Largolash Fohnborstel – Krultang 5 in 1 – Stijltang

(2 klantbeoordelingen)
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees recensie

Ion technologie | Ø 3 mm | Kunststof | Roterende borstel: Nee | Max. Ø: Normaal – 3 – 4 cm

 67,95

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Largolash Fohnborstel - Krultang 5 in 1 - Stijltang - Krultang - Fohn - Airstyler - Tiktok - Nieuwste versie 2.1 Februari 2023 - €67,95
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Largolash Fohnborstel - Krultang 5 in 1 - Stijltang - Krultang - Fohn - Airstyler - Tiktok - Nieuwste versie 2.1 Februari 2023
Laatste updates:
  • €67,95 - 1 april 2024
  • €69,95 - 30 maart 2024
  • €67,95 - 26 februari 2024
  • €79,95 - 5 februari 2024
  • €74,95 - 31 januari 2024
  • €69,95 - 17 januari 2024
  • €74,95 - 9 januari 2024
  • €72,95 - 4 januari 2024
Sinds: 2 december 2023
  • Hoogste prijs: €79,95 - 5 februari 2024
  • Laagste prijs: €59,00 - 2 december 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 18 april 2024 23:21
Largolash Fohnborstel – Krultang 5 in 1 – Stijltang
Largolash Fohnborstel – Krultang 5 in 1 – Stijltang

 67,95

Beschrijving

Largolash Fohnborstel – Krultang 5 in 1 – Stijltang review

Ben je op zoek naar een veelzijdige haarstyler die verschillende functies combineert in één apparaat? Dan is de Largolash Fohnborstel – Krultang 5 in 1 – Stijltang het apparaat dat je nodig hebt. Met deze multifunctionele styler kun je je haar föhnen, krullen, stijlen en het gebruiken van luchtstroming voor een optimaal kapsel. In dit artikel bespreken we de belangrijkste kenmerken, voordelen en nadelen van deze populaire Largolash Fohnborstel.

Wat reviewers vinden van de Largolash Fohnborstel – Krultang 5 in 1 – Stijltang

De Largolash Fohnborstel – Krultang 5 in 1 – Stijltang heeft de harten van de reviewers veroverd. Veel mensen die deze föhnborstel hebben geprobeerd zijn super tevreden over het resultaat dat het oplevert. Het product wordt gezien als een geweldige dupe voor de Dyson Airwrap en een fantastisch alternatief voor degenen die geen Dyson Airwrap willen aanschaffen vanwege de hoge prijs.

Mensen met krullend haar zijn dol op de fohnborstel omdat het hun krullen dagenlang intact houdt en gemakkelijk in gebruik is. Veel reviewers melden dat hun haar er niet alleen mooi uitziet, maar ook gezonder aanvoelt na het gebruik van deze föhnborstel.

Sommige reviewers waren eerst sceptisch over het gebruik van de Airwrap, maar na het proberen van de fohnborstel zijn ze helemaal om. Mensen zijn onder de indruk van de snelheid waarmee ze hun haar kunnen krullen en stylen en zijn blij dat ze niet de hoofdprijs hoeven te betalen.

Hoewel de meeste reviewers zeer positief zijn over de fohnborstel, zijn er een paar negatieve opmerkingen. Een aantal mensen melden dat het product niet werkt voor hun haartype, maar deze klanten zijn wel blij met de klantenservice en retourmogelijkheden van Largolash.

Kortom, de Largolash Fohnborstel – Krultang 5 in 1 – Stijltang lijkt een product te zijn dat het geld waard is en veel mensen tevreden maakt met de resultaten. Het is een geweldige optie voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbaar alternatief voor de Dyson Airwrap en een föhnborstel willen die hun haar er gezonder uit laat zien.

Largolash Airwrap 5-in-1 multistyler technologie

Een van de belangrijkste kenmerken van de Largolash Fohnborstel is de nieuwe technologie die de fabrikant heeft geïntegreerd. Deze technologie maakt het stylen gemakkelijker en effectiever, terwijl het kroezen en schade aan je haar vermindert. De nieuwe technologie van Largolash zorgt voor een revolutie in hun multifunctionele krultangen. Dankzij deze nieuwe technologie kun je nu professioneel ogende krullen krijgen met minder bewegingen. De volumineuze kapsel verdeelt de warmte gelijkmatig over je haar voor gezondere en snellere stylingresultaten.

Multifunctionele haarstyler met 5 functies

De Largolash Fohnborstel – Krultang 5 in 1 – Stijltang is een multifunctioneel apparaat dat in staat is om vijf verschillende functies uit te voeren: föhnen, krullen, stijlen, gebruiken van luchtstroming en volume geven. Het apparaat wordt geleverd met vijf opzetstukken, namelijk een borstel, ronde borstel, lucht kruller links, lucht kruller rechts en een luchttunnel. Hiermee kun je verschillende kapsels creëren, of je nu krullen wilt maken of je haar wilt stijlen.

Veilig in gebruik en zonder hittebeschadiging

De Largolash Fohnborstel is veilig in gebruik en beschermt je haar tegen hittebeschadiging. Het apparaat is uitgerust met ion-technologie, waardoor statisch haar wordt voorkomen en je haar er glanzender uitziet. Daarnaast kun je met de föhnborstel je haar prachtig glad maken voor het stijlen. Om het beste resultaat te behalen, raden we aan om de airstyler te gebruiken op droog geföhnd haar.

Eenvoudig te gebruiken

De Largolash Fohnborstel is zeer eenvoudig te gebruiken. Het apparaat is geschikt voor zowel kort als lang haar en heeft drie warmtestanden. Verder is het apparaat voorzien van een flexibel roterend koord, waardoor je gemakkelijk bij alle delen van je haar kunt komen. Het apparaat weegt slechts 802 gram, waardoor het gemakkelijk te hanteren is tijdens het stylen van je haar.

Opbergdoos

De Largolash Fohnborstel wordt geleverd met een handige opbergdoos, waardoor je het apparaat gemakkelijk kunt opbergen en meenemen op reis. Dit is vooral handig als je vaak onderweg bent en je je haarstijler graag bij de hand wilt hebben. In de opbergdoos zitten ook compartimenten waarin je de opzetstukken netjes kunt opbergen, zodat je ze niet kwijtraakt.

Prijs en beschikbaarheid

De Largolash Fohnborstel – Krultang 5 in 1 – Stijltang is verkrijgbaar via verschillende webshops en retailers. De prijs van dit apparaat kan variëren, afhankelijk van waar je het koopt. Over het algemeen ligt de prijs van deze multifunctionele haarstyler tussen de €50 en €100. Hoewel dit aan de hogere kant kan zijn, is de Largolash Fohnborstel het geld zeker waard als je op zoek bent naar een multifunctionele haarstyler die verschillende functies combineert in één apparaat.

Conclusie Largolash Fohnborstel – Krultang 5 in 1 – Stijltang

Als je op zoek bent naar een multifunctionele haarstyler waarmee je je haar kunt föhnen, krullen, stijlen en volume geven, dan is de Largolash Fohnborstel – Krultang 5 in 1 – Stijltang zeker het overwegen waard. Dit apparaat is veilig in gebruik en beschermt je haar tegen hittebeschadiging, terwijl het ook ion-technologie bevat om statisch haar te voorkomen en je haar er glanzender uit te laten zien. Bovendien is de Largolash Fohnborstel eenvoudig te gebruiken en wordt hij geleverd met handige opbergdoos, waardoor je hem gemakkelijk kunt opbergen en meenemen op reis. Hoewel de prijs van deze multifunctionele haarstyler aan de hogere kant kan zijn, is het zeker een goede investering voor mensen die hun haarstyling willen vereenvoudigen en verschillende kapsels willen creëren met één apparaat.

Bekijk meer föhnborstels op bol.com

Dyson Airwrap

9Expert Score
Ion technologie | Ø 3 mm | Kunststof | Roterende borstel: Nee | Max. Ø: Normaal - 3 - 4 cm
Pluspunten
  • Multifunctioneel apparaat met 5 verschillende functies: föhnen, krullen, stijlen, gebruiken van luchtstroming en volume geven.
  • Nieuwe technologie vermindert kroezen en schade aan het haar.
  • De Largolash Fohnborstel wordt gezien als een geweldige dupe voor de Dyson Airwrap.
  • Veilig in gebruik en beschermt het haar tegen hittebeschadiging.
  • Ion-technologie voorkomt statisch haar en zorgt voor een glanzender resultaat.
- Minpunten
  • Niet geschikt voor alle haartypes.
  • Sommige reviewers hebben moeite met het gebruik van het product.

Extra informatie

Specificaties: Largolash Fohnborstel – Krultang 5 in 1 – Stijltang

Diameter (mm)

3

Meegeleverde accessoires

Blaasmond

Kleur

Roze

Materiaal

Kunststof

Merk

Largolash

Snoerlengte (m)

2

Verpakkingsinhoud

1x Largolash 5-in-1 Airstyler 1x Opbergdoos 5x opzetstuk: – Borstel – Ronde borstel – Lucht kruller links – Lucht kruller Rechts – Luchttunnel 1x Handleiding

Vermogen (W)

1000

Minimale temperatuur

90 °C

Ion technologie

Ja

Keramische verwarmingselementen

Nee

Met verzorgende olie

Nee

Temperatuur instellingen

Ja

Draadloos

Nee

Dual Voltage

Nee

Flexibel roterend koord

Ja

Ophangbaar

Ja

Koude lucht positie

Nee

Aantal warmtestanden

3

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

1

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Water, val of stootschade

Reparatie type

Carry-in, On-site repair, Pick-up en return

Aantal snelheden

4

CE markering

Zichtbaar

Extra smal handvat

Nee

Gewicht (g)

802

Intrekbare borstelpennen

Nee

MPN (Manufacturer Part Number)

Materiaal borstelharen

Everzwijnhaar

Maximum diameter krulborstel

Normaal – 3 – 4 cm

Met display

Nee

Met evenredige luchtverplaatsing

Ja

Minimum diameter krulborstel

Groot – 4 cm groter

Roterende borstel

Nee

Taal handleiding

Engels

Verpakking breedte (mm)

249

Verpakking hoogte (mm)

73

Verpakking lengte (mm)

310

Voltage (V)

220

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Largolash Fohnborstel - Krultang 5 in 1 - Stijltang - Krultang - Fohn - Airstyler - Tiktok - Nieuwste versie 2.1 Februari 2023
Laatste updates:
  • €67,95 - 1 april 2024
  • €69,95 - 30 maart 2024
  • €67,95 - 26 februari 2024
  • €79,95 - 5 februari 2024
  • €74,95 - 31 januari 2024
  • €69,95 - 17 januari 2024
  • €74,95 - 9 januari 2024
  • €72,95 - 4 januari 2024
Sinds: 2 december 2023
  • Hoogste prijs: €79,95 - 5 februari 2024
  • Laagste prijs: €59,00 - 2 december 2023

Beoordelingen (2)

2 recensies voor Largolash Fohnborstel – Krultang 5 in 1 – Stijltang

5.0 uit 5
2
0
0
0
0
Write a review
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling
  1. Emma Jansen

    Afgelopen week heb ik dit prachtige product ontvangen en ik ben er erg blij mee. Het kost wel wat oefening om de perfecte krul te creëren. Het is even wennen dat er maar één snelheidstand is, het zou handig zijn als er meer instelmogelijkheden waren. Gelukkig heeft de Largolash wel drie warmtestanden, dus over het algemeen ben ik erg tevreden.

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  2. Julia De Vries

    De föhn presteert naar verwachting en de prijs-kwaliteitverhouding is dan ook uitstekend! In vergelijking met de Dyson Airwrap merk ik alleen dat deze föhn iets minder krachtig blaast, sneller opwarmt en geen koude stand heeft. Desondanks is deze föhn ook aanzienlijk goedkoper. Het is absoluut een geweldig alternatief voor de Dyson, als je het mij vraagt!

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

    Plaats een recensie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Review Hoek
    Logo
    Nieuwe Account Aanmaken
    Vergelijk items
    • Totaal (0)
    Vergelijken
    Shopping cart