Logitech G Saitek Farming Simulator controller

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.8
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol, Coolblue, Alternate.
  • Bij bol.com kun je Logitech G Saitek Farming Simulator controller - Heavy Equipment bundel - Zwart kopen voor slechts €189,00 , wat 16% lager is dan de prijs opAlternate (€224,90).
  • De laagste prijs van Logitech Saitek Farm Sim Controller stuur werd verkregen op 15 juni 2024 01:33.

 189,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Logitech G Saitek Farming Simulator controller - Heavy Equipment bundel - Zwart - €189,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Logitech G Saitek Farming Simulator controller - Heavy Equipment bundel - Zwart
Laatste updates:
  • €189,00 - 21 maart 2024
  • €186,00 - 20 maart 2024
  • €189,00 - 29 januari 2024
  • €155,17 - 28 januari 2024
  • €171,23 - 27 januari 2024
  • €171,80 - 26 januari 2024
  • €157,72 - 25 januari 2024
  • €158,57 - 24 januari 2024
Sinds: 21 december 2023
  • Hoogste prijs: €189,00 - 22 december 2023
  • Laagste prijs: €155,17 - 28 januari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 30 april 2024 21:23
Logitech G Saitek Farming Simulator controller
Logitech G Saitek Farming Simulator controller

 189,00

Beschrijving

Logitech G Saitek review: De Ultieme Tractor Farming Simulator Controller voor een Realistische Ervaring

Het runnen van je eigen boerenbedrijf wordt nu nog realistischer met de Logitech G Saitek Tractor Farming Simulator Controller. Deze controller biedt een ongekend niveau van nauwkeurige besturing en geeft je het gevoel alsof je daadwerkelijk achter het stuur zit van zware landbouwmachines. Met een hand op het stuurwiel en de andere op de bedieningsstick van de voorlader op het zijpaneel, heb je volledige controle over je virtuele boerderij. De echte pedalen maken de ervaring compleet en laten je echt voelen alsof je de voertuigen bestuurt in Farming Simulator 17. Stap in jouw eigen tractor, neem plaats en ga aan de slag met je landbouwbedrijf.

Systeemvereisten: Compatibiliteit en Connectiviteit

De Logitech G Saitek Tractor Farming Simulator Controller is compatibel met Windows 10, Windows 8.1, Windows 7 en macOS 10.10. Het enige wat je nodig hebt is een vrije USB 2.0-poort om de controller aan te sluiten. Dit betekent dat je kunt genieten van de ultieme boerderijervaring, ongeacht welk besturingssysteem je gebruikt. De plug-and-play-functionaliteit zorgt ervoor dat je direct aan de slag kunt zonder gedoe met installatie of configuratie.

Dichter bij de Werkelijkheid: Een Meeslepende Boerderijervaring

De Logitech G Saitek Tractor Farming Simulator Controller neemt je mee naar de open ruimtes van je boerderij en dompelt je onder in een meeslepende spelervaring. Het echte stuurwiel, de echte pedalen en het programmeerbare paneel met een PC-joystick voor je voorlader met 6DoF (zes vrijheidsgraden) zorgen voor een realistische en nauwkeurige bediening van de landbouwmachines. Met de modusknop en de 12 bedieningsassen van het paneel heb je de volledige controle over je boerderij. Of je nu aan het ploegen, zaaien of oogsten bent, deze controller maakt het allemaal mogelijk.

Rotatiebereik van 900 graden: Geen Bocht is te Scherp

Net als bij echte landbouwmachines kan het PC stuurwiel van de Logitech G Saitek Tractor Farming Simulator Controller tweeënhalf keer ronddraaien van aanslag tot aanslag. Dit 900 graden rotatiebereik zorgt ervoor dat zelfs de scherpste bochten geen enkel probleem vormen. Het stuurwiel is ook voorzien van een verwijderbare draaiknop, waardoor je gemakkelijk met één hand kunt sturen indien gewenst. Dit biedt een optimale flexibiliteit en aanpassingsmogelijkheden voor jouw speelstijl.

Geïntegreerde Gamepadbediening: Nauwkeurige Besturing binnen en buiten het Voertuig

Dankzij de overvloed aan programmeerbare knoppen, schakelaars en twee analoge sticks biedt de Logitech G Saitek Tractor Farming Simulator Controller een nauwkeurige besturing van je boerderijactiviteiten, zowel binnen als buiten het voertuig. Of je nu de tractor bestuurt, de voorlader bedient of met een kettingzaag aan de slag gaat, deze controller geeft je de volledige controle over je virtuele boer. Met meer dan 25 programmeerbare knoppen kun je alle specifieke voertuigen in de game besturen en aanpassen aan jouw wensen.

Woodcutter’s Best Friend: Perfect voor Houthakken en Kraansimulaties

De Logitech G Saitek Tractor Farming Simulator Controller is niet alleen ideaal voor het besturen van tractors, maar ook voor houthakken en kraansimulaties. De laderstick op het zijpaneel beschikt over 6 bedieningsassen en met de modusschakelaar bovenop de stick heb je nog eens zoveel commando’s tot je beschikking. Of je nu bomen omhakt in simulatorgames of complexe kraanoperaties uitvoert, deze controller is jouw beste vriend.

Cruise Control: Concentreer je op andere Taken

Met de ingebouwde snelheidsmeter en cruise control-functie kun je je voertuigen met een constante snelheid laten voortgaan. Dit zorgt ervoor dat je je beter kunt concentreren op andere taken in je favoriete farm simulator. Of je nu bezig bent met het zaaien van gewassen of het vervoeren van materialen, cruise control neemt het gedoe van het handmatig regelen van de snelheid weg en stelt je in staat om je volledig te focussen op de andere aspecten van je boerderijactiviteiten.

Conclusie: De ultieme Tractor Farming Simulator Controller

De Logitech G Saitek Tractor Farming Simulator Controller is de perfecte metgezel voor iedereen die een realistische en meeslepende boerderijervaring wil beleven. Met zijn echte stuurwiel, echte pedalen en programmeerbare paneel biedt deze controller ongeëvenaarde nauwkeurigheid en controle. Of je nu aan het sturen, laden of zagen bent, deze controller maakt het allemaal mogelijk. Met zijn aanpasbare knoppen, hoge rotatiebereik, geïntegreerde gamepadbediening en cruise control-functie is deze controller een must-have voor elke boerderijliefhebber. Wacht niet langer, sluit de controller aan op je pc en dompel jezelf onder in de opwindende wereld van de landbouwsimulatie.

Bekijk meer sturen op bol.com

8.8Expert Score
Logitech G Saitek review: De Ultieme Tractor Farming Simulator Controller voor een Realistische Ervaring Het runnen van je eigen boerenbedrijf wordt nu nog realistischer met de Logitech G Saitek Tractor Farming Simulator Controller. Deze controller biedt een ongekend niveau van nauwkeurige besturing en geeft je het gevoel alsof je daadwerkelijk achter het stuur zit van […]
Pluspunten
  • Ongeëvenaarde nauwkeurige besturing voor een realistische boerderijervaring.
  • Echte pedalen zorgen voor een authentiek gevoel van het besturen van landbouwmachines.
  • Programmeerbaar paneel met joystick biedt volledige controle over je boerderijactiviteiten.
  • Rotatiebereik van 900 graden voor moeiteloos nemen van scherpe bochten.
  • Overvloed aan programmeerbare knoppen en schakelaars voor nauwkeurige bediening binnen en buiten het voertuig.
  • Ideaal voor houthakken en kraansimulaties met de laderstick en modusschakelaar.
  • Ingebouwde cruise control-functie voor een constante snelheid en gemakkelijke focus op andere taken.
- Minpunten
  • Geen Force Feedback-functie voor realistische trillingsfeedback tijdens het spelen.
  • Alleen compatibel met Windows 10, Windows 8.1, Windows 7 en macOS 10.10, beperkt in compatibiliteit met andere besturingssystemen.
  • Het aantal programmeerbare knoppen kan overweldigend zijn voor beginners, vereist enige aanpassing en configuratie.

Extra informatie

Specificaties: Logitech G Saitek Farming Simulator controller

Merk

Logitech G

Plaatsing

Bureaublad

Game platform

MAC

Draadloos

Nee

Diameter stuurwiel (cm)

32

Maximale draaihoek

900

Met racestuur voetpedalen

Ja

Met standaard

Nee

Met koppelpedaal

Nee

Talen container

en

Geschikt voor Game

Farming Simulator 2017

Verpakkingsinhoud

Stuur, Panel control deck, Pedalen

Aanvullende functies

Geen.

Bluetooth

Nee

CE markering

Zichtbaar

Gewicht (g)

5000

MPN (Manufacturer Part Number)

945-000062

Taal handleiding

Universeel

Trilfunctie

Nee

Type aansluiting

Bluetooth

Type bevestiging

Klembevestiging

Type indicator

Standard edition

Type input/output

USB 2.0 A

Verpakking breedte (mm)

380

Verpakking hoogte (mm)

360

Verpakking lengte (mm)

520

Voedingstype

USB

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Logitech G Saitek Farming Simulator controller - Heavy Equipment bundel - Zwart
Laatste updates:
  • €189,00 - 21 maart 2024
  • €186,00 - 20 maart 2024
  • €189,00 - 29 januari 2024
  • €155,17 - 28 januari 2024
  • €171,23 - 27 januari 2024
  • €171,80 - 26 januari 2024
  • €157,72 - 25 januari 2024
  • €158,57 - 24 januari 2024
Sinds: 21 december 2023
  • Hoogste prijs: €189,00 - 22 december 2023
  • Laagste prijs: €155,17 - 28 januari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Logitech G Saitek Farming Simulator controller”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart