Leto Air7 – Airstyler – Föhnborstel

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.8
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Leto Air7 - Airstyler - Föhnborstel - Krultang - Stijlborstel - Föhn - Diffuser - Concentrator - Multistyler - Krultang 5 in 1 - Krulborstel - Warmteborstel kopen voor slechts €159,95
  • De laagste prijs van Leto Air7 - Airstyler - Föhnborstel - Krultang - Stijlborstel - Föhn - Diffuser - Concentrator - Multistyler - Krultang 5 in 1 - Krulborstel - Warmteborstel werd verkregen op 12 april 2024 07:53.

 159,95

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Leto Air7 - Airstyler - Föhnborstel - Krultang - Stijlborstel - Föhn - Diffuser - Concentrator - Multistyler - Krultang 5 in 1 - Krulborstel - Warmteborstel - €159,95
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Leto Air7 - Airstyler - Föhnborstel - Krultang - Stijlborstel - Föhn - Diffuser - Concentrator - Multistyler - Krultang 5 in 1 - Krulborstel - Warmteborstel
Laatste updates:
  • €159,95 - 18 februari 2024
  • €149,95 - 17 februari 2024
  • €159,95 - 22 januari 2024
  • €149,95 - 1 januari 2024
Sinds: 1 januari 2024
  • Hoogste prijs: €159,95 - 22 januari 2024
  • Laagste prijs: €149,95 - 1 januari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 12 april 2024 07:53
Leto Air7 – Airstyler – Föhnborstel
Leto Air7 – Airstyler – Föhnborstel

 159,95

Beschrijving

Leto Air7 review – De Perfecte Airstyler voor Prachtige Haarstijlen

Wil je graag prachtig gestyled haar zonder je haar te beschadigen? Dan is de Leto Air7 dé hairstylingtool die je nodig hebt. Met zijn geavanceerde technologie en veelzijdige opzetstukken biedt deze föhnborstel alles wat je nodig hebt om verschillende haarstijlen te creëren. In dit uitgebreide review zullen we alle voordelen, functies en extra’s van de Leto Air7 bespreken, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen. Lees verder en ontdek waarom deze airstyler een must-have is voor iedereen die graag prachtig gestyled haar wil.

Multifunctioneel en veelzijdig

De Leto Air7 is een echte alles-in-één hairstylingtool met 7 functionele opzetstukken. Of je nu krullen, golven of glad haar wilt, deze föhnborstel kan het allemaal. Met de bijgeleverde krultang, föhn, föhnborstel, krulborstel, stijlborstel, diffuser en concentrator kun je eindeloos variëren en de perfecte look creëren voor elke gelegenheid. Dit maakt de Leto Air7 de ideale keuze voor zowel professioneel gebruik als voor thuisgebruik.

Vernieuwde technologie voor sneller en efficiënter stylen

Een van de belangrijkste voordelen van de Leto Air7 is de geavanceerde luchtstromingstechnologie. Deze technologie zorgt ervoor dat je haar sneller en efficiënter wordt gedroogd en gestyled, terwijl het tegelijkertijd wordt beschermd tegen hittebeschadiging. Dit is vooral belangrijk voor mensen met kwetsbaar of fijn haar. Bovendien produceert de Leto Air7 minder geluid dan vergelijkbare föhns, wat goed is voor je gehoor. Met deze airstyler geniet je dus niet alleen van prachtig gestyled haar, maar ook van een aangename en stille stylingervaring.

Geschikt voor alle haartypes

Of je nu kort, lang, krullend, nat of droog haar hebt, de Leto Air7 is geschikt voor alle haartypes. Met zijn intelligente warmteregeling en krachtige luchtstroom kun je je haar veilig en gemakkelijk stylen zonder het te beschadigen. Dankzij de verschillende opzetstukken en instellingen kun je de temperatuur en luchtstroom aanpassen aan de behoeften van jouw haartype. Of je nu strakke krullen, zachte golven of glad haar wilt, met de Leto Air7 is het allemaal mogelijk.

Luxe design voor een stijlvolle toevoeging aan je beautycollectie

Naast de uitstekende prestaties is de Leto Air7 ook nog eens een lust voor het oog. Deze föhnborstel is uitgevoerd in een prachtig luxueus design met tinten van koper, afgewerkt met oliezwart. Hierdoor is de Leto Air7 niet alleen een geweldige stylingtool, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je beautycollectie. Met zijn strakke en elegante uitstraling zal deze föhnborstel zeker de aandacht trekken en een vleugje luxe toevoegen aan je dagelijkse stylingroutine.

Krachtige prestaties voor moeiteloos prachtig gestyled haar

De Leto Air7 is voorzien van een krachtige 1400 Watt BLDC motor, waardoor hij een hoger wattage bereikt dan normale DC motoren. Deze krachtige motor zorgt voor een snelle en effectieve styling, zelfs bij dik en weerbarstig haar. Met een vermogen van 110.000 RPM kun je moeiteloos prachtig gestyled haar creëren, zonder gedoe en langdurig wachten. Met de Leto Air7 heb je de kracht in handen om je haar elke dag opnieuw perfect te stylen.

Handige extra’s voor ultiem gebruiksgemak

Bij de Leto Air7 worden verschillende handige extra’s geleverd om je stylingervaring nog beter te maken. Zo wordt de föhnborstel geleverd met een luxe opbergdoos waarin je alle opzetstukken netjes kunt opbergen. Dit zorgt ervoor dat je altijd alles bij de hand hebt en niets kwijtraakt. Daarnaast is de Leto Air7 uitgerust met een 2-seconden vergrendelsysteem, waardoor je snel en gemakkelijk van opzetstuk kunt wisselen. Het magnetisch afneembare filter met zelfreinigend filtersysteem zorgt ervoor dat je de föhnborstel eenvoudig kunt schoonmaken en onderhouden. Tot slot heeft de Leto Air7 een snoer van maar liefst 260 cm dat 360 graden draaibaar is, waardoor je optimale bewegingsvrijheid hebt tijdens het stylen.

Drogen en stylen tegelijk met verschillende opzetstukken

Met de Leto Air7 kun je het haar tegelijkertijd drogen en stylen dankzij de verschillende opzetstukken. De autokrul van 30 mm, die zowel linksom als rechtsom werkt, is ideaal voor het creëren van volumineuze krullen of golven. De föhnfunctie zorgt ervoor dat je haar snel droogt en schade beperkt blijft. Met de concentrator kun je de luchtstroom en warmte richten om je haar de gewenste vorm te geven. De stijlborstel is perfect om het haar glad te maken en pluis te verminderen. De föhnborstel met dunne, lange borstelharen zorgt voor extra volume en brengt het haar in model terwijl het droogt. Tot slot zorgt de diffuser ervoor dat je je haar plaatselijk kunt föhnen zonder dat het enorm gaat pluizen. De lucht wordt gelijkmatig verspreid, waardoor je haar minder kroest en meer glanst.

Conclusie

De Leto Air7 is de ultieme hairstylingtool voor iedereen die graag prachtig gestyled haar wil zonder het te beschadigen. Met zijn veelzijdigheid, geavanceerde technologie, luxe design, krachtige prestaties en handige extra’s is deze föhnborstel een absolute must-have. Of je nu krullen, golven of glad haar wilt, de Leto Air7 biedt alles wat je nodig hebt om eindeloos te variëren en je haar perfect te stylen. Met zijn hoogwaardige kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid zorgt deze airstyler voor een optimale stylingervaring. Waar wacht je nog op? Transformeer je haar en creëer prachtige looks met de Leto Air7 – de ultieme föhnborstel voor iedereen die van mooi haar houdt.

Bekijk meer stijlborstels op bol.com

Beste Dyson Airwrap alternatief

Dyson Airwrap

8.8Expert Score
Leto Air7 review – De Perfecte Airstyler voor Prachtige Haarstijlen Wil je graag prachtig gestyled haar zonder je haar te beschadigen? Dan is de Leto Air7 dé hairstylingtool die je nodig hebt. Met zijn geavanceerde technologie en veelzijdige opzetstukken biedt deze föhnborstel alles wat je nodig hebt om verschillende haarstijlen te creëren. In dit uitgebreide […]
Pluspunten
  • Multifunctioneel met 7 opzetstukken voor verschillende haarstijlen
  • Geavanceerde luchtstromingstechnologie voor sneller en efficiënter stylen
  • Geschikt voor alle haartypes
  • Luxe design met prachtige afwerking
  • Krachtige 1400 Watt BLDC motor voor moeiteloze styling
  • Handige extra's zoals opbergdoos, vergrendelsysteem en zelfreinigend filter
  • Mogelijkheid om het haar tegelijkertijd te drogen en stylen

Extra informatie

Specificaties: Leto Air7 – Airstyler – Föhnborstel

Type krultang

Rechte krultang, Automatische krultang

Diameter (cm)

4.50

Multistylerfunctie

Föhn, Krulborstel, Krultang, Stijlborstel, Stijltang

Minimum diameter krultang

Groot – 3 cm en groter

Maximum diameter krultang

Groot – 3 cm tot 3,5 cm

Meegeleverde accessoires

Blaasmond, Haarklemmen, Handschoen, Platte stijlborstel, Ronde krulborstel, Spiraalopzetstuk

Kleur

Koper – olie zwart

Materiaal

Keramische coating

Merk

LETO

Afgeronde platen

Ja

Verpakkingsinhoud

Leto Air7, Luxe zwarte opbergdoos, Toegang tot besloten community, Styling hulplijn, Föhn, Concentrator, Diffuser, Krultang, Stijlborstel, Föhnborstel, 2 Haarklemmen en Hitte handschoen

Breedte van de platen

Standaard platen (2,5 tot 3,5 cm)

Extra brede platen

Nee

Flexibele platen

Nee

Lengte van de platen (cm)

12

Steam styler

Nee

Vorm platen

Afgeronde platen

Haarklem

Nee

Minimale temperatuur

60 °C

Maximale temperatuur

230 °C

Ion technologie

Ja

Keramische verwarmingselementen

Ja

Met verzorgende olie

Nee

Temperatuur instellingen

Ja

Toetsenvergrendeling

Nee

Aantal temperatuurstanden

3

Type haar

Alle haartypes

Opwarmtijd (seconde)

1

Draadloos

Nee

Flexibel roterend koord

Ja

Geheugenfunctie

Ja

Ophangbaar

Ja

Koude lucht positie

Ja

Turbo feature

Nee

Aantal warmtestanden

3

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

1

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Normale slijtage – onjuist gebruik, bijv. overbelasting van het apparaat, gebruik van niet-goedgekeurde power outlets – zie handleiding

Reparatie type

Carry-in

Aantal meegeleverde accu's/batterijen

0

CE markering

Zichtbaar

Gewicht (g)

800

Intrekbare borstelpennen

Nee

Koord opslagruimte

Ja

MPN (Manufacturer Part Number)

WT-626

Materiaal borstelharen

Metaal, Kunststof

Maximum diameter krulborstel

Groot – 4 cm of groter

Met display

Ja

Minimum diameter krulborstel

Groot – 4 cm groter

Roterende borstel

Nee

Taal handleiding

Nederlands

Verpakking breedte (mm)

200

Verpakking hoogte (mm)

155

Verpakking lengte (mm)

395

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Leto Air7 - Airstyler - Föhnborstel - Krultang - Stijlborstel - Föhn - Diffuser - Concentrator - Multistyler - Krultang 5 in 1 - Krulborstel - Warmteborstel
Laatste updates:
  • €159,95 - 18 februari 2024
  • €149,95 - 17 februari 2024
  • €159,95 - 22 januari 2024
  • €149,95 - 1 januari 2024
Sinds: 1 januari 2024
  • Hoogste prijs: €159,95 - 22 januari 2024
  • Laagste prijs: €149,95 - 1 januari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Leto Air7 – Airstyler – Föhnborstel”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart