L’Oréal Paris Sublime Bronze Zelfbruinende Body Spray

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.2
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je L’Oréal Paris Sublime Bronze Zelfbruinende Body Spray - Lichaam - 150 ml - Zelfbruiner kopen voor slechts €15,99
  • De laagste prijs van L’Oréal Paris Sublime Bronze Zelfbruinende Body Spray - Lichaam - 150 ml - Zelfbruiner werd verkregen op 20 april 2024 06:21.

 15,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: L’Oréal Paris Sublime Bronze Zelfbruinende Body Spray - Lichaam - 150 ml - Zelfbruiner - €15,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor L’Oréal Paris Sublime Bronze Zelfbruinende Body Spray - Lichaam - 150 ml - Zelfbruiner
Laatste updates:
  • €15,99 - 20 april 2024
  • €17,99 - 19 april 2024
  • €15,99 - 16 april 2024
  • €15,50 - 26 maart 2024
  • €15,40 - 25 maart 2024
  • €14,00 - 22 maart 2024
  • €15,89 - 20 maart 2024
  • €17,40 - 18 maart 2024
Sinds: 6 november 2023
  • Hoogste prijs: €23,89 - 28 december 2023
  • Laagste prijs: €13,80 - 28 februari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 06:21
L’Oréal Paris Sublime Bronze Zelfbruinende Body Spray
L’Oréal Paris Sublime Bronze Zelfbruinende Body Spray

 15,99

Beschrijving

L’Oréal Paris Sublime Bronze Zelfbruinende Body Spray review

Vroeger liep men vaak rond met een oranje handafdruk, omdat men niet goed had afgeveegd, maar gelukkig zijn de tijden veranderd en zijn er tegenwoordig veel betere zelfbruiners op de markt beschikbaar.

L’Oréal Paris Sublime Bronze Zelfbruinende Body Spray is één van deze zelfbruiners die zich onderscheidt van de rest. Het belooft een egaal bruin resultaat, zonder dat je te maken krijgt met vlekken of een oranje kleur. Dit klinkt natuurlijk als muziek in de oren van degenen die in het verleden slechte ervaringen hebben gehad met zelfbruiners.

Maakt L’Oréal Sublime Bronze zijn beloftes ook waar?

Volgens gebruikers is het antwoord op deze vraag een volmondig ‘ja’. L’Oréal Sublime Bronze levert inderdaad een egaal bruin resultaat, zonder dat je te maken krijgt met vlekken of een oranje kleur. Dit is een groot pluspunt, aangezien dit vaak het grootste probleem is met zelfbruiners.

Weinig klachten over vlekken

Een ander groot pluspunt van L’Oréal Sublime Bronze is dat er weinig klachten zijn over vlekken. Dit is een probleem dat vaak voorkomt bij zelfbruiners, maar bij L’Oréal Sublime Bronze lijkt dit niet het geval te zijn. Dit betekent dat je minder tijd hoeft te besteden aan het bijwerken van vlekken en dat je een egaal resultaat krijgt.

De geur: voor de één geen probleem, voor de ander een deal breaker

Een van de minpunten van L’Oréal Sublime Bronze is de geur. De geur wordt door sommige gebruikers als lekker beschreven, terwijl andere gebruikers de geur als storend beschrijven. Dit is natuurlijk subjectief, dus het is verstandig om een proefverpakking te kopen om te zien of de geur je bevalt.

L’Oréal Sublime Bronze in de strijd tegen de melkflessen

Een ander groot pluspunt van L’Oréal Sublime Bronze is dat het helpt in de strijd tegen de melkflessen. Deze term wordt gebruikt voor witte strepen die ontstaan wanneer je niet goed insmeert, dit gebeurt vaak bij de oksels en knieën. L’Oréal Sublime Bronze helpt om deze strepen te voorkomen, zodat je een egaal resultaat krijgt.

Hoe gebruik je L’Oréal Sublime Bronze?

Het gebruik van L’Oréal Subime Bronze is eenvoudig. De spray of mist kan worden gebruikt op een droge en gereinigde huid. Spray of mist eerst op een opgevouwen tissue of op je handen, en verdeel daarna gelijkmatig over je lichaam. Laat het product inwerken voor minimaal een half uur voordat je je aankleedt.

De kleur van L’Oréal Sublime Bronze

De kleur die je krijgt met L’Oréal Sublime Bronze is een mooi, natuurlijk ogend bruin. De kleur bouwt zich op na een paar dagen en is makkelijk aan te passen naar je eigen wensen.

De voor- en nadelen van L’Oréal Sublime Bronze

Een van de grootste voordelen van L’Oréal Sublime Bronze is dat het een egaal resultaat geeft zonder vlekken of oranje kleur. Het is ook gemakkelijk in gebruik en helpt bij het voorkomen van melkflessen. Een nadeel kan zijn dat de geur voor sommige mensen storend kan zijn.

Tot slot L’Oréal Paris Sublime Bronze Zelfbruinende Body Spray

Al met al is L’Oréal Sublime Bronze een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een zelfbruiner die een egaal resultaat geeft zonder vlekken of oranje kleur. Het is gemakkelijk in gebruik en helpt bij het voorkomen van melkflessen. Hoewel de geur subjectief kan zijn, is het wel verstandig om een proefverpakking te kopen om te zien of de geur je bevalt.

Bekijk meer tanning spray op bol.com

De beste dermaroller voor jouw huid

 

 

9.2Expert Score
L’Oréal Paris Sublime Bronze Zelfbruinende Body Spray review Vroeger liep men vaak rond met een oranje handafdruk, omdat men niet goed had afgeveegd, maar gelukkig zijn de tijden veranderd en zijn er tegenwoordig veel betere zelfbruiners op de markt beschikbaar. L’Oréal Paris Sublime Bronze Zelfbruinende Body Spray is één van deze zelfbruiners die zich onderscheidt […]
Pluspunten
  • Prijs
  • Egaal bruin
- Minpunten
  • Geur

Extra informatie

Specificaties: L’Oréal Paris Sublime Bronze Zelfbruinende Body Spray

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Antirimpel

Nee

Geschikt voor lichaamsdeel

Lichaam

Gewicht (g)

174

Inhoud (ml)

150

Kleurintensiteit

Licht

Parfumvrij

Nee

Signaalwoord

Waarschuwing

Substantie

Lotion

Type dispenser

Spray

Verpakking breedte (mm)

75

Verpakking hoogte (mm)

53

Verpakking lengte (mm)

145

Waarschuwingen

12+ jaar

Watervast

Nee

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor L’Oréal Paris Sublime Bronze Zelfbruinende Body Spray - Lichaam - 150 ml - Zelfbruiner
Laatste updates:
  • €15,99 - 20 april 2024
  • €17,99 - 19 april 2024
  • €15,99 - 16 april 2024
  • €15,50 - 26 maart 2024
  • €15,40 - 25 maart 2024
  • €14,00 - 22 maart 2024
  • €15,89 - 20 maart 2024
  • €17,40 - 18 maart 2024
Sinds: 6 november 2023
  • Hoogste prijs: €23,89 - 28 december 2023
  • Laagste prijs: €13,80 - 28 februari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “L’Oréal Paris Sublime Bronze Zelfbruinende Body Spray”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart