LG C3 OLED65C34LA – 65 inch – 4K OLED evo

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.1
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Coolblue, Bol.
  • Bij coolblue.nl kun je LG OLED65C34LA (2023) kopen voor slechts €1.888,00 , wat 1% lager is dan de prijs opBol (€1.899,00).
  • De laagste prijs van LG C3 OLED65C34LA - 65 inch - 4K OLED evo - 2023 werd verkregen op 19 mei 2024 19:34.

 1.888,00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: LG OLED65C34LA (2023) - €1.888,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor LG OLED65C34LA (2023)
Laatste updates:
  • €1.888,00 - 7 mei 2024
  • €1.999,00 - 6 mei 2024
  • €1.799,00 - 30 april 2024
  • €1.849,00 - 23 april 2024
  • €1.799,00 - 20 april 2024
  • €1.889,00 - 15 april 2024
  • €1.888,00 - 9 april 2024
  • €1.889,00 - 8 april 2024
Sinds: 28 november 2023
  • Hoogste prijs: €2.399,00 - 29 november 2023
  • Laagste prijs: €1.735,00 - 1 februari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 mei 2024 19:34
LG C3 OLED65C34LA – 65 inch – 4K OLED evo
LG C3 OLED65C34LA – 65 inch – 4K OLED evo

 1.888,00

Beschrijving

LG C3 OLED65C34LA Review: De Ultieme Kijkervaring

In de wereld van televisies is LG altijd een toonaangevend merk geweest, en met de LG C3 OLED65C34LA laten ze opnieuw zien waarom ze zo’n sterke reputatie hebben. Deze 65-inch Smart TV met OLED evo technologie biedt een ongeëvenaarde kijkervaring, en in dit uitgebreide review zullen we alle aspecten van deze televisie grondig verkennen. Van beeldkwaliteit tot geluidsprestaties, van slimme functies tot gamingmogelijkheden, we zullen alles in detail bespreken.

OLED evo Technologie voor Ongeëvenaarde Beeldkwaliteit

Een van de meest opvallende kenmerken van de LG C3 OLED65C34LA is de OLED evo technologie. Deze technologie tilt de beeldkwaliteit naar een hoger niveau door gebruik te maken van zelfoplichtende pixels. Het resultaat? Diepe zwartwaarden en een ongelooflijke helderheid. Dankzij het Light Boosting Algorithm, Light Control Architecture en de α9 AI Processor 4K Gen6 wordt het beeld op een manier weergegeven die je ogen simpelweg zal verbazen. Het contrast is verbluffend, en zelfs de fijnste details worden haarscherp weergegeven. Het is alsof je deel uitmaakt van de actie, en elke scène komt tot leven op het scherm.

Het Nieuwste WebOS Smart Platform

De LG C3 OLED65C34LA wordt geleverd met het nieuwste WebOS 23 besturingssysteem, wat betekent dat je toegang hebt tot een uitgebreide reeks slimme functies. Het is intuïtief, snel en gemakkelijk te navigeren. Of je nu op zoek bent naar streamingdiensten, apps, of gewoon de instellingen van je tv wilt aanpassen, het WebOS-platform maakt alles moeiteloos. Het is alsof je een krachtige minicomputer in je woonkamer hebt, waarmee je moeiteloos toegang hebt tot al je favoriete content.

Dolby Atmos & Vision voor een Meeslepende Kijkervaring

De LG C3 OLED65C34LA wordt geleverd met Dolby Atmos en Dolby Vision, waardoor je een meeslepende kijkervaring krijgt die je nooit eerder hebt meegemaakt. Dolby Atmos levert ruimtelijk geluid dat je midden in de actie plaatst. Het is alsof het geluid om je heen beweegt, waardoor je echt het gevoel hebt dat je deel uitmaakt van de film of serie die je bekijkt. Dolby Vision zorgt voor levendige kleuren en een ongeëvenaarde helderheid. Het beeld is zo realistisch dat het lijkt alsof je door een raam naar de buitenwereld kijkt.

Gaming op het Hoogste Niveau

Voor gamers is de LG C3 OLED65C34LA ook een uitstekende keuze. Met een razendsnelle reactietijd van slechts 0,1 ms, NVIDIA G-Sync-compatibiliteit, AMD FreeSync Premium en VRR-ondersteuning, ben je verzekerd van een vloeiende en heldere gamingervaring. Je zult nooit meer last hebben van schokkerige beelden of vertraging. De TV past zich aan de beeldverversing van je gameconsole aan, wat resulteert in een naadloze gameplay. Bovendien biedt de op gamers gerichte gebruikersinterface (UX) en eenvoudige gamestreaming je de tools die je nodig hebt om direct in de wereld van gaming te duiken en te blijven spelen.

LG OLED65C34LA in Combinatie met een Soundbar

Hoewel de LG C3 OLED65C34LA indrukwekkende geluidsprestaties levert, is het aan te raden om een soundbar toe te voegen voor een nog krachtiger audio-ervaring. De LG DSP8YA soundbar, bijvoorbeeld, is een geweldige keuze. Met 3.1.2 kanalen en virtuele Dolby Atmos-technologie, levert deze soundbar indrukwekkend geluid dat je helemaal in de film of serie trekt. Het geluid lijkt van alle kanten te komen, waardoor je echt kunt genieten van de audio-impact van wat je bekijkt. Bovendien kun je de soundbar eenvoudig bedienen met spraakopdrachten als je al een speaker met ingebouwde spraakassistent hebt.

Specificaties en Extra Functies

De LG OLED65C34LA heeft ook enkele indrukwekkende specificaties die het vermelden waard zijn. Met 4 HDMI 2.1-ingangen kun je genieten van gaming met 4K-resolutie en een verversingssnelheid van 120 Hz. Dit betekent dat je games er ongelooflijk scherp en vloeiend uitzien, zonder enige vertraging. De Variable Refresh Rate (VRR) zorgt ervoor dat je nooit last hebt van schokkerige beelden tijdens het gamen, wat de algehele ervaring aanzienlijk verbetert.

Daarnaast biedt de LG OLED65C34LA draadloze connectiviteitsopties via bluetooth, Apple Airplay 2, Chromecast en Spotify Connect. Hiermee kun je moeiteloos je favoriete muziek streamen naar de soundbar of de tv, waardoor het een veelzijdige entertainmenthub wordt in je huis.

Plus- en Minpunten

Om een evenwichtig beeld te geven van de LG C3 OLED65C34LA, laten we ook de plus- en minpunten zien:

Pluspunten:

  • OLED evo technologie voor diepe zwartwaarden en een hoge helderheid
  • Het nieuwste WebOS smart platform voor gemakkelijke toegang tot content
  • Meeslepend entertainment met Dolby Atmos & Vision, VRR, G-sync en Freesync voor gamingliefhebbers
  • Indrukwekkende geluidsprestaties, vooral in combinatie met een soundbar

Minpunten:

  • Voor krachtig geluid is een soundbar aan te raden (maar dit is optioneel)
  • Geen ingebouwde Chromecast voor eenvoudig streamen vanaf Android smartphones

Conclusie

De LG C3 OLED65C34LA is zonder twijfel een van de topklasse televisies op de markt in 2023. Met zijn verbluffende beeldkwaliteit, Dolby Atmos en Vision, gamingmogelijkheden en slimme functies, biedt het een complete kijkervaring. Hoewel een soundbar wordt aanbevolen voor een nog meeslependere audio-ervaring, is de televisie op zichzelf al indrukwekkend. Als je op zoek bent naar een televisie die de lat hoger legt en je kijkervaring naar een nieuw niveau tilt, dan is de LG C3 OLED65C34LA zeker de moeite waard om te overwegen. Het is een investering in de toekomst van entertainment in je huis.

Bekijk meer televisies op bol.com

9.1Expert Score
LG C3 OLED65C34LA Review: De Ultieme Kijkervaring In de wereld van televisies is LG altijd een toonaangevend merk geweest, en met de LG C3 OLED65C34LA laten ze opnieuw zien waarom ze zo’n sterke reputatie hebben. Deze 65-inch Smart TV met OLED evo technologie biedt een ongeëvenaarde kijkervaring, en in dit uitgebreide review zullen we alle […]
Pluspunten
  • OLED evo technologie voor diepe zwartwaarden en helderheid
  • Nieuwste WebOS smart platform voor gemakkelijke toegang tot content
  • Meeslepend entertainment met Dolby Atmos & Vision, VRR, G-sync en Freesync
  • Indrukwekkende geluidsprestaties, vooral met een soundbar
- Minpunten
  • Soundbar aanbevolen voor krachtiger geluid (optioneel)
  • Geen ingebouwde Chromecast voor eenvoudig streamen vanaf Android smartphones

Extra informatie

Specificaties: LG C3 OLED65C34LA – 65 inch – 4K OLED evo

Schermdiagonaal

65 inch (165 cm)

Maximale resolutie stand

Ultra HD/4K

Type OLED

OLED evo

Beeldscherm verversing snelheid (Hz)

100

HDR

Ja

Type High Dynamic Range

Dolby Vision, HDR10, HLG

Local dimming

Ja

Type Local Dimming

Self-emitting

Input Lag (milliseconde)

9

VRR (Variable Refresh Rate)

AMD FreeSync, HDMI 2.1 Variable Refresh Rate, Nvidia G-Sync

HDMI

4

HDMI versie

HDMI 2.1

Type HDMI

HDMI eARC

USB aansluiting

3

Ethernet verbinding

1

Koptelefoonaansluiting

Nee

Optische uitgang poort

Ja

Composiet aansluiting

Nee

Antenne aansluiting (Coax)

Ja

WIFI

Ja

Bluetooth

Ja

Smart TV

Ja

Smart TV Platform

webOS

Type Smart TV Platform

Uitgebreid aantal apps

Niet ondersteunde populaire apps

Ziggo GO

Inclusief Game Mode

Ja

Spraakbesturing

Ja

Bediening via mobiele app

Ja

App werkt op besturingssyteem

Android, iOS

Totaal uitgangsvermogen (W)

40

Aantal luidsprekers speaker

4

Subwoofer

Ja

Surround sound formaat

Dolby Atmos, Dolby Digital

Ambilight

Nee

Ingebouwde dvd-speler

Nee

Automatisch dimmen

Ja

Sleep timer

Ja

Energieverbruik (kW)

97

Waarde energielabel nieuw 2021

F

Energie besparing

Ja

Energieverbruik in stand -by modus

0.5

Merk

LG

Kleur

Zwart

Landcode

Benelux model

CE markering

Zichtbaar

VESA maat

VESA 300mm x 200mm

Taal handleiding

Universeel

Introductiejaar

2023

Introductiemaand

April

Ondersteuning met updates

Minimaal 60 maanden na introductiedatum

Draaibaar voetstuk

Nee

Gewicht zonder standaard (kg)

16.6

Gewicht inclusief standaard (kg)

18.5

Afmetingen inclusief voet

1441 x 880 x 230 mm

Afmetingen zonder voet

1441 x 826 x 45,1 mm

Afstandsbediening

Ja

Wifi vereist

Ja

Bluetooth vereist

Nee

Betaalde diensten vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

Delen van gebruikersgegevens vereist

Ja, bij aanmaken van account bij app

Compatibel met

Met meerdere apparaten, bekijk details in de productinformatie

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

schade door middel van vocht, vallen, barsten en eigen toedoen vallen niet onder de garantie

Type TV tuner

DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T, DVB-T2

Common interface

Ja, CI

Verpakking hoogte (cm)

95

Verpakking lengte (cm)

20

Verpakking breedte (cm)

160

Gewicht (kg)

26.40

Type scherm

OLED

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor LG OLED65C34LA (2023)
Laatste updates:
  • €1.888,00 - 7 mei 2024
  • €1.999,00 - 6 mei 2024
  • €1.799,00 - 30 april 2024
  • €1.849,00 - 23 april 2024
  • €1.799,00 - 20 april 2024
  • €1.889,00 - 15 april 2024
  • €1.888,00 - 9 april 2024
  • €1.889,00 - 8 april 2024
Sinds: 28 november 2023
  • Hoogste prijs: €2.399,00 - 29 november 2023
  • Laagste prijs: €1.735,00 - 1 februari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “LG C3 OLED65C34LA – 65 inch – 4K OLED evo”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart