Livaliora 5-in-1 Föhnborstel

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.5
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Livaliora 5-in-1 Föhnborstel - 5-in-1 Set - Multistyler - Stijlborstel - Föhnborstel Roterend - Krultang met Opzetstukken - Haardroger met Borstel - Met Handschoen - Krulborstel - Airstyler - Hairwrap - Haarborstel kopen voor slechts €79,95
  • De laagste prijs van Livaliora 5-in-1 Föhnborstel - 5-in-1 Set - Multistyler - Stijlborstel - Föhnborstel Roterend - Krultang met Opzetstukken - Haardroger met Borstel - Met Handschoen - Krulborstel - Airstyler - Hairwrap - Haarborstel werd verkregen op 18 april 2024 23:21.

 79,95

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Livaliora 5-in-1 Föhnborstel - 5-in-1 Set - Multistyler - Stijlborstel - Föhnborstel Roterend - Krultang met Opzetstukken - Haardroger met Borstel - Met Handschoen - Krulborstel - Airstyler - Hairwrap - Haarborstel - €79,95
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Livaliora 5-in-1 Föhnborstel - 5-in-1 Set - Multistyler - Stijlborstel - Föhnborstel Roterend - Krultang met Opzetstukken - Haardroger met Borstel - Met Handschoen - Krulborstel - Airstyler - Hairwrap - Haarborstel
Laatste updates:
  • €79,95 - 18 april 2024
  • €69,95 - 15 april 2024
  • €79,95 - 20 februari 2024
  • €99,95 - 10 januari 2024
  • €129,95 - 30 december 2023
  • €119,95 - 29 december 2023
  • €129,95 - 19 december 2023
  • €99,95 - 18 december 2023
Sinds: 31 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €129,95 - 14 december 2023
  • Laagste prijs: €69,95 - 15 april 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 18 april 2024 23:21
Livaliora 5-in-1 Föhnborstel

 79,95

Beschrijving

Review van de Livaliora 5-in-1 Föhnborstel: De ultieme haarstyler voor prachtige krullen en volume

Je haar in model brengen is nog nooit zo makkelijk geweest! Met de Livaliora 5-in-1 Föhnborstel creëer je de mooiste krullen of golven en geef je je haar een ongekend volume. Deze hairstyler is multifunctioneel te gebruiken en geschikt voor alle haartypes, van dik tot dun.

Multifunctioneel te gebruiken met 5 opzetstukken

De Livaliora 5-in-1 Föhnborstel wordt geleverd met 5 verschillende opzetstukken, waardoor je eindeloos kunt variëren in haarstijlen. De set bestaat uit een föhn, een föhnborstel, 2 haarkrullers en een kam. Of je nu je haar wilt föhnen, volume wilt creëren, krullen wilt maken of je haar wilt stylen, deze hairstyler biedt alle mogelijkheden.

Gezonder voor je haar

De Livaliora 5-in-1 Föhnborstel zorgt ervoor dat je haar minder snel beschadigt in vergelijking met reguliere krultangen of stijltangen. Dit komt doordat de hairstyler gebruikmaakt van een hete luchtstroom om je haar in model te brengen. Hierdoor wordt je haar sneller gestyled en blijft het ook langer perfect zitten.

Ervaar de voordelen nu zelf!

Met de Livaliora 5-in-1 Föhnborstel geniet je van verschillende voordelen die bijdragen aan prachtig haar:

  1. Creëer een prachtige glans: Deze airstyler zorgt voor een prachtige glans en gaat pluizig haar tegen. Je haar ziet er gezond en stralend uit.
  2. Eenvoudig te gebruiken: De hairstyler ligt comfortabel in de hand en is zeer eenvoudig te bedienen. Je hebt de keuze uit 3 verschillende warmtestanden (61 tot 140 graden) om de beste instelling te vinden voor jouw haartype.
  3. Krachtige motor: Dankzij de sterke ingebouwde motor vindt er een snelle luchtstroom plaats, waardoor je haar snel in model wordt gebracht. Geen eindeloos gedoe meer met langdurig stylen.

Wat gebruikers zeggen over de Livaliora 5-in-1 Föhnborstel

Om een compleet beeld te geven van de ervaringen met de Livaliora 5-in-1 Föhnborstel, hebben we enkele reacties van tevreden gebruikers verzameld:

  1. “Geweldig stijl, mooie krullen, ik ben onwijs tevreden!” – Bij het ontvangen van het product was ik al tevreden over de mooie en stevige opbergbox. Alle opzetstukken werken fijn en zijn makkelijk wisselbaar. Zelfs met mijn lang haar werkt elke opzetstuk perfect. Ik kan zowel stijlen als mooie krullen creëren. Een geweldige aankoop waar ik zeer tevreden over ben!
  2. “Prijs-kwaliteitverhouding is top, zeker een aanrader!” – Ik kende het merk niet, maar door de positieve reviews en de prijs besloot ik de Livaliora 5-in-1 Föhnborstel te bestellen. En ik ben niet teleurgesteld! De föhn ligt prettig in de hand en de opzetstukken zijn makkelijk te wisselen. Mijn favoriet is de ronde krulborstel, perfecte diameter en door de blaasstand blijft mijn haar goed om de borstel zitten. Enige minpuntje is dat hij niet erg stil is, maar dat zou me zeker niet tegenhouden. Al met al een uitstekende aankoop met een goede prijs-kwaliteitverhouding.
  3. “Handige opbergdoos en eindeloze mogelijkheden!” – Ik was aangenaam verrast toen ik de mooie opbergdoos ontving waarin de styler geleverd wordt. Alle opzetstukken zijn prettig in gebruik en het fohn-mondstuk zorgt ervoor dat mijn haar niet alle kanten op geblazen wordt. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en raad het zeker aan.

Conclusie: De Livaliora 5-in-1 Föhnborstel is een must-have hairstyler!

De Livaliora 5-in-1 Föhnborstel is een multifunctionele hairstyler die je haar in model brengt, krullen creëert, volume geeft en je haar gezond en glanzend laat uitzien. Met 5 opzetstukken en eenvoudige bediening biedt deze hairstyler eindeloze mogelijkheden. De positieve ervaringen van gebruikers bevestigen de kwaliteit en veelzijdigheid van dit product. Profiteer nu zelf van de voordelen van de Livaliora 5-in-1 Föhnborstel en geniet elke dag van prachtig gestyled haar!

Bekijk meer föhnborstels op bol.com

Beste Dyson Airwrap alternatief

9.5Expert Score
Review van de Livaliora 5-in-1 Föhnborstel: De ultieme haarstyler voor prachtige krullen en volume Je haar in model brengen is nog nooit zo makkelijk geweest! Met de Livaliora 5-in-1 Föhnborstel creëer je de mooiste krullen of golven en geef je je haar een ongekend volume. Deze hairstyler is multifunctioneel te gebruiken en geschikt voor alle […]
Pluspunten
  • Creëert prachtige glans en voorkomt pluizig haar
  • Eenvoudig te gebruiken met 3 warmtestanden
  • Krachtige motor voor snel en efficiënt stylen
  • Multifunctioneel met 5 opzetstukken voor diverse haarstijlen
  • Gezonder voor je haar in vergelijking met reguliere krultangen of stijltangen
- Minpunten
  • Niet erg stil tijdens gebruik

Extra informatie

Specificaties: Livaliora 5-in-1 Föhnborstel

Type krultang

Automatische krultang

Diameter (cm)

4

Multistylerfunctie

Föhn, Krulborstel, Krultang, Stijlborstel

Minimum diameter krultang

Normaal – 2 tot 3 cm

Maximum diameter krultang

Normaal – 2 tot 3 cm

Meegeleverde accessoires

Handschoen

Kleur

Wit, Goud

Materiaal

Keramische coating

Merk

Livaliora

Afgeronde platen

Ja

Verpakkingsinhoud

1 x Livaliora 5-in-1 multistyler 1 x Volume borstel 1 x Stijlborstel 1 x Haardroger 1x Opbergdoos 2 x Opzetstuk om links en rechts te krullen 1x Handschoen 1x Handleiding

Breedte van de platen

Standaard platen (2,5 tot 3,5 cm)

Extra brede platen

Ja

Flexibele platen

Nee

Lengte van de platen (cm)

15

Steam styler

Ja

Vorm platen

Gedraaide platen (Twister)

Haarklem

Nee

Minimale temperatuur

160 °C

Maximale temperatuur

230 °C

Ion technologie

Ja

Keramische verwarmingselementen

Ja

Met verzorgende olie

Nee

Temperatuur instellingen

Ja

Toetsenvergrendeling

Ja

Aantal temperatuurstanden

0

Type haar

Alle haartypes

Opwarmtijd (minuut)

0

Draadloos

Nee

Flexibel roterend koord

Ja

Geheugenfunctie

Nee

Ophangbaar

Ja

Koude lucht positie

Ja

Turbo feature

Ja

Aantal warmtestanden

3

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

1

Uitzonderingen fabrieksgarantie

nvt

Reparatie type

Carry-in

Aantal meegeleverde accu's/batterijen

0

CE markering

Zichtbaar

Gewicht (g)

800

Intrekbare borstelpennen

Nee

Koord opslagruimte

Ja

Materiaal borstelharen

Kunststof

Maximum diameter krulborstel

Normaal – 3 – 4 cm

Minimum diameter krulborstel

Normaal – 3 – 4 cm

Roterende borstel

Nee

Taal handleiding

Engels

Verpakking breedte (mm)

286

Verpakking hoogte (mm)

63

Verpakking lengte (mm)

295

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Livaliora 5-in-1 Föhnborstel - 5-in-1 Set - Multistyler - Stijlborstel - Föhnborstel Roterend - Krultang met Opzetstukken - Haardroger met Borstel - Met Handschoen - Krulborstel - Airstyler - Hairwrap - Haarborstel
Laatste updates:
  • €79,95 - 18 april 2024
  • €69,95 - 15 april 2024
  • €79,95 - 20 februari 2024
  • €99,95 - 10 januari 2024
  • €129,95 - 30 december 2023
  • €119,95 - 29 december 2023
  • €129,95 - 19 december 2023
  • €99,95 - 18 december 2023
Sinds: 31 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €129,95 - 14 december 2023
  • Laagste prijs: €69,95 - 15 april 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Livaliora 5-in-1 Föhnborstel”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart