Logitech G705 Aurora – Draadloze Gaming Muis – Bluetooth

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.6
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Proshop NL, Bol.
  • Bij proshop.nl kun je Logitech G705 Draadloos Muis - Aurora collection - Gaming muis - Optisch - 6 knoppen - Wit met RGB-licht kopen voor slechts €81,47 , wat 19% lager is dan de prijs opBol (€100,80).
  • De laagste prijs van Logitech G705 Aurora - Draadloze Gaming Muis - Bluetooth - Wit werd verkregen op 20 april 2024 08:11.

 81,47

Beste deal op: proshop.nlProshop NL
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Logitech G705 Draadloos Muis - Aurora collection - Gaming muis - Optisch - 6 knoppen - Wit met RGB-licht - €81,47
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Logitech G705 Draadloos Muis - Aurora collection - Gaming muis - Optisch - 6 knoppen - Wit met RGB-licht
Laatste updates:
  • €81,47 - 18 april 2024
  • €82,05 - 17 april 2024
  • €83,64 - 14 april 2024
  • €81,76 - 13 april 2024
  • €81,88 - 10 april 2024
  • €84,64 - 9 april 2024
  • €81,88 - 3 april 2024
  • €82,05 - 2 april 2024
Sinds: 22 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €95,69 - 8 november 2023
  • Laagste prijs: €76,39 - 13 december 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 08:11
Logitech G705 Aurora – Draadloze Gaming Muis – Bluetooth
Logitech G705 Aurora – Draadloze Gaming Muis – Bluetooth

 81,47

Beschrijving

Review van de Logitech G705 Aurora Draadloze Gaming Muis: Ultiem Comfort en Functionaliteit voor Kleine Handen

Als je op zoek bent naar een compacte, draadloze gaming muis die speciaal is ontwikkeld voor kleinere handen, dan is de Logitech G705 Aurora de perfecte keuze voor jou. Met zijn gevormde pasvorm, draadloze LIGHTSPEED-technologie en geavanceerde gamingtechnologie biedt deze muis ultiem comfort en prestaties. In dit review zullen we alle plus- en minpunten van de Logitech G705 Aurora bespreken, zodat jij een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Pluspunten: Compact, Draadloos en Langdurige Batterijduur

Een van de grootste pluspunten van de Logitech G705 Aurora is zijn compacte formaat. Deze kleine gaming muis is speciaal ontworpen om perfect in je hand te passen, vooral als je kleinere handen hebt. De ergonomische vormgeving met duimsteun zorgt voor comfortabel gebruik, zelfs tijdens lange speelsessies.

Een ander indrukwekkend kenmerk van de G705 Aurora is zijn draadloze functionaliteit. Met behulp van de geavanceerde LIGHTSPEED-technologie kun je genieten van een ultrasnelle draadloze verbinding met een bereik tot 20 meter. Dit betekent dat je kunt gamen zonder hinderlijke kabels en met maximale bewegingsvrijheid. Bovendien wordt de muis geleverd met een oplaadbare batterij die tot wel 40 uur meegaat, zelfs bij gebruik met volledige verlichting. Dit is een enorm voordeel, want je hoeft je geen zorgen te maken over het steeds weer vervangen van batterijen.

RGB Verlichting voor Personalisatie en Stijl

De Logitech G705 Aurora is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Met de etherische LIGHTSYNC RGB-verlichting kun je je muis personaliseren en een unieke look creëren die past bij jouw stijl. Met behulp van de Logitech G HUB-software kun je kiezen uit talloze lichtcombinaties en effecten om je muis echt te laten opvallen. Of je nu houdt van subtiele verlichting of felle kleuren, de G705 Aurora biedt eindeloze mogelijkheden om je creatieve kant te laten zien.

Speciaal Ontwikkeld voor Kleinere Handen

Een van de belangrijkste kenmerken van de Logitech G705 Aurora is dat hij speciaal is ontwikkeld voor mensen met kleinere handen. Veel gaming muizen hebben een groot formaat, waardoor ze oncomfortabel kunnen zijn voor mensen met kleinere handen. Logitech heeft echter rekening gehouden met deze behoefte en een muis gecreëerd die perfect past bij kleinere handen. De compacte vormgeving en ergonomie zorgen ervoor dat je moeiteloos kunt gamen zonder enige ongemakken.

Technische Specificaties en Accessoires

De Logitech G705 Aurora heeft een gaming-grade sensor met een instelbare dpi tot 8200. Dit zorgt voor nauwkeurige en responsieve tracking, wat essentieel is voor serieuze gamers. De muis heeft in totaal zes programmeerbare knoppen, inclusief een scrollwiel dat ook horizontaal kan scrollen. Deze knoppen kunnen worden aangepast aan jouw voorkeuren via de Logitech G HUB-software.

Wat betreft de afmetingen, heeft de G705 Aurora een hoogte van 39,4 mm, een breedte van 68,1 mm en een diepte van 105,8 mm. Het gewicht van de muis bedraagt slechts 85 g, waardoor hij zeer licht en wendbaar is. Dit is ideaal voor langdurig gebruik en zorgt voor een optimale game-ervaring.

Bij de aankoop van de Logitech G705 Aurora ontvang je de draadloze gaming muis, een draadloze LIGHTSPEED-ontvanger, een adapter voor USB-verlenging, een gegevens-/oplaadkabel en een handleiding. Het pakket bevat alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan.

Conclusie

Al met al is de Logitech G705 Aurora Draadloze Gaming Muis een uitstekende keuze voor gamers met kleinere handen. Met zijn compacte formaat, draadloze functionaliteit en langdurige batterijduur biedt deze muis optimaal comfort en prestaties. De RGB-verlichting zorgt voor een persoonlijke touch en stijlvolle uitstraling. Als je op zoek bent naar een gaming muis die perfect past bij jouw handen en geen compromis sluit op het gebied van functionaliteit, dan is de Logitech G705 Aurora zeker het overwegen waard. Upgrade je game-ervaring vandaag nog en geniet van comfortabele en nauwkeurige gameplay met de Logitech G705 Aurora Draadloze Gaming Muis uit de Aurora-collectie.

Bekijk meer gaming muizen op bol.com

8.6Expert Score
Review van de Logitech G705 Aurora Draadloze Gaming Muis: Ultiem Comfort en Functionaliteit voor Kleine Handen Als je op zoek bent naar een compacte, draadloze gaming muis die speciaal is ontwikkeld voor kleinere handen, dan is de Logitech G705 Aurora de perfecte keuze voor jou. Met zijn gevormde pasvorm, draadloze LIGHTSPEED-technologie en geavanceerde gamingtechnologie biedt […]
Pluspunten
  • Compact formaat, perfect voor mensen met kleinere handen.
  • Draadloze LIGHTSPEED-technologie voor een ultrasnelle verbinding tot 20 meter.
  • Langdurige batterijduur van maximaal 40 uur, zelfs met volledige verlichting.
  • RGB-verlichting met talloze lichtcombinaties voor personalisatie en stijl.
  • Ergonomisch ontwerp met duimsteun voor comfortabel gebruik.

Extra informatie

Specificaties: Logitech G705 Aurora – Draadloze Gaming Muis – Bluetooth

Merk

Logitech G

MPN (Manufacturer Part Number)

910-006368

Kleur

Wit

Muisvorm

Normaal

Speciaal voor gamen

Ja

Rechts- of linkshandig

Rechtshandig

Ergonomisch ontworpen

Ja

Voedingstype

Batterij

Kabellengte (m)

0

Draadloos bereik (m)

20

Inclusief batterijen

Ja

Aantal benodigde accu's/batterijen

1

Oplaadbaar

Ja

Scrollwiel

Ja

Horizontaal scrollen

Ja

Aantal knoppen

6

Instelbare knoppen

Ja

Gewichtjes

Nee

dpi

8200

Instelbare dpi

Ja

Type verlichting

RGB

Geschikt voor besturingssysteem

Mac OS, Windows, iOS

Systeemeisen

Geschikt voor: Windows 10 of later macOS 10.15 of later iPadOS 13.4 of hoger iOS 14 of later

Reparatie type

Carry-in

Aanbevolen voor genre

FPS

Aansturing muis

Laser

Bediening muis

Knoppen

Bluetooth

Ja

CE markering

Zichtbaar

Draadloos

Ja

Duimsteun

Ja

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Game platform

Windows

Gewicht (g)

188

Indicator batterijniveau

Nee

Instelbare verlichting

Ja

Product breedte (cm)

6.81

Product gewicht (g)

85

Product hoogte (cm)

3.94

Product lengte (cm)

10.58

Stille muis

Nee

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Schade

Verpakking breedte (mm)

98

Verpakking hoogte (mm)

46

Verpakking lengte (mm)

158

Werkt op glazen ondergrond

Nee

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Logitech G705 Draadloos Muis - Aurora collection - Gaming muis - Optisch - 6 knoppen - Wit met RGB-licht
Laatste updates:
  • €81,47 - 18 april 2024
  • €82,05 - 17 april 2024
  • €83,64 - 14 april 2024
  • €81,76 - 13 april 2024
  • €81,88 - 10 april 2024
  • €84,64 - 9 april 2024
  • €81,88 - 3 april 2024
  • €82,05 - 2 april 2024
Sinds: 22 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €95,69 - 8 november 2023
  • Laagste prijs: €76,39 - 13 december 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Logitech G705 Aurora – Draadloze Gaming Muis – Bluetooth”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart