Logitech G29 – Driving Force Racestuur

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.2
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Coolblue, Bol, Proshop NL, Conrad.
  • Bij coolblue.nl kun je Logitech G29 Driving Force - Racestuur voor PlayStation 5, PlayStation 4 & PC kopen voor slechts €232,00 , wat 27% lager is dan de prijs opConrad (€319,00).
  • De laagste prijs van Logitech Gaming G29 Driving Force Stuur PC, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation 5 Zwart werd verkregen op 20 april 2024 08:11.

 232,90

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Logitech G29 - Driving Force Racestuur - PS4 + PS5 + PC - €232,90
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Logitech G29 - Driving Force Racestuur - PS4 + PS5 + PC
Laatste updates:
  • €232,90 - 25 maart 2024
  • €256,90 - 20 maart 2024
  • €249,99 - 12 maart 2024
  • €226,48 - 2 maart 2024
  • €227,15 - 29 februari 2024
  • €259,00 - 26 februari 2024
  • €257,00 - 1 februari 2024
  • €259,00 - 31 januari 2024
Sinds: 6 november 2023
  • Hoogste prijs: €279,99 - 29 november 2023
  • Laagste prijs: €204,90 - 17 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 08:51
Logitech G29 – Driving Force Racestuur
Logitech G29 – Driving Force Racestuur

 232,90

Beschrijving

Review van de Logitech G29 – Driving Force Racestuur: De ultieme simulatieracehardware voor PlayStation en PC

Haal de ultieme race-ervaring in huis met het Logitech G29 – Driving Force Racestuur. Dit racestuur, exclusief ontworpen voor PlayStation 4, PlayStation 3 en PC, biedt realistische forcefeedback, helische tandwielen en responsieve pedalen. Of je nu een fervent gamer bent of een serieuze simulatorfanaat, dit racestuur tilt jouw racespel naar een hoger niveau. Lees verder om alle details te ontdekken en waarom de Logitech G29 een essentiële aankoop is voor elke race-enthousiasteling.

Realistische forcefeedback voor de ultieme game-ervaring

Het Logitech G29 – Driving Force Racestuur maakt gebruik van geavanceerde forcefeedback-technologie om het gevoel van je auto en banden nauwkeurig te simuleren. Met twee motoren biedt dit racestuur een realistische weergave van onder- of overstuur, driften en meer. Hierdoor voel je elke bocht en elk type terrein alsof je echt op de baan bent. De helische tandwielen zorgen voor uitzonderlijk vloeiende, stille en precieze stuuractie, terwijl de anti-backlash spanning het stuurwiel en de pedalen strak houdt voor maximale controle.

Gemakkelijk bereikbare gameknoppen en led-indicators

Met de Logitech G29 heb je alle belangrijke knoppen binnen handbereik. Het stuurwiel is voorzien van een D-pad, consoleknoppen en halfautomatische versnellingsregelaars, zodat je snel en gemakkelijk kunt schakelen tijdens het spel. De goed leesbare led-indicators, net boven het midden van het stuurwiel, geven je directe visuele feedback over het toerental en het schakelmoment, zodat je je ogen altijd op het circuit kunt houden en geen enkel moment van de actie hoeft te missen.

Responsieve pedaleneenheid voor een authentieke rijervaring

Om de rijervaring nog realistischer te maken, wordt de Logitech G29 geleverd met een afzonderlijke vloerpedaleneenheid. Deze unit stelt je in staat om comfortabel te remmen, optrekken en schakelen zoals je in een echte auto zou doen. Het niet-lineaire rempedaal bootst de prestaties van drukgevoelige remsystemen na, wat resulteert in een responsiever en accurater remgevoel. Of je nu een nauwkeurige pitstop wilt maken of vol gas wilt geven bij het starten, de responsieve pedalen van de G29 zorgen voor een meeslepende rijervaring.

Kwaliteitsconstructie voor precisieracen en duurzame betrouwbaarheid

De Logitech G29 is gebouwd met kwaliteit en duurzaamheid in gedachten. Met stevige stalen kogellagers in de stuuras, roestvrijstalen versnellingsregelaars en pedalen, en hoogwaardig handgestikt leer op het stuurwiel, straalt dit racestuur vakmanschap uit. Het stuurwiel is niet alleen duurzaam, maar ziet er ook nog eens fantastisch uit. Dankzij de ingebouwde klemmetjes en bevestigingspunten kan de Driving Force stevig worden bevestigd aan een tafel of raceconsole, waardoor verschuivingen of wankelingen tijdens agressieve manoeuvres worden geminimaliseerd.

900°-besturing voor realistische bochten op het circuit

Voor de ultieme race-ervaring biedt de Logitech G29 een 900°-stuurwielrotatie, van uitslag tot uitslag. Met de mogelijkheid om het stuur tweeënhalf keer te draaien, kun je dezelfde stuurbewegingen maken als in een echte auto. Hierdoor voelen bochten op het circuit nog realistischer aan en kun je nauwkeurige stuurcorrecties maken. Of je nu een scherpe chicane neemt of een lange bocht induikt, met de G29 kun je elke uitdaging met vertrouwen tegemoet treden.

Conclusie: Een onmisbaar racestuur voor serieuze gamers en simulatiefanaten

Het Logitech G29 – Driving Force Racestuur is de ultieme simulatieracehardware voor PlayStation 4, PlayStation 3 en PC. Met realistische forcefeedback, helische tandwielen, responsieve pedalen en een stevige constructie, biedt dit racestuur een ongeëvenaarde race-ervaring. Of je nu een casual gamer bent die op zoek is naar meer realisme of een serieuze simulatorfanaat die zijn rijvaardigheden naar een hoger niveau wil tillen, de Logitech G29 is de ideale uitbreiding voor jouw gaming-setup. Vergeet niet dat dit racestuur niet compatibel is met Xbox of Mac, maar als je een Xbox-gebruiker bent, kun je de Logitech G920 overwegen. Koop de Logitech G29 – Driving Force Racestuur vandaag nog en ervaar de sensatie van het echte racen in jouw eigen woonkamer.

Bekijk meer racesturen op bol.com

9.2Expert Score
Review van de Logitech G29 – Driving Force Racestuur: De ultieme simulatieracehardware voor PlayStation en PC Haal de ultieme race-ervaring in huis met het Logitech G29 – Driving Force Racestuur. Dit racestuur, exclusief ontworpen voor PlayStation 4, PlayStation 3 en PC, biedt realistische forcefeedback, helische tandwielen en responsieve pedalen. Of je nu een fervent gamer […]
Pluspunten
  • Realistische forcefeedback voor een meeslepende game-ervaring.
  • Gemakkelijk bereikbare gameknoppen en led-indicators voor directe feedback.
  • Responsieve pedaleneenheid voor een authentieke rijervaring.
  • Kwaliteitsconstructie met duurzame materialen voor precisieracen en betrouwbaarheid.
  • 900°-besturing voor realistische bochten op het circuit.
- Minpunten
  • Niet compatibel met Xbox en Mac.

Extra informatie

Specificaties: Logitech G29 – Driving Force Racestuur

Merk

Logitech G

Plaatsing

Bureaublad

Game platform

PlayStation 4, Windows, PlayStation 5

Draadloos

Nee

Diameter stuurwiel (cm)

27

Maximale draaihoek (graden)

900

Met racestuur voetpedalen

Ja

Met standaard

Ja

Met koppelpedaal

Ja

Talen container

de, en, es, fr

Geschikt voor Game

F1 2016

Verpakkingsinhoud

Logitech G29 Driving Force Racing Wheel for PlayStation 4, PlayStation 5 and PC

Aanvullende functies

Logitech G29 Driving ForceThe definitive sim racing wheel for PlayStation®4, PlayStation®5 and PC.G29 Driving Force is the definitive sim racing hardware for the latest PlayStation®4, PlayStation®5 and PC titles. Feature dual-motor force feedback and helical gearing for quiet, smooth steering. Stainless steel paddle shifters and RPM/Shift indicator LEDs help you make crisp, fluid gear transitions without taking your eyes off the track. The separate pedal unit gives you natural, responsive control with a nonlinear brake pedal. Driving Force is built for comfort and durability with handstitched leather and stainless steel components. Built-in clamps and bolt points allow the wheel to be mounted securely to a table or racing rig, minimising shifting or wobbling during aggressive manoeuvres.Works with console and PCRealistic force feedback with anti-backlash helical gearingEasy-access game controlsResponsive pedal unitQuality constructionPackage contentsForce feedback racing wheelPedalsPower supplyUser documentation2-year manufacturer’s guarantee and full product support

Bluetooth

Ja

CE markering

Zichtbaar

Gewicht (g)

7713

MPN (Manufacturer Part Number)

941-000112

Taal handleiding

Duits, Engels, Frans, Nederlands

Trilfunctie

Nee

Type aansluiting

Composite

Type bevestiging

Direct Mount

Type indicator

Standard edition

Type input/output

USB 2.0 A

Verpakking breedte (mm)

340

Verpakking hoogte (mm)

324

Verpakking lengte (mm)

451

Voedingstype

USB

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Logitech G29 - Driving Force Racestuur - PS4 + PS5 + PC
Laatste updates:
  • €232,90 - 25 maart 2024
  • €256,90 - 20 maart 2024
  • €249,99 - 12 maart 2024
  • €226,48 - 2 maart 2024
  • €227,15 - 29 februari 2024
  • €259,00 - 26 februari 2024
  • €257,00 - 1 februari 2024
  • €259,00 - 31 januari 2024
Sinds: 6 november 2023
  • Hoogste prijs: €279,99 - 29 november 2023
  • Laagste prijs: €204,90 - 17 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Logitech G29 – Driving Force Racestuur”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart