Logitech G703 HERO – Draadloze Gaming Muis – Lightspeed – 25K DPI

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.8
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Proshop NL, Alternate, Bol.
  • Bij proshop.nl kun je Logitech G703 LIGHTSPEED HERO Draadloos - Gaming muis - Optisch - 6 knoppen - Zwart met RGB-licht kopen voor slechts €86,89
  • De laagste prijs van Logitech G703 HERO - Draadloze Gaming Muis - Lightspeed - 25K DPI - Zwart werd verkregen op 13 juli 2024 14:53.

 86,89

Beste deal op: proshop.nlProshop NL
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Logitech G703 LIGHTSPEED HERO Draadloos - Gaming muis - Optisch - 6 knoppen - Zwart met RGB-licht - €86,89
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Logitech G703 LIGHTSPEED HERO Draadloos - Gaming muis - Optisch - 6 knoppen - Zwart met RGB-licht
Laatste updates:
  • €86,89 - 11 juli 2024
  • €87,01 - 4 juli 2024
  • €89,90 - 29 mei 2024
  • €91,29 - 22 mei 2024
  • €96,57 - 17 mei 2024
  • €89,90 - 14 mei 2024
  • €96,58 - 12 mei 2024
  • €89,90 - 11 mei 2024
Sinds: 16 januari 2024
  • Hoogste prijs: €96,58 - 5 mei 2024
  • Laagste prijs: €77,39 - 1 maart 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 13 juli 2024 14:53
Logitech G703 HERO – Draadloze Gaming Muis – Lightspeed – 25K DPI
Logitech G703 HERO – Draadloze Gaming Muis – Lightspeed – 25K DPI

 86,89

Beschrijving

Logitech G703 HERO: De Ultieme Draadloze Gaming Muis voor Geweldige Prestaties

Op zoek naar een gaming muis die draadloos, responsief en aanpasbaar is? Dan is de Logitech G703 HERO de perfecte keuze voor jou. Met zijn razendsnelle draadloze verbinding dankzij de LIGHTSPEED technologie, aanpasbaar gewicht en DPI-instellingen, en een comfortabel ontwerp, biedt deze muis de ultieme gamingervaring. Lees verder voor een uitgebreid overzicht van de plus- en minpunten, functies en specificaties van de Logitech G703 HERO.

Pluspunten: Razendsnelle draadloze verbinding dankzij LIGHTSPEED technologie

Een van de grootste voordelen van de Logitech G703 HERO is de razendsnelle draadloze verbinding dankzij de LIGHTSPEED technologie. Met een rapportagesnelheid van 1 ms ervaar je een vrijwel onmerkbare vertraging tijdens het gamen. Dit betekent dat je met maximale snelheid en precisie kunt spelen zonder dat de verbinding je in de weg zit. De LIGHTSPEED technologie zorgt ervoor dat de muis verbonden blijft met een stabiele en betrouwbare 2.4GHz draadloze verbinding, zelfs in drukke omgevingen met veel draadloze signalen.

Pluspunten: Zelfs tijdens het spelen van een game kan je de DPI aanpassen

Een ander voordeel van de Logitech G703 HERO is de mogelijkheid om de DPI-instellingen aan te passen, zelfs tijdens het spelen van een game. Met DPI-instellingen van 200 tot 16.000 kun je de gevoeligheid van de muis aanpassen aan je voorkeuren en de vereisten van de game. Of je nu precisie en controle nodig hebt voor sluipschieten of snelle bewegingen wilt maken voor een 360 no-scope, de G703 HERO kan zich aanpassen aan jouw speelstijl.

Pluspunten: Het gewicht van de muis is aan te passen

Een ander kenmerk dat de Logitech G703 HERO onderscheidt, is de mogelijkheid om het gewicht van de muis aan te passen. Met een optioneel verwijderbaar gewicht van 10 gram kun je de muis precies afstemmen op je persoonlijke voorkeur en speelstijl. Of je nu de voorkeur geeft aan een lichtere muis voor snelle bewegingen of een zwaardere muis voor meer stabiliteit, de G703 HERO biedt de flexibiliteit om aan je behoeften te voldoen.

Minpunt: Niet geschikt voor linkshandigen

Helaas is de Logitech G703 HERO niet geschikt voor linkshandige gamers. Het ontwerp van de muis is specifiek gericht op rechtshandige spelers, waardoor linkshandigen mogelijk niet hetzelfde niveau van comfort en ergonomie ervaren. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden voordat je besluit deze muis aan te schaffen.

Productbeschrijving: Geavanceerde functies voor optimale prestaties

De Logitech G703 HERO is uitgerust met de next-gen HERO 16K-gaming sensor met 1:1 tracking, 400+ IPS en een maximale dpi van 16.000. Deze geavanceerde sensor biedt een uitzonderlijke precisie en nauwkeurigheid zonder enige vorm van vertraging, filtering of versnelling. Of je nu aan het snipen bent of snel manoeuvres maakt, de HERO 16K-sensor zorgt ervoor dat elke beweging perfect wordt geregistreerd.

De draadloze LIGHTSPEED-technologie zorgt voor een ultrasnelle rapportagesnelheid van 1 ms, zonder dat dit ten koste gaat van het gewicht, de batterijlevensduur of de vertragingstijd van de muis. Hierdoor kun je profiteren van een vloeiende en responsieve game-ervaring, zelfs tijdens intensieve gamingsessies.

Comfort en gebruiksgemak: Ontworpen voor lange gamesessies

De Logitech G703 HERO is ontworpen om comfortabel in de hand te liggen, zelfs tijdens lange gamesessies. Met rubberen zijgrepen en een lichtgewicht constructie biedt de muis een goede grip en een verminderde vermoeidheid van de hand. Bovendien wordt de muis geleverd met een optioneel verwijderbaar gewicht van 10 gram, zodat je het gewicht kunt aanpassen aan je persoonlijke voorkeur.

De G703 HERO heeft ook zes programmeerbare knoppen, waarmee je aangepaste opdrachten en macro’s kunt instellen voor een gepersonaliseerde gaming ervaring. De geavanceerde springveren voor de knoppen zorgen voor scherpe en heldere klikken, terwijl ze tegelijkertijd een superieure nauwkeurigheid bieden.

Compatibiliteit en aanvullende functies

De Logitech G703 HERO is compatibel met de optionele Logitech Powerplay Muismat en Draadloos Oplaadstation. Met de Powerplay-muismat kun je de muis draadloos opladen, waardoor je nooit meer batterijen hoeft te vervangen of je zorgen hoeft te maken over een lege batterij tijdens het gamen. De G703 HERO kan eenvoudig worden gekoppeld aan de Powerplay-muismat met behulp van de ingebouwde draadloze LIGHTSPEED-ontvanger, zonder dat je een extra USB-ontvanger nodig hebt.

Conclusie: De ultieme gaming muis voor topprestaties

Al met al is de Logitech G703 HERO draadloze Gaming Mouse een uitstekende keuze voor gamers die op zoek zijn naar topprestaties. Met zijn razendsnelle draadloze verbinding, aanpasbaar gewicht en DPI-instellingen, comfortabel ontwerp en geavanceerde functies zoals de HERO 16K-sensor, biedt deze muis alles wat je nodig hebt voor een geweldige game-ervaring.

Bekijk meer gaming muizen op bol.com

8.8Expert Score
Logitech G703 HERO: De Ultieme Draadloze Gaming Muis voor Geweldige Prestaties Op zoek naar een gaming muis die draadloos, responsief en aanpasbaar is? Dan is de Logitech G703 HERO de perfecte keuze voor jou. Met zijn razendsnelle draadloze verbinding dankzij de LIGHTSPEED technologie, aanpasbaar gewicht en DPI-instellingen, en een comfortabel ontwerp, biedt deze muis de […]
Pluspunten
  • Razendsnelle draadloze verbinding dankzij LIGHTSPEED technologie.
  • DPI-instellingen kunnen worden aangepast tijdens het spelen.
  • Aanpasbaar gewicht voor een gepersonaliseerde ervaring.

Extra informatie

Specificaties: Logitech G703 HERO – Draadloze Gaming Muis – Lightspeed – 25K DPI

Merk

Logitech G

MPN (Manufacturer Part Number)

910-005641

Kleur

Zwart

Muisvorm

Normaal

Speciaal voor gamen

Ja

Rechts- of linkshandig

Rechtshandig

Ergonomisch ontworpen

Nee

Voedingstype

Accu, USB

Kabellengte (m)

1.83

Draadloos bereik (m)

10

Inclusief batterijen

Ja

Aantal benodigde accu's/batterijen

1

Accu/batterij code

Li-Ion batterij(en)

Oplaadbaar

Ja

Scrollwiel

Ja

Horizontaal scrollen

Nee

Aantal knoppen

5

Instelbare knoppen

Ja

Gewichtjes

Nee

dpi

16000

Instelbare dpi

Ja

Type verlichting

RGB

Geschikt voor besturingssysteem

Windows

Systeemeisen

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10, Mac OS X 10.10 of later

Reparatie type

Carry-in

Aanbevolen voor genre

FPS

Aansturing muis

Optisch

Bediening muis

Knoppen

Bluetooth

Nee

CE markering

Zichtbaar

Draadloos

Ja

Duimsteun

Ja

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Game platform

Windows

Gewicht (g)

225

Indicator batterijniveau

Nee

Instelbare verlichting

Ja

Product breedte (mm)

68

Product gewicht (g)

95

Product hoogte (mm)

43

Product lengte (mm)

124

Stille muis

Nee

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Schade

Verpakking breedte (mm)

121

Verpakking hoogte (mm)

50

Verpakking lengte (cm)

17.90

Werkt op glazen ondergrond

Nee

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Logitech G703 LIGHTSPEED HERO Draadloos - Gaming muis - Optisch - 6 knoppen - Zwart met RGB-licht
Laatste updates:
  • €86,89 - 11 juli 2024
  • €87,01 - 4 juli 2024
  • €89,90 - 29 mei 2024
  • €91,29 - 22 mei 2024
  • €96,57 - 17 mei 2024
  • €89,90 - 14 mei 2024
  • €96,58 - 12 mei 2024
  • €89,90 - 11 mei 2024
Sinds: 16 januari 2024
  • Hoogste prijs: €96,58 - 5 mei 2024
  • Laagste prijs: €77,39 - 1 maart 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Logitech G703 HERO – Draadloze Gaming Muis – Lightspeed – 25K DPI”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart