Logitech G502 HERO – Bedrade Gaming Muis – 25K DPI

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.2
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Alternate, Bol, Conrad.
  • Bij alternate.nl kun je Logitech G502 HERO High Performance Gaming Mouse gaming muis 100 - 25.600 dpi, RGB leds kopen voor slechts €45,90 , wat 26% lager is dan de prijs opConrad (€61,99).
  • De laagste prijs van Logitech Gaming G502 Hero High Performance Gaming-muis USB Optisch Zwart 11 Toetsen 16000 dpi Verlicht, Gewichtsreductie, Geïntegreerd profielgeheugen werd verkregen op 20 april 2024 08:51.

 45,90

Beste deal op: alternate.nlalternate.nl
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Logitech G502 HERO High Performance Gaming Mouse gaming muis 100 - 25.600 dpi, RGB leds - €45,90
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Logitech G502 HERO High Performance Gaming Mouse gaming muis 100 - 25.600 dpi, RGB leds
Laatste updates:
  • €45,90 - 23 maart 2024
  • €49,99 - 3 januari 2024
  • €61,90 - 4 december 2023
  • €49,00 - 26 oktober 2023
Sinds: 26 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €61,90 - 4 december 2023
  • Laagste prijs: €45,90 - 23 maart 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 08:51
Logitech G502 HERO – Bedrade Gaming Muis – 25K DPI
Logitech G502 HERO – Bedrade Gaming Muis – 25K DPI

 45,90

Beschrijving

Review van de Logitech G502 HERO – De Ultieme Bedrade Gaming Muis voor Optimaal Prestaties

De Logitech G502 HERO is de ideale bedrade gamingmuis die jouw favoriete high-performance gamingervaring naar nieuwe hoogten tilt. Met verbeterde functionaliteit en aanpassingsmogelijkheden levert deze muis nauwkeurigheid en precisie zoals nooit tevoren. Of je nu een fanatieke gamer bent of gewoon op zoek bent naar een professionele muis voor dagelijks gebruik, de Logitech G502 HERO zal zeker aan al je verwachtingen voldoen.

Optimale Trackingprecisie voor een Voorsprong in Games

Met de next-gen optische HERO-sensor van 16K biedt de Logitech G502 HERO optimale trackingprecisie. Deze geavanceerde sensor levert een DPI-bereik van 200 tot 25.000, wat betekent dat je de gevoeligheid kunt aanpassen van pixel-perfecte precisie voor sluipschutters tot bliksemsnelle bewegingen voor snelle manoeuvres. Of je nu een snelle first-person shooter speelt of een strategische game, de G502 HERO zorgt voor een soepele en nauwkeurige cursorbeweging, waardoor je een duidelijk voordeel hebt ten opzichte van je tegenstanders.

Volledig Aanpasbare RGB-verlichting voor een Stijlvolle Gaming-ervaring

De Logitech G502 HERO is niet alleen een powerhouse op het gebied van prestaties, maar ook een visueel spektakel. Met de LIGHTSYNC-technologie van Logitech G kun je de RGB-verlichting van de muis volledig aanpassen aan jouw stijl, systeem en omgeving. Met 16,8 miljoen kleurenopties kun je de verlichting, helderheid en kleuren perfect afstemmen op je persoonlijke voorkeur. Bovendien kun je de verlichting synchroniseren met je gameplay, waardoor je een meeslepende en meeslepende ervaring krijgt.

Aanpasbare Knoppen voor een Geoptimaliseerde Bediening

De Logitech G502 HERO is uitgerust met 11 programmeerbare knoppen die je kunt aanpassen met behulp van de Logitech Gaming Software. Met deze software kun je je favoriete opdrachten en macro’s toewijzen aan elke knop, zodat je snel toegang hebt tot belangrijke functies en snelkoppelingen tijdens het gamen. Of je nu speelt in een intense FPS of een uitgebreide MMO, de aanpasbare knoppen geven je een concurrentievoordeel en stellen je in staat om snel te reageren in elke situatie.

Afstembaar Gewichtssysteem voor de Perfecte Balans

Elke gamer heeft zijn of haar eigen voorkeur als het gaat om het gewicht van een muis. Met de Logitech G502 HERO kun je het gewicht en de balans naar jouw wensen aanpassen. Het afstelbare gewichtssysteem wordt geleverd met vijf gewichten van 3,6 gram, die je kunt plaatsen op de posities waar je meer of minder gewicht wilt. Hierdoor kun je de muis perfect afstemmen op je persoonlijke voorkeur, zodat je de juiste balans en gevoel krijgt tijdens het gamen.

Conclusie: De Ultieme Gaming Muis voor de Veeleisende Gamer

De Logitech G502 HERO is zonder twijfel een van de beste bedrade gamingmuizen op de markt. Met zijn optimale trackingprecisie, aanpasbare knoppen, afstelbaar gewichtssysteem en indrukwekkende RGB-verlichting biedt deze muis alles wat een veeleisende gamer nodig heeft. Of je nu een snelle shooter, een strategische game of een MMO speelt, de Logitech G502 HERO zorgt voor een uitzonderlijke game-ervaring.

Houd er echter rekening mee dat de Logitech G502 HERO een bedrade muis is, dus als je de voorkeur geeft aan een draadloos model, zou je moeten overwegen om een andere muis te kiezen. Maar als je op zoek bent naar ultieme prestaties, precisie en aanpassingsmogelijkheden, dan is de Logitech G502 HERO de perfecte keuze voor jou.

Bestel vandaag nog de Logitech G502 HERO en ervaar de ultieme gamingmuis die je naar de top van het klassement zal brengen. Met zijn ongeëvenaarde prestaties en aanpassingsmogelijkheden zal deze muis zeker een favoriet zijn onder gamers van alle niveaus. Mis deze kans niet om je gamingervaring naar nieuwe hoogten te tillen!

Bekijk meer gaming muizen op bol.com

9.2Expert Score
Review van de Logitech G502 HERO – De Ultieme Bedrade Gaming Muis voor Optimaal Prestaties De Logitech G502 HERO is de ideale bedrade gamingmuis die jouw favoriete high-performance gamingervaring naar nieuwe hoogten tilt. Met verbeterde functionaliteit en aanpassingsmogelijkheden levert deze muis nauwkeurigheid en precisie zoals nooit tevoren. Of je nu een fanatieke gamer bent of […]
Pluspunten
  • Optimaal trackingprecisie met next-gen optische HERO-sensor van 16K
  • Volledig aanpasbare RGB-verlichting met LIGHTSYNC-technologie
  • 11 programmeerbare knoppen voor geoptimaliseerde bediening
  • Afstelbaar gewichtssysteem voor de perfecte balans
- Minpunten
  • Niet draadloos, dus minder bewegingsvrijheid

Extra informatie

Specificaties: Logitech G502 HERO – Bedrade Gaming Muis – 25K DPI

Merk

Logitech G

MPN (Manufacturer Part Number)

910-005471

Kleur

Zwart

Muisvorm

Normaal

Speciaal voor gamen

Ja

Rechts- of linkshandig

Rechtshandig

Ergonomisch ontworpen

Nee

Voedingstype

USB

Kabellengte (m)

1.20

Draadloos bereik (m)

0

Inclusief batterijen

Nee

Aantal benodigde accu's/batterijen

0

Accu/batterij code

Geen batterij

Oplaadbaar

Nee

Scrollwiel

Ja

Horizontaal scrollen

Ja

Aantal knoppen

11

Instelbare knoppen

Ja

Gewichtjes

Ja

dpi

16000

Instelbare dpi

Ja

Type verlichting

RGB

Geschikt voor besturingssysteem

Windows, Mac OS, Chrome OS

Systeemeisen

USB-poort • Windows 7 of later, mac OS 10.11 of later of Chrome OS™ • (Optioneel) Internettoegang voor downloaden van software

Reparatie type

Carry-in

Aanbevolen voor genre

FPS

Aansturing muis

Optisch

Bediening muis

Knoppen

Bluetooth

Nee

CE markering

Zichtbaar

Draadloos

Nee

Duimsteun

Ja

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Game platform

Windows

Gewicht (g)

252

Indicator batterijniveau

Ja

Instelbare verlichting

Ja

Product breedte (cm)

7.50

Product gewicht (g)

121

Product hoogte (cm)

4

Product lengte (cm)

13.20

Stille muis

Nee

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Schade

Verpakking breedte (mm)

117

Verpakking hoogte (mm)

52

Verpakking lengte (mm)

182

Werkt op glazen ondergrond

Nee

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Logitech G502 HERO High Performance Gaming Mouse gaming muis 100 - 25.600 dpi, RGB leds
Laatste updates:
  • €45,90 - 23 maart 2024
  • €49,99 - 3 januari 2024
  • €61,90 - 4 december 2023
  • €49,00 - 26 oktober 2023
Sinds: 26 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €61,90 - 4 december 2023
  • Laagste prijs: €45,90 - 23 maart 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Logitech G502 HERO – Bedrade Gaming Muis – 25K DPI”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart