Logitech G502 X Plus – Draadloze Gamingmuis – Rechtshandig – Optisch – RGB

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.4
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol, Coolblue, Alternate.
  • Bij bol.com kun je Logitech G502 X Plus - Draadloze Gamingmuis - Rechtshandig - Optisch - RGB - Zwart kopen voor slechts €129,00 , wat 7% lager is dan de prijs opAlternate (€139,00).
  • De laagste prijs van Logitech G502 X PLUS LIGHTSPEED Draadloze RGB Gamingmuis gaming muis 100-25.600 dpi werd verkregen op 20 april 2024 01:22.

 129,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Logitech G502 X Plus - Draadloze Gamingmuis - Rechtshandig - Optisch - RGB - Zwart - €129,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Logitech G502 X Plus - Draadloze Gamingmuis - Rechtshandig - Optisch - RGB - Zwart
Laatste updates:
  • €129,00 - 16 april 2024
  • €130,00 - 20 maart 2024
  • €133,00 - 14 maart 2024
  • €134,00 - 26 februari 2024
  • €133,00 - 19 februari 2024
  • €132,00 - 2 februari 2024
  • €122,76 - 31 januari 2024
  • €132,00 - 30 januari 2024
Sinds: 21 november 2023
  • Hoogste prijs: €135,78 - 16 januari 2024
  • Laagste prijs: €119,99 - 24 januari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 01:22
Logitech G502 X Plus – Draadloze Gamingmuis – Rechtshandig – Optisch – RGB
Logitech G502 X Plus – Draadloze Gamingmuis – Rechtshandig – Optisch – RGB

 129,00

Beschrijving

Logitech G502 X Plus: De Ultieme Gaming Muis voor Rechtshandige Gebruikers

Als je op zoek bent naar een geavanceerde gamingmuis die snelheid, betrouwbaarheid en precisie biedt, dan is de Logitech G502 X Plus een uitstekende keuze. Deze draadloze gamingmuis heeft hybride optisch-mechanische schakelaars, genaamd LIGHTFORCE, die zorgen voor een scherpe respons en optimale controle tijdens het gamen. Met een batterijduur van wel 120 uur (met RGB-verlichting uitgeschakeld) ben je verzekerd van langdurig gameplezier.

LIGHTFORCE: Ongeëvenaarde Snelheid en Precisie

De G502 X Plus is uitgerust met LIGHTFORCE, een volledig hybride, optisch-mechanische schakeltechnologie die zorgt voor ultieme prestaties tijdens het gamen. Met ongelooflijke snelheid, betrouwbaarheid en precieze bediening biedt deze muis een scherpe respons en een optimale game-ervaring. Of je nu aan het schieten, racen of strategische games speelt, de LIGHTFORCE-technologie zorgt ervoor dat je altijd een stap voor blijft op je tegenstanders.

Dynamische RGB-verlichting

De Logitech G502 X Plus beschikt over LIGHTSYNC RGB-verlichting, die zich aanpast terwijl je speelt. Met 8 instelbare LED-verlichtingszones kun je de verlichting naar wens aanpassen en creëer je een unieke gamingomgeving. Bovendien biedt de muis opstart- en uitschakeleffecten en optimaliseert hij de batterijduur dankzij actieve speldetectie. Zo kun je genieten van een meeslepende gamingervaring zonder je zorgen te maken over de levensduur van de batterij.

LIGHTSPEED Wireless: Supersnelle Reactiesnelheid

Met de Logitech G502 X Plus ben je verzekerd van pro-grade connectiviteit dankzij de LIGHTSPEED Wireless-technologie. Deze draadloze muis biedt een 68% snellere reactiesnelheid en verbeterde betrouwbaarheid ten opzichte van de vorige generatie. Je zult geen vertraging ervaren tijdens het gamen, waardoor je altijd snel kunt reageren op acties in het spel. De bijgeleverde USB-dongle zorgt voor een eenvoudige en betrouwbare verbinding met je pc.

HERO 25K Gaming Sensor: Uiterste Nauwkeurigheid

De Logitech G502 X Plus is uitgerust met de HERO 25K Gaming Sensor, die ongelooflijk nauwkeurig is tot op het submicron. Hierdoor geniet je altijd van hoge nauwkeurigheid zonder enige vorm van afvlakking, filtering of versnelling. Of je nu een snelle beweging moet maken of een precieze shot moet plaatsen, deze gamingmuis zorgt voor consistente en accurate prestaties op topniveau.

Ergonomisch Ontwerp voor Rechtshandige Gebruikers

Het ergonomische ontwerp van de Logitech G502 X Plus is speciaal gemaakt voor rechtshandige gamers. De muis past comfortabel in je hand en zorgt voor een natuurlijke grip, zelfs tijdens langdurige gamesessies. De vernieuwde DPI-Shift knop is omkeerbaar en verwijderbaar, zodat je de muis kunt afstellen op jouw grip en voorkeur. Daarnaast beschikt de muis over een scrollwiel met twee standen, waarmee je kunt schakelen tussen hypersnelle vrije draaiing en precieze ratelmodus.

Geschikt voor POWERPLAY: Altijd Opgeladen

Als je de Logitech G502 X Plus combineert met het apart verkrijgbare POWERPLAY draadloze oplaadsysteem, ben je altijd verzekerd van een opgeladen muis. Of je nu aan het gamen bent of de muis in ruststand hebt, POWERPLAY zorgt ervoor dat de muis altijd opgeladen blijft. Hierdoor hoef je je nooit zorgen te maken over het opladen van de batterij en kun je ongestoord blijven spelen.

Conclusie: Een Must-have voor Rechtshandige Gamers

De Logitech G502 X Plus is de ultieme gamingmuis voor rechtshandige gebruikers. Met hybride optisch-mechanische schakelaars, dynamische RGB-verlichting, LIGHTSPEED Wireless-technologie, de HERO 25K Gaming Sensor en een ergonomisch ontwerp biedt deze muis alles wat je nodig hebt voor een optimale game-ervaring. Of je nu een FPS, race- of strategiespel speelt, de Logitech G502 X Plus zal je nooit teleurstellen.

Bestel de Logitech G502 X Plus vandaag nog en ervaar zelf de ongeëvenaarde snelheid, precisie en betrouwbaarheid van deze fantastische gamingmuis.

Bekijk meer gaming muizen op bol.com

9.4Expert Score
Logitech G502 X Plus: De Ultieme Gaming Muis voor Rechtshandige Gebruikers Als je op zoek bent naar een geavanceerde gamingmuis die snelheid, betrouwbaarheid en precisie biedt, dan is de Logitech G502 X Plus een uitstekende keuze. Deze draadloze gamingmuis heeft hybride optisch-mechanische schakelaars, genaamd LIGHTFORCE, die zorgen voor een scherpe respons en optimale controle tijdens […]
Pluspunten
  • Hybride optisch-mechanische schakelaars voor scherpe respons en precisie.
  • Dynamische RGB-verlichting met 8 instelbare LED-zones voor een unieke gamingomgeving.
  • LIGHTSPEED Wireless-technologie zorgt voor een snelle en betrouwbare verbinding.
  • HERO 25K Gaming Sensor biedt uiterste nauwkeurigheid zonder afvlakking of filtering.
  • Ergonomisch ontwerp speciaal voor rechtshandige gamers met omkeerbare DPI-Shift knop.
  • Scrollwiel met twee standen voor hypersnelle vrije draaiing en precieze ratelmodus.
  • Geschikt voor POWERPLAY draadloos oplaadsysteem om altijd opgeladen te blijven.

Extra informatie

Specificaties: Logitech G502 X Plus – Draadloze Gamingmuis – Rechtshandig – Optisch – RGB

Merk

Logitech

MPN (Manufacturer Part Number)

910-006163

Kleur

Zwart

Muisvorm

Normaal

Speciaal voor gamen

Ja

Rechts- of linkshandig

Rechtshandig

Ergonomisch ontworpen

Ja

Voedingstype

USB

Inclusief batterijen

Nee

Aantal benodigde accu's/batterijen

0

Accu/batterij code

Geen batterij

Oplaadbaar

Ja

Scrollwiel

Ja

Horizontaal scrollen

Ja

Aantal knoppen

13

Instelbare knoppen

Ja

Gewichtjes

Nee

dpi

25600

Instelbare dpi

Ja

Type verlichting

RGB

Geschikt voor besturingssysteem

Mac OS

Systeemeisen

USB-poort Windows 10 of later macOS 10.14 of later Internettoegang voor optionele download van software

Reparatie type

Carry-in

Aanbevolen voor genre

FPS

Aansturing muis

Optisch

Bediening muis

Knoppen

Bluetooth

Nee

CE markering

Zichtbaar

Draadloos

Ja

Duimsteun

Ja

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Game platform

Windows

Gewicht (g)

396

Indicator batterijniveau

Ja

Instelbare verlichting

Ja

Product breedte (cm)

4.11

Product gewicht (g)

106

Product hoogte (cm)

7.92

Product lengte (cm)

13.14

Stille muis

Nee

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Schade

Verpakking breedte (mm)

115

Verpakking hoogte (mm)

69

Verpakking lengte (mm)

175

Werkt op glazen ondergrond

Nee

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Logitech G502 X Plus - Draadloze Gamingmuis - Rechtshandig - Optisch - RGB - Zwart
Laatste updates:
  • €129,00 - 16 april 2024
  • €130,00 - 20 maart 2024
  • €133,00 - 14 maart 2024
  • €134,00 - 26 februari 2024
  • €133,00 - 19 februari 2024
  • €132,00 - 2 februari 2024
  • €122,76 - 31 januari 2024
  • €132,00 - 30 januari 2024
Sinds: 21 november 2023
  • Hoogste prijs: €135,78 - 16 januari 2024
  • Laagste prijs: €119,99 - 24 januari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Logitech G502 X Plus – Draadloze Gamingmuis – Rechtshandig – Optisch – RGB”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart