Lacardia Nederlandse Motivatie Waterfles

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Lacardia Nederlandse Motivatie Waterfles grijs 'Nederlandse Tekst' - Drinkfles met rietje - Waterfles 1 liter - Waterfles met tijdmarkering kopen voor slechts €16,95
  • De laagste prijs van Lacardia Nederlandse Motivatie Waterfles grijs 'Nederlandse Tekst' - Drinkfles met rietje - Waterfles 1 liter - Waterfles met tijdmarkering werd verkregen op 18 april 2024 23:21.

 16,95

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Lacardia Nederlandse Motivatie Waterfles grijs 'Nederlandse Tekst' - Drinkfles met rietje - Waterfles 1 liter - Waterfles met tijdmarkering - €16,95
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Lacardia Nederlandse Motivatie Waterfles grijs 'Nederlandse Tekst' - Drinkfles met rietje - Waterfles 1 liter - Waterfles met tijdmarkering
Laatste updates:
  • €16,95 - 25 maart 2024
  • €21,95 - 22 maart 2024
  • €15,95 - 1 februari 2024
  • €17,95 - 29 december 2023
  • €21,95 - 21 december 2023
  • €16,95 - 3 november 2023
  • €18,75 - 1 november 2023
  • €21,95 - 28 oktober 2023
Sinds: 28 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €21,95 - 28 oktober 2023
  • Laagste prijs: €15,95 - 1 februari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 18 april 2024 23:21
Lacardia Nederlandse Motivatie Waterfles
Lacardia Nederlandse Motivatie Waterfles

 16,95

Beschrijving

Review van de Lacardia Waterfles: De ideale metgezel voor voldoende hydratatie

Water drinken is super gezond. Met de Lacardia waterfles zorg je ervoor dat je altijd genoeg water drinkt op een dag! De motivatie waterflessen van LaCardia zorgen namelijk dat je elk uur genoeg water drinkt. Hierdoor drink je 2 liter water per dag. Je hoeft de fles maar 2 keer te vullen door het grote reservoir van een liter.

De Lacardia waterfles is een handige metgezel voor iedereen die zijn hydratatieniveaus wil verbeteren. Met deze fles hoef je je geen zorgen te maken dat je niet genoeg water drinkt gedurende de dag. Het ontwerp van de fles is gericht op het motiveren van regelmatige waterinname. Dankzij de grote inhoud van 1 liter hoef je de fles slechts twee keer per dag bij te vullen, wat erg handig is voor mensen met een drukke levensstijl.

Handig en lekvrij ontwerp: altijd onderweg

De fles kan overal mee naar toe. Door het kapje en de vergrendeling is de fles lekvrij. Door het rietje kan je makkelijk drinken. Dankzij de lus is de fles makkelijk mee te dragen.

De Lacardia waterfles is ontworpen om onderweg te worden gebruikt. Of je nu naar je werk gaat, naar de sportschool of naar een picknick in het park, deze fles is je betrouwbare metgezel. Dankzij het stevige kapje en de vergrendeling hoef je je geen zorgen te maken over lekken. Je kunt de fles veilig in je tas of rugzak meenemen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over morsen.

Het rietje maakt het drinken uit de fles gemakkelijk en comfortabel, zelfs tijdens het sporten. Je hoeft de fles niet te kantelen om te drinken, wat handig is tijdens intensieve activiteiten. Bovendien maakt de lus aan de bovenkant van de fles het gemakkelijk om de fles mee te dragen of aan een haak te hangen.

Voordelen van de Lacardia Waterfles

*Met Rietje *Nederlandse Tekst *Vaatwasserbestendig 40 graden *360 graden lekvrij *Snelle waterstroom *100% BPA-vrij *Snelle toegang: met 1 klik te openen *Ideaal voor tijdens het sporten en werken. *Eenvoudig je eigen smaak maken *1 Liter

De Lacardia waterfles heeft tal van voordelen die bijdragen aan een positieve drinkervaring. Het rietje zorgt voor een gemakkelijke en comfortabele drinkervaring, vooral tijdens het sporten of werken. Je kunt moeiteloos drinken zonder de fles te hoeven kantelen.

De fles is voorzien van Nederlandse tekstopdruk, wat een leuk en persoonlijk tintje geeft aan het ontwerp. Dit maakt het ook gemakkelijk om je fles te identificeren als je deze bijvoorbeeld met anderen deelt.

Daarnaast is de Lacardia waterfles vaatwasserbestendig tot 40 graden Celsius, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is. Je kunt de fles eenvoudig uit elkaar halen en in de vaatwasser plaatsen voor een grondige reiniging.

Een belangrijk kenmerk van de Lacardia waterfles is het 360 graden lekvrije ontwerp. Dit betekent dat je de fles in elke positie kunt houden zonder dat er water lekt. Of je de fles nu rechtop houdt, op zijn kop zet of op zijn zij legt, je hoeft je geen zorgen te maken over morsen.

De fles heeft een snelle waterstroom, zodat je gemakkelijk en snel kunt drinken wanneer je dorst hebt. Met slechts één klik kun je de fles openen voor snelle toegang tot je drankje.

Een ander voordeel van de Lacardia waterfles is dat deze 100% BPA-vrij is. BPA (Bisfenol A) is een chemische stof die in sommige plastic producten wordt gebruikt en schadelijk kan zijn voor de gezondheid. Met deze BPA-vrije fles kun je met een gerust hart van je drankje genieten.

De Lacardia waterfles is ideaal voor mensen die regelmatig sporten of werken. Je kunt de fles gemakkelijk meenemen naar de sportschool, kantoor of waar je ook naartoe gaat. Met een inhoud van 1 liter heb je altijd voldoende water bij de hand om gehydrateerd te blijven.

Tot slot biedt de fles de mogelijkheid om eenvoudig je eigen smaak aan je drankje toe te voegen. Voeg fruit, kruiden of ijsblokjes toe aan het grote reservoir van de fles om je water op smaak te brengen en te verfrissen.

Conclusie

De Lacardia waterfles is een geweldige keuze voor iedereen die zijn dagelijkse hydratatie wil verbeteren. Met het motiverende ontwerp en de handige functies zorgt deze fles ervoor dat je gemakkelijk en regelmatig water kunt drinken. Of je nu onderweg bent, aan het sporten bent of aan het werk bent, de Lacardia waterfles is je betrouwbare metgezel. Met een inhoud van 1 liter, een lekvrij ontwerp en vele andere voordelen, zal deze fles zeker aan je behoeften voldoen. Kies voor de Lacardia waterfles en blijf gehydrateerd, waar je ook bent!

Bekijk meer waterflessen op bol.com

9Expert Score
Review van de Lacardia Waterfles: De ideale metgezel voor voldoende hydratatie Water drinken is super gezond. Met de Lacardia waterfles zorg je ervoor dat je altijd genoeg water drinkt op een dag! De motivatie waterflessen van LaCardia zorgen namelijk dat je elk uur genoeg water drinkt. Hierdoor drink je 2 liter water per dag. Je […]
Pluspunten
  • Handig rietje voor gemakkelijk drinken
  • Nederlandse tekstopdruk voor een persoonlijk tintje
  • Vaatwasserbestendig tot 40 graden Celsius
  • 360 graden lekvrij ontwerp
  • Snelle waterstroom voor snel drinken
  • 100% BPA-vrij, geen schadelijke stoffen
  • Gemakkelijke toegang met slechts 1 klik
  • Ideaal voor sporten en werken
  • Mogelijkheid om je eigen smaak toe te voegen
  • Grote inhoud van 1 liter
- Minpunten
  • Mogelijk minder geschikt voor kinderen vanwege het rietje en de vergrendeling

Extra informatie

Specificaties: Lacardia Nederlandse Motivatie Waterfles

Product lengte (cm)

28

Product breedte (cm)

7

Product hoogte (cm)

7

Gewicht (g)

190

Opvouwbaar

Nee

Verpakkingsinhoud

1x Lacardia Nederlandse motivatie fles

Kleur

Grijs

Materiaal

Tritan

Inclusief filter

Nee

Inhoud (ml)

1000

Isolerend

Nee

MPN (Manufacturer Part Number)

8720726646055

Personage

Geen personage

Product gewicht (g)

265

Type fles

Drinkfles voor volwassenen

Vaatwasserbestendig

Ja

Verpakking breedte (mm)

87

Verpakking hoogte (mm)

82

Verpakking lengte (mm)

302

Volume in liters (l)

1000

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Lacardia Nederlandse Motivatie Waterfles grijs 'Nederlandse Tekst' - Drinkfles met rietje - Waterfles 1 liter - Waterfles met tijdmarkering
Laatste updates:
  • €16,95 - 25 maart 2024
  • €21,95 - 22 maart 2024
  • €15,95 - 1 februari 2024
  • €17,95 - 29 december 2023
  • €21,95 - 21 december 2023
  • €16,95 - 3 november 2023
  • €18,75 - 1 november 2023
  • €21,95 - 28 oktober 2023
Sinds: 28 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €21,95 - 28 oktober 2023
  • Laagste prijs: €15,95 - 1 februari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Lacardia Nederlandse Motivatie Waterfles”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart