Ledger Nano S Plus – Hardware Wallet

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.6
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol, Coolblue.
  • Bij bol.com kun je Ledger Nano S Plus - Hardware Wallet - het perfecte instapmodel voor het veilig beheren van al je crypto (Bitcoin) en NFT's - Zwart kopen voor slechts €79,00
  • De laagste prijs van Ledger Nano S Plus - Hardware Wallet - het perfecte instapmodel voor het veilig beheren van al je crypto (Bitcoin) en NFT's - Zwart werd verkregen op 13 april 2024 05:51.

 79,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Ledger Nano S Plus - Hardware Wallet - het perfecte instapmodel voor het veilig beheren van al je crypto (Bitcoin) en NFT's - Zwart - €79,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Ledger Nano S Plus - Hardware Wallet - het perfecte instapmodel voor het veilig beheren van al je crypto (Bitcoin) en NFT's - Zwart
Laatste updates:
  • €79,00 - 21 maart 2024
  • €69,95 - 20 maart 2024
  • €79,00 - 19 maart 2024
  • €84,95 - 14 maart 2024
  • €89,00 - 11 maart 2024
  • €84,95 - 10 maart 2024
  • €79,95 - 9 maart 2024
  • €79,00 - 5 maart 2024
Sinds: 15 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €89,00 - 3 maart 2024
  • Laagste prijs: €69,95 - 20 maart 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 13 april 2024 05:51
Ledger Nano S Plus – Hardware Wallet
Ledger Nano S Plus – Hardware Wallet

 79,00

Beschrijving

Ledger Nano S Plus review

De Ledger Nano S Plus is de nieuwste toevoeging aan de Ledger-familie van hardware wallets, gelanceerd in maart 2022. Deze crypto wallet, de opvolger van de populaire Ledger Nano S, is ontworpen om een veilige en gebruiksvriendelijke manier te bieden om je cryptovaluta en NFT’s te beheren. In deze uitgebreide review duiken we diep in de functies, voordelen en beperkingen van de Ledger Nano S Plus.

Belangrijkste Kenmerken van de Ledger Nano S Plus

De Ledger Nano S Plus onderscheidt zich door zijn verbeterde beveiliging en uitgebreide ondersteuning voor digitale assets. De wallet is uitgerust met een gecertificeerd Secure Element (SE) en een eigen besturingssysteem (OS), waardoor je cryptovaluta en NFT’s veilig zijn tegen hackers. Bovendien biedt de Ledger Nano S Plus ondersteuning voor duizenden cryptovaluta’s, waaronder Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Solana, Cardano, en vele anderen, evenals Ethereum- en Polygon-gebaseerde NFT’s.

De Ledger Live-app

De Ledger Live-app is een centraal onderdeel van de Ledger Nano S Plus-ervaring. Met deze app kun je je cryptovaluta kopen, verzenden, verkopen, uitbreiden en ruilen. De app biedt ook toegang tot verschillende Web3 dApps, producten en diensten, waardoor je je kennis over crypto kunt vergroten. Bovendien kun je met de Ledger Live-app je NFT’s beheren en toegang krijgen tot Ledger Market, het NFT-platform van Ledger.

Vergelijking met Andere Ledger Wallets

De Ledger Nano S Plus is de derde hardware wallet in de Ledger Nano-serie. Het is een verbetering ten opzichte van de Ledger Nano S, met een groter en helderder scherm, meer geheugen voor coin applicaties, en een prijs van slechts 79 euro. Echter, in vergelijking met de Ledger Nano X, mist de Ledger Nano S Plus enkele functies zoals Bluetooth-connectiviteit en compatibiliteit met iPhones.

Voor Wie is de Ledger Nano S Plus Geschikt?

De Ledger Nano S Plus is ideaal voor gebruikers die op zoek zijn naar een hardware wallet met uitgebreide functies tegen een betaalbare prijs. Het is ook een goede keuze voor bestaande Ledger Nano S-gebruikers die gefrustreerd zijn door de beperkte opslagcapaciteit van dat model.

Ondersteuning voor Cryptomunten

Een van de sterke punten van de Ledger Nano S Plus is de brede ondersteuning voor verschillende cryptomunten. De wallet is compatibel met alle cryptomunten uit de top 20 totale marktwaarde, evenals vele anderen. Bovendien ondersteunt de Ledger Nano S Plus ook crypto tokens van verschillende netwerken, waaronder ERC20, ERC721, TRC10 en TRC20, BEP20, BEP2, NEP5, en SOL.

Functies van de Ledger Nano S Plus

Naast het beheren van cryptomunten biedt de Ledger Nano S Plus ook andere functies zoals staking, het swappen van crypto, en het kopen en verkopen van crypto vanuit de Ledger Live-app. Bovendien biedt de wallet ook ondersteuning voor het beheer van NFT’s.

Beveiliging van de Ledger Nano S Plus

De Ledger Nano S Plus biedt uitstekende beveiliging voor je digitale assets. De wallet is uitgerust met een ST33K1M5 chip, die CC EAL5+ gecertificeerd is. Daarnaast biedt de Ledger Nano S Plus ook extra beveiligingsopties zoals de mogelijkheid om een 25ste woord toe te voegen aan je seed phrase.

Aan de Slag met de Ledger Nano S Plus

Het opzetten van de Ledger Nano S Plus is eenvoudig en intuïtief. Na het installeren van de Ledger Live-app en het aansluiten van de wallet, wordt je door het proces van het instellen van een pincode en het vastleggen van je recovery seed geleid. Vervolgens kun je de Ledger Live-app gebruiken om cryptomunten apps te installeren op je Ledger Nano S Plus.

Conclusie

De Ledger Nano S Plus is een indrukwekkende hardware wallet die een breed scala aan functies biedt tegen een betaalbare prijs. Hoewel het enkele beperkingen heeft, zoals het ontbreken van Bluetooth-connectiviteit en compatibiliteit met iPhones, biedt het nog steeds uitstekende waarde voor zijn prijs. Met zijn verbeterde beveiliging, uitgebreide ondersteuning voor digitale assets, en gebruiksvriendelijke interface, is de Ledger Nano S Plus een uitstekende keuze voor zowel beginners als ervaren crypto-gebruikers.

Bekijk meer hardware wallets op bol.com

8.6Expert Score
Ledger Nano S Plus review De Ledger Nano S Plus is de nieuwste toevoeging aan de Ledger-familie van hardware wallets, gelanceerd in maart 2022. Deze crypto wallet, de opvolger van de populaire Ledger Nano S, is ontworpen om een veilige en gebruiksvriendelijke manier te bieden om je cryptovaluta en NFT’s te beheren. In deze uitgebreide […]
Pluspunten
  • Uitgebreide ondersteuning voor digitale assets
  • Verbeterde beveiliging met gecertificeerd Secure Element (SE) en eigen besturingssysteem (OS)
  • Beheer van duizenden cryptovaluta's en NFT's
  • Gebruiksvriendelijke Ledger Live-app
  • Betaalbare prijs
  • Groter en helderder scherm dan de Ledger Nano S
  • Groot geheugen voor coin applicaties
- Minpunten
  • Geen Bluetooth-connectiviteit
  • Niet compatibel met iPhones
  • Vereist een kabel voor gebruik

Extra informatie

Specificaties: Ledger Nano S Plus – Hardware Wallet

Merk

Ledger

MPN (Manufacturer Part Number)

Nano S Plus

Kleur

Zwart

Opslagcapaciteit (GB)

1

Systeemeisen

Verpakkingsinhoud

1 hardware wallet, 1 USB cable, 1 getting started leaflet, 3 recovery sheets, 1 keychain strap

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Gewicht (g)

147

Product breedte (cm)

1.7

Product gewicht (g)

21

Product hoogte (cm)

6.2

Product lengte (cm)

0.8

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

.

Verpakking breedte (mm)

81

Verpakking hoogte (mm)

31

Verpakking lengte (mm)

133

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Ledger Nano S Plus - Hardware Wallet - het perfecte instapmodel voor het veilig beheren van al je crypto (Bitcoin) en NFT's - Zwart
Laatste updates:
  • €79,00 - 21 maart 2024
  • €69,95 - 20 maart 2024
  • €79,00 - 19 maart 2024
  • €84,95 - 14 maart 2024
  • €89,00 - 11 maart 2024
  • €84,95 - 10 maart 2024
  • €79,95 - 9 maart 2024
  • €79,00 - 5 maart 2024
Sinds: 15 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €89,00 - 3 maart 2024
  • Laagste prijs: €69,95 - 20 maart 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Ledger Nano S Plus – Hardware Wallet”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart