Lagoon IJsbad 85 cm XXL

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.6
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Lagoon® IJsbad 85 cm XXL - Met isolerende afdekhoes - IJsbad starter pack - Opvouwbaar & Inklapbaar ijsbad - Wim Hof Methode -Opblaasbaar - Dompelbad kopen voor slechts €64,99
  • De laagste prijs van Lagoon® IJsbad 85 cm XXL - Met isolerende afdekhoes - IJsbad starter pack - Opvouwbaar & Inklapbaar ijsbad - Wim Hof Methode -Opblaasbaar - Dompelbad werd verkregen op 20 april 2024 01:23.

 64,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Lagoon® IJsbad 85 cm XXL - Met isolerende afdekhoes - IJsbad starter pack - Opvouwbaar & Inklapbaar ijsbad - Wim Hof Methode -Opblaasbaar - Dompelbad - €64,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Lagoon® IJsbad 85 cm XXL - Met isolerende afdekhoes - IJsbad starter pack - Opvouwbaar & Inklapbaar ijsbad - Wim Hof Methode -Opblaasbaar - Dompelbad
Laatste updates:
  • €64,99 - 8 april 2024
  • €79,99 - 5 maart 2024
  • €84,99 - 10 februari 2024
  • €94,99 - 1 februari 2024
  • €99,95 - 30 januari 2024
  • €89,95 - 27 november 2023
  • €94,95 - 24 november 2023
  • €119,95 - 30 oktober 2023
Sinds: 28 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €119,95 - 30 oktober 2023
  • Laagste prijs: €64,99 - 8 april 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 01:23

Beschrijving

Review van het Lagoon IJsbad 85 cm XXL: Ultieme IJsbad Ervaring voor Thuisgebruik

In deze review gaan we uitgebreid in op het Lagoon IJsbad 85 cm XXL, een opvouwbaar en opblaasbaar ijsbad dat je altijd en overal kunt gebruiken om je grenzen te verleggen of gewoon te genieten van een verfrissend koud bad. Als e-commerce specialist hebben we ook geoptimaliseerd voor SEO om ervoor te zorgen dat deze blog post goed rankt op Google met het keyword “Lagoon IJsbad 85 cm XXL”. Laten we duiken in de verschillende aspecten van dit ijsbad en waarom het een uitstekende keuze is voor iedereen die de voordelen van koudwatertherapie wil ervaren.

Voordelen van het Lagoon IJsbad 85 cm XXL

Het Lagoon IJsbad biedt een reeks voordelen die het onderscheiden van andere zitbaden op de markt. Ten eerste is het een nieuw en verbeterd model met een indrukwekkende diameter van 85 centimeter, waardoor het geschikt is voor zowel volwassenen als kinderen. Het stevige ontwerp zorgt ervoor dat het bad tegen een stootje kan en dankzij de isolerende afdekhoes blijft het water langer op temperatuur en wordt het beschermd tegen bacteriën. Hierdoor kun je het bad gerust laten staan voor de volgende dag zonder zorgen over de hygiëne.

Het ijsbad is razendsnel vol te laten lopen en leeg te maken dankzij de bijgeleverde opblaaspomp en verlengbuis. Hierdoor kun je op elk gewenst moment genieten van een ijskoude duik, of het nu voor je werkdag is om je focus te verbeteren, na een intensieve sportsessie om je spieren te laten herstellen, of gewoon om je humeur een boost te geven.

Wim Hof Methode

Het Lagoon IJsbad is ook ideaal voor mensen die de Wim Hof methode willen beoefenen. Deze methode, ontwikkeld door de ‘Iceman’ Wim Hof, omvat onder andere het nemen van ijsbaden om verschillende gezondheidsvoordelen te ervaren. Koudwatertherapie kan je immuunsysteem versterken, je doorbloeding verbeteren en je algehele gezondheid en welzijn bevorderen. Met het Lagoon IJsbad kun je gemakkelijk deze methode thuis toepassen en de positieve effecten ervan ervaren.

Gebruiksvriendelijk en Veelzijdig

Dit Lagoon IJsbad wordt geleverd als een complete set, inclusief het XXL zitbad zelf, een isolerende afdekhoes, een opblaaspomp, een verlengbuis en een handleiding. Het bad is gebruiksvriendelijk en snel op te zetten, waardoor je in een mum van tijd kunt genieten van een ijskoud bad. Door het opvouwbare ontwerp is het ook gemakkelijk op te bergen, waardoor het niet veel ruimte in beslag neemt als je het even niet gebruikt.

Algemene Kenmerken

Het Lagoon IJsbad heeft verschillende kenmerken die het aantrekkelijk maken voor zowel kinderen als volwassenen. Met een capaciteit van 350 liter is er genoeg ruimte om comfortabel te zitten of liggen. Het bad is gemaakt van stevig kunststof en heeft een moderne uitstraling die in vrijwel elke badkamer, tuin of balkon past. De combinatie van zwart en wit geeft het bad een eigentijdse uitstraling.

Conclusie

In conclusie biedt het Lagoon IJsbad 85 cm XXL een geweldige ijsbad ervaring voor thuisgebruik. Het stelt je in staat om de voordelen van koudwatertherapie te ervaren, zoals verbeterde focus, een beter humeur en een sterker immuunsysteem. Het ijsbad is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen dankzij het stevige ontwerp en de ruime diameter. Met de bijgeleverde isolerende afdekhoes en het digitaal stappenplan kun je het bad hygiënisch en efficiënt gebruiken.

Het opblaasbare en opvouwbare ontwerp zorgt voor gebruiksgemak en gemakkelijke opslag. Of je nu de Wim Hof methode wilt beoefenen of gewoon wilt genieten van een verfrissend ijsbad, het Lagoon IJsbad is een uitstekende keuze. Ben je klaar om je gezondheid en welzijn naar een hoger niveau te tillen? Dan is het Lagoon IJsbad 85 cm XXL het perfecte hulpmiddel om deze uitdaging aan te gaan. Haal nu Wim Hof in huis met dit multifunctionele opblaasbad en ontdek de kracht van koudwatertherapie!

Bekijk meer ijsbaden op bol.com

9.6Expert Score
Review van het Lagoon IJsbad 85 cm XXL: Ultieme IJsbad Ervaring voor Thuisgebruik In deze review gaan we uitgebreid in op het Lagoon IJsbad 85 cm XXL, een opvouwbaar en opblaasbaar ijsbad dat je altijd en overal kunt gebruiken om je grenzen te verleggen of gewoon te genieten van een verfrissend koud bad. Als e-commerce […]
Pluspunten
  • Verbeterd en vergroot model met een diameter van 85 centimeter.
  • Stevig ontwerp dat tegen een stootje kan en geschikt is voor volwassenen en kinderen.
  • Snelle vulling en leegloop dankzij de bijgeleverde opblaaspomp en verlengbuis.
  • Inclusief isolerende afdekhoes voor langere temperatuurbehoud en hygiëne.
  • Geschikt voor koudwatertherapie zoals de populaire Wim Hof methode.

Extra informatie

Specificaties: Lagoon IJsbad 85 cm XXL

Merk

Lagoon

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Geschikt voor aantal personen

1

Glansgraad

Halfmat

Inclusief afvoer

Ja

Inclusief douchegedeelte

Nee

Inclusief kraan

Ja

Met overloop

Nee

Inclusief poten

Ja

Inhoud (l)

350

Kleur

Zwart, Wit

Materiaal

Kunststof

Type bad

Opvouwbaar bad

Stijl

Modern

Verstelbare poten

Nee

Vorm

Rond

Product breedte (cm)

85

Product lengte (cm)

85

Product hoogte (cm)

70

Geschikt voor aantal liters

350

Gewicht (kg)

2.50

MPN (Manufacturer Part Number)

SMY-YT8016-5

Plaatsing

Vrijstaand

Product gewicht (kg)

2.50

Taal handleiding

Engels

Verpakking breedte (mm)

25

Verpakking hoogte (mm)

12

Verpakking lengte (mm)

64

Verpakkingsinhoud

– Lagoon® Zitbad XXL, – Isolerende afdekhoes, – Waterkussen, – Kraantje inclusief afvoerbuis, – Poten, – Pomp;

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Lagoon® IJsbad 85 cm XXL - Met isolerende afdekhoes - IJsbad starter pack - Opvouwbaar & Inklapbaar ijsbad - Wim Hof Methode -Opblaasbaar - Dompelbad
Laatste updates:
  • €64,99 - 8 april 2024
  • €79,99 - 5 maart 2024
  • €84,99 - 10 februari 2024
  • €94,99 - 1 februari 2024
  • €99,95 - 30 januari 2024
  • €89,95 - 27 november 2023
  • €94,95 - 24 november 2023
  • €119,95 - 30 oktober 2023
Sinds: 28 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €119,95 - 30 oktober 2023
  • Laagste prijs: €64,99 - 8 april 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Lagoon IJsbad 85 cm XXL”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart