Logitech G Pro X SUPERLIGHT – Draadloze Esports Gaming Muis

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.6
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Coolblue, Bol, Proshop NL, Alternate, Conrad.
  • Bij coolblue.nl kun je Logitech G Pro X Superlight Draadloze Gaming Muis Zwart kopen voor slechts €101,00 , wat 28% lager is dan de prijs opConrad (€139,99).
  • De laagste prijs van Logitech PRO X SUPERLIGHT Draadloze gaming-muis Radiografisch Optisch Zwart 5 Toetsen 16000 dpi Oplaadbaar werd verkregen op 19 april 2024 12:14.

 109,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Logitech G Pro X SUPERLIGHT - Draadloze Esports Gaming Muis - Zwart - €109,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Logitech G Pro X SUPERLIGHT - Draadloze Esports Gaming Muis - Zwart
Laatste updates:
  • €109,00 - 27 maart 2024
  • €89,95 - 22 maart 2024
  • €109,00 - 2 februari 2024
  • €97,90 - 9 januari 2024
  • €108,00 - 6 januari 2024
  • €97,90 - 1 januari 2024
  • €109,00 - 29 november 2023
  • €106,43 - 28 november 2023
Sinds: 29 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €109,00 - 29 oktober 2023
  • Laagste prijs: €87,90 - 17 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 10:12
Logitech G Pro X SUPERLIGHT – Draadloze Esports Gaming Muis
Logitech G Pro X SUPERLIGHT – Draadloze Esports Gaming Muis

 109,00

Beschrijving

Logitech G Pro X SUPERLIGHT – De ultieme gamingmuis voor topprestaties

Als je op zoek bent naar de ultieme gamingmuis die is ontworpen voor topprestaties, dan is de Logitech G Pro X SUPERLIGHT de perfecte keuze. Deze draadloze gamingmuis is op dit moment de lichtste en snelste PRO-muis ooit, en biedt een ongekende combinatie van precisie, snelheid en comfort. In dit uitgebreide review zullen we alle aspecten van deze muis bespreken, inclusief de plus- en minpunten, belangrijkste kenmerken en productinformatie.

Ultra lichtgewicht ontwerp voor ultieme wendbaarheid

Een van de opvallende kenmerken van de Logitech G Pro X SUPERLIGHT is het ultra lichtgewicht ontwerp. Met een gewicht van minder dan 63 gram is deze muis een van de lichtste op de markt. Dit zorgt voor ultieme wendbaarheid en maakt het mogelijk om snelle bewegingen te maken zonder dat je hand moe wordt. Of je nu een snelle flickshot moet maken in een first-person shooter of nauwkeurige bewegingen moet uitvoeren in een strategiegame, de lichtheid van deze muis zal je zeker helpen je spel naar een hoger niveau te tillen.

HERO-sensor voor precisie en consistentie

De Logitech G Pro X SUPERLIGHT is uitgerust met de geavanceerde HERO-sensor, een van de beste sensoren die momenteel beschikbaar is voor gamingmuizen. Deze sensor biedt ongeëvenaarde precisie en consistentie, waardoor elke beweging van de muis nauwkeurig wordt geregistreerd. Of je nu een headshot moet maken of pixel-perfecte bewegingen moet uitvoeren, de HERO-sensor zorgt ervoor dat je elke keer weer de volledige controle hebt. Met een instelbare dpi tot 25600 kun je de gevoeligheid van de muis aanpassen aan je persoonlijke voorkeur en de vereisten van het spel.

Soepele glijprestaties met PTFE-voetjes

Om ervoor te zorgen dat de Logitech G Pro X SUPERLIGHT soepel over oppervlakken glijdt, is deze uitgerust met voetjes van PTFE zonder additieven. Deze speciale voetjes verminderen de wrijving met het oppervlak, waardoor je moeiteloos en nauwkeurig kunt bewegen. Of je nu een muismat van stof of hard plastic gebruikt, de muis glijdt soepel en responsief, wat essentieel is voor snelle reactietijden en nauwkeurige bewegingen tijdens het gamen.

Draadloze vrijheid met LIGHTSPEED-technologie

De Logitech G Pro X SUPERLIGHT maakt gebruik van de geavanceerde LIGHTSPEED-technologie van Logitech G, waardoor je kunt genieten van draadloze vrijheid zonder concessies te doen aan de prestaties. Met een draadloos bereik van 10 meter kun je je vrij bewegen zonder beperkt te worden door kabels. De muis maakt verbinding via een meegeleverde USB-dongle, wat zorgt voor een betrouwbare en stabiele verbinding met minimale inputvertraging. Het enige nadeel is dat deze muis geen Bluetooth-connectiviteit biedt, dus je moet de USB-dongle gebruiken om verbinding te maken.

Stijlvol en minimalistisch ontwerp

Naast de indrukwekkende technische specificaties heeft de Logitech G Pro X SUPERLIGHT ook een stijlvol en minimalistisch ontwerp. De muis is volledig zwart en heeft een slank en gestroomlijnd profiel. Het is duidelijk dat er veel aandacht is besteed aan elk detail om een muis te creëren die er niet alleen goed uitziet, maar ook comfortabel in de hand ligt. Of je nu een lange gamesessie hebt of intensieve taken moet uitvoeren, de ergonomie van deze muis zorgt ervoor dat je hand comfortabel blijft, zelfs tijdens langdurig gebruik.

Conclusie: de ultieme gamingmuis voor professionals

De Logitech G Pro X SUPERLIGHT is zonder twijfel een van de beste gamingmuizen die momenteel beschikbaar zijn. Met zijn ultra lichtgewicht ontwerp, geavanceerde HERO-sensor en soepele glijprestaties biedt deze muis alles wat professionele gamers nodig hebben om op hun best te presteren. Het minimalistische ontwerp en de draadloze vrijheid maken het plaatje compleet. Hoewel het ontbreken van Bluetooth-connectiviteit een klein nadeel kan zijn voor sommige gebruikers, zijn de prestaties en het comfort van deze muis ongeëvenaard. Als je op zoek bent naar een gamingmuis die je spel naar een hoger niveau tilt, is de Logitech G Pro X SUPERLIGHT de perfecte keuze.

Bekijk meer gaming muizen op bol.com

9.6Expert Score
Logitech G Pro X SUPERLIGHT – De ultieme gamingmuis voor topprestaties Als je op zoek bent naar de ultieme gamingmuis die is ontworpen voor topprestaties, dan is de Logitech G Pro X SUPERLIGHT de perfecte keuze. Deze draadloze gamingmuis is op dit moment de lichtste en snelste PRO-muis ooit, en biedt een ongekende combinatie van […]
Pluspunten
  • Ultra lichtgewicht ontwerp voor ultieme wendbaarheid.
  • Geavanceerde HERO-sensor zorgt voor precisie en consistentie.
  • Soepele glijprestaties met PTFE-voetjes.
  • Draadloze vrijheid met LIGHTSPEED-technologie.
  • Stijlvol en minimalistisch ontwerp voor comfort en uitstraling.
- Minpunten
  • Verbinding alleen mogelijk via USB-dongle, geen Bluetooth-connectiviteit.

Extra informatie

Specificaties: Logitech G Pro X SUPERLIGHT – Draadloze Esports Gaming Muis

Merk

Logitech G

MPN (Manufacturer Part Number)

910-005881

Kleur

Zwart

Muisvorm

Normaal

Speciaal voor gamen

Ja

Rechts- of linkshandig

Rechtshandig

Ergonomisch ontworpen

Nee

Voedingstype

Accu

Kabellengte (m)

0

Draadloos bereik (m)

10

Inclusief batterijen

Nee

Aantal benodigde accu's/batterijen

1

Accu/batterij code

Li-Ion batterij(en)

Oplaadbaar

Ja

Scrollwiel

Ja

Horizontaal scrollen

Nee

Aantal knoppen

5

Instelbare knoppen

Ja

Gewichtjes

Nee

dpi

25600

Instelbare dpi

Ja

Type verlichting

Zonder verlichting

Geschikt voor besturingssysteem

Windows, Mac OS

Systeemeisen

USB-poort, Windows 8 of later, macOS 10.11 of later, Internettoegang voor optionele download van software

Reparatie type

Carry-in

Aanbevolen voor genre

FPS

Aansturing muis

Optisch

Bediening muis

Knoppen

Bluetooth

Nee

CE markering

Zichtbaar

Draadloos

Ja

Duimsteun

Nee

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Game platform

Windows

Gewicht (g)

340

Indicator batterijniveau

Ja

Instelbare verlichting

Nee

Product breedte (cm)

6.35

Product gewicht (g)

63

Product hoogte (cm)

4

Product lengte (cm)

12.50

Stille muis

Nee

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Schade

Verpakking breedte (mm)

117

Verpakking hoogte (mm)

69

Verpakking lengte (mm)

180

Werkt op glazen ondergrond

Nee

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Logitech G Pro X SUPERLIGHT - Draadloze Esports Gaming Muis - Zwart
Laatste updates:
  • €109,00 - 27 maart 2024
  • €89,95 - 22 maart 2024
  • €109,00 - 2 februari 2024
  • €97,90 - 9 januari 2024
  • €108,00 - 6 januari 2024
  • €97,90 - 1 januari 2024
  • €109,00 - 29 november 2023
  • €106,43 - 28 november 2023
Sinds: 29 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €109,00 - 29 oktober 2023
  • Laagste prijs: €87,90 - 17 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Logitech G Pro X SUPERLIGHT – Draadloze Esports Gaming Muis”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart