Looki Keukenmachine

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.5
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Looki Keukenmachine 1800W - 6 Snelheden - 6L - Keukenmixer - Foodprocessor - Keukenrobot kopen voor slechts €99,00
  • De laagste prijs van Looki Keukenmachine 1800W - 6 Snelheden - 6L - Keukenmixer - Foodprocessor - Keukenrobot werd verkregen op 13 april 2024 04:23.

 99,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Looki Keukenmachine 1800W - 6 Snelheden - 6L - Keukenmixer - Foodprocessor - Keukenrobot - €99,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Looki Keukenmachine 1800W - 6 Snelheden - 6L - Keukenmixer - Foodprocessor - Keukenrobot
Laatste updates:
  • €99,00 - 5 april 2024
  • €79,00 - 20 maart 2024
  • €99,00 - 18 maart 2024
  • €89,00 - 14 maart 2024
Sinds: 14 maart 2024
  • Hoogste prijs: €99,00 - 18 maart 2024
  • Laagste prijs: €79,00 - 20 maart 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 13 april 2024 04:23

Beschrijving

Looki Keukenmachine Review: De Ultieme Keukenhulp voor Snel en Lekker Koken

Ben je op zoek naar een keukenmachine die jouw kook- en bakervaring naar een hoger niveau tilt? Zoek niet verder, want de Looki Keukenmachine is hier om je te helpen! Met zijn krachtige 1800 W vermogen en een scala aan handige functies, is dit apparaat een onmisbare toevoeging aan elke keuken. In dit uitgebreide review zullen we alle aspecten van de Looki Keukenmachine behandelen en ontdekken waarom dit apparaat een must-have is voor kookliefhebbers.

Voor Elk Gerecht de Juiste Mixer

De Looki Keukenmachine wordt geleverd met drie verschillende opzetstukken, waarmee je voor elk gerecht de juiste mixer tot je beschikking hebt. Of je nu een salade wilt mengen, eieren wilt mixen of grof deeg wilt kneden voor brood, deze machine kan het allemaal aan. De open mixer is perfect voor het bereiden van frisse salades, terwijl de traditionele mixer ideaal is voor het mixen van eieren of beslag. De enkele haak mixer is handig voor het zwaardere werk, zoals het kneden van deeg. Met deze veelzijdige opzetstukken wordt het creëren van culinaire meesterwerken een fluitje van een cent!

Eenvoudig in Gebruik

Als e-commerce specialist begrijpen we dat gebruiksgemak cruciaal is voor een hoge conversie rate. De Looki Keukenmachine scoort hier opvallend goed. Met slechts twee knoppen op het apparaat kun je de snelheid instellen en de mengarm omhoog tillen. Het vullen van de ruime 6L mengkom is een fluitje van een cent, en het spatscherm zorgt ervoor dat je keuken schoon blijft tijdens het gebruik. Selecteer een van de zes standen, en de keukenmachine doet al het werk voor jou. Of je nu een ervaren chef-kok bent of een beginnende kookliefhebber, met de Looki Keukenmachine kan iedereen moeiteloos de lekkerste gerechten bereiden.

Hoogwaardige Materialen voor Duurzaamheid en Stijl

Als e-commerce specialist weten we dat de kwaliteit en uitstraling van een product van groot belang zijn voor klanten. De Looki Keukenmachine is gemaakt van roestvrij metaal en ABS-materialen, waardoor het apparaat niet alleen duurzaam en stevig is, maar ook een moderne en stijlvolle uitstraling heeft in elke keuken. Deze hoogwaardige materialen garanderen een lange levensduur, zodat je jarenlang kunt genieten van je keukenhulp.

Krachtig en Efficiënt

Met een vermogen van 1800 W is de Looki Keukenmachine een krachtige partner in de keuken. Of je nu een taart wilt bakken of deeg wilt kneden voor brood, dit apparaat klaart de klus snel en efficiënt. Het bespaart niet alleen tijd, maar ook moeite, omdat je geen vermoeide armen meer hebt van het handmatig mixen. Met dit apparaat ben je verzekerd van perfecte resultaten bij elke bereiding.

Inhoud Mengkom en Veiligheid

De Looki Keukenmachine wordt geleverd met een ruime 6L mengkom, waardoor je grote hoeveelheden kunt bereiden voor familie en vrienden. Bovendien is de keukenmachine veilig in gebruik dankzij het stevige model met antislip materialen op de bodem. Zo blijft het apparaat stabiel staan tijdens het gebruik, zelfs bij het zwaardere kneedwerk.

Gemakkelijk Schoon te Maken

Als e-commerce specialist weten we dat gemak en hygiëne belangrijke overwegingen zijn voor klanten. De Looki Keukenmachine is eenvoudig schoon te maken. De mengkom, het spatscherm en de garde zijn vaatwasserbestendig, waardoor je ze zonder gedoe kunt reinigen. De overige onderdelen kunnen eenvoudig worden losgedraaid en schoongemaakt met een reinigingsmiddel. Zo ben je snel klaar met opruimen en houd je jouw keuken altijd schoon en fris.

Conclusie: Een Keukenwonder dat je niet wilt Missen

Met zijn krachtige prestaties, veelzijdige opzetstukken en hoogwaardige materialen is de Looki Keukenmachine een ware aanwinst voor elke keuken. Of je nu een ervaren chef bent of net begint met koken, dit apparaat maakt het bereiden van de lekkerste gerechten een fluitje van een cent. Met de juiste mixer voor elk gerecht, een ruime mengkom en handige veiligheidskenmerken is de Looki Keukenmachine een must-have voor kookliefhebbers. Maak je geen zorgen over schoonmaken, want dit apparaat is ook nog eens gemakkelijk schoon te maken. Als e-commerce specialist raden we de Looki Keukenmachine 1800 W ten zeerste aan voor iedereen die van koken en bakken houdt!

Bekijk meer keukenmachines op bol.com

9.5Expert Score
Looki Keukenmachine Review: De Ultieme Keukenhulp voor Snel en Lekker Koken Ben je op zoek naar een keukenmachine die jouw kook- en bakervaring naar een hoger niveau tilt? Zoek niet verder, want de Looki Keukenmachine is hier om je te helpen! Met zijn krachtige 1800 W vermogen en een scala aan handige functies, is dit […]
Pluspunten
  • Krachtig 1800 W vermogen voor snel koken en bakken.
  • Drie opzetstukken voor verschillende gerechten.
  • Ruime 6L mengkom voor grote hoeveelheden.
  • Hoogwaardige materialen voor duurzaamheid en stijl.
  • Eenvoudig in gebruik met zes verschillende standen.
  • Gemakkelijk schoon te maken, vaatwasserbestendig.

Extra informatie

Specificaties: Looki Keukenmachine

Automatisch uitschakelen

Nee

Vaatwasser veilig

Ja

Aantal snelheden

6

Type snelheid

6 of meer snelheden

Continu of puls actie

Ja

Verwarmingscapaciteit

Nee

Ijs maler

Nee

Turbo feature

Ja

Planetaire werking

Ja

Roerfunctie

Ja

Vermogen (W)

1800

Bodem met antislip

Ja

Kleur

Zwart

Koord opslagruimte

Ja

Materiaal behuizing

Kunststof

Materiaal hak oppervlak

Niet van toepassing

Bediening

Draaisysteem, Handmatig, Knoppen, Automatisch

Met maatverdeling

Nee

Materiaal kom

RVS

Aantal mesjes / scheerringen

3

Afneembare mesjes

Ja

Aantal snij / rooster platen

0

Type keukenmachine

Keukenmixer

Aanvullende functies

Mengen, mixen, opkloppen

Verpakkingsinhoud

-1x Looki Keukenmachine -1x Mengkom -1x Deeghaak -1x Menghaak -1x Garde

Inclusief kookboek

Ja

Inclusief mix accessoire

Kloppers/garde, Kneedhaak

Opbergbox accessoires

Ja

Product hoogte (cm)

19

Product lengte (cm)

29

Product breedte (cm)

33

Product gewicht (kg)

2

Inhoud (l)

6

Snoerlengte (m)

2

Merk

Looki

Introductie

2023

MPN (Manufacturer Part Number)

LKI-KITCHEN1

Taal handleiding

Nederlands, Engels

Aantal programma's

6

BPA-vrij

Ja

Bediening via mobiele app

Ja

CE markering

Zichtbaar

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Gewicht (g)

5054

Inclusief directe uitloop

Nee

Inklapbaar

Ja

Met opvangbak

Ja

Met zwenkarm

Ja

Model

LKI-KITCHEN1

Reparatie type

Carry-in

Softstart

Ja

Timer

Nee

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Geen

Verpakking breedte (mm)

340

Verpakking hoogte (mm)

270

Verpakking lengte (mm)

417

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Looki Keukenmachine 1800W - 6 Snelheden - 6L - Keukenmixer - Foodprocessor - Keukenrobot
Laatste updates:
  • €99,00 - 5 april 2024
  • €79,00 - 20 maart 2024
  • €99,00 - 18 maart 2024
  • €89,00 - 14 maart 2024
Sinds: 14 maart 2024
  • Hoogste prijs: €99,00 - 18 maart 2024
  • Laagste prijs: €79,00 - 20 maart 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Looki Keukenmachine”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart