Logitech G213 – Prodigy Gaming Toetsenbord – QWERTY – US international layout

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.6
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Coolblue.
  • Bij coolblue.nl kun je Logitech G213 Prodigy QWERTY kopen voor slechts €54,00
  • De laagste prijs van Logitech G213 Prodigy QWERTY werd verkregen op 19 april 2024 06:33.

 54,00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Logitech G213 Prodigy QWERTY - €54,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Logitech G213 Prodigy QWERTY
Laatste updates:
  • €54,00 - 10 april 2024
  • €53,00 - 8 april 2024
  • €54,00 - 6 april 2024
  • €55,00 - 4 april 2024
  • €54,00 - 2 april 2024
  • €51,00 - 30 maart 2024
  • €49,99 - 24 maart 2024
  • €48,99 - 18 maart 2024
Sinds: 9 november 2023
  • Hoogste prijs: €79,00 - 9 november 2023
  • Laagste prijs: €48,99 - 13 maart 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 06:33
Logitech G213 – Prodigy Gaming Toetsenbord – QWERTY – US international layout
Logitech G213 – Prodigy Gaming Toetsenbord – QWERTY – US international layout

 54,00

Beschrijving

Logitech G213: Uitstekende Gaming Ervaring met Briljante Verlichting

Ontdek de Logitech G213 Prodigy, een bedraad gaming toetsenbord met een QWERTY lay-out dat je een geweldige game-ervaring biedt. Met een spectrum van meer dan 16,8 miljoen kleuren, specifieke mediatoetsen en ingebouwd geheugen is dit toetsenbord een uitstekende keuze voor gamers die op zoek zijn naar precisie, veelzijdigheid en personalisatie.

Briljante Verlichting met Meer dan 16,8 Miljoen Kleuren

De Logitech G213 biedt een verlichtingsspektakel met vijf afzonderlijke zones die je kunt aanpassen uit een enorm scala van meer dan 16,8 miljoen kleuren. Personaliseer de verlichting naar jouw wensen, pas het aan bij je specifieke game of laat je favoriete kleuren zien. Het is zelfs mogelijk om de verlichtingseffecten te synchroniseren met andere Logitech G-apparaten, dankzij de Logitech Gaming Software. Een bijzondere eigenschap van dit toetsenbord is dat het lichtverlies beperkt wordt, waardoor de letters helderder oplichten en minder licht rond de toetsen lekt. Hierdoor kun je zelfs in het donker moeiteloos de juiste toetsen vinden.

Prestaties met Supersnelle Responsieve Feedback

Logitech heeft de G213 ontworpen met het oog op nauwkeurigheid en prestaties. De toetsen zijn gebouwd voor een verbeterde aanraakervaring met een supersnelle responsieve feedback die maar liefst 4 keer sneller is dan bij standaardtoetsenborden. Hierdoor ervaar je een vloeiende en naadloze bediening, essentieel voor veeleisende gamers. Daarnaast beschikt het toetsenbord over een gamingmatrix voor anti-ghosting, die nauwkeurig is afgestemd om te voorkomen dat toetsaanslagen elkaar in de weg zitten. Hierdoor behoud je de controle, zelfs wanneer je meerdere toetsen tegelijk indrukt tijdens intense gamesessies.

Specifieke Mediatoetsen voor Onbelemmerd Entertainment

Geniet van muziek en video’s tijdens het gamen zonder je game te hoeven onderbreken. De Logitech G213 is uitgerust met speciale mediatoetsen waarmee je muziek en video’s direct kunt afspelen, pauzeren en dempen. Je kunt ook eenvoudig het volume aanpassen of naar het volgende nummer in je afspeellijst gaan met slechts één druk op de knop. Deze handige functies voegen gemak toe aan je gamingervaring, zodat je volledig kunt opgaan in je virtuele avonturen zonder gestoord te worden.

Kenmerken die het Verschil Maken

De Logitech G213 biedt enkele kenmerken die dit gaming toetsenbord onderscheiden en het tot een aantrekkelijke keuze maken:

  1. RGB-verlichting: De mogelijkheid om de verlichting aan te passen aan jouw stijl, systeem en omgeving geeft een persoonlijk tintje aan je setup en draagt bij aan de immersie tijdens het gamen.
  2. Ingebouwd geheugen: Het ingebouwde geheugen in de G213, in combinatie met de Logitech Gaming Software, stelt je in staat om je persoonlijke instellingen op te slaan. Hierdoor kun je je favoriete instellingen overal mee naartoe nemen en op andere systemen gebruiken zonder ze opnieuw te hoeven configureren.
  3. Anti-ghosting: De geavanceerde gamingmatrix zorgt ervoor dat al je toetsaanslagen accuraat worden geregistreerd, zelfs wanneer je meerdere toetsen tegelijk indrukt. Dit voorkomt ongewenste toetsaanslagoverlap en versterkt je controle over het spel.

Conclusie: Logitech G213, Het Perfecte Gaming Toetsenbord voor Beginners en Gevorderden

De Logitech G213 Prodigy is een indrukwekkend gaming toetsenbord dat gamers van alle niveaus zal aanspreken. Met zijn briljante verlichting in meer dan 16,8 miljoen kleuren, supersnelle responsieve feedback en specifieke mediatoetsen, biedt dit toetsenbord een uitzonderlijke game-ervaring. De mogelijkheid om instellingen op te slaan met het ingebouwde geheugen en de anti-ghosting functie dragen bij aan de functionaliteit en veelzijdigheid van het toetsenbord.

Of je nu een nieuwkomer bent in de wereld van gaming of een doorgewinterde veteraan, de Logitech G213 is een uitstekende keuze om je gaming-setup te verbeteren en je prestaties naar een hoger niveau te tillen. Met zijn aantrekkelijke kenmerken en solide prestaties biedt de Logitech G213 veel waar voor zijn geld en is het een must-have voor elke gamer die op zoek is naar een hoge conversie rate tijdens hun speelsessies.

Bekijk meer gaming toetsenborden op bol.com

8.6Expert Score
Logitech G213: Uitstekende Gaming Ervaring met Briljante Verlichting Ontdek de Logitech G213 Prodigy, een bedraad gaming toetsenbord met een QWERTY lay-out dat je een geweldige game-ervaring biedt. Met een spectrum van meer dan 16,8 miljoen kleuren, specifieke mediatoetsen en ingebouwd geheugen is dit toetsenbord een uitstekende keuze voor gamers die op zoek zijn naar precisie, […]
Pluspunten
  • Briljante verlichting met meer dan 16,8 miljoen kleuren.
  • Supersnelle responsieve feedback voor nauwkeurige prestaties.
  • Specifieke mediatoetsen voor onbelemmerd entertainment.
  • RGB-verlichting voor persoonlijke aanpassing.
  • Ingebouwd geheugen voor het opslaan van persoonlijke instellingen.
- Minpunten
  • Geen draadloze connectiviteitsoptie beschikbaar.

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Logitech G213 Prodigy QWERTY
Laatste updates:
  • €54,00 - 10 april 2024
  • €53,00 - 8 april 2024
  • €54,00 - 6 april 2024
  • €55,00 - 4 april 2024
  • €54,00 - 2 april 2024
  • €51,00 - 30 maart 2024
  • €49,99 - 24 maart 2024
  • €48,99 - 18 maart 2024
Sinds: 9 november 2023
  • Hoogste prijs: €79,00 - 9 november 2023
  • Laagste prijs: €48,99 - 13 maart 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Logitech G213 – Prodigy Gaming Toetsenbord – QWERTY – US international layout”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart