Logitech G203 LIGHTSYNC Gaming Mouse

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol, Proshop NL, Conrad, Coolblue, Alternate.
  • Bij bol.com kun je Logitech G203 LIGHTSYNC - Bedrade Gaming Muis - RGB verlichting - Zwart kopen voor slechts €29,99 , wat 21% lager is dan de prijs opAlternate (€37,99).
  • De laagste prijs van Logitech G203 LIGHTSYNC gaming muis 8000 dpi werd verkregen op 19 april 2024 10:51.

 29,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Logitech G203 LIGHTSYNC - Bedrade Gaming Muis - RGB verlichting - Zwart - €29,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Logitech G203 LIGHTSYNC - Bedrade Gaming Muis - RGB verlichting - Zwart
Laatste updates:
  • €29,99 - 1 april 2024
  • €24,99 - 25 maart 2024
  • €29,99 - 24 maart 2024
  • €27,70 - 23 maart 2024
  • €29,99 - 23 februari 2024
  • €24,99 - 21 februari 2024
  • €29,99 - 1 februari 2024
  • €24,99 - 9 januari 2024
Sinds: 6 november 2023
  • Hoogste prijs: €45,95 - 25 december 2023
  • Laagste prijs: €20,49 - 6 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 10:51
Logitech G203 LIGHTSYNC Gaming Mouse

 29,99

Beschrijving

Logitech G203 LIGHTSYNC: Een Gamemuis voor Ultieme Prestaties

De Logitech G203 LIGHTSYNC is een geavanceerde bedrade gamemuis die speciaal is ontworpen om gamers een voorsprong te geven in competitieve gamingomgevingen. Met een hooggevoelige sensor, aanpasbare verlichting en programmeerbare knoppen, biedt deze muis veel gebruiksgemak en nauwkeurige tracking voor snelle bewegingen tijdens het gamen. Of je nu rechtshandig of linkshandig bent, de ergonomische vorm van de G203 LIGHTSYNC zorgt voor comfortabele grip en optimale controle. In dit uitgebreide review zullen we dieper ingaan op de verschillende aspecten van deze gamemuis en ontdekken waarom het een uitstekende keuze is voor gamers die streven naar topprestaties.

Hooggevoelige sensor voor snelle bewegingen

Een van de belangrijkste kenmerken van de Logitech G203 LIGHTSYNC is de hooggevoelige sensor met een maximale gevoeligheid van 8000dpi. Deze sensor zorgt voor uiterst precieze tracking, wat essentieel is bij snelle bewegingen en het mikken op tegenstanders. Of je nu een first-person shooter (FPS) speelt of een snelle actiegame, de G203 LIGHTSYNC reageert moeiteloos op je bewegingen en biedt een soepele en responsieve ervaring. Met een pollingsnelheid van 1000Hz worden de bewegingen vrijwel direct naar het computerscherm overgebracht, waardoor je een voorsprong hebt op je tegenstanders.

Aanpasbare verlichting voor een persoonlijke touch

Naast de uitstekende prestaties biedt de Logitech G203 LIGHTSYNC ook een stijlvolle uitstraling met aanpasbare verlichtingsopties. De muis is voorzien van adresseerbare RGB-leds, die je kunt aanpassen naar jouw smaak en stijl. Met de bijbehorende Logitech-software kun je kiezen uit verschillende lichteffecten en kleuren, waardoor je de muis volledig kunt personaliseren en laten aansluiten bij je gaming-setup. Of je nu kiest voor een subtiel kleurenpalet of een opvallend knipperend effect, de G203 LIGHTSYNC voegt een visueel element toe aan je gamingervaring.

G203 LIGHTSYNC versus G203 Prodigy: Wat zijn de verschillen?

Voor degenen die bekend zijn met de G203 Prodigy, is het belangrijk om te weten dat de G203 LIGHTSYNC veel overeenkomsten heeft met zijn voorganger. Beide muizen hebben vergelijkbare eigenschappen en specificaties, maar er zijn een paar belangrijke verschillen. De G203 LIGHTSYNC heeft adresseerbare RGB-leds, waardoor lichteffecten met verschillende kleuren mogelijk zijn, terwijl de G203 Prodigy rgb-leds heeft die als één zone zijn aan te sturen. Dit betekent dat de LIGHTSYNC-versie meer veelzijdigheid biedt bij het creëren van aantrekkelijke lichteffecten en een meer gepersonaliseerde uitstraling.

Specificaties en ontwerp

De Logitech G203 LIGHTSYNC heeft indrukwekkende specificaties die bijdragen aan zijn prestaties. Met een gewicht van slechts 85 gram is deze muis licht en gemakkelijk te hanteren, wat belangrijk is voor lange gamesessies zonder vermoeidheid. De afmetingen van 116,6 x 62,2 x 38,2 mm zorgen voor een comfortabele pasvorm in de hand, ongeacht of je rechtshandig of linkshandig bent. De G203 LIGHTSYNC is verkrijgbaar in zowel zwart als wit, waardoor je kunt kiezen welke kleur het beste bij je gaming-setup past.

Gebruiksvriendelijkheid en aanpasbaarheid

Wat de Logitech G203 LIGHTSYNC echt opvallend maakt, is de gebruiksvriendelijkheid en aanpasbaarheid. Met 6 programmeerbare knoppen kun je je favoriete functies en macro’s toewijzen voor snelle toegang tijdens het gamen. De Logitech-software biedt een intuïtieve interface waarmee je de knoppen, gevoeligheid en lichteffecten kunt aanpassen naar jouw voorkeur. Dit stelt je in staat om de muis volledig af te stemmen op jouw speelstijl en behoeften, wat resulteert in verbeterde prestaties en efficiëntie.

Conclusie: Een uitstekende gamemuis voor gamers die topprestaties willen

Al met al is de Logitech G203 LIGHTSYNC een uitstekende keuze voor gamers die op zoek zijn naar een betrouwbare en aanpasbare gamemuis. Met zijn hooggevoelige sensor, aanpasbare verlichting, en ergonomisch ontwerp biedt de G203 LIGHTSYNC de perfecte balans tussen functionaliteit en stijl. Of je nu een rechtshandige of linkshandige gamer bent, deze muis past comfortabel in je hand en zorgt voor een vlotte en nauwkeurige tracking. Hoewel het een bedrade muis is, biedt de G203 LIGHTSYNC uitstekende prestaties en reactietijden, waardoor het een geweldige keuze is voor gamers die zich willen onderscheiden in competitieve gamingomgevingen. Kies voor de Logitech G203 LIGHTSYNC en til je gamingervaring naar een hoger niveau!

Bekijk meer gaming muizen op bol.com

9Expert Score
Logitech G203 LIGHTSYNC: Een Gamemuis voor Ultieme Prestaties De Logitech G203 LIGHTSYNC is een geavanceerde bedrade gamemuis die speciaal is ontworpen om gamers een voorsprong te geven in competitieve gamingomgevingen. Met een hooggevoelige sensor, aanpasbare verlichting en programmeerbare knoppen, biedt deze muis veel gebruiksgemak en nauwkeurige tracking voor snelle bewegingen tijdens het gamen. Of je […]
Pluspunten
  • Hooggevoelige sensor voor snelle bewegingen
  • Aanpasbare verlichting naar smaak en stijl
  • Ergonomisch ontwerp voor rechtshandig en linkshandig gebruik
  • Programmeerbare knoppen voor persoonlijke aanpassingen
  • Lichtgewicht en comfortabel in gebruik
- Minpunten
  • Bedrade verbinding, niet draadloos

Extra informatie

Specificaties: Logitech G203 LIGHTSYNC Gaming Mouse

Merk

Logitech G

MPN (Manufacturer Part Number)

9509838118679

Kleur

Zwart

Muisvorm

Normaal

Speciaal voor gamen

Ja

Rechts- of linkshandig

Rechtshandig en linkshandig

Ergonomisch ontworpen

Nee

Voedingstype

USB

Kabellengte (m)

2.10

Draadloos bereik (m)

0

Inclusief batterijen

Nee

Aantal benodigde accu's/batterijen

0

Accu/batterij code

Geen batterij

Oplaadbaar

Nee

Scrollwiel

Ja

Horizontaal scrollen

Nee

Aantal knoppen

6

Instelbare knoppen

Ja

Gewichtjes

Nee

dpi

8000

Instelbare dpi

Nee

Type verlichting

RGB

Geschikt voor besturingssysteem

Chrome OS, Windows, Mac OS

Systeemeisen

* Windows® 7 or later * MacOS® 10.10 or later * Chrome OSTM * USB port

Reparatie type

Carry-in

Aanbevolen voor genre

FPS

Aansturing muis

Optisch

Bediening muis

Knoppen

Bluetooth

Nee

CE markering

Zichtbaar

Draadloos

Nee

Duimsteun

Nee

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Game platform

Windows

Gewicht (g)

156

Indicator batterijniveau

Nee

Instelbare verlichting

Ja

Product breedte (cm)

6.22

Product gewicht (g)

85

Product hoogte (cm)

11.66

Product lengte (cm)

3.82

Stille muis

Nee

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Schade

Verpakking breedte (mm)

102

Verpakking hoogte (mm)

45

Verpakking lengte (mm)

157

Werkt op glazen ondergrond

Nee

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Logitech G203 LIGHTSYNC - Bedrade Gaming Muis - RGB verlichting - Zwart
Laatste updates:
  • €29,99 - 1 april 2024
  • €24,99 - 25 maart 2024
  • €29,99 - 24 maart 2024
  • €27,70 - 23 maart 2024
  • €29,99 - 23 februari 2024
  • €24,99 - 21 februari 2024
  • €29,99 - 1 februari 2024
  • €24,99 - 9 januari 2024
Sinds: 6 november 2023
  • Hoogste prijs: €45,95 - 25 december 2023
  • Laagste prijs: €20,49 - 6 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Logitech G203 LIGHTSYNC Gaming Mouse”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart