Logitech G305 HERO LIGHTSPEED – Draadloze Gaming Muis

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.6
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Proshop NL, Bol, Coolblue, Conrad.
  • Bij proshop.nl kun je Logitech G305 LIGHTSPEED - Black - Gaming muis - Optisch - 6 knoppen - Zwart kopen voor slechts €44,77 , wat 28% lager is dan de prijs opConrad (€61,99).
  • De laagste prijs van Logitech G305 Draadloze gaming-muis Radiografisch Optisch Zwart 6 Toetsen 12000 dpi werd verkregen op 22 mei 2024 01:33.

 52,90

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Logitech G305 HERO Lightspeed - Draadloze Gaming Muis - Zwart - €52,90
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Logitech G305 HERO Lightspeed - Draadloze Gaming Muis - Zwart
Laatste updates:
  • €52,90 - 26 april 2024
  • €60,89 - 25 april 2024
  • €58,00 - 24 april 2024
  • €59,00 - 20 april 2024
  • €52,59 - 17 april 2024
  • €58,19 - 16 april 2024
  • €61,19 - 15 april 2024
  • €61,29 - 14 april 2024
Sinds: 23 november 2023
  • Hoogste prijs: €73,99 - 21 december 2023
  • Laagste prijs: €42,90 - 25 maart 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 1 mei 2024 01:03
Logitech G305 HERO LIGHTSPEED – Draadloze Gaming Muis
Logitech G305 HERO LIGHTSPEED – Draadloze Gaming Muis

 52,90

Beschrijving

Logitech G305: De ultieme draadloze gaming muis voor gamers – Review

De Logitech G305 HERO LIGHTSPEED draadloze gaming muis is een absolute must-have voor gamers die op zoek zijn naar een betrouwbare en krachtige muiservaring. Met een geavanceerde HERO-sensor en een indrukwekkende DPI van 12.000, biedt deze muis ongeëvenaarde prestaties. De draadloze LIGHTSPEED-verbinding zorgt voor een supersnelle rapportagesnelheid van 1 ms, waardoor je altijd snel en nauwkeurig kunt reageren tijdens intense gamingsessies.

Ongeëvenaarde batterijduur en wendbaarheid

De G305 muis wordt gevoed door één AA-batterij, wat resulteert in maar liefst 250 uur gamen voordat de batterij moet worden vervangen. Dit betekent dat je urenlang kunt genieten van je favoriete games zonder je zorgen te maken over het opladen van de muis. Het indicatorlampje geeft duidelijk aan wanneer de batterij bijna leeg is, zodat je op tijd een nieuwe batterij kunt plaatsen.

Met een gewicht van slechts 99 gram is de G305 ook uiterst wendbaar. Het efficiënte, mechanische ontwerp zorgt voor een lichte en responsieve ervaring, waardoor je moeiteloos kunt manoeuvreren tijdens intense gamingmomenten. Of je nu snelle bewegingen moet maken of nauwkeurige shots moet nemen, deze muis biedt de snelheid en precisie die je nodig hebt.

Compact en reisvriendelijk ontwerp

De Logitech G305 is niet alleen krachtig, maar ook ergonomisch en compact ontworpen. Het past perfect in je hand en zorgt voor langdurig comfort tijdens het gamen. Bovendien heeft de muis ingebouwde opslag voor de nano-ontvanger, zodat je deze veilig kunt opbergen tijdens het reizen. Dit maakt de G305 de ideale reisgenoot voor gamers die onderweg willen gamen zonder concessies te doen aan de prestaties.

Zes programmeerbare knoppen voor ultieme controle

De G305 is voorzien van zes programmeerbare knoppen die je volledige controle geven over je gameplay. Met behulp van de Logitech G HUB-software kun je de knoppen aanpassen aan je voorkeuren en specifieke gamingbehoeften. Creëer aangepaste macro’s, wijs commando’s toe en pas de gevoeligheid aan met gemak. Hierdoor kun je je speelstijl optimaliseren en sneller reageren dan ooit tevoren.

Betaalbare kwaliteit en gebruiksgemak

De draadloze LIGHTSPEED-muis van Logitech biedt kwaliteit en prestaties tegen een betaalbare prijs. Met de G305 krijg je een topklasse gaming muis zonder je bankrekening te plunderen. Deze muis is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een gebruiksklare oplossing met de nieuwste technologieën.

Conclusie

De Logitech G305 HERO LIGHTSPEED draadloze gaming muis biedt een ongeëvenaarde combinatie van prestaties, batterijduur en gebruiksgemak. Met de geavanceerde HERO-sensor, 12.000 DPI en de draadloze LIGHTSPEED-verbinding ben je verzekerd van een snelle en nauwkeurige gamingervaring. De muis is compact, wendbaar en voorzien van zes programmeerbare knoppen, waardoor je volledige controle hebt over je gameplay. En met maar liefst 250 uur gamen met één AA-batterij hoef je je nooit zorgen te maken over een lege batterij tijdens het gamen. Kortom, de Logitech G305 is de ultieme draadloze gaming muis voor zowel casual als professionele gamers.

Bekijk meer gaming muizen op bol.com

8.6Expert Score
Ben je op zoek naar een betrouwbare, krachtige en draadloze gaming muis? De Logitech G305 HERO LIGHTSPEED biedt ongeëvenaarde prestaties met een geavanceerde sensor, snelle verbinding en een indrukwekkende batterijduur. Met een wendbaar ontwerp, programmeerbare knoppen en gebruiksgemak is deze muis perfect voor gamers van alle niveaus. Lees ons uitgebreide review voor alle details!
Pluspunten
  • Geavanceerde HERO-sensor voor ongeëvenaarde prestaties.
  • Draadloze LIGHTSPEED-verbinding met supersnelle rapportagesnelheid van 1 ms.
  • Batterijduur van maar liefst 250 uur met één AA-batterij.
  • Wendbaar ontwerp met een gewicht van slechts 99 gram.
  • Zes programmeerbare knoppen voor volledige controle over je gameplay.
  • Ergonomisch en compact ontwerp voor langdurig comfort en reisgemak.
  • Betaalbare prijs voor topklasse gaming muis.
- Minpunten
  • Geen RGB-verlichting aanwezig.

Extra informatie

Specificaties: Logitech G305 HERO LIGHTSPEED – Draadloze Gaming Muis

Merk

Logitech G

MPN (Manufacturer Part Number)

910-005283

Kleur

Zwart

Muisvorm

Normaal

Speciaal voor gamen

Ja

Rechts- of linkshandig

Rechtshandig

Ergonomisch ontworpen

Nee

Voedingstype

Batterij

Kabellengte (m)

0

Draadloos bereik (m)

0

Inclusief batterijen

Ja

Aantal benodigde accu's/batterijen

1

Accu/batterij code

AA

Oplaadbaar

Nee

Scrollwiel

Ja

Horizontaal scrollen

Nee

Aantal knoppen

6

Instelbare knoppen

Ja

Gewichtjes

Nee

dpi

12000

Instelbare dpi

Ja

Type verlichting

Zonder verlichting

Geschikt voor besturingssysteem

Windows

Systeemeisen

USB-poort Windows 7 of later, macOS 10.11 of later, of het Chrome OS™-besturingssysteem

Reparatie type

Carry-in

Aanbevolen voor genre

FPS

Aansturing muis

Optisch

Bediening muis

Knoppen

Bluetooth

Nee

CE markering

Zichtbaar

Draadloos

Ja

Duimsteun

Nee

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Game platform

Windows

Gewicht (g)

1

Indicator batterijniveau

Ja

Instelbare verlichting

Nee

Product breedte (cm)

6.22

Product gewicht (g)

99

Product hoogte (cm)

3.82

Product lengte (cm)

11.66

Stille muis

Nee

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Schade

Verpakking breedte (mm)

98

Verpakking hoogte (mm)

49

Verpakking lengte (mm)

156

Werkt op glazen ondergrond

Ja

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Logitech G305 HERO Lightspeed - Draadloze Gaming Muis - Zwart
Laatste updates:
  • €52,90 - 26 april 2024
  • €60,89 - 25 april 2024
  • €58,00 - 24 april 2024
  • €59,00 - 20 april 2024
  • €52,59 - 17 april 2024
  • €58,19 - 16 april 2024
  • €61,19 - 15 april 2024
  • €61,29 - 14 april 2024
Sinds: 23 november 2023
  • Hoogste prijs: €73,99 - 21 december 2023
  • Laagste prijs: €42,90 - 25 maart 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Logitech G305 HERO LIGHTSPEED – Draadloze Gaming Muis”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart