LifeGoods 3-in-1 Föhnborstel

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.4
Expert ScoreLees recensie

Ion technologie | Keramische verwarmingselementen | Ø 4 cm | Keramische coating | Roterende borstel: Nee | Max. Ø: Groot – 4 cm of groter | Koude luchtstroom stand

 29,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: LifeGoods 3-in-1 Föhnborstel Rond - Keramische Magic Brush - Lang/Kort/Stijl/Krullen - 1000W - Zwart - €29,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor LifeGoods 3-in-1 Föhnborstel Rond - Keramische Magic Brush - Lang/Kort/Stijl/Krullen - 1000W - Zwart
Laatste updates:
  • €29,99 - 10 april 2024
  • €27,99 - 5 april 2024
  • €29,99 - 1 april 2024
  • €26,49 - 25 maart 2024
  • €29,99 - 20 maart 2024
  • €27,99 - 18 maart 2024
  • €27,74 - 28 februari 2024
  • €29,99 - 1 februari 2024
Sinds: 25 december 2023
  • Hoogste prijs: €29,99 - 25 december 2023
  • Laagste prijs: €26,49 - 25 maart 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 30 april 2024 20:41
LifeGoods 3-in-1 Föhnborstel

 29,99

Beschrijving

LifeGoods 3-in-1 Föhnborstel review

Ben je op zoek naar een haarstylingtool waarmee je jouw haar in model kunt brengen zonder geklungel met een föhn in één hand en een borstel in de andere? Dan is de LifeGoods 3-in-1 Föhnborstel wellicht de oplossing voor jou. In deze review zullen we de verschillende aspecten van deze föhnborstel bespreken, zodat jij een weloverwogen beslissing kunt maken.

Wat reviewers vinden van de LifeGoods 3-in-1 Föhnborstel

De LifeGoods 3-in-1 Föhnborstel is een hit onder reviewers, en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. Deze stylingtool combineert de kracht van een föhn met de veelzijdigheid van een borstel, waardoor je je haar snel en gemakkelijk in model kunt brengen. Het resultaat is een glanzend en volumineus kapsel dat de hele dag blijft zitten.

Veel reviewers zijn vooral blij met hoe snel ze hun haar kunnen drogen en stylen met deze borstel. Sommigen zijn verrast door de effectiviteit, zelfs bij dun en fijn haar, terwijl anderen juist blij zijn dat het hun dikke haar niet pluizig maakt. De meeste reviewers zeggen dat ze hun haar in minder dan 15 minuten klaar hebben met deze föhnborstel.

Een paar kleine nadelen worden ook genoemd, zoals dat het handvat van de borstel heet kan worden op de hoogste stand en dat de snoer niet meedraait tijdens het borstelen. Sommige reviewers wijzen er ook op dat het haar niet helemaal stijl wordt met deze borstel en dat je daarvoor nog steeds een stijltang nodig hebt.

Maar over het algemeen zijn reviewers erg enthousiast over de LifeGoods 3-in-1 Föhnborstel. Het wordt beschreven als het beste stylingsapparaat ooit en een echte aanrader voor iedereen die snel en gemakkelijk een perfect kapsel wil hebben.

Eindeloze stylingmogelijkheden

De LifeGoods 3-in-1 Föhnborstel is een combinatie van een föhn, krulborstel en stijltang in één. Hierdoor kun je jouw haar niet alleen drogen, maar ook in model brengen met een slag, krul of juist meer volume. Het ovale ontwerp is ideaal voor het creëren van een natuurlijke look. De flexibele nylon pins en borstelharen zorgen voor zijdezacht haar zonder klitten. De föhnborstel heeft een 2 meter lang 360° meedraaiend snoer, wat volledige bewegingsvrijheid geeft tijdens het stylen van jouw haar.

Geschikt voor elk haartype

De föhnborstel heeft een vermogen van 1000W en 3 verschillende blaasstanden (LOW, MEDIUM en HIGH), waardoor je jouw haar in 10-20 minuten in model kunt brengen, ongeacht jouw haartype, haardikte of voorkeur. De koude-lucht stand is ideaal voor extensions, beschadigd of geverfd haar. Hierdoor kun je jouw haar drogen en stylen zonder het te beschadigen.

Keramische coating voor gezond haar

De LifeGoods 3-in-1 Föhnborstel heeft een keramische coating, waardoor de warmte gelijkmatig over de gehele haarborstel verspreid wordt. Hierdoor kan de warme lucht je haar langzaam doordringen en van binnen naar buiten verwarmen zonder het te beschadigen. De coating beschermt je haar daarnaast tegen de directe hitte van het warmte-element, waardoor je haar gezond blijft.

Ionische technologie voor extra bescherming

De ionische technologie van de föhnborstel werkt als een schild voor je haar. Tijdens het föhnen worden je haren omhuld door negatief geladen ionen waardoor ze beter beschermd zijn tegen de warme lucht. De negatief geladen ionen breken daarnaast de positief geladen watermoleculen op, wat het drogen versnelt. Ionische borstels voorkomen statisch en droog haar en geven extra glans aan je lokken. Je merkt dat je haren heerlijk zacht en glad zijn!

Specificaties en verpakkingsinhoud

Specificaties en verpakkingsinhoud De LifeGoods 3-in-1 Föhnborstel heeft een afmeting van 34 x 10 x 9,2 cm en wordt geleverd met een handleiding (NL+ENG). De föhnborstel is gemaakt van plastic en nylon en is verkrijgbaar in de kleuren zwart en roze. Het apparaat is lichtgewicht en makkelijk te hanteren tijdens het gebruik. Bovendien is het compact genoeg om mee te nemen op reis.

Conclusie LifeGoods 3-in-1 Föhnborstel

De LifeGoods 3-in-1 Föhnborstel is een handige en multifunctionele tool die geschikt is voor elk haartype en haardikte. Met de verschillende blaasstanden en warmtestanden kun je jouw haar in slechts enkele minuten in model brengen en drogen, zonder het te beschadigen. De keramische coating en ionische technologie beschermen je haar en voorkomen statisch en droog haar. De föhnborstel is ook nog eens betaalbaar en gemakkelijk te gebruiken. Het enige nadeel is dat de borstelharen misschien niet lang genoeg zijn voor mensen met dik en lang haar. Over het algemeen is de LifeGoods 3-in-1 Föhnborstel een geweldige aanwinst voor je haarstylingarsenaal en een echte must-have voor elke haartype.

Bekijk meer föhnborstels op bol.com

Dyson Airwrap

8.4Expert Score
Ion technologie | Keramische verwarmingselementen | Ø 4 cm | Keramische coating | Roterende borstel: Nee | Max. Ø: Groot - 4 cm of groter | Koude luchtstroom stand
Pluspunten
  • Combineert de functies van een föhn, krulborstel en stijltang in één
  • Geschikt voor alle haartypes en haardiktes
  • Keramische coating beschermt het haar tegen directe hitte
  • Ionische technologie voorkomt statisch en droog haar en geeft extra glans aan het haar
  • Flexibele nylon pins en borstelharen zorgen voor zijdezacht haar zonder klitten
- Minpunten
  • Het handvat kan heet worden op de hoogste stand
  • Het snoer draait niet mee tijdens het borstelen
  • Het haar wordt niet helemaal stijl met deze borstel en je hebt nog steeds een stijltang nodig als je stijl haar wilt.

Extra informatie

Specificaties: LifeGoods 3-in-1 Föhnborstel

Diameter (cm)

4

Meegeleverde accessoires

Geen meegeleverde accessoires

Kleur

Zwart, Roze

Materiaal

Keramische coating

Merk

LifeGoods

Snoerlengte (m)

2

Verpakkingsinhoud

1x Föhnborstel 1x Handleiding (NL+ENG)

Vermogen (W)

1000

Minimale temperatuur

50 °C

Ion technologie

Ja

Keramische verwarmingselementen

Ja

Met verzorgende olie

Nee

Temperatuur instellingen

Ja

Dual Voltage

Nee

Flexibel roterend koord

Nee

Ophangbaar

Nee

Koude lucht positie

Ja

Aantal warmtestanden

3

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

1

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Geen

Reparatie type

Carry-in

Aantal snelheden

3

CE markering

Zichtbaar

Extra smal handvat

Ja

Gewicht (g)

654

Intrekbare borstelpennen

Nee

MPN (Manufacturer Part Number)

8719632955740

Materiaal borstelharen

Nylon

Maximum diameter krulborstel

Groot – 4 cm of groter

Met display

Ja

Met evenredige luchtverplaatsing

Ja

Minimum diameter krulborstel

Groot – 4 cm groter

Roterende borstel

Nee

Taal handleiding

Engels

Verpakking breedte (mm)

113

Verpakking hoogte (mm)

92

Verpakking lengte (mm)

389

Voltage (V)

0

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor LifeGoods 3-in-1 Föhnborstel Rond - Keramische Magic Brush - Lang/Kort/Stijl/Krullen - 1000W - Zwart
Laatste updates:
  • €29,99 - 10 april 2024
  • €27,99 - 5 april 2024
  • €29,99 - 1 april 2024
  • €26,49 - 25 maart 2024
  • €29,99 - 20 maart 2024
  • €27,99 - 18 maart 2024
  • €27,74 - 28 februari 2024
  • €29,99 - 1 februari 2024
Sinds: 25 december 2023
  • Hoogste prijs: €29,99 - 25 december 2023
  • Laagste prijs: €26,49 - 25 maart 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “LifeGoods 3-in-1 Föhnborstel”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart