Logitech G923 TRUEFORCE – Racestuur en pedalen

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.2
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol, Coolblue, Proshop NL.
  • Bij bol.com kun je Logitech G923 TRUEFORCE - Racestuur en pedalen - PlayStation 4, PlayStation 5 & PC kopen voor slechts €294,00 , wat 7% lager is dan de prijs opProshop NL (€316,02).
  • De laagste prijs van Logitech G923 TRUEFORCE Racing Wheel & Pedalen - PS5/PS4 & PC - Stuurwiel & Pedaalset - Sony PlayStation 4 werd verkregen op 18 april 2024 21:44.

 294,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Logitech G923 TRUEFORCE - Racestuur en pedalen - PlayStation 4, PlayStation 5 & PC - €294,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Logitech G923 TRUEFORCE - Racestuur en pedalen - PlayStation 4, PlayStation 5 & PC
Laatste updates:
  • €294,00 - 18 april 2024
  • €303,00 - 16 april 2024
  • €295,00 - 15 april 2024
  • €296,00 - 10 april 2024
  • €295,00 - 8 april 2024
  • €287,65 - 4 april 2024
  • €293,50 - 2 april 2024
  • €300,90 - 1 april 2024
Sinds: 21 november 2023
  • Hoogste prijs: €361,30 - 23 januari 2024
  • Laagste prijs: €260,76 - 27 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 18 april 2024 21:44
Logitech G923 TRUEFORCE – Racestuur en pedalen
Logitech G923 TRUEFORCE – Racestuur en pedalen

 294,00

Beschrijving

Review van de Logitech G923: De ultieme race-ervaring voor PC en PlayStation

De Logitech G923 is een racestuur en pedaalset die speciaal is ontworpen voor gebruik met PC, PlayStation 4 en PlayStation 5. Met de revolutionaire TRUEFORCE-feedbacktechnologie biedt dit racestuur een ongeëvenaarde race-ervaring. Het stuur reageert op de gamephysics, waardoor je elke bocht, elk knarsend geluid en elke schakeling realistisch kunt voelen. De G923 wordt geleverd met een pedaalset en schakelflippers aan het stuur, waardoor je volledige controle hebt over je racegame.

Next-level racen met de Logitech G923

Het bekroonde Logitech G-design is opnieuw ontworpen voor de G923, waardoor je kunt genieten van de volgende generatie racesturen. De TRUEFORCE-feedbacktechnologie zorgt voor een directe verbinding met in-game simulatie-engines en physics, waardoor je betrouwbare en real-time reacties ervaart. Het feedbackfrequentiebereik is aanzienlijk verbeterd ten opzichte van eerdere generaties, waardoor je nog meer detail en realisme ervaart tijdens het racen.

Dankzij de closed-loop motorregeling van de G923 krijg je de juiste koppeling. De geavanceerde firmware van het racestuur controleert de stroom die door de wielmotoren vloeit en past de spanning voortdurend aan de uitvoer van de gamephysics aan. Hierdoor levert de G923 uiterste precisie en een ongekend realisme. Bovendien biedt de G923 programmeerbare startassistentie met dubbele koppeling in ondersteunde games, waardoor je strakker en sneller van start kunt gaan.

Een professionele afwerking

De Logitech G923 heeft een klassiek design met moderne elementen. De nieuwe kleurinstellingen, geborsteld metaal, sportief lederen stikwerk en gepolijste pedalen geven het racestuur een professionele uitstraling. Het stuurwiel beschikt over volledige Xbox One- of PS4-bedieningselementen, waardoor je alle opdrachten binnen handbereik hebt. Met de 24-standen selectiedraaiknop kun je de tractie, het koppel en de remkracht naar wens instellen. Bovendien heeft de G923 een ingebouwde toerentalindicator met gekleurde leds, zodat je tijdens het racen in ondersteunde games precies kunt zien wanneer je in het rode toerentalbereik komt.

Volledige controle met G Hub

Met de Logitech G Hub Gaming Software voor pc kun je de G923 volledig aanpassen aan jouw wensen. Pas de gevoeligheid van het wiel, de forcefeedbackniveaus en de knopaanpassingen aan met deze krachtige software. Creëer meerdere op maat gemaakte profielen voor elke game en toepassing, zodat je altijd de optimale instellingen hebt voor de ultieme race-ervaring.

Praktische details en compatibiliteit

Het Logitech G923 racestuur heeft een draaihoek van 900 graden, waardoor je nauwkeurige en realistische stuurinput hebt. Het stuur kan eenvoudig worden bevestigd aan je bureau of tafel door middel van klemmen. Houd er rekening mee dat de Logitech G923 niet compatibel is met Xbox of MacOS. Het racestuur wordt geleverd met een USB-aansluiting en is compatibel met Windows-versie 7 en hoger.

Conclusie: De ultieme race-ervaring met de Logitech G923

De Logitech G923 biedt de ultieme race-ervaring voor zowel PC als PlayStation-gamers. Met de TRUEFORCE-feedbacktechnologie en de geavanceerde functies van dit racestuur voel je elke bocht, elk geluid en elke schakeling alsof je echt achter het stuur zit. De pedaalset en schakelflippers aan het stuur bieden extra controle en realisme tijdens het racen. De G923 heeft een professionele afwerking en kan volledig worden aangepast aan jouw voorkeuren via de G Hub-software. Kortom, de Logitech G923 is een uitstekende keuze voor gamers die op zoek zijn naar de ultieme race-ervaring.

Bekijk meer racesturen op bol.com

8.2Expert Score
Review van de Logitech G923: De ultieme race-ervaring voor PC en PlayStation De Logitech G923 is een racestuur en pedaalset die speciaal is ontworpen voor gebruik met PC, PlayStation 4 en PlayStation 5. Met de revolutionaire TRUEFORCE-feedbacktechnologie biedt dit racestuur een ongeëvenaarde race-ervaring. Het stuur reageert op de gamephysics, waardoor je elke bocht, elk knarsend […]
Pluspunten
  • Ongeëvenaarde race-ervaring dankzij de revolutionaire TRUEFORCE-feedbacktechnologie.
  • Realistische respons op gamephysics, waardoor je elke bocht en schakeling voelt.
  • Inclusief pedaalset en schakelflippers voor volledige controle over je racegame.
  • Professionele afwerking met geborsteld metaal, lederen stikwerk en gepolijste pedalen.
  • Volledige aanpassingsmogelijkheden met de G Hub Gaming Software voor pc.
- Minpunten
  • Niet compatibel met Xbox en MacOS.
  • Bevestiging van het stuur vereist klemmen op een bureau of tafel.

Extra informatie

Specificaties: Logitech G923 TRUEFORCE – Racestuur en pedalen

Merk

Logitech G

Plaatsing

Bureaublad

Game platform

PlayStation 4, PlayStation 5, Windows

Draadloos

Nee

Diameter stuurwiel (cm)

27

Maximale draaihoek (graden)

900

Met racestuur voetpedalen

Ja

Met standaard

Nee

Met koppelpedaal

Ja

Talen container

en, nl

Geschikt voor Game

F1, F1 2016, F1 2017, F1 2018, F1 2019

Verpakkingsinhoud

– Steering wheel – Pedals – Power supply – User documentation – 2-year manufacturer’s guarantee

Aanvullende functies

heeft TRUEFORCE force feedback.

Bluetooth

Nee

CE markering

Zichtbaar

Gewicht (g)

7131

MPN (Manufacturer Part Number)

941-000149

Taal handleiding

Engels

Trilfunctie

Ja

Type aansluiting

USB 2.0

Type bevestiging

Klem

Type indicator

Standard edition

Type input/output

USB 2.0 A

Verpakking breedte (mm)

323

Verpakking hoogte (mm)

309

Verpakking lengte (mm)

439

Voedingstype

Adapter, lichtnet

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Logitech G923 TRUEFORCE - Racestuur en pedalen - PlayStation 4, PlayStation 5 & PC
Laatste updates:
  • €294,00 - 18 april 2024
  • €303,00 - 16 april 2024
  • €295,00 - 15 april 2024
  • €296,00 - 10 april 2024
  • €295,00 - 8 april 2024
  • €287,65 - 4 april 2024
  • €293,50 - 2 april 2024
  • €300,90 - 1 april 2024
Sinds: 21 november 2023
  • Hoogste prijs: €361,30 - 23 januari 2024
  • Laagste prijs: €260,76 - 27 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Logitech G923 TRUEFORCE – Racestuur en pedalen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart