LifeGoods Kruimelzuiger

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.5
Expert ScoreLees recensie

Gebruikstijd laagste stand: 23 minuten | Inhoud stofreservoir 0.60 l | Geluidsniveau: 78 dB

 49,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: LifeGoods Kruimelzuiger - Snoerloos - HEPA Filter - Donkergrijs - Incl. Opzetstukken - €49,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor LifeGoods Kruimelzuiger - Snoerloos - HEPA Filter - Donkergrijs - Incl. Opzetstukken
Laatste updates:
  • €49,99 - 3 april 2024
  • €47,99 - 26 maart 2024
  • €45,99 - 19 maart 2024
  • €44,99 - 18 maart 2024
  • €42,49 - 8 maart 2024
  • €44,99 - 4 maart 2024
  • €39,99 - 19 februari 2024
  • €44,99 - 26 november 2023
Sinds: 16 november 2023
  • Hoogste prijs: €49,99 - 3 april 2024
  • Laagste prijs: €39,99 - 19 februari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 12 april 2024 11:23

Beschrijving

LifeGoods Kruimelzuiger Review: Compact en Krachtig

Heb je weleens last van viezigheid op de bank of kruimels op de vloer, maar is een grote stofzuiger niet praktisch? De LifeGoods kruimelzuiger biedt een oplossing. Deze draadloze en oplaadbare kruimelzuiger weegt bijna niks en heeft een sterke zuigkracht. In deze review bespreken we alle voordelen van deze kruimeldief en geven we informatie over de specificaties en verpakkingsinhoud.

Reviewers lovend over LifeGoods Kruimelzuiger: Krachtig, Handig in gebruik en Sterke Zuigkracht

De LifeGoods kruimelzuiger heeft een groot aantal positieve reviews ontvangen van gebruikers op Bol.com. De reviewers zijn vooral te spreken over de krachtige zuigkracht, handigheid in gebruik en de sterke batterij van de kruimeldief. De meeste gebruikers geven aan dat de kruimelzuiger erg makkelijk in gebruik is en zeer geschikt is voor het snel opruimen van kleine rommeltjes en kruimels.

Een aantal reviewers geeft aan dat de zuigkracht van de kruimelzuiger enorm is, waardoor ook dierenharen en vloeistoffen gemakkelijk worden opgezogen. De sterke zuigkracht is ook ideaal voor het schoonmaken van moeilijk bereikbare plekken in huis. Daarnaast wordt de lange levensduur van de batterij, die tot wel 23 minuten stofzuigt met één acculading, als een groot pluspunt genoemd.

Veel gebruikers zijn te spreken over de handigheid in gebruik van de LifeGoods kruimelzuiger. Zo is het apparaat draadloos en oplaadbaar, waardoor je zonder beperkingen door de hele ruimte kunt bewegen. Ook worden er voldoende accessoires meegeleverd, zodat je bij elk hoekje en gaatje kunt komen. Een aantal gebruikers wijst wel op de lompheid van de oplader en dat deze soms moeilijk los te krijgen is van de kruimeldief.

Al met al zijn gebruikers erg tevreden over de LifeGoods kruimelzuiger en raden deze aan als een krachtig en handig apparaat voor het snel opruimen van kleine rommeltjes en kruimels in huis.

Draadloos en Oplaadbaar

Een groot voordeel van de LifeGoods kruimelzuiger is dat hij draadloos en oplaadbaar is. Hierdoor kun je vrij door de hele ruimte bewegen zonder dat je beperkt wordt door snoeren en stekkers. Zodra je klaar bent, plaats je hem in het oplaadstation om hem weer op te laden. Dit maakt de kruimeldief handig in gebruik en makkelijk op te bergen.

Krachtige Accu en Lange Levensduur

De kruimelzuiger is uitgerust met een 14,8 V 2200 mAh Li-ion batterij. Met een volle accu kun je tot 23 minuten aan een stuk stofzuigen. Dit is ruim voldoende om de meeste oppervlaktes in huis te reinigen. Een lege accu is in ~270 minuten weer volledig opgeladen. Met een levensduur van 500+ uur is de batterij van de LifeGoods kruimelzuiger zeer duurzaam.

Geschikt voor Dierenharen

Heb je huisdieren en laat je kat of hond veel haar los? Dan is de LifeGoods kruimelzuiger een goede keuze. De kruimeldief is uitgerust met een opzetstuk dat speciaal geschikt is voor het opzuigen van dierenharen. Zo hoef je niet constant met de grote stofzuiger in de weer en blijft je huis toch schoon en haarvrij.

Lichtgewicht en Sterke Zuigkracht

Ondanks dat de kruimelzuiger slechts iets meer dan 1 kg weegt, heeft hij een stevige zuigkracht van 7.0 kPa met 100W. Hiermee zuig je moeiteloos viezigheid uit de bank, het tapijt of zelfs vloeistoffen van de vloer. De kruimeldief is dus niet alleen compact en lichtgewicht, maar ook krachtig en effectief in gebruik.

Zuigt Zowel Natte als Droge Viezigheid op

Een ander voordeel van de LifeGoods kruimelzuiger is dat hij zowel natte als droge viezigheid kan opzuigen. Hiervoor wordt een uniek rubberen opzetstuk geleverd dat voorkomt dat de vloeistof in de borstelharen blijft zitten. Je kunt niet meer dan 100 ml aan vloeistof opzuigen, maar dit is ruim voldoende voor kleine ongelukjes.

HEPA Filter Tegen Schadelijke Bacteriën en Allergenen

De LifeGoods kruimelzuiger bevat naast het grove filter ook een extra HEPA filter. Dit filter vangt 99,9% van de kleine stofdeeltjes op om de verspreiding van bacteriën en allergenen in de lucht tegen te gaan. Hierdoor wordt de lucht die uit de kruimelzuiger komt, schoon en fris. Het filter is handmatig schoon te maken en wordt geleverd met een gratis tweede filter.

Verpakkingsinhoud

Bij de LifeGoods kruimelzuiger wordt een compleet pakket geleverd. Naast de kruimelzuiger zelf, ontvang je ook een oplaadstation, een borstelmondstuk, een spleetmondstuk, een rubberen opzetstuk, een EU oplader, een handleiding, een extra HEPA filter en een schoonmaakborstel. Hierdoor heb je alles wat je nodig hebt om de kruimelzuiger optimaal te gebruiken en te onderhouden.

Specificaties LifeGoods Kruimelzuiger

De LifeGoods kruimelzuiger heeft een gewicht van 1005 gram en afmetingen van 39,5 x 11,5 x 13,5 cm. Hij is gemaakt van PP en ABS plastic en heeft een donkergrijze kleur. De kruimelzuiger is gecertificeerd met CE, GS, FCC en MET. Hij heeft een batterij van 2200mAh en een wattage van 90-100W. Het voltage is DC 14.8V en het input voltage is 100-240V. De maximale gebruikstijd is 23 minuten en de oplaadtijd is 270 minuten. De zuigkracht is 7.0kPa+ en de luchtstroomsnelheid is 18L/S. Het geluidsniveau is -78 dB. De stofzak capaciteit is 0,6L en de maximale opzuigbare vloeistof is 0,1L. De kruimelzuiger is geschikt voor zowel natte als droge viezigheid en heeft een HEPA filter. Hij is draadloos en oplaadbaar en geschikt voor dierenharen, tapijt en camper. Hij heeft geen steel.

Conclusie LifeGoods Kruimelzuiger

De LifeGoods kruimelzuiger is een compacte en krachtige oplossing voor kleine schoonmaakklusjes. Het feit dat hij draadloos en oplaadbaar is, maakt hem zeer handig in gebruik. Daarnaast is de kruimeldief geschikt voor dierenharen en kan hij zowel natte als droge viezigheid opzuigen. Het HEPA filter zorgt voor schone en frisse lucht. Met de bijgeleverde accessoires en het complete pakket heb je alles wat je nodig hebt om de kruimelzuiger optimaal te gebruiken. De specificaties van de kruimelzuiger zijn indrukwekkend, met een lange levensduur en sterke zuigkracht. Kortom, de LifeGoods kruimelzuiger is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een praktische en effectieve kruimeldief.

Bekijk meer kruimeldieven op bol.com

Vind de beste kruimeldief

9.5Expert Score
Gebruikstijd laagste stand: 23 minuten | Inhoud stofreservoir 0.60 l | Geluidsniveau: 78 dB
Pluspunten
  • Draadloos en oplaadbaar
  • Krachtige accu en lange levensduur
  • Geschikt voor dierenharen
  • Lichtgewicht en sterke zuigkracht
  • Zuigt zowel natte als droge viezigheid op
  • HEPA filter tegen schadelijke bacteriën en allergenen
  • Compleet pakket met accessoires
- Minpunten
  • Lompheid van de oplader

Extra informatie

Specificaties: LifeGoods Kruimelzuiger

Merk

LifeGoods

Model

LG1047

Kleur

Wit, Grijs

Geluidsniveau (dB)

0

Stofzuigerzak of zonder stofzak

Zakloos

Capaciteit verzamel reservoir (l)

0.60

Hepa luchtfilter

Hepa

Gebruikstijd laagste stand (minuut)

0

Gebruikstijd hoogste stand (minuut)

23

Airwatts

100

Oplaadbaar

Ja

Oplaadtijd (minuut)

0

Voedingstype

Accu

Accu/batterij technologie

Li-Ion

Voltage (V)

220

Gewicht (g)

1974

Aan-uit schakelaar

Ja

Kan vloeistoffen opzuigen

Nee

Werkt op natte en droge ondergrond

Ja

Inclusief wielen

Nee

Indicatielampje

Nee

Vermogen 12V

Nee

Meegeleverde accessoires

Geen meegeleverde accessoires

Verpakkingsinhoud

1x kruimeldzuiger – 1x oplaadstation – 1x borstelmondstuk – 1x spleetmondstuk- 1x rubbermondstuk 1x EU oplader – 1x handleiding – 1x extra HEPA filter – 1x schoonmaakborstel

MPN (Manufacturer Part Number)

8719632956440

Product gewicht (kg)

1.01

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Reparatie type

Carry-in

Taal handleiding

Nederlands, Engels

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Geen

Aantal standen

2

CE markering

Zichtbaar

Docking station

Nee

Product breedte (cm)

13.50

Product hoogte (cm)

11.50

Product lengte (cm)

39.50

Verpakking breedte (mm)

223

Verpakking hoogte (mm)

184

Verpakking lengte (mm)

421

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor LifeGoods Kruimelzuiger - Snoerloos - HEPA Filter - Donkergrijs - Incl. Opzetstukken
Laatste updates:
  • €49,99 - 3 april 2024
  • €47,99 - 26 maart 2024
  • €45,99 - 19 maart 2024
  • €44,99 - 18 maart 2024
  • €42,49 - 8 maart 2024
  • €44,99 - 4 maart 2024
  • €39,99 - 19 februari 2024
  • €44,99 - 26 november 2023
Sinds: 16 november 2023
  • Hoogste prijs: €49,99 - 3 april 2024
  • Laagste prijs: €39,99 - 19 februari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “LifeGoods Kruimelzuiger”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart