

296

Voltage (V)

220

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor MAE® Airstyler Krultang 5 in 1 Multi Styler Föhn - Föhnborstel - Hairwrap - TikTok - Nieuwe Versie 4 2023 edition
Laatste updates:
  • €79,95 - 25 december 2023
  • €73,95 - 11 december 2023
  • €79,95 - 29 november 2023
  • €69,95 - 20 november 2023
  • €79,95 - 14 oktober 2023
  • €73,95 - 26 september 2023
  • €79,95 - 8 september 2023
  • €69,95 - 7 september 2023
Sinds: 7 september 2023
  • Hoogste prijs: €79,95 - 8 september 2023
  • Laagste prijs: €69,95 - 7 september 2023

Beoordelingen (6)

6 recensies voor MAE Airstyler Krultang Airwrap

4.7 uit 5
5
0
1
0
0
Write a review
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling
  1. Ellen Van der beek

    Deze krultang is een geweldig alternatief voor de originele Dyson Airwrap! Het is zo gemakkelijk om mijn haar in model te brengen! Ik krijg zelfs complimenten zoals ‘Ben je naar de kapper geweest? Je haar ziet er vandaag geweldig uit!’ Dit is echt een geweldige tool. Het is ook fijn dat er verschillende temperatuurstanden zijn, van warm tot heet, zodat je haar mooi in model blijft. Elk opzetstuk is een must-have! Ik ben er echt heel blij mee! Het enige nadeel is dat het niet verkrijgbaar is in het zwart, maar het roze is ook heel leuk haha.

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  2. Floortje Raskin

    Dit is een uitstekende vervanger voor de originele Dyson Airwrap! Het is zeer eenvoudig om mijn haar in het gewenste model te krijgen en ik krijg zelfs complimenten over hoe goed mijn haar eruitziet. Deze tool is echt fantastisch. Bovendien is het fijn dat er verschillende warmtestanden zijn om mijn haar in model te houden. Elk opzetstuk is een must-have! Ik ben er zeer tevreden over! Het enige nadeel is dat het niet beschikbaar is in het zwart, maar roze is ook leuk.

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  3. Sophie Bakker

    Dit is echt een geweldige dupliceer van de originele Dyson Airwrap! Het is zo gemakkelijk om mijn haar in model te krijgen. Ik ontvang zelfs complimenten zoals: “Ben je naar de kapper geweest? Je haar ziet er geweldig uit vandaag!” Dit is echt een handige tool. Bovendien is het fijn dat er verschillende warmte-instellingen zijn, van warm tot heet, zodat mijn haar perfect in model blijft. Elk opzetstuk is een absolute must-have! Ik ben er ontzettend blij mee! Het enige nadeel is dat het niet verkrijgbaar is in het zwart, maar roze is ook prima haha!

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  4. Sophie Bakker

    Ik ben echt onder de indruk van de Dyson Airwrap dupe die ik heb gevonden! Het is zo eenvoudig om mijn haar in model te brengen en ik krijg zelfs complimenten zoals: “Heb je net een kappersbezoek gehad? Je haar ziet er geweldig uit vandaag!” Het is echt een handig hulpmiddel, vooral omdat het verschillende warmte-instellingen heeft, van warm tot heet, om mijn haar perfect in model te houden. Elk opzetstuk is absoluut een must-have! Ik ben er ontzettend blij mee, ook al is het enige nadeel dat het niet verkrijgbaar is in het zwart, maar roze is ook prima, haha!

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  5. Sara

    Zelf had ik ook de Dyson, maar die ging helaas snel kapot. Daarom was ik op zoek naar een vervanger en kwam ik bij deze uit. Hij werkt geweldig. Ik heb vrij dik haar, maar met het föhnopzetstuk droogt mijn haar supersnel. Ook met de andere opzetstukken kan ik prachtige kapsels creëren. Dit is zeker een goede vervanging. Het wordt geleverd in een mooie doos en de levering was snel… Ik ben een zeer tevreden klant!

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  6. Angela

    Voor mij helaas niet super. De rollers zijn te dik en ben op zoek naar de dunnere rollers die je bij Dyson erbij kunt bestellen. Ik krijg hier wat slag mee, maar zakt in een uur weer in elkaar. Met de Dyson met dunne rollers blijft het een dag zitten

    + Pluspunten: Het föhnen gaat goed, product niet slecht, rollers voor mij echter te dik.
    - Minpunten: Geen extra dunne rollers erbij te bestellen
    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

    Plaats een recensie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Review Hoek
    Logo
    Nieuwe Account Aanmaken
    Vergelijk items
    • Totaal (0)
    Vergelijken
    Shopping cart