Looki Flanellen Elektrische Deken

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.4
Expert ScoreLees recensie

Eenpersoons | Bovendeken | 9 warmtestand(en) | Inclusief timer: Ja | Wasbaar: Ja

 59,95

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Looki Flanellen Elektrische Deken - 160 x 120 – 160W - Warmte Plaid Elektrisch – Bovendeken – Knuffeldeken - Couverture Chauffante - €59,95
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Looki Flanellen Elektrische Deken - 160 x 120 – 160W - Warmte Plaid Elektrisch – Bovendeken – Knuffeldeken - Couverture Chauffante
Laatste updates:
  • €59,95 - 29 december 2023
  • €49,95 - 16 december 2023
  • €53,95 - 11 december 2023
  • €59,95 - 25 oktober 2023
Sinds: 25 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €59,95 - 25 oktober 2023
  • Laagste prijs: €49,95 - 16 december 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 23:32
Looki Flanellen Elektrische Deken

 59,95

Beschrijving

Looki Flanellen Elektrische Deken review

De Looki Flanellen Elektrische Deken is een perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een manier om zichzelf warm te houden tijdens koude winterdagen. Met deze warmtedeken hoef je nooit meer te rillen op de bank of in bed. Het deken is gemaakt van zacht en comfortabel flanel en is verkrijgbaar in één ruim formaat dat geschikt is voor eenpersoons gebruik.

Met deze warmtedeken bespaar je bovendien op je energierekening, omdat de kosten voor het gebruik zeer laag zijn. Dankzij de 12 verschillende timerstanden hoef je je bovendien geen zorgen te maken dat je het deken te lang aan laat staan en onnodig energie verbruikt.

Wat reviewers zeggen over de Looki Flanellen Elektrische Deken

De Looki Flanellen Elektrische Deken heeft vele tevreden gebruikers. Reviewers zijn lovend over de kwaliteit en het gebruiksgemak van deze deken. Een opvallend aspect is dat de flanellen stof als zeer kwaliteitsvol wordt ervaren. De dikte van de flanel is precies goed en de warmte wordt gelijkmatig verdeeld over het hele deken. Daarnaast is het deken degelijk afgewerkt aan de randen, wat de duurzaamheid ten goede komt.

Ook de zachtheid van het materiaal wordt zeer gewaardeerd door reviewers. Het voelt aan als een zachte, flanellen knuffeldeken en voldoet ruimschoots aan de verwachtingen. Het is heerlijk warm voor de koude dagen en de kinderen genieten ervan om gezellig samen een film te kijken. Het deken wordt snel warm en is ook kindvriendelijk. Hij kan niet te warm worden en is lekker zacht.

De eenvoud van de bediening wordt ook benadrukt in de reviews. Het deken is super simpel in gebruik met een warmteregelaar en er zitten meer dan genoeg warmtestanden op. Het formaat van het deken is prima voor een groot persoon en ideaal om op de bank te gebruiken, maar ook voor in bed. Het is fijn dat er een timer op zit zodat het deken niet de hele nacht aan blijft staan. Kortom, het elektrische deken is een dikke aanrader voor iedereen die het lekker warm wil hebben zonder de verwarming hoog te zetten en zuinig met energie om wil gaan.

Ontspanning van top tot teen

De Looki Flanellen Elektrische Deken heeft een perfect, ruim 1-persoonsformaat waarmee je jezelf helemaal onder het zijdenzachte dekentje kunt wikkelen en van top tot teen kunt ontspannen. Dit helpt niet alleen om je slaapkwaliteit te verbeteren, maar kan ook rug- en nekpijn verlichten door de verbeterde bloedcirculatie in je lichaam.

9 Verschillende warmtestanden

De Looki Flanellen Elektrische Deken is voorzien van 9 verschillende warmtestanden, zodat je altijd de gewenste warmte kunt kiezen. Of je nu een echte koukleum bent of juist meer houdt van een aangename warmte, deze warmtedeken biedt voor ieder wat wils.

Turbostand

Heb je het écht koud en wil je snel opwarmen? Dan is er de turbostand. Met deze stand warm je in een mum van tijd op en kun je lekker genieten van de warmte van het deken.

Productveiligheid en 100% Tevredenheidsgarantie

De Looki Flanellen Elektrische Deken voldoet aan de hoogste productveiligheidseisen en is voorzien van een CE-markering. Daarnaast biedt Looki een 100% tevredenheidsgarantie. Als je niet tevreden bent met je aankoop, kijken ze graag samen naar een gepaste oplossing.

Maatvoering en technische specificaties

De Looki Flanellen Elektrische Deken heeft een afmeting van 160 x 120 cm en is verkrijgbaar in één persoonsformaat. Het snoer van het deken kan aan de boven-, onder-, links- of rechterkant geplaatst worden en heeft een lengte van 160 m. Het deken heeft een vermogen van 160 W en weegt 1827 g. Het materiaal is fleece en de kleur is grijs. Het deken is wasbaar en heeft een automatische uitschakelfunctie.

Conclusie Looki Flanellen Elektrische Deken

De Looki Flanellen Elektrische Deken is een perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een manier om zichzelf warm te houden tijdens koude winterdagen. Het deken is gemaakt van hoogwaardige materialen die zacht, comfortabel en duurzaam zijn. Het biedt verschillende verwarmingsniveaus, zodat je de temperatuur kunt aanpassen aan je persoonlijke voorkeur. Bovendien is het gebruik van het deken heel eenvoudig, met een eenvoudige bediening via de controller.

Als je op zoek bent naar een verwarmingsoplossing die niet alleen effectief is, maar ook gemakkelijk te gebruiken en betaalbaar, dan is de Looki Flanellen Elektrische Deken zeker een aanrader. Met zijn stijlvolle uitstraling en functionaliteit is het een geweldige investering die je jarenlang plezier zal bezorgen. Dus waar wacht je nog op? Bestel het elektrische deken vandaag nog en geniet van een comfortabele, warme nachtrust!

Bekijk meer elektrische dekens op bol.com

De beste petroleum kachels

Warm jezelf op met de beste koffiemachine

9.4Expert Score
Eenpersoons | Bovendeken | 9 warmtestand(en) | Inclusief timer: Ja | Wasbaar: Ja
Pluspunten
  • Zacht en comfortabel flanel
  • De warmte wordt gelijkmatig verdeeld
  • Het formaat van het deken is perfect voor een groot persoon en ideaal om op de bank te gebruiken, maar ook voor in bed
  • 9 Verschillende warmtestanden en een turbostand
  • Het snoer van de deken kan aan de boven-, onder-, links- of rechterkant geplaatst worden en heeft een lengte van 160 m
  • Het deken is wasbaar en heeft een automatische uitschakelfunctie
  • Het deken voldoet aan de hoogste productveiligheidseisen en is voorzien van een CE-markering
  • Looki biedt een 100% tevredenheidsgarantie

Extra informatie

Specificaties: Looki Flanellen Elektrische Deken

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte (cm)

120

Product lengte (cm)

160

Type deken

Bovendeken

Locatie snoer

Boven, Links, Onder, Rechts

MPN (Manufacturer Part Number)

LK-1

Materiaal

Fleece

Kleur

Grijs

Wasbaar

Ja

Automatisch uitschakelen

Ja

Gewicht (g)

1827

Anti-allergie

Ja

Aantal warmtestanden

9

Apart instelbare voetenwarmte

N

Timer

Ja

Vermogen (W)

160

Snoerlengte (m)

160

Aantal schakelaars

1

Afstandsbediening

Ja

Antibacteriele coating

Ja

Automatisch uitschakelen na (uur)

1

CE markering

Zichtbaar

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Opwarmtijd (minuut)

5

Overhittingsbeveiliging

Ja

Parallel geschakeld

Nee

Product hoogte (cm)

2

Reparatie type

Carry-in

Scherm

LED Display

Smartfuncties

Geen smartfuncties

Stroomvoorziening

Nee

Taal handleiding

Nederlands, Engels

Uitzonderingen fabrieksgarantie

X

Verpakking breedte (mm)

330

Verpakking hoogte (mm)

150

Verpakking lengte (mm)

359

Verpakkingsinhoud

-1x Elektrische deken -1x Handleiding

Verstelbaar

Ja

Verweven koolstofvezels

Ja

Voedingstype

Adapter, lichtnet

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Looki Flanellen Elektrische Deken - 160 x 120 – 160W - Warmte Plaid Elektrisch – Bovendeken – Knuffeldeken - Couverture Chauffante
Laatste updates:
  • €59,95 - 29 december 2023
  • €49,95 - 16 december 2023
  • €53,95 - 11 december 2023
  • €59,95 - 25 oktober 2023
Sinds: 25 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €59,95 - 25 oktober 2023
  • Laagste prijs: €49,95 - 16 december 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Looki Flanellen Elektrische Deken”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart