Logitech G502 LIGHTSPEED – Draadloze Gaming Muis – 25K DPI

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.6
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Proshop NL, Bol, Coolblue.
  • Bij proshop.nl kun je Logitech G502 LIGHTSPEED - Gaming muis - Optisch - 11 knoppen - Zwart met RGB-licht kopen voor slechts €86,62 , wat 27% lager is dan de prijs opCoolblue (€119,00).
  • De laagste prijs van Logitech G502 Lightspeed Wireless Gaming Mouse werd verkregen op 13 juli 2024 22:21.

 86,62

Beste deal op: proshop.nlProshop NL
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Logitech G502 LIGHTSPEED - Gaming muis - Optisch - 11 knoppen - Zwart met RGB-licht - €86,62
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Logitech G502 LIGHTSPEED - Gaming muis - Optisch - 11 knoppen - Zwart met RGB-licht
Laatste updates:
  • €86,62 - 11 juli 2024
  • €86,74 - 4 juli 2024
  • €92,57 - 2 juli 2024
  • €93,65 - 26 juni 2024
  • €92,69 - 21 juni 2024
  • €93,65 - 20 juni 2024
  • €139,00 - 19 juni 2024
  • €93,01 - 18 juni 2024
Sinds: 7 februari 2024
  • Hoogste prijs: €139,00 - 19 juni 2024
  • Laagste prijs: €86,62 - 11 juli 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 13 juli 2024 22:21
Logitech G502 LIGHTSPEED – Draadloze Gaming Muis – 25K DPI
Logitech G502 LIGHTSPEED – Draadloze Gaming Muis – 25K DPI

 86,62

Beschrijving

Review: Logitech G502 LIGHTSPEED – De Ultieme Draadloze Gaming Muis voor Rechtshandige Gamers

De Logitech G502 LIGHTSPEED is een draadloze gaming muis die de verwachtingen van gamers overtreft. Met zijn snelle verbinding, aanpasbaar gewicht en uitgebreide instelmogelijkheden biedt deze muis de ultieme gaming-ervaring. In dit uitgebreide review bespreken we alle kenmerken en voordelen van de Logitech G502 LIGHTSPEED, zodat jij de beste keuze kunt maken voor jouw gaming-setup.

Snelle en Betrouwbare Verbinding dankzij LIGHTSPEED-technologie

De Logitech G502 LIGHTSPEED maakt gebruik van de geavanceerde LIGHTSPEED-technologie, die zorgt voor een snelle en betrouwbare draadloze verbinding met een rapportagesnelheid van slechts 1 ms. Deze technologie wordt vertrouwd door eSports-professionals vanwege de supersnelle en betrouwbare prestaties van professionele kwaliteit. Met de Logitech G502 LIGHTSPEED ben je verzekerd van een stabiele verbinding, zelfs in de meest intense gaming-sessies.

Aanpasbaar Gewicht voor Optimaal Comfort en Precisie

Een van de unieke kenmerken van de Logitech G502 LIGHTSPEED is het aanpasbare gewichtssysteem. Met de meegeleverde gewichten kun je het gewicht van de muis aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur en speelstijl. Plaats enkele of meerdere gewichten op de daarvoor bestemde posities om de muis precies zo af te stemmen als jij wilt. Het aanpassen van het gewicht zorgt niet alleen voor meer comfort tijdens lange gaming-sessies, maar ook voor een betere precisie en controle over de muisbewegingen.

Volledige Aanpasbaarheid met RGB Verlichting, Knoppen en DPI

De Logitech G502 LIGHTSPEED biedt een ongeëvenaarde mate van aanpasbaarheid. Met de Logitech Gaming Software kun je de RGB-verlichting, knoppen en DPI-instellingen naar wens aanpassen. Creëer je eigen unieke game-omgeving door te kiezen uit maar liefst 16,8 miljoen kleuren voor de RGB-verlichting. Programmeer de 11 programmeerbare knoppen met je favoriete opdrachten en macro’s om je gameplay te optimaliseren. Pas de DPI eenvoudig aan tussen 200-25.000 voor maximale precisie, of je nu een sluipschutter bent of bliksemsnelle manoeuvres wilt uitvoeren.

Comfortabel Ergonomisch Ontwerp voor Rechtshandige Gebruikers

De Logitech G502 LIGHTSPEED is speciaal ontworpen voor rechtshandige gebruikers. Het ergonomische ontwerp zorgt voor een comfortabele grip en optimale controle tijdens het gamen. Met de duimsteun aan de zijkant van de muis heb je extra ondersteuning voor je duim, wat vermoeidheid helpt verminderen tijdens lange speelsessies. De primaire knoppen zijn voorzien van metalen springvering, wat zorgt voor snelle en scherpe klikrespons, essentieel voor snelle reactietijden in games.

Uitzonderlijke Batterijduur en POWERPLAY Muismat Compatibiliteit

Met de Logitech G502 LIGHTSPEED kun je tot wel 60 uur gamen op een volledige oplading. Zelfs als de batterij bijna leeg is, kun je na slechts 5 minuten opladen via een standaard USB-poort nog eens 2,5 uur gamen. Bovendien is de muis compatibel met de POWERPLAY muismat van Logitech, waardoor je de muis draadloos kunt opladen tijdens het gebruik. Dit betekent dat je je nooit zorgen hoeft te maken over een lege batterij en ongestoord kunt blijven gamen.

Milieuvriendelijk en Duurzaam Ontwerp met Kunststof Neutraliteit

Logitech is toegewijd aan milieuvriendelijke producten en de G502 LIGHTSPEED is daarop geen uitzondering. Deze gaming muis is PVC-vrij en heeft zelfs een certificering voor kunststof neutraliteit. Bij elke aankoop van de G502 LIGHTSPEED draagt Logitech bij aan programma’s van Plastic Bank, die zich inzetten voor het verwijderen van plastic uit onze ecosystemen. Met de Logitech G502 LIGHTSPEED draag je dus niet alleen bij aan je gaming-setup, maar ook aan een schonere planeet.

Conclusie: De Perfecte Draadloze Gaming Muis voor Rechtshandige Gamers

De Logitech G502 LIGHTSPEED is de ultieme draadloze gaming muis voor rechtshandige gamers. Met zijn snelle en betrouwbare verbinding, aanpasbaar gewicht, uitgebreide instelmogelijkheden en ergonomisch ontwerp biedt deze muis alles wat een gamer nodig heeft. De aanpasbare RGB-verlichting, knoppen en DPI-instellingen zorgen voor een gepersonaliseerde game-ervaring. De uitzonderlijke batterijduur en POWERPLAY muismat compatibiliteit garanderen dat je nooit zonder stroom komt te zitten. Bovendien draagt de Logitech G502 LIGHTSPEED bij aan een schonere planeet met zijn kunststof neutraliteit. Kies voor de Logitech G502 LIGHTSPEED en ervaar de ultieme draadloze gaming-prestaties!

Bekijk meer gaming muizen op bol.com

8.6Expert Score
Review: Logitech G502 LIGHTSPEED – De Ultieme Draadloze Gaming Muis voor Rechtshandige Gamers De Logitech G502 LIGHTSPEED is een draadloze gaming muis die de verwachtingen van gamers overtreft. Met zijn snelle verbinding, aanpasbaar gewicht en uitgebreide instelmogelijkheden biedt deze muis de ultieme gaming-ervaring. In dit uitgebreide review bespreken we alle kenmerken en voordelen van de […]
Pluspunten
  • Snelle en betrouwbare LIGHTSPEED-verbinding.
  • Aanpasbaar gewicht voor optimaal comfort en precisie.
  • Volledige aanpasbaarheid met RGB-verlichting, knoppen en DPI-instellingen.
  • Ergonomisch ontwerp voor rechtshandige gebruikers.
  • Uitzonderlijke batterijduur en compatibiliteit met POWERPLAY muismat.
  • Milieuvriendelijk en duurzaam ontwerp met kunststof neutraliteit.

Extra informatie

Specificaties: Logitech G502 LIGHTSPEED – Draadloze Gaming Muis – 25K DPI

Merk

Logitech G

MPN (Manufacturer Part Number)

910-005568

Kleur

Zwart

Muisvorm

Normaal

Speciaal voor gamen

Ja

Rechts- of linkshandig

Rechtshandig

Ergonomisch ontworpen

Ja

Voedingstype

Accu

Kabellengte (m)

1.80

Draadloos bereik (m)

10

Inclusief batterijen

Nee

Aantal benodigde accu's/batterijen

1

Accu/batterij code

Li-Ion batterij(en)

Oplaadbaar

Ja

Scrollwiel

Ja

Horizontaal scrollen

Ja

Aantal knoppen

11

Instelbare knoppen

Ja

Gewichtjes

Ja

dpi

25000

Instelbare dpi

Ja

Type verlichting

RGB

Geschikt voor besturingssysteem

Windows, Mac OS

Systeemeisen

Windows 7 of later, macOS 10.11 of later

Reparatie type

Carry-in

Aanbevolen voor genre

FPS

Aansturing muis

Optisch

Bediening muis

Knoppen

Bluetooth

Ja

CE markering

Zichtbaar

Draadloos

Ja

Duimsteun

Ja

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Game platform

Windows

Gewicht (g)

422

Indicator batterijniveau

Ja

Instelbare verlichting

Ja

Product breedte (cm)

7.50

Product gewicht (g)

114

Product hoogte (cm)

4

Product lengte (cm)

13.20

Stille muis

Nee

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Schade

Verpakking breedte (mm)

119

Verpakking hoogte (mm)

70

Verpakking lengte (mm)

179

Werkt op glazen ondergrond

Nee

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Logitech G502 LIGHTSPEED - Gaming muis - Optisch - 11 knoppen - Zwart met RGB-licht
Laatste updates:
  • €86,62 - 11 juli 2024
  • €86,74 - 4 juli 2024
  • €92,57 - 2 juli 2024
  • €93,65 - 26 juni 2024
  • €92,69 - 21 juni 2024
  • €93,65 - 20 juni 2024
  • €139,00 - 19 juni 2024
  • €93,01 - 18 juni 2024
Sinds: 7 februari 2024
  • Hoogste prijs: €139,00 - 19 juni 2024
  • Laagste prijs: €86,62 - 11 juli 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Logitech G502 LIGHTSPEED – Draadloze Gaming Muis – 25K DPI”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart