LG 43UQ75006LF – 43 inch – 4K LED

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.6
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je LG 43UQ75006LF - 43 inch - 4K LED - 2022 - Europees model kopen voor slechts €379,00
  • De laagste prijs van LG 43UQ75006LF - 43 inch - 4K LED - 2022 - Europees model werd verkregen op 19 mei 2024 20:21.

 379,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: LG 43UQ75006LF - 43 inch - 4K LED - 2022 - Europees model - €379,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor LG 43UQ75006LF - 43 inch - 4K LED - 2022 - Europees model
Laatste updates:
  • €379,00 - 22 april 2024
  • €367,00 - 3 april 2024
  • €379,00 - 13 maart 2024
  • €302,53 - 15 januari 2024
  • €304,49 - 14 januari 2024
  • €308,39 - 12 januari 2024
  • €330,08 - 7 januari 2024
  • €332,38 - 5 januari 2024
Sinds: 23 november 2023
  • Hoogste prijs: €379,00 - 13 maart 2024
  • Laagste prijs: €302,53 - 15 januari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 30 april 2024 18:12
LG 43UQ75006LF – 43 inch – 4K LED
LG 43UQ75006LF – 43 inch – 4K LED

 379,00

Beschrijving

LG 43UQ75006LF – 43 inch – 4K LED: Een Diepgaande Review

Als je op zoek bent naar een nieuwe televisie met scherpe 4K Ultra HD-beelden en intelligente functies, dan is de LG 43UQ75006LF wellicht de juiste keuze voor jou. Met een indrukwekkend 43-inch scherm en een reeks geavanceerde technologieën, belooft deze TV een verrijkte kijkervaring te bieden. In dit uitgebreide review zullen we de plus- en minpunten van de LG 43UQ75006LF bespreken, evenals de belangrijkste kenmerken en functies die deze televisie te bieden heeft.

Pluspunten:

1. Scherpe 4K Ultra HD-beelden met intelligente processor

Een van de meest opvallende kenmerken van de LG 43UQ75006LF is de scherpte van de 4K Ultra HD-beelden. Met dit televisietoestel worden je kijkervaringen naar een hoger niveau getild. Geniet van levendige kleuren en adembenemende details in echte 4K-resolutie. Dankzij de A5 Gen 5 AI-processor van LG wordt de beeldkwaliteit geoptimaliseerd, wat resulteert in een meeslepende kijkervaring. Niet-4K beelden worden opgewaardeerd naar 4K, waardoor helderheid en precisie behouden blijven.

2. Meeslepend geluid met AI Sound

Naast de verbluffende beeldkwaliteit biedt de LG 43UQ75006LF ook een meeslepend geluid dankzij AI Sound. Dit betekent dat het geluid zich aanpast aan de content die je bekijkt, waardoor je een rijk en meeslepend audio-ervaring krijgt. Of je nu naar films, muziek of games kijkt, de geluidskwaliteit zal je zeker imponeren.

3. WebOS smart platform met Freeview Play, Netflix, Disney+ en meer

De LG 43UQ75006LF is uitgerust met het WebOS smart platform, dat een breed scala aan streamingdiensten ondersteunt. Hiermee heb je direct toegang tot populaire apps zoals Netflix, Disney+, en meer. Het ingebouwde Freeview Play zorgt ervoor dat je geen enkele uitzending meer hoeft te missen, waardoor je gemakkelijk kunt schakelen tussen live tv en streamingdiensten.

Minpunten:

1. Beeldverversing van 50 hertz

Hoewel de LG 43UQ75006LF indrukwekkende beeldkwaliteit biedt, is het belangrijk op te merken dat de televisie een beeldverversingssnelheid van 50 hertz heeft. Dit kan resulteren in minder vloeiende weergave van snelle beelden, zoals bij actiescènes of sportevenementen. Voor fervente gamers en liefhebbers van snelle actie kan dit een nadeel zijn.

Productbeschrijving

De LG 43UQ75006LF is een 4K LED-televisie met een 43 inch scherm, wat zorgt voor een indrukwekkende kijkervaring. Deze televisie is ontworpen met geavanceerde technologieën om de beeld- en geluidskwaliteit te optimaliseren, en biedt tevens slimme functies die je dagelijkse kijkervaring verbeteren.

Heldere 4K-beelden

De LG UHD TV’s staan bekend om hun vermogen om je kijkervaring naar een hoger niveau te tillen. Met de LG 43UQ75006LF kun je genieten van levendige kleuren en adembenemende details in echte 4K-resolutie. Het toestel maakt gebruik van de A5 Gen 5 AI-processor om de beeldkwaliteit te verbeteren, waardoor je beelden kunt bekijken met ongekende helderheid en precisie.

A5 Gen 5 AI-processor

De A5 Gen 5 AI-processor is een van de kernfuncties van de LG 43UQ75006LF. Deze krachtige processor is ontworpen om je kijkervaring te verbeteren door beelden te optimaliseren en op te waarderen. Of je nu naar films, sport of games kijkt, de A5 Gen 5 AI-processor zorgt ervoor dat je kunt genieten van een meeslepende ervaring met verbluffende beelden.

Herdefinieer 4K

Een opvallend aspect van de LG 43UQ75006LF is de mogelijkheid om niet-4K beelden om te zetten in 4K-kwaliteit. Dit betekent dat zelfs oudere content er scherp en gedetailleerd uitziet op het grote UHD-scherm van de televisie. Deze functie is handig als je oudere films of tv-shows wilt bekijken zonder in te boeten aan beeldkwaliteit.

Slimmer dan je denkt

De LG 43UQ75006LF is uitgerust met slimme stembediening via Google Assistant, Amazon Alexa, Apple AirPlay en meer. Hierdoor kun je je televisie eenvoudig en snel bedienen met je stem. Dit maakt het navigeren door content en het aanpassen van instellingen moeiteloos en handig. Je kunt eenvoudig van zender wisselen, apps openen of zelfs vragen stellen aan je favoriete virtuele assistent.

HDR10 Pro

Met HDR10 Pro wordt het helderheidsniveau van elk beeld aangepast om de kleur en helderheid te verbeteren. Hierdoor ziet je content er realistischer en meeslepender uit. Of je nu naar films, series of games kijkt, je zult onder de indruk zijn van de verbeterde beeldkwaliteit die HDR10 Pro biedt.

Bereid je voor op Epic Gaming

Voor gamers biedt de LG 43UQ75006LF een fantastische game-ervaring dankzij verschillende gamingfuncties. Met Cloud Game, Game Dashboard & Optimizer en HGiG kun je je gamingervaring naar een hoger niveau tillen. Het Gamedashboard biedt snel toegang tot de instellingen die je nodig hebt voor een optimale gameplay, en met HGiG worden games weergegeven met de best mogelijke beeldkwaliteit.

Gamedashboard & Optimizer

Het Gamedashboard en de Optimizer-functie zijn handig voor gamers die graag de controle hebben over hun spelervaring. Met het Gamedashboard kun je snel de instellingen aanpassen aan het huidige game-genre, zodat je altijd het beste uit je games kunt halen. De Optimizer zorgt ervoor dat je games soepel en zonder vertraging worden weergegeven, wat essentieel is voor een meeslepende gamingervaring.

In conclusie, de LG 43UQ75006LF biedt een indrukwekkende combinatie van scherpe 4K Ultra HD-beelden, intelligente verwerking, en meeslepend geluid, waardoor het een uitstekende keuze is voor thuisentertainment. Het WebOS smart platform met toegang tot populaire streamingdiensten voegt nog meer waarde toe aan deze televisie. Hoewel de beeldverversingssnelheid van 50 hertz een mogelijke beperking kan zijn voor sommige gebruikers, bieden de vele positieve aspecten van de LG 43UQ75006LF een overtuigende reden om deze televisie te overwegen voor je volgende upgrade.

Bekijk meer televisies op bol.com

8.6Expert Score
LG 43UQ75006LF – 43 inch – 4K LED: Een Diepgaande Review Als je op zoek bent naar een nieuwe televisie met scherpe 4K Ultra HD-beelden en intelligente functies, dan is de LG 43UQ75006LF wellicht de juiste keuze voor jou. Met een indrukwekkend 43-inch scherm en een reeks geavanceerde technologieën, belooft deze TV een verrijkte kijkervaring […]
Pluspunten
  • Scherpe 4K Ultra HD-beelden met intelligente processor.
  • Meeslepend geluid met AI Sound.
  • WebOS smart platform met Freeview Play, Netflix, Disney+ en meer.
- Minpunten
  • Beeldverversing van 50 hertz voor minder vloeiende snelle beelden.

Extra informatie

Specificaties: LG 43UQ75006LF – 43 inch – 4K LED

Schermdiagonaal

43 inch (109 cm)

Maximale resolutie stand

Ultra HD/4K

Type LED-LCD

LED

Beeldscherm verversing snelheid (Hz)

50

HDR

Ja

Type High Dynamic Range

HLG

Local dimming

Nee

Type Backlight

Direct-led

VRR (Variable Refresh Rate)

Geen VRR

HDMI

3

HDMI versie

HDMI 2.0

USB aansluiting

1

Ethernet verbinding

1

Koptelefoonaansluiting

Nee

Optische uitgang poort

Ja

Composiet aansluiting

Nee

Antenne aansluiting (Coax)

Ja

WIFI

Ja

Bluetooth

Ja

Smart TV

Ja

Smart TV Platform

webOS

Type Smart TV Platform

Uitgebreid aantal apps

Niet ondersteunde populaire apps

Ziggo GO

Inclusief Game Mode

Ja

Spraakbesturing

Ja

Bediening via mobiele app

Ja

App werkt op besturingssyteem

Android, iOS

Aantal luidsprekers speaker

2

Surround sound formaat

Dolby Digital

Ambilight

Nee

Ingebouwde dvd-speler

Nee

Automatisch dimmen

Ja

Sleep timer

Ja

Waarde energielabel nieuw 2021

G

Energie besparing

Ja

Energieverbruik in stand -by modus

0.5

Merk

LG

Kleur

Zwart

Landcode

Europees model

CE markering

Zichtbaar

VESA maat

VESA 200mm x 200mm

Taal handleiding

Universeel

Introductiejaar

2022

Introductiemaand

April

Ondersteuning met updates

Minimaal 60 maanden na introductiedatum

Gewicht zonder standaard (kg)

8

Gewicht inclusief standaard (kg)

8.1

Afmetingen inclusief voet

973 x 187 x 611 mm

Afmetingen zonder voet

57,2

Afstandsbediening

Ja

Wifi vereist

Ja

Bluetooth vereist

Nee

Betaalde diensten vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

Delen van gebruikersgegevens vereist

Ja, bij aanmaken van account bij app

Compatibel met

Met meerdere apparaten, bekijk details in de productinformatie

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Uitzonderingen fabrieksgarantie

schade door middel van vocht, vallen, barsten en eigen toedoen vallen niet onder de garantie

Type TV tuner

DVB-C, DVB-S2, DVB-T2

Common interface

Ja, CI+ v1.4

Verpakking hoogte (cm)

66

Verpakking lengte (cm)

14

Verpakking breedte (cm)

105

Gewicht (kg)

25

Type scherm

LED-LCD

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor LG 43UQ75006LF - 43 inch - 4K LED - 2022 - Europees model
Laatste updates:
  • €379,00 - 22 april 2024
  • €367,00 - 3 april 2024
  • €379,00 - 13 maart 2024
  • €302,53 - 15 januari 2024
  • €304,49 - 14 januari 2024
  • €308,39 - 12 januari 2024
  • €330,08 - 7 januari 2024
  • €332,38 - 5 januari 2024
Sinds: 23 november 2023
  • Hoogste prijs: €379,00 - 13 maart 2024
  • Laagste prijs: €302,53 - 15 januari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “LG 43UQ75006LF – 43 inch – 4K LED”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart