LifeGoods Partytent – Paviljoen – 3×3 m – Zijwanden

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je LifeGoods Partytent - Paviljoen - 3x3 m - Zijwanden - Easy Up - Opvouwbaar - Waterdicht - Draagtas met Wieltjes - Beige kopen voor slechts €208,99
  • De laagste prijs van LifeGoods Partytent - Paviljoen - 3x3 m - Zijwanden - Easy Up - Opvouwbaar - Waterdicht - Draagtas met Wieltjes - Beige werd verkregen op 13 juli 2024 14:53.

 208,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: LifeGoods Partytent - Paviljoen - 3x3 m - Zijwanden - Easy Up - Opvouwbaar - Waterdicht - Draagtas met Wieltjes - Beige - €208,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor LifeGoods Partytent - Paviljoen - 3x3 m - Zijwanden - Easy Up - Opvouwbaar - Waterdicht - Draagtas met Wieltjes - Beige
Laatste updates:
  • €208,99 - 22 april 2024
  • €219,99 - 9 april 2024
  • €199,99 - 1 april 2024
  • €189,99 - 25 maart 2024
  • €199,99 - 8 maart 2024
  • €219,99 - 16 januari 2024
Sinds: 16 januari 2024
  • Hoogste prijs: €219,99 - 16 januari 2024
  • Laagste prijs: €189,99 - 25 maart 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 1 mei 2024 05:42
LifeGoods Partytent – Paviljoen – 3×3 m – Zijwanden
LifeGoods Partytent – Paviljoen – 3×3 m – Zijwanden

 208,99

Beschrijving

Review van de LifeGoods Partytent – Paviljoen – 3×3 m: De Perfecte Oplossing voor Jouw Feestjes

Laat je feestje niet verpesten door felle zon of regen! Deze partytent van LifeGoods is de perfecte oplossing! De tent is 292×292 cm groot en in hoogte verstelbaar (290-300-310 cm). De partytent is 100% waterdicht, dus regen is geen probleem. Dankzij het stalen pop-up frame klapt de tent in enkele minuten uit! Feestje afgelopen? Berg de partytent op in de stevige draagtas met wieltjes. Je kunt de partytent op gras, zand en hardere ondergronden plaatsen. Daarnaast is de partytent extra verstevigd en krijg je er scheerlijnen, haringen en zandzakken bij.

100% Waterdicht: Geniet zonder Zorgen

De partytent van LifeGoods is volledig waterdicht! Je zou er zelfs met een tuinslang op kunnen spuiten en nog steeds komt er geen water doorheen. Dit is te danken aan de hoogwaardige polyester stof van het dak. De naden zijn zorgvuldig gestikt en gelijmd, waardoor de tent duurzaam is en jou en je gasten droog houdt. Geen gedoe meer met regenbuien die je feestje verpesten!

Pop-up Design: Snel en Gemakkelijk Opgezet

Het ingebouwde frame van de partytent heeft een handige harmonica-uitklapconstructie. Dit betekent dat je de partytent niet zelf in elkaar hoeft te zetten. Binnen enkele minuten is de tent klaar voor gebruik! Je hoeft met dit pop-up design geen moeite te doen om de pootjes op hun plaats te klikken. Met de LifeGoods partytent bespaar je kostbare tijd die je kunt besteden aan het voorbereiden van je feest.

Met 1, 2, 3 of 4 Zijwanden: Beschutting en Privacy

De partytent wordt geleverd met 4 volledig waterdichte zijwanden. Je hebt de vrijheid om de zijwanden naar wens te combineren, of je nu alle vier tegelijkertijd wilt gebruiken of helemaal geen wanden. De zijwanden zijn stevig bevestigd met een combinatie van klittenband en ritsen, waardoor de sluiting volledig waterdicht en robuust is. Er is één zijde met een deur, twee zijden met een raam en één zijde die fungeert als muur. Met de zijwanden geniet je van extra beschutting en privacy, zodat je feestje intiem en gezellig blijft, ongeacht de weersomstandigheden.

In Hoogte Verstelbaar: Pas de Tent aan Jouw Gelegenheid aan

De LifeGoods partytent kan op drie verschillende hoogtes worden ingesteld: 290 cm, 300 cm en 310 cm. Hierdoor past de tent zich aan naar elke soort gelegenheid! Bij het openklappen van de partytent kun je zelf eenvoudig de gewenste hoogte kiezen met behulp van de handige drukknoppen op de pootjes. Of je nu een staande receptie organiseert of een gezellige zitruimte wilt creëren, deze partytent past zich flexibel aan jouw behoeften aan.

Geschikt voor Diverse Ondergronden: Overal te Gebruiken

De LifeGoods partytent is geschikt voor veel verschillende ondergronden, waaronder gras, zand en harde ondergronden zoals steen. Of je nu een tuinfeest geeft, een dagje naar het strand gaat of een zakelijk evenement organiseert op de patio van jouw kantoor, deze tent kan overal worden geplaatst. De veelzijdigheid van de partytent maakt hem een uitstekende keuze voor verschillende gelegenheden en locaties.

Robuuste Constructie: Duurzaamheid Gegarandeerd

De constructie van de partytent is zeer stabiel en robuust. Alle hoekpunten zijn verstevigd met een extra laagje stof, waardoor de tent bestand is tegen een stootje. Het doek van de partytent is gemaakt van dik polyester met nylon, wat zorgt voor duurzaamheid en langdurig gebruik. Het robuuste stalen frame in combinatie met de sterke harmonica-constructie zorgt ervoor dat deze partytent bestand is tegen verschillende weersomstandigheden en lang meegaat.

Inclusief Accessoires voor Extra Stevigheid

Bij de partytent worden handige accessoires meegeleverd om de tent stevig aan de grond te bevestigen. Er worden 4 zandzakken meegeleverd die je zelf kunt vullen tot wel 10 kg, waardoor de tent stabiel blijft, zelfs op winderige dagen. Daarnaast worden er 8 haringen en 4 scheerlijnen meegeleverd om het tentdoek strak te trekken en extra stabiliteit te bieden. Om het opbergen en transporteren gemakkelijk te maken, wordt er ook een stevige draagtas met wieltjes meegeleverd. Met de LifeGoods partytent heb je alles wat je nodig hebt voor een zorgeloos feest.

Conclusie

Samenvattend biedt de LifeGoods Partytent – Paviljoen – 3×3 m talloze voordelen, waaronder volledige waterdichtheid, een handig pop-up design, aanpasbare zijwanden, instelbare hoogte, geschiktheid voor diverse ondergronden, robuuste constructie en accessoires voor extra stevigheid. Met deze partytent ben je verzekerd van een succesvol feest, ongeacht de weersomstandigheden. Bestel de LifeGoods Partytent vandaag nog en maak van jouw volgende feest een onvergetelijke gebeurtenis!

Bekijk meer partytenten op bol.com

Bekijk de beste mobiele airco’s

9Expert Score
Review van de LifeGoods Partytent – Paviljoen – 3×3 m: De Perfecte Oplossing voor Jouw Feestjes Laat je feestje niet verpesten door felle zon of regen! Deze partytent van LifeGoods is de perfecte oplossing! De tent is 292×292 cm groot en in hoogte verstelbaar (290-300-310 cm). De partytent is 100% waterdicht, dus regen is geen […]
Pluspunten
  • 100% waterdicht, houdt jou en je gasten droog
  • Snel en gemakkelijk op te zetten dankzij het pop-up design
  • Aanpasbare zijwanden bieden beschutting en privacy
  • In hoogte verstelbaar voor verschillende gelegenheden
  • Geschikt voor diverse ondergronden zoals gras, zand en steen
  • Robuuste constructie voor duurzaamheid en langdurig gebruik
  • Inclusief accessoires voor extra stevigheid en stabiliteit
- Minpunten
  • Niet bestand tegen hevige wind (gebruik de bijgeleverde accessoires voor extra stabiliteit)

Extra informatie

Specificaties: LifeGoods Partytent – Paviljoen – 3×3 m – Zijwanden

Hoogte instelbaar

Ja

Product hoogte (cm)

310

Product lengte (cm)

292

Product breedte (cm)

292

Gewicht (kg)

25

Verpakkingsinhoud

1x Partytent – 8x Haring – 4x Scheerlijn – 1x Handleiding – 4x Zandzak – 1x Draagtas + 4x Zijwand

Kleur

Beige

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Aantal dichte zijkanten (kanten)

4

Gebruik partytent

1 dag op beschut terrein, 1 dag op onbeschut terrein, Meerdere dagen op beschut terrein, Meerdere dagen op onbeschut terrein

Materiaal frame

Staal

Materiaal tent

100% polyester

Met afneembare zijkanten

Ja

Taal handleiding

Engels, Nederlands, Frans

Type partytent

Easy-up partytent

Verpakking breedte (mm)

280

Verpakking hoogte (mm)

190

Verpakking lengte (mm)

1570

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor LifeGoods Partytent - Paviljoen - 3x3 m - Zijwanden - Easy Up - Opvouwbaar - Waterdicht - Draagtas met Wieltjes - Beige
Laatste updates:
  • €208,99 - 22 april 2024
  • €219,99 - 9 april 2024
  • €199,99 - 1 april 2024
  • €189,99 - 25 maart 2024
  • €199,99 - 8 maart 2024
  • €219,99 - 16 januari 2024
Sinds: 16 januari 2024
  • Hoogste prijs: €219,99 - 16 januari 2024
  • Laagste prijs: €189,99 - 25 maart 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “LifeGoods Partytent – Paviljoen – 3×3 m – Zijwanden”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart