LG CS OLED65CS6LA – 65 inch – 4K OLED

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.4
Expert ScoreLees recensie

 1.437,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: LG CS OLED65CS6LA - 65 inch - 4K OLED - 2022 - €1.437,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor LG CS OLED65CS6LA - 65 inch - 4K OLED - 2022
Laatste updates:
  • €1.437,00 - 18 december 2023
  • €1.449,38 - 17 december 2023
Sinds: 17 december 2023
  • Hoogste prijs: €1.449,38 - 17 december 2023
  • Laagste prijs: €1.437,00 - 18 december 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 30 april 2024 15:42
LG CS OLED65CS6LA – 65 inch – 4K OLED
LG CS OLED65CS6LA – 65 inch – 4K OLED

 1.437,00

Beschrijving

Review van de LG CS OLED65CS6LA – Een Meesterwerk van Beeldkwaliteit en Gaming

De LG CS OLED65CS6LA is een televisie die zichzelf onderscheidt in de wereld van home entertainment. Met zijn 65-inch scherm, zelfoplichtend OLED-paneel, krachtige α9 Gen5 AI-processor 4K en indrukwekkende gamingfuncties biedt deze TV een ongeëvenaarde kijkervaring. In deze uitgebreide review duiken we dieper in de plus- en minpunten, de beeld- en geluidskwaliteit, slimme functies en gamingprestaties van de LG CS OLED65CS6LA.

Pluspunten van de LG CS OLED65CS6LA

  • Zelfoplichtend OLED-paneel: Het zelfoplichtende OLED-paneel van de LG CS OLED65CS6LA is de kern van zijn uitmuntende beeldkwaliteit. In tegenstelling tot traditionele LCD-televisies heeft deze TV geen achtergrondverlichting nodig. Hierdoor kunnen de individuele pixels onafhankelijk van elkaar oplichten of volledig uitschakelen, wat resulteert in diepe, perfecte zwarttinten en een indrukwekkend contrast. Dit zorgt voor een ongekend realisme in de beelden die je bekijkt.
  • Slimme α9 Gen5 AI Processor 4K: De α9 Gen5 AI-processor 4K van LG tilt de beeldkwaliteit naar een hoger niveau. Dankzij deep learning-technologie kan de processor objecten en mensen in het beeld detecteren en verbeteren. Het maximaliseert het diepteveld, wat leidt tot levensechte beeldkwaliteit met scherpe details en levendige kleuren.
  • Uitstekende game functies: Voor gamers is de LG CS OLED65CS6LA een droom die uitkomt. Met ondersteuning voor Dolby Vision Gaming 4K bij 100Hz, een responstijd van slechts 0,1ms en compatibiliteit met NVIDIA G-Sync, AMD FreeSync Premium en VRR (Variable Refresh Rate), biedt deze TV een uiterst soepele en realistische gamingervaring. Bovendien opent de naadloze integratie van GeForce Now de deur naar een breed scala aan cloud-games, rechtstreeks vanaf je televisie.

Minpunten van de LG CS OLED65CS6LA

  • Geen ingebouwde soundbar: Terwijl de beeldkwaliteit van de LG CS OLED65CS6LA uitmuntend is, kan het geluid soms achterblijven. Helaas heeft deze TV geen ingebouwde soundbar voor extra krachtig geluid. Het is aan te raden om een externe audio-oplossing te overwegen om de kijkervaring compleet te maken.

Beeldkwaliteit die de zintuigen betovert

Het pronkstuk van de LG CS OLED65CS6LA is ongetwijfeld zijn beeldkwaliteit. De zelfoplichtende OLED-pixels leveren een ongeëvenaard contrast en diepe zwarttinten. Dit betekent dat zelfs in de donkerste scènes elk detail duidelijk zichtbaar is, zonder enige vorm van lichtuitloop of halo-effect. Bovendien zorgt Dynamic Tone Mapping Pro ervoor dat HDR-beelden tot in de kleinste details worden verbeterd, waardoor je geniet van levensechte beelden met een adembenemende helderheid.

Het gebruik van Dolby Vision IQ en Dolby Atmos voegt een extra dimensie toe aan de kijkervaring. Deze technologieën zorgen voor meeslepende audio en buitengewone visuals, waardoor je het gevoel hebt dat je jezelf in de scène bevindt. Het beeld is zo levendig en gedetailleerd dat het lijkt alsof je de hoofdpersoon van de film bent.

Slimme functies voor ultiem gemak

De LG CS OLED65CS6LA is niet alleen een visueel meesterwerk, maar ook een slimme televisie die naadloos in je dagelijks leven past. Met ThinQ, de ingebouwde AI-assistent van LG, krijg je aanbevelingen op basis van je kijkgedrag. ThinQ stelt profielen in voor elk gezinslid, zodat iedereen snel toegang heeft tot hun favoriete tv-series, nieuwsupdates en sportinhoud op maat.

Het minimalistische ontwerp van deze TV zorgt ervoor dat je hem niet wilt verbergen. Met zijn slanke vormgeving past hij moeiteloos in elk interieur. Plaats hem waar je maar wilt en geniet van het heldere, levensechte beeld dat hij biedt.

Gaming op een nieuw niveau

Voor gamers biedt de LG CS OLED65CS6LA een echte revolutie. Met ondersteuning voor Dolby Vision Gaming 4K bij 100Hz en een responstijd van slechts 0,1ms, worden zelfs de snelste actiescènes met precisie en helderheid weergegeven. De compatibiliteit met NVIDIA G-Sync, AMD FreeSync Premium en VRR zorgt ervoor dat je geen last hebt van tearing of stuttering tijdens het gamen, wat een vloeiende en meeslepende ervaring garandeert.

Bovendien opent de naadloze integratie van GeForce Now een wereld aan gamingmogelijkheden. Of je nu van klassieke games houdt of op zoek bent naar nieuwe favorieten, met GeForce Now kun je rechtstreeks vanaf je TV genieten van een uitgebreide bibliotheek aan games.

Conclusie

De LG CS OLED65CS6LA is een indrukwekkende televisie die uitblinkt in beeldkwaliteit en gamingprestaties. Het zelfoplichtende OLED-paneel zorgt voor perfecte zwarttinten en een adembenemend contrast, terwijl de α9 Gen5 AI-processor 4K beelden tot leven brengt met scherpe details en levendige kleuren. De slimme functies en het minimalistische ontwerp voegen gemak en stijl toe aan je woonkamer, terwijl de gamingfuncties de deur openen naar een nieuwe dimensie van gamen. Het enige minpuntje is het ontbreken van een ingebouwde soundbar, maar dit kan eenvoudig worden opgelost met externe audioapparatuur. Al met al is de LG CS OLED65CS6LA een meesterwerk van home entertainment dat je kijkervaring naar een hoger niveau tilt. Met deze TV in je woonkamer ben je verzekerd van urenlang kijkplezier en gamen op het hoogste niveau.

Bekijk meer televisies op bol.com

9.4Expert Score
Review van de LG CS OLED65CS6LA – Een Meesterwerk van Beeldkwaliteit en Gaming De LG CS OLED65CS6LA is een televisie die zichzelf onderscheidt in de wereld van home entertainment. Met zijn 65-inch scherm, zelfoplichtend OLED-paneel, krachtige α9 Gen5 AI-processor 4K en indrukwekkende gamingfuncties biedt deze TV een ongeëvenaarde kijkervaring. In deze uitgebreide review duiken we […]
Pluspunten
  • Zelfoplichtend OLED-paneel voor perfect zwart en indrukwekkend contrast.
  • Krachtige α9 Gen5 AI-processor 4K voor scherpe details en levendige kleuren.
  • Uitstekende gamingfuncties met Dolby Vision Gaming 4K en lage responstijd.
- Minpunten
  • Geen ingebouwde soundbar voor krachtiger geluid.

Extra informatie

Specificaties: LG CS OLED65CS6LA – 65 inch – 4K OLED

Schermdiagonaal

65 inch (165 cm)

Maximale resolutie stand

Ultra HD/4K

Type OLED

OLED

Beeldscherm verversing snelheid (Hz)

100

HDR

Ja

Type High Dynamic Range

HDR10 Pro, HLG, Dolby Vision

Local dimming

Ja

Type Local Dimming

Self-emitting

Input Lag (milliseconde)

9

VRR (Variable Refresh Rate)

AMD FreeSync, HDMI 2.1 Variable Refresh Rate, Nvidia G-Sync

HDMI

4

HDMI versie

HDMI 2.1

Type HDMI

HDMI eARC

USB aansluiting

3

Ethernet verbinding

1

Optische uitgang poort

Ja

Composiet aansluiting

Nee

Antenne aansluiting (Coax)

Ja

WIFI

Ja

Bluetooth

Ja

Smart TV

Ja

Smart TV Platform

webOS

Type Smart TV Platform

Uitgebreid aantal apps

Niet ondersteunde populaire apps

Ziggo GO

Inclusief Game Mode

Ja

Spraakbesturing

Ja

Bediening via mobiele app

Ja

App werkt op besturingssyteem

Android, iOS

Totaal uitgangsvermogen (W)

40

Aantal luidsprekers speaker

4

Subwoofer

Ja

Surround sound formaat

Dolby Atmos

Ambilight

Nee

Ingebouwde dvd-speler

Nee

Automatisch dimmen

Ja

Sleep timer

Ja

Energieverbruik (kW)

105

Waarde energielabel nieuw 2021

G

Energie besparing

Ja

Energieverbruik in stand -by modus

0.5

Merk

LG

Kleur

Zwart/Zilver

Landcode

Benelux model

CE markering

Zichtbaar

VESA maat

VESA 300mm x 200mm

Taal handleiding

Universeel

Introductiejaar

2022

Introductiemaand

Oktober

Ondersteuning met updates

Minimaal 48 maanden na introductiedatum

Draaibaar voetstuk

Nee

Gewicht zonder standaard (kg)

24

Gewicht inclusief standaard (kg)

32.6

Afmetingen inclusief voet

144,9 cm x 25,1 cm x 86,2 cm

Afmetingen zonder voet

144,9 cm x 4,7 cm x 83 cm

Afstandsbediening

Ja

Wifi vereist

Ja

Bluetooth vereist

Nee

Betaalde diensten vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

Delen van gebruikersgegevens vereist

Ja, bij aanmaken van account bij app

Compatibel met

Met meerdere apparaten, bekijk details in de productinformatie

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Reparatie type

On-site repair

Uitzonderingen fabrieksgarantie

schade door middel van vocht, vallen, barsten en eigen toedoen vallen niet onder de garantie

Type TV tuner

DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T, DVB-T2

Common interface

Ja, CI+ v1.4

Verpakking hoogte (cm)

95

Verpakking lengte (cm)

21

Verpakking breedte (cm)

168

Gewicht (kg)

43

Verpakkingsinhoud

Televisie, Handleiding, Snelstartgids, Magic Remote, Batterijen (2 x AA), Stroomkabel, Voet

Type scherm

OLED

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor LG CS OLED65CS6LA - 65 inch - 4K OLED - 2022
Laatste updates:
  • €1.437,00 - 18 december 2023
  • €1.449,38 - 17 december 2023
Sinds: 17 december 2023
  • Hoogste prijs: €1.449,38 - 17 december 2023
  • Laagste prijs: €1.437,00 - 18 december 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “LG CS OLED65CS6LA – 65 inch – 4K OLED”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart