Looki Beamer X – Full-HD 6500 Lumen

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.1
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Looki Beamer X - Full-HD 6500 Lumen - WiFi Connect (Streamen Vanaf Telefoon) - Zwart - Mini Projector kopen voor slechts €139,95
  • De laagste prijs van Looki Beamer X - Full-HD 6500 Lumen - WiFi Connect (Streamen Vanaf Telefoon) - Zwart - Mini Projector werd verkregen op 19 april 2024 23:32.

 139,95

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Looki Beamer X - Full-HD 6500 Lumen - WiFi Connect (Streamen Vanaf Telefoon) - Zwart - Mini Projector - €139,95
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Looki Beamer X - Full-HD 6500 Lumen - WiFi Connect (Streamen Vanaf Telefoon) - Zwart - Mini Projector
Laatste updates:
  • €139,95 - 8 april 2024
  • €124,95 - 1 april 2024
  • €119,95 - 20 maart 2024
  • €139,95 - 19 maart 2024
  • €129,00 - 11 maart 2024
  • €134,95 - 5 maart 2024
  • €149,95 - 4 maart 2024
  • €139,95 - 22 februari 2024
Sinds: 27 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €149,95 - 7 december 2023
  • Laagste prijs: €119,95 - 20 maart 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 23:32
Looki Beamer X – Full-HD 6500 Lumen
Looki Beamer X – Full-HD 6500 Lumen

 139,95

Beschrijving

Looki Beamer X Review: Haal de Bioscoopervaring in Huis

De Looki Beamer X is een indrukwekkende HD-beamer die de manier waarop je van je favoriete films en series geniet, volledig zal transformeren. Met een reeks hoogwaardige functies en een gebruiksvriendelijk ontwerp, belooft deze beamer je een kristalheldere beeldresolutie en een meeslepende kijkervaring. In dit uitgebreide review van 1000 woorden nemen we een diepgaande kijk op de Looki Beamer X en ontdekken we waarom deze beamer de perfecte aanvulling kan zijn voor je home-entertainmentsysteem.

Kristalheldere Beeldresolutie voor een Cinematische Ervaring

De Looki Beamer X schittert met zijn indrukwekkende beeldkwaliteit. Met een 6500 lumenlens en een resolutie van 1920 x 1080P, ben je verzekerd van een kristalheldere beeldweergave die je meeneemt in het hart van elke film of serie. Deze hoge resolutie zorgt voor scherpe details en levendige kleuren, waardoor je een meeslepende kijkervaring krijgt die je normaal alleen in een bioscoop zou verwachten.

Een Thuisbioscoop in je Woonkamer

De Looki Beamer X maakt het mogelijk om je woonkamer om te toveren tot een eigen thuisbioscoop. Met de mogelijkheid om beelden weer te geven op een scherm of muur van maximaal 500 centimeter, wordt elke filmavond een betoverende ervaring. Dankzij de slimme keystone- en scherpte-correctiefuncties kun je de projector aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren en behoeften, zodat het beeld altijd perfect is afgesteld.

Streamen vanaf je Smartphone of Tablet

Een van de opvallende kenmerken van de Looki Beamer X is de ingebouwde WiFi-functie. Hiermee kun je eenvoudig en snel verbinding maken met je favoriete apparaten, zoals smartphones, tablets, en laptops. Met slechts één druk op de knop kun je het beeld van je mobiele apparaat of laptop projecteren op de muur of een wit doek. Dit betekent dat je geen seconde hoeft te verspillen en meteen kunt genieten van je favoriete content in groot formaat.

Voordelen van de Looki Beamer X

De Looki Beamer X biedt talloze voordelen die je kijkervaring naar een hoger niveau tillen:

  1. Kristalheldere Full-HD Beeldresolutie (1920x1080p): Geniet van films en series met een verbluffende beeldkwaliteit, met scherpe details en levendige kleuren die je onderdompelen in elke scène.
  2. WiFi Functie om te Verbinden met Smartphone of Tablet: Dankzij de ingebouwde WiFi-functie is het gemakkelijk om je apparaten te verbinden en content te delen met de beamer.
  3. De Nieuwste Bluetooth Standaard (5.0): Sluit draadloos externe luidsprekers aan voor een nog krachtiger geluid, zonder gedoe met kabels.
  4. Hoogwaardige Ingebouwde Speakers: De beamer is uitgerust met kwalitatief hoogwaardige speakers, zodat je kunt genieten van helder en meeslepend geluid zonder extra apparatuur.
  5. Eenvoudig en Gebruiksvriendelijk: De bediening van de beamer is intuïtief en gemakkelijk, zelfs als je geen technische achtergrond hebt.
  6. Makkelijk mee te nemen en op te bergen: De compacte afmetingen en het lichte gewicht maken het eenvoudig om de beamer mee te nemen naar vrienden of op te bergen wanneer je hem niet gebruikt.
  7. Compatibiliteit met al je Multimedia Apparaten: Met vijf diverse aansluitingen is de beamer geschikt voor aansluiting op diverse apparaten, van Chromecast en laptops tot tv’s en gamingconsoles.

Hoogwaardige Speakers voor een Meeslepend Geluid

Een goede geluidskwaliteit is cruciaal bij het kijken van films en series, en de Looki Beamer X stelt niet teleur. Deze Full HD-beamer is speciaal ontworpen met hoogwaardige ingebouwde speakers die rijk en helder geluid leveren. Als je de audio-ervaring nog verder wilt verbeteren, kun je ook externe luidsprekers via Bluetooth aansluiten. Bovendien zorgen de ingebouwde ventilatoren ervoor dat de beamer niet oververhit raakt, wat niet alleen de duurzaamheid bevordert, maar ook bijdraagt aan een energiezuinig gebruik.

Compatibiliteit met al je Multimedia Apparaten

De Looki Beamer X is een veelzijdige beamer die geschikt is voor al je multimedia-apparaten. Met maar liefst vijf verschillende aansluitingen, waaronder HDMI, USB, VGA, AV en 3,5 mm, kun je moeiteloos verbinding maken met je Chromecast, laptop, tv of gamingconsole. Of je nu apparaten gebruikt die draaien op iOS, Android, Microsoft of Sony, deze slimme beamer biedt naadloze compatibiliteit voor al je entertainmentbehoeften.

Specificaties in één oogopslag

  • Merk: Looki
  • Beeldresolutie: 1920x1080P Full HD
  • Lumen: 6500
  • Contrast ratio: 8000:1
  • LED-lamp levensduur: 50000 uur
  • Beeldverhouding: 16:9/4:3
  • Projectie afstand: 1M – 5M
  • Projectiegrootte: 50 – 300 Inch
  • Keystone correctie: 15 Graden
  • WiFi functie: Ja (Telefoonbeeld delen)
  • Ingebouwde speaker: 2x 3W
  • Bluetooth: 5.0
  • Aansluitingen: HDMI/USB/VGA/AV/3.5MM
  • Bevestigingspunt voor standaard/plafondbeugel: Ja
  • Afmetingen: 22 x 16 x 8.7 CM

Handige Draadloze Deling met Ingebouwde WiFi

Een handig kenmerk van de Looki Beamer X is de ingebouwde WiFi-functie waarmee je eenvoudig het scherm van je smartphone of tablet kunt delen met de beamer. Dit is bijzonder handig wanneer je oude video’s of foto’s wilt bekijken zonder last te hebben van losse kabels. Het draagt bij aan het gemak en de flexibiliteit van deze beamer, waardoor je hem voor verschillende doeleinden kunt gebruiken.

100% Klanttevredenheidsgarantie en 30 Dagen Gratis Uitproberen

Looki is toegewijd aan de tevredenheid van haar klanten en biedt een indrukwekkende 100% klanttevredenheidsgarantie. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop of vragen en opmerkingen hebt, staat het klantenserviceteam klaar om je te helpen en samen met jou naar een passende oplossing te zoeken. Bovendien kun je de Looki Beamer X nu bestellen en 30 dagen gratis uitproberen, zodat je zeker weet dat het aan al je verwachtingen voldoet.

Conclusie: De Looki Beamer X Verandert je Kijkervaring

In conclusie, de Looki Beamer X is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige HD-beamer om hun home-entertainmentsysteem naar een hoger niveau te tillen. Met zijn kristalheldere beeldresolutie, handige draadloze functies, hoogwaardige speakers en veelzijdige compatibiliteit, biedt deze beamer alles wat je nodig hebt voor een meeslepende kijkervaring.

Of je nu geniet van een filmavond met vrienden, een romantische avond met je geliefde of gewoon een moment voor jezelf wilt hebben, de Looki Beamer X staat klaar om je favoriete content tot leven te brengen op een groot scherm. Het is compact en draagbaar, wat betekent dat je het gemakkelijk kunt meenemen naar elke gewenste locatie.

Met Looki’s 100% klanttevredenheidsgarantie en de mogelijkheid om de beamer 30 dagen gratis uit te proberen, loop je geen enkel risico. Dus waar wacht je nog op? Haal de Looki Beamer X in huis en dompel jezelf onder in de magie van de thuisbioscoopervaring. Maak van elke kijkervaring een onvergetelijk moment met deze indrukwekkende beamer. Bestel de Looki Beamer X vandaag nog en ontdek zelf het verschil!

Bekijk meer beamers op bol.com

9.1Expert Score
Looki Beamer X Review: Haal de Bioscoopervaring in Huis De Looki Beamer X is een indrukwekkende HD-beamer die de manier waarop je van je favoriete films en series geniet, volledig zal transformeren. Met een reeks hoogwaardige functies en een gebruiksvriendelijk ontwerp, belooft deze beamer je een kristalheldere beeldresolutie en een meeslepende kijkervaring. In dit uitgebreide […]
Pluspunten
  • Kristalheldere Full-HD beeldresolutie voor een indrukwekkende kijkervaring.
  • Handige ingebouwde WiFi-functie voor draadloos streamen vanaf smartphones en tablets.
  • Hoogwaardige ingebouwde speakers voor meeslepend geluid.
  • Eenvoudig en gebruiksvriendelijk ontwerp, zelfs voor niet-technische gebruikers.
  • Compact en draagbaar, ideaal voor zowel thuis als onderweg.
  • Brede compatibiliteit met diverse multimedia-apparaten.
- Minpunten
  • De beamer kan niet worden bediend met een afstandsbediening, wat sommige gebruikers als onhandig kunnen ervaren.
  • Het ontbreken van geavanceerde beeldinstellingen zoals HDR kan teleurstellend zijn voor liefhebbers van beeldoptimalisatie.

Extra informatie

Specificaties: Looki Beamer X – Full-HD 6500 Lumen

Projectietechniek

LED

Beeldschermresolutie

1920 x 1080

Beeldverhouding

16:09

Contrast ratio

8000:1

Short throw

Short throw

Type beamer

Standaard beamer

Minimale projectieafstand (m)

1

Maximale projectieafstand (m)

100

Zoom

1

WIFI

Ja

Aantal 3,5mm mini-jack (AUX) ingangen

1

HDMI

1

Aantal USB 2.0 poorten

0

Aantal USB 3.0 poorten (USB 3.1 Gen 1 Type A)

2

Maximale levensduur lamp (uur)

50000

Luidsprekers

Ja

Vermogen (W)

55

Product breedte (cm)

16.50

Product hoogte (cm)

8.70

Product gewicht (kg)

1.90

Kleur

Zwart

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

1

Reparatie type

Carry-in

Merk

Looki

Verpakkingsinhoud

1x Looki Beamer 1x Afstandsbediening 1x HDMI Kabel 1x AV Kabel 1x Voedingskabel 1x Handleiding

MPN (Manufacturer Part Number)

LKB-1

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

App werkt op besturingssyteem

Android, iOS

Delen van gebruikersgegevens vereist

Nee

Wifi vereist

Ja, met bijzondere eisen, zie productinfo

Bluetooth vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Ja, met bijzondere eisen, zie productinfo

Betaalde diensten vereist

Nee

Compatibel met

Met apparaten in het ecosysteem van fabrikant

Introductiejaar

2022

Introductiemaand

Februari

Ondersteuning met updates

Niet van toepassing

ANSI Lumen (lm)

5000

Beamer aansluitingen

3,5mm mini-jack AUX, HDMI, USB, VGA

Beamerlamp vervangbaar

Nee

Besturingssysteem beamer

Eigen besturingssysteem

Bluetooth

Ja

CE markering

Zichtbaar

Functionaliteit

Screen mirroring

Gaming

Nee

Gewicht (kg)

1.85

HDR

Ja

HDR ondersteuning

DisplayHDR

Ingebouwde accu

Nee

Input resolutie

1920 x 1080

Introductie

2022

Keystone correctie beamer

Verticaal en horizontaal

Keystone correctie graden

15

Lens shift

Horizontaal en verticaal

Maximaal geluidsniveau (dB)

90

Maximale beeldgrootte (inch)

300

Minimale beeldgrootte (inch)

40

Output resolutie

1920 x 1080

Product diepte (cm)

16

Taal handleiding

Nederlands, Engels

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Onredelijk gebruik

VGA poort

1

Verpakking breedte (mm)

240

Verpakking hoogte (mm)

127

Verpakking lengte (mm)

312

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Looki Beamer X - Full-HD 6500 Lumen - WiFi Connect (Streamen Vanaf Telefoon) - Zwart - Mini Projector
Laatste updates:
  • €139,95 - 8 april 2024
  • €124,95 - 1 april 2024
  • €119,95 - 20 maart 2024
  • €139,95 - 19 maart 2024
  • €129,00 - 11 maart 2024
  • €134,95 - 5 maart 2024
  • €149,95 - 4 maart 2024
  • €139,95 - 22 februari 2024
Sinds: 27 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €149,95 - 7 december 2023
  • Laagste prijs: €119,95 - 20 maart 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Looki Beamer X – Full-HD 6500 Lumen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart