LG C3 OLED42C34LA – 42 inch – 4K OLED evo

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Coolblue.
  • Bij coolblue.nl kun je LG OLED42C34LA (2023) kopen voor slechts €1.089,00
  • De laagste prijs van LG OLED42C34LA (2023) werd verkregen op 19 april 2024 11:01.

 1.089,00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: LG OLED42C34LA (2023) - €1.089,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor LG OLED42C34LA (2023)
Laatste updates:
  • €1.089,00 - 5 april 2024
  • €1.049,00 - 28 maart 2024
  • €1.089,00 - 16 maart 2024
  • €1.199,00 - 12 maart 2024
  • €1.044,00 - 27 februari 2024
  • €1.099,00 - 20 februari 2024
  • €1.090,00 - 14 februari 2024
  • €1.249,00 - 6 februari 2024
Sinds: 10 december 2023
  • Hoogste prijs: €1.249,00 - 3 januari 2024
  • Laagste prijs: €1.032,00 - 24 januari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 11:01
LG C3 OLED42C34LA – 42 inch – 4K OLED evo
LG C3 OLED42C34LA – 42 inch – 4K OLED evo

 1.089,00

Beschrijving

LG OLED42C34LA Review: Een Diepgaande Blik op de TV van de Toekomst

De LG OLED42C34LA is een televisie die de kijkervaring naar een hoger niveau tilt. Met een indrukwekkend OLED EVO scherm, krachtige beeldverwerking en meeslepend geluid, belooft deze televisie een fantastische entertainmentervaring. In dit uitgebreide review gaan we dieper in op de plus- en minpunten, de beeld- en geluidskwaliteit, de smart TV-functies, aansluitingen en nog veel meer.

Plus- en Minpunten

Laten we beginnen met de plus- en minpunten van de LG OLED42C34LA:

Pluspunten:

  1. Scherp beeld met een hoge helderheid en sterk contrast dankzij het OLED EVO scherm.
  2. Levendige en realistische kleurdetails dankzij het 10 bit scherm.
  3. Snelle beeldverwerking en vloeiende bewegingen met de a9 Gen6 processor.
  4. Dolby Atmos-ondersteuning voor meeslepend geluid.
  5. Smart TV met uitgebreid WebOS-platform.

Minpunten:

  1. Geen ingebouwde Chromecast voor eenvoudig streamen vanaf Android smartphones.

Nu we een overzicht hebben van de sterke en zwakke punten, laten we dieper ingaan op de kenmerken en prestaties van de LG OLED42C34LA.

Beeldkwaliteit: OLED EVO en 10-bit HDR

Een van de opvallendste eigenschappen van de LG OLED42C34LA is het OLED EVO scherm. Dit scherm bestaat uit miljoenen individueel dimmende pixels, wat resulteert in perfecte zwartwaarden en indrukwekkend contrast. Het beeld is helderder dan dat van de gemiddelde OLED-tv, en reflecties worden tot een minimum beperkt. Het 10 bit HDR-scherm zorgt voor een breed kleurbereik, waardoor zelfs subtiele kleurdetails tot leven komen. Of je nu van films, sport of gaming houdt, dit scherm levert een visuele ervaring die je versteld doet staan.

Beeldkwaliteit Uitgebreid: WRGB en Local Dimming

De LG OLED42C34LA maakt gebruik van een WRGB pixelstructuur, wat staat voor Wit, Rood, Groen en Blauw. Dit draagt bij aan de uitzonderlijke kleurweergave van de televisie. Wat deze televisie nog specialer maakt, is het type local dimming: Self-emitting. Dit betekent dat elke individuele pixel zijn eigen lichtsterkte kan regelen, waardoor je diepe zwarttinten en heldere kleuren krijgt zonder lichtlekkage.

HDR Ondersteuning: Dolby Vision, HDR10, HDR10+, HLG

De LG OLED42C34LA biedt ondersteuning voor verschillende HDR-formaten, waaronder Dolby Vision, HDR10, HDR10+ en HLG. Dit betekent dat je kunt genieten van HDR-content met verbluffende helderheid en details, ongeacht welk HDR-formaat je voorkeur heeft. Dit maakt het ideaal voor het bekijken van HDR-films en -series.

Geluidskwaliteit: Dolby Atmos en Soundbar

Bij een uitstekende beeldkwaliteit hoort natuurlijk ook hoogwaardig geluid. De LG OLED42C34LA wordt geleverd met de LG DS75Q soundbar, die is uitgerust met Dolby Atmos-technologie. Hierdoor wordt het geluid via het plafond naar je luisterpositie gereflecteerd, waardoor een meeslepende audio-ervaring ontstaat. Met de meegeleverde subwoofer geniet je van diepe bastonen, waardoor actiescènes tot leven komen. De TV Sound Mode Share maakt gebruik van de geluidsprocessor van de tv om het geluid van de soundbar aan te passen aan wat je kijkt, voor een optimale luisterervaring.

Smart TV: WebOS en Populaire Apps

De LG OLED42C34LA is een smart TV met het uitgebreide WebOS-platform. Hiermee krijg je toegang tot een breed scala aan apps, streamingdiensten en content. Hoewel de meeste populaire apps worden ondersteund, is het vermeldenswaardig dat Disney+ en Ziggo GO niet worden ondersteund. Als je echter andere streamingdiensten gebruikt, zul je genieten van een naadloze en gebruiksvriendelijke smart TV-ervaring.

Aansluitingen en Connectiviteit

De LG OLED42C34LA is goed uitgerust als het gaat om aansluitingen en connectiviteitsopties. Met 4 HDMI-poorten, inclusief HDMI 2.1, kun je moeiteloos apparaten zoals gameconsoles en Blu-ray spelers aansluiten. AirPlay 2 is beschikbaar voor naadloze integratie met Apple-apparaten, en hoewel er geen ingebouwde Chromecast is, kun je nog steeds content vanaf je Android smartphone casten via externe apparaten.

Fysieke Afmetingen en Energieverbruik

De LG OLED42C34LA heeft een slank en elegant ontwerp in de kleur zilver. Met een hoogte van 57,7 cm en een gewicht van 9,8 kg zonder voet, past deze televisie gemakkelijk in de meeste woonkamers. Als je ervoor kiest om de voet te gebruiken, is de breedte inclusief voet 73,2 cm, en de diepte inclusief voet 17 cm. De televisie kan worden opgehangen met een VESA-beugel van 300 mm x 200 mm, maar deze wordt niet meegeleverd. Wat betreft energieverbruik heeft de LG OLED42C34LA een energieklasse G, met een verbruik van 52 kWh per 1000 uur en 84 kWh per 1000 uur in HDR-modus.

Conclusie

De LG OLED42C34LA is een indrukwekkende televisie die de verwachtingen overtreft op het gebied van beeldkwaliteit en geluid. Met zijn OLED EVO scherm, 10-bit HDR-ondersteuning en Dolby Atmos-geluid biedt deze televisie een meeslepende kijkervaring. Hoewel het ontbreken van ingebouwde Chromecast een klein nadeel is, wegen de voordelen zwaarder.

Als je op zoek bent naar een televisie die je onderdompelt in beeld en geluid van topkwaliteit, dan is de LG OLED42C34LA zeker het overwegen waard. Met zijn elegante ontwerp en uitgebreide smart TV-functies is het een aanwinst voor elke woonkamer. Kortom, deze TV van LG biedt een glasheldere kijk op de toekomst van home entertainment.

Bekijk meer televisies op bol.com

9Expert Score
LG OLED42C34LA Review: Een Diepgaande Blik op de TV van de Toekomst De LG OLED42C34LA is een televisie die de kijkervaring naar een hoger niveau tilt. Met een indrukwekkend OLED EVO scherm, krachtige beeldverwerking en meeslepend geluid, belooft deze televisie een fantastische entertainmentervaring. In dit uitgebreide review gaan we dieper in op de plus- en […]
Pluspunten
  • Scherp beeld met hoge helderheid en sterk contrast dankzij OLED EVO scherm.
  • Levendige en realistische kleurdetails met 10-bit scherm.
  • Snelle beeldverwerking en vloeiende bewegingen met a9 Gen6 processor.
  • Meeslepend geluid met Dolby Atmos.
  • Uitgebreid WebOS-platform voor smart TV.
- Minpunten
  • Geen ingebouwde Chromecast voor eenvoudig streamen vanaf Android smartphones.

Extra informatie

Specificaties: LG C3 OLED42C34LA – 42 inch – 4K OLED evo

Schermdiagonaal

42 inch (107 cm)

Maximale resolutie stand

Ultra HD/4K

Type OLED

OLED evo

Beeldscherm verversing snelheid (Hz)

100

HDR

Ja

Type High Dynamic Range

Dolby Vision, HDR10, HLG

Local dimming

Ja

Type Local Dimming

Self-emitting

Input Lag (milliseconde)

9

VRR (Variable Refresh Rate)

AMD FreeSync, HDMI 2.1 Variable Refresh Rate, Nvidia G-Sync

HDMI

4

HDMI versie

HDMI 2.1

Type HDMI

HDMI eARC

USB aansluiting

3

Ethernet verbinding

1

Koptelefoonaansluiting

Nee

Optische uitgang poort

Ja

Composiet aansluiting

Nee

Antenne aansluiting (Coax)

Ja

WIFI

Ja

Bluetooth

Ja

Smart TV

Ja

Smart TV Platform

webOS

Type Smart TV Platform

Uitgebreid aantal apps

Niet ondersteunde populaire apps

Ziggo GO

Inclusief Game Mode

Ja

Spraakbesturing

Ja

Bediening via mobiele app

Ja

App werkt op besturingssyteem

Android, iOS

Totaal uitgangsvermogen (W)

20

Aantal luidsprekers speaker

4

Subwoofer

Nee

Surround sound formaat

Dolby Atmos, Dolby Digital

Ambilight

Nee

Ingebouwde dvd-speler

Nee

Automatisch dimmen

Ja

Sleep timer

Ja

Energieverbruik (kW)

52

Waarde energielabel nieuw 2021

G

Energie besparing

Ja

Energieverbruik in stand -by modus

0.5

Merk

LG

Kleur

Zwart

Landcode

Benelux model

CE markering

Zichtbaar

VESA maat

VESA 300mm x 200mm

Taal handleiding

Universeel

Introductiejaar

2023

Introductiemaand

April

Ondersteuning met updates

Minimaal 48 maanden na introductiedatum

Draaibaar voetstuk

Nee

Gewicht zonder standaard (kg)

9.8

Gewicht inclusief standaard (kg)

10.1

Afmetingen inclusief voet

932 x 170 x 577 mm

Afmetingen zonder voet

932 x 41.1 x 540 mm

Afstandsbediening

Ja

Wifi vereist

Ja

Bluetooth vereist

Nee

Betaalde diensten vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

Delen van gebruikersgegevens vereist

Ja, bij aanmaken van account bij app

Compatibel met

Met meerdere apparaten, bekijk details in de productinformatie

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

schade door middel van vocht, vallen, barsten en eigen toedoen vallen niet onder de garantie

Type TV tuner

DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T, DVB-T2

Common interface

Ja, CI

Verpakking hoogte (cm)

62

Verpakking lengte (cm)

15.20

Verpakking breedte (cm)

106

Gewicht (kg)

12.70

Type scherm

OLED

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor LG OLED42C34LA (2023)
Laatste updates:
  • €1.089,00 - 5 april 2024
  • €1.049,00 - 28 maart 2024
  • €1.089,00 - 16 maart 2024
  • €1.199,00 - 12 maart 2024
  • €1.044,00 - 27 februari 2024
  • €1.099,00 - 20 februari 2024
  • €1.090,00 - 14 februari 2024
  • €1.249,00 - 6 februari 2024
Sinds: 10 december 2023
  • Hoogste prijs: €1.249,00 - 3 januari 2024
  • Laagste prijs: €1.032,00 - 24 januari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “LG C3 OLED42C34LA – 42 inch – 4K OLED evo”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart