Logitech G920 – Driving Force Racing Wheel

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Proshop NL, Coolblue, Bol, Conrad.
  • Bij proshop.nl kun je Logitech G920 Driving Force (Xbox X-S / Xbox One / PC) - Stuurwiel & Pedaalset - Microsoft Xbox One kopen voor slechts €249,90 , wat 22% lager is dan de prijs opConrad (€319,00).
  • De laagste prijs van Logitech Gaming G920 Driving Force Racing Wheel Stuur PC, Xbox One Zwart werd verkregen op 19 mei 2024 09:22.

 249,90

Beste deal op: proshop.nlProshop NL
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Logitech G920 Driving Force (Xbox X-S / Xbox One / PC) - Stuurwiel & Pedaalset - Microsoft Xbox One - €249,90
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Logitech G920 Driving Force (Xbox X-S / Xbox One / PC) - Stuurwiel & Pedaalset - Microsoft Xbox One
Laatste updates:
  • €249,90 - 9 april 2024
  • €299,90 - 27 februari 2024
  • €229,90 - 13 februari 2024
  • €299,90 - 9 januari 2024
Sinds: 9 januari 2024
  • Hoogste prijs: €299,90 - 9 januari 2024
  • Laagste prijs: €229,90 - 13 februari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 mei 2024 09:22
Logitech G920 – Driving Force Racing Wheel
Logitech G920 – Driving Force Racing Wheel

 249,90

Beschrijving

Logitech G920 Driving Force: Het Ultieme Simulatieracestuur voor Xbox One en PC

De Logitech G920 Driving Force-racestuur is een geavanceerd simulatieapparaat dat een meeslepende race-ervaring biedt voor zowel Xbox One als pc-gebruikers. Met realistische forcefeedback, hoogwaardige constructie en handige functies is dit stuur een uitstekende keuze voor racefanaten die op zoek zijn naar een professioneel racestuur. In dit uitgebreide review zullen we de belangrijkste kenmerken en voordelen van de Logitech G920 bespreken, evenals enkele mogelijke nadelen. Laten we beginnen!

Realistische Force Feedback voor een meeslepende race-ervaring

Een van de meest indrukwekkende kenmerken van de Logitech G920 is de realistische forcefeedback. Het stuur is uitgerust met twee motoren en helische tandwielen, wat resulteert in stille en vloeiende besturing. Deze forcefeedback geeft je een nauwkeurig gevoel van de wegomstandigheden, waardoor je de subtiliteiten van het rijden kunt ervaren, zoals gripverlies, trillingen en stuurbekrachtiging. Dit draagt ​​bij aan een meeslepende race-ervaring die je het gevoel geeft dat je echt in een high-performance auto rijdt.

Comfortabele en duurzame constructie

De Logitech G920 is ontworpen met comfort en duurzaamheid in gedachten. Het stuur is bekleed met handgestikt leer, wat niet alleen een luxueuze uitstraling geeft, maar ook zorgt voor een comfortabele grip tijdens lange racesessies. Bovendien zijn de componenten gemaakt van roestvrij staal, wat zorgt voor een stevige constructie die lang meegaat. Dit betekent dat je kunt vertrouwen op de duurzaamheid van dit racestuur, zelfs bij intensief gebruik.

Handige bedieningselementen binnen handbereik

De knoppen en versnellingsregelaars op het stuurwiel van de Logitech G920 zijn strategisch geplaatst en gemakkelijk bereikbaar, zodat je nauwkeurig kunt schakelen zonder afgeleid te worden. Dit is vooral belangrijk tijdens spannende races waarin elke seconde telt. De intuïtieve indeling van de bedieningselementen zorgt ervoor dat je altijd de volledige controle hebt over je voertuig, zonder dat je je handen van het stuur hoeft te halen.

Responsieve pedaleneenheid voor natuurlijke remcontrole

De Logitech G920 wordt geleverd met een aparte pedaleneenheid die zorgt voor natuurlijke en responsieve besturing. Het niet-lineaire rempedaal bootst het gevoel na van het remmen in een high-performance auto, waarbij je een geleidelijke weerstand voelt naarmate je het rempedaal verder indrukt. Dit geeft je een betere controle over de remkracht en maakt het mogelijk om preciezer te remmen. De pedaleneenheid is stevig en blijft goed op zijn plaats, zelfs tijdens intensieve races.

Eenvoudige installatie en compatibiliteit met console en pc

De Logitech G920 is eenvoudig te installeren en werkt zowel met Xbox One als pc. Het stuur wordt geleverd met ingebouwde klemmetjes en bevestigingspunten, waardoor het stevig kan worden bevestigd aan een tafel of raceconsole. Dit minimaliseert het risico op verschuiven of wankelen tijdens agressieve manoeuvres, zodat je je volledig kunt concentreren op het racen. Bovendien wordt de Logitech G920 geleverd met een pedaleneenheid en alle benodigde kabels, zodat je direct aan de slag kunt met je racesimulaties.

Plus- en minpunten van de Logitech G920

Zoals bij elk product zijn er ook enkele plus- en minpunten waarmee rekening moet worden gehouden bij de aanschaf van de Logitech G920.

Pluspunten:

  • Realistische forcefeedback voor een meeslepende race-ervaring.
  • Comfortabele en duurzame constructie met handgestikt leer en roestvrijstalen componenten.
  • Handige bedieningselementen binnen handbereik voor nauwkeurig schakelen.
  • Responsieve pedaleneenheid met niet-lineair rempedaal voor betere remcontrole.
  • Eenvoudige installatie en compatibiliteit met Xbox One en pc.

Minpunten:

  • Werkt niet met PlayStation-consoles.

Conclusie: Het ultieme simulatieracestuur voor Xbox One en PC

Al met al is de Logitech G920 Driving Force een uitstekende keuze voor serieuze racefanaten die op zoek zijn naar een hoogwaardig racestuur. Met realistische forcefeedback, comfortabele bedieningselementen en een duurzame constructie biedt de Logitech G920 een meeslepende en nauwkeurige race-ervaring. Het stuur is gemakkelijk te installeren en compatibel met zowel Xbox One als pc. Houd er echter rekening mee dat de Logitech G920 niet werkt met PlayStation-consoles. Als je een Xbox One- of pc-gebruiker bent en op zoek bent naar een professioneel racestuur, is de Logitech G920 zeker het overwegen waard. Kortom, met de Logitech G920 Driving Force kun je je racegames naar een hoger niveau tillen en genieten van een realistische en meeslepende race-ervaring.

Bekijk meer racesturen op bol.com

9Expert Score
Logitech G920 Driving Force: Het Ultieme Simulatieracestuur voor Xbox One en PC De Logitech G920 Driving Force-racestuur is een geavanceerd simulatieapparaat dat een meeslepende race-ervaring biedt voor zowel Xbox One als pc-gebruikers. Met realistische forcefeedback, hoogwaardige constructie en handige functies is dit stuur een uitstekende keuze voor racefanaten die op zoek zijn naar een professioneel […]
Pluspunten
  • Realistische forcefeedback voor een meeslepende race-ervaring.
  • Comfortabele en duurzame constructie met handgestikt leer en roestvrijstalen componenten.
  • Handige bedieningselementen binnen handbereik voor nauwkeurig schakelen.
  • Responsieve pedaleneenheid met niet-lineair rempedaal voor betere remcontrole.
  • Eenvoudige installatie en compatibiliteit met Xbox One en pc.
- Minpunten
  • Werkt niet met PlayStation-consoles.

Extra informatie

Specificaties: Logitech G920 – Driving Force Racing Wheel

Merk

Logitech G

Plaatsing

Op een standaard

Game platform

Windows, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X

Draadloos

Nee

Diameter stuurwiel (cm)

27

Maximale draaihoek (graden)

900

Met racestuur voetpedalen

Ja

Met standaard

Ja

Met koppelpedaal

Ja

Talen container

de, en, es, fr

Geschikt voor Game

Assetto Corsa, DiRT 4, F1 2017, Forza Horizon 3, Forza Motorsport 6, Forza Motorsport 7, Project Cars 2

Verpakkingsinhoud

Logitech G920 Driving Force Racing Wheel for Xbox Series, Xbox One & PC

Aanvullende functies

Logitech G920 Driving ForceHet ultieme simulatieracestuur voor Xbox One™ en PC.Logitech® G920 Driving Force is het ultieme simulatieracestuur voor de nieuwste Xbox One™- en pc-titels, met realistische forcefeedback via twee motoren en helische tandwielen voor stille, vloeiende besturing. Knoppen en versnellingsregelaars op het stuurwiel bevinden zich binnen handbereik zodat je nauwkeurig kunt schakelen. De afzonderlijke pedaleneenheid biedt je natuurlijke, responsieve besturing met een niet-lineair rempedaal, waarmee het gevoel van rijden in een highperformance auto wordt nagebootst. Driving Force is gemaakt voor comfort en duurzaamheid met handgestikt leer en roestvrijstalen componenten. Dankzij ingebouwde klemmetjes en bevestigingspunten kan het stuurwiel stevig aan een tafel of raceconsole worden bevestigd om verschuiven of wankelen tijdens agressieve manoeuvres te minimaliseren.Werkt met console en pcKwaliteitsconstructieRealistische forcefeedback met helische anti-backlash tandwielenGemakkelijk bereikbare gameknoppenResponsieve pedaleneenheidPakketinhoudForcefeedback-racestuurPedalenStroomtoevoerHandleiding2 jaar fabrieksgarantie en volledige productondersteuning

Bluetooth

Ja

CE markering

Niet van toepassing

Gewicht (g)

7700

MPN (Manufacturer Part Number)

941-000123

Taal handleiding

Duits, Engels, Frans, Nederlands

Trilfunctie

Ja

Type aansluiting

Composite

Type bevestiging

Direct Mount

Type indicator

Standard edition

Type input/output

USB 2.0 A

Verpakking breedte (mm)

328

Verpakking hoogte (mm)

305

Verpakking lengte (mm)

444

Voedingstype

USB

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Logitech G920 Driving Force (Xbox X-S / Xbox One / PC) - Stuurwiel & Pedaalset - Microsoft Xbox One
Laatste updates:
  • €249,90 - 9 april 2024
  • €299,90 - 27 februari 2024
  • €229,90 - 13 februari 2024
  • €299,90 - 9 januari 2024
Sinds: 9 januari 2024
  • Hoogste prijs: €299,90 - 9 januari 2024
  • Laagste prijs: €229,90 - 13 februari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Logitech G920 – Driving Force Racing Wheel”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart