kwali Scheerapparaat

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.5
Expert ScoreLees recensie

 77,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: kwali.® Scheerapparaat Mannen Pro 2023 - Baardtrimmer - Bodygroomer Mannen - Trimmer baard - Draadloos - Waterbestendig - Zilver - €77,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor kwali.® Scheerapparaat Mannen Pro 2023 - Baardtrimmer - Bodygroomer Mannen - Trimmer baard - Draadloos - Waterbestendig - Zilver
Laatste updates:
  • €77,00 - 13 januari 2024
  • €34,95 - 1 januari 2024
Sinds: 1 januari 2024
  • Hoogste prijs: €77,00 - 13 januari 2024
  • Laagste prijs: €34,95 - 1 januari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 30 april 2024 15:42

Beschrijving

Kwali Scheerapparaat: De Ultieme Scheer-ervaring

Het 8-in-1 multifunctioneel kwali. Scheerapparaat voor mannen is een draadloos scheerapparaat dat speciaal ontworpen is voor een moeiteloze en pijnloze scheerervaring. Met de vlijmscherpe en beveiligde messen kun je niet alleen je baard scheren, maar ook je hoofd en lichaam. Het scheerapparaat heeft een slim ingebouwd systeem dat ervoor zorgt dat de haren worden opgevangen, waardoor je wastafel niet langer vol ligt met haar. In deze review lees je meer over de eigenschappen en voordelen van het Kwali Scheerapparaat.

Reviews Kwali Scheerapparaat: De Ultieme Scheer-ervaring voor Mannen

Het Kwali Scheerapparaat voor mannen heeft veel positieve reviews gekregen van gebruikers. Zo zijn veel reviewers erg tevreden over het gebruiksgemak van het scheerapparaat. Het apparaat ligt fijn in de hand en is makkelijk in gebruik. Bovendien is het scheerapparaat draadloos en waterbestendig, waardoor het makkelijk te gebruiken en schoon te maken is. Ook is het scheerapparaat voorzien van meerdere opzetstukken en een krachtige motor, waardoor het geschikt is voor verschillende baardlengtes en haartypes.

Een ander voordeel dat vaak genoemd wordt in de reviews is de lange levensduur van de batterij. Het scheerapparaat heeft een snellaadfunctie en een led-scherm waarop het batterijpercentage wordt weergegeven. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat de batterij tijdens het scheren leeg raakt.

Hoewel de meeste reviewers positief zijn over het Kwali Scheerapparaat, zijn er ook enkele kritische opmerkingen. Zo vinden sommige gebruikers het lastig om de middelste kop los te halen voor het schoonspoelen van het scheerapparaat. Daarnaast vinden sommige gebruikers het scheerapparaat minder geschikt voor andere functies dan scheren. Zo wordt de baardtrimmer en de bodygroomer minder vaak gebruikt in vergelijking met het scheerapparaat zelf.

Al met al lijkt het Kwali Scheerapparaat voor mannen een goede keuze te zijn voor wie op zoek is naar een betaalbaar, veelzijdig en gebruiksvriendelijk scheerapparaat. Met de bijgeleverde accessoires en functionaliteiten lijkt het scheerapparaat te voldoen aan de meeste wensen en behoeften van gebruikers.

Ergonomisch ontwerp en fijne grip

Het kwali. Scheerapparaat heeft een ergonomisch ontwerp dat zorgt voor comfortabele en efficiënte scheer-sessies. Dankzij het innovatieve design ligt het scheerapparaat makkelijk in de hand en gaat het flexibel te werk. Het unieke ontwerp maakt het mogelijk om gemakkelijk op alle moeilijk bereikbare plaatsen te komen, voor onberispelijke resultaten. Hierdoor is het Kwali Scheerapparaat geschikt voor het scheren van je baard, hoofd, borstkas, benen, rug en intieme lichaamsdelen.

Voordelen Kwali Scheerapparaat voor Mannen

Het Kwali Scheerapparaat heeft veel voordelen ten opzichte van traditionele scheermesjes. Met dit scheerapparaat scheer je makkelijk, snel en veilig, zonder dat je last hebt van stoppels en bultjes. Bovendien ligt het scheerapparaat fijn in de hand en is het geschikt voor het scheren van je gezicht, hoofd en lichaam. Het scheerapparaat heeft een krachtige accu met lange levensduur en een scheerkop met 5 scherpe en meebuigende bladen. Daarnaast wordt het scheerapparaat geleverd met een neustrimmer, reinigingsborstels, tondeuse met opzetstukken en een exfoliatie borstel.

Inclusief baardtrimmer, bodygroomer, cartridge, neushaartrimmer, precisietrimmer, reinigingsborsteltje, reisetui, laadstation

Bij aankoop van het Kwali Scheerapparaat voor mannen ontvang je een complete set aan accessoires. Zo wordt het scheerapparaat geleverd met een baardtrimmer, bodygroomer, cartridge, neushaartrimmer, precisietrimmer, reinigingsborsteltje, reisetui en laadstation. Hiermee kun je niet alleen scheren, maar ook trimmen, schoonmaken en verzorgen.

Snel laden functionaliteit en spoelbaar

Het Kwali Scheerapparaat heeft een snel laden functionaliteit, waardoor het scheerapparaat snel is opgeladen en je snel aan de slag kunt. Bovendien is het scheerapparaat spoelbaar, waardoor je het makkelijk kunt reinigen. Het scheerapparaat is geschikt voor nat scheren, wat zorgt voor een extra glad resultaat. Dit maakt het scheerapparaat ook ideaal voor mensen met een gevoelige huid. Het spoelbare design van het Kwali Scheerapparaat maakt het bovendien makkelijker om het apparaat hygiënisch schoon te houden en bacteriën te voorkomen.

Geschikt voor verschillende typen baardgroei

Het Kwali Scheerapparaat is geschikt voor mannen met verschillende typen baardgroei, of je nu een middelmatige, zware of lichte baardgroei hebt. De scheerkop heeft 5 scherpe en meebuigende bladen, waardoor je elke haartje meepakt. Dit zorgt voor een glad scheerresultaat zonder dat je huid geïrriteerd raakt.

Reisetui en laadstation

Bij het Kwali Scheerapparaat wordt een handige reisetui en laadstation meegeleverd. Zo kun je het scheerapparaat makkelijk meenemen op reis zonder dat het beschadigt, en kun je het apparaat onderweg opladen. Het laadstation is bovendien een handige plek om het scheerapparaat op te bergen en tegelijkertijd op te laden.

Kwali Tevredenheidsgarantie

Kwali biedt een tevredenheidsgarantie voor al haar producten. Als je niet tevreden bent met het Kwali Scheerapparaat, kun je het kosteloos retourneren voor een volledige terugbetaling. Bovendien heb je 2 jaar fabrieksgarantie, waarbij defecte toestellen kosteloos worden vervangen.

Conclusie kwali Scheerapparaat

Het Kwali Scheerapparaat voor mannen is een veelzijdig scheerapparaat dat geschikt is voor het scheren van je gezicht, hoofd en lichaam. Het apparaat heeft een ergonomisch ontwerp en ligt fijn in de hand. Het scheerapparaat heeft een krachtige accu met lange levensduur en een scheerkop met 5 scherpe en meebuigende bladen. Bij aankoop van het scheerapparaat ontvang je een complete set aan accessoires en een handige reisetui en laadstation. Het spoelbare design maakt het makkelijk om het apparaat hygiënisch schoon te houden. Kwali biedt bovendien een tevredenheidsgarantie en 2 jaar fabrieksgarantie. Het Kwali Scheerapparaat is een uitstekende keuze voor mannen die op zoek zijn naar een moeiteloze en pijnloze scheerervaring.

Bekijk de beste scheerapparaten

De beste baardtrimmers

Bekijk meer scheerapparaten op bol.com

8.5Expert Score
Kwali Scheerapparaat: De Ultieme Scheer-ervaring Het 8-in-1 multifunctioneel kwali. Scheerapparaat voor mannen is een draadloos scheerapparaat dat speciaal ontworpen is voor een moeiteloze en pijnloze scheerervaring. Met de vlijmscherpe en beveiligde messen kun je niet alleen je baard scheren, maar ook je hoofd en lichaam. Het scheerapparaat heeft een slim ingebouwd systeem dat ervoor zorgt […]
Pluspunten
  • Ergonomisch ontwerp en fijne grip
  • Inclusief baardtrimmer, bodygroomer, neustrimmer, precisietrimmer en reinigingsborsteltje
  • Snel laden functionaliteit en spoelbaar
  • Geschikt voor verschillende typen baardgroei
  • Reisetui en laadstation meegeleverd
- Minpunten
  • Middelste kop lastig los te halen voor schoonspoelen

Extra informatie

Specificaties: kwali Scheerapparaat

Merk

kwali.

Meegeleverde accessoires

Baardtrimmer, Bodygroomer, Cartridge, Laadstation, Neushaartrimmer, Precisietrimmer, Reisetui, Reinigingsborsteltje

Voedingstype

USB, Batterij

Met display

Ja

Kleur

Scheerapparaat Mannen Zilver Pro 2023

Materiaal

RVS, Plastic

Reparatie type

Pick-up en return

Uitzonderingen fabrieksgarantie

X

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Verpakkingsinhoud

– 1x Scheerkop – 1x Scheerapparaat – 1x Trimmer – 1x Neustrimmer – 1x Exfoliatie borstel – 4x Opzetstukken: 3mm, 6mm, 9mm, 12mm – 1x Oplader – 1x Handleiding

Geschikt voor lichaamsdeel

Hoofd, Lichaam, Neus, Oor, Gezicht

Type baardgroei

Middel, Zwaar, Licht

Draadloos

Ja

Bruikbaar tijdens laden

Ja

Spoelbaar

Ja

Reinigingsstation

Nee

Schoonmaak indicator

Nee

Oplaadtijd (uur)

2

Operatie duur (minuut)

60

Type scheren

Scheerkoppen

Materiaal messen

RVS

Aantal mesjes / scheerringen

1

Flexibele scheerkop

Ja

Vervangingsindicator kop of blad

Nee

Verwisselbare scheerkoppen

Ja

Zelfslijpende messen

Nee

Geintegreerde precisietrimmer

Ja

Snel laden functionaliteit

Ja

Turbo feature

Nee

Verkoelend element

Nee

Batterij indicator

Ja

Draadloos opladen

Nee

CE markering

Zichtbaar

Geschikt voor nat scheren

Ja

Gewicht (g)

500

IP-certificering

IPX5 (Stofdichtheid nvt, sproeiwaterdicht)

Taal handleiding

Engels, Nederlands

Verpakking breedte (mm)

85

Verpakking hoogte (mm)

148

Verpakking lengte (mm)

169

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor kwali.® Scheerapparaat Mannen Pro 2023 - Baardtrimmer - Bodygroomer Mannen - Trimmer baard - Draadloos - Waterbestendig - Zilver
Laatste updates:
  • €77,00 - 13 januari 2024
  • €34,95 - 1 januari 2024
Sinds: 1 januari 2024
  • Hoogste prijs: €77,00 - 13 januari 2024
  • Laagste prijs: €34,95 - 1 januari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “kwali Scheerapparaat”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart