Krups GVS-241 IJsmachine

(1 klantbeoordeling)
Toevoegen aan vergelijken
9.1
Expert ScoreLees recensie

Los koelelement voor in vriezer | Softijs, Hard ijs, Yoghurtijs, Sorbetijs | Bereidingstijd: 40 minuten minuut

 69,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Krups Perfect Mix 9000 GVS241 - IJsmachine - €69,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Krups Perfect Mix 9000 GVS241 - IJsmachine
Laatste updates:
  • €69,99 - 4 april 2024
  • €81,09 - 2 april 2024
  • €73,88 - 1 april 2024
  • €80,99 - 31 maart 2024
  • €73,88 - 30 maart 2024
  • €66,99 - 6 maart 2024
  • €76,00 - 29 februari 2024
  • €76,99 - 23 februari 2024
Sinds: 17 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €89,99 - 2 november 2023
  • Laagste prijs: €66,99 - 6 maart 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 13 april 2024 00:43

Beschrijving

Krups GVS-241 IJsmachine review

De Krups GVS-241 IJsmachine is een compact en gebruiksvriendelijk apparaat waarmee je gemakkelijk zelf ijs kunt maken. Het heeft een vermogen van 30W en een inhoud van 1,6 liter voor het bereiden van 1 liter ijs. De bereidingstijd is 40 minuten en de invriestijd van het koelelement is 24 uur.

Reviewers zijn positief over de Krups GVS-241 IJsmachine en bevelen het product aan

Volgens de reviewers is de machine veelzijdig in gebruik, omdat je er verschillende soorten ijs en sorbets mee kunt maken. Veel van de reviewers hebben al geëxperimenteerd met verschillende recepten en waren over het algemeen tevreden met het resultaat.

Een pluspunt dat door de reviewers werd genoemd, is dat de Krups GVS-241 IJsmachine gemakkelijk te reinigen is. Dit is belangrijk, omdat het maken van ijs een beetje een rommelige klus kan zijn. Daarnaast is het ook prettig dat de machine relatief stil is, wat betekent dat je hem op elk moment van de dag kunt gebruiken zonder dat je buren er last van hebben.

Het enige nadeel dat door sommige reviewers werd genoemd, is dat de ijskom nogal groot is om in de vriezer te zetten. Dit kan voor sommige mensen een probleem zijn als ze niet veel vriescapaciteit hebben. Ook werd er opgemerkt dat de recepten in het bijgeleverde boekje soms wat ingewikkeld zijn en dat je het ijsmengsel al van tevoren moet maken, wat niet altijd handig is als je spontaan zin hebt in zelfgemaakt ijs. Gelukkig zijn er op internet genoeg recepten te vinden die wel aan deze wensen voldoen.

De Krups GVS-241 IJsmachine is een goede keuze voor mensen die graag zelf ijs willen maken. Het is een eenvoudig te gebruiken, veelzijdig en leuk apparaat dat je in staat stelt om heerlijke zelfgemaakte ijscreaties te maken. Als je de ruimte hebt om de ijskom in de vriezer te zetten en je niet al te veel waarde hecht aan de bijgeleverde recepten, dan is dit zeker een aanrader.

Digitale display en automatische uitschakeling

Het apparaat is voorzien van een digitaal display waarmee je de voortgang van de ijsbereiding kunt volgen en het schakelt zichzelf uit als de timer is afgegaan. Dit zorgt ervoor dat je geen zorgen hoeft te maken dat je ijs overkookt of dat de machine te lang aan blijft staan.

Speciale vulopening voor extra ingrediënten

Er is ook een speciale vulopening waarmee je makkelijk extra ingrediënten kunt toevoegen, zoals fruit, chocolade, noten etc. Hierdoor kun je eindeloos variëren met smaken en recepten.

Compact formaat en afwasbare onderdelen

De ijsmachine is zowel geschikt voor softijs als hard ijs en wordt geleverd met een spatel en een receptenboek. De deksel en spatel zijn afwasbaar. Het compacte formaat van de ijsmaker past in elke keukenkastje.

Conclusie Krups GVS-241 IJsmachine

In het algemeen is de Krups GVS-241 een goede keuze voor degenen die op zoek zijn naar een gemakkelijk te gebruiken ijsmachine die snel en gemakkelijk ijs kan maken. De automatische uitschakeling, speciale vulopening en afwasbare onderdelen maken het apparaat nog gebruiksvriendelijker. En met het meegeleverde receptenboek zijn er genoeg variaties om uit te kiezen.

Bekijk meer ijsmachines op Bol.com

De Beste Koffiemachine

Beste Broodbakmachine 2023

 

9.1Expert Score
Los koelelement voor in vriezer | Softijs, Hard ijs, Yoghurtijs, Sorbetijs | Bereidingstijd: 40 minuten minuut
Pluspunten
  • De ijsmaker schakelt zichzelf uit nadat de timer is afgegaan.
  • Speciale vulopening zodat je makkelijk extra ingrediënten kunt toevoegen, zoals fruit, chocolade, noten etc.
  • Door het compacte formaat van de ijsmaker past hij in elk keukenkastje.
  • Zowel de deksel als de spatel kunnen in de afwasmachine.
  • Digitale display voor het volgen van de voortgang van de ijsbereiding.
  • Inclusief receptenboek voor variatie in smaken.
  • Geschikt voor zowel softijs als hardijs.
- Minpunten
  • De invriestijd van het koelelement is 24 uur, dit kan langer zijn dan bij andere ijsmachines.
  • De bereidingstijd van 40 minuten is relatief lang in vergelijking met andere ijsmachines.
  • Het apparaat heeft een vermogen van 30W, dit kan minder krachtig zijn dan andere ijsmachines.

Extra informatie

Specificaties: Krups GVS-241 IJsmachine

Kleur

Wit

Bereidingstijd (minuut)

40

Type ijs

Softijs, Hard ijs, Yoghurtijs, Sorbetijs

Freeze duur (minuut)

24

Koeling tijd in koelkast

40

Doorzichtige deksel

Ja

Aantal programma's

1

Aantal snelheden

1

Bodem met antislip

Ja

BPA-vrij

Nee

Automatisch uitschakelen

Ja

Timer

Nee

Indicatie afgerond

Ja

Koord opslagruimte

Nee

Waarschuwingssignaal

Ja

Scherm

LCD

Gewicht (g)

3758

Vermogen (W)

30

Materiaal behuizing

Kunststof

Snoerlengte (cm)

95

Extra koeling container

Nee

Inclusief kookboek

Ja

Vaatwasser veilig

Ja

Aanvullende functies

Deze ijsmachine is voorzien van een digitale display en wordt geleverd met een spatel en een buigzame deksel. De digitale display controleert de voortgang van de ijsbereiding, als de bereiding gereed is geeft het een piepje en gaat het automatisch uit.

MPN (Manufacturer Part Number)

G VS2 41

Bediening

Knoppen

CE markering

Zichtbaar

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Inhoud (l)

1.6

Introductie

2007

Met automatische programma's

Nee

Met maatverdeling

Ja

Met nakoelfunctie

Nee

Model

GVS2

Product breedte (mm)

215

Product gewicht (kg)

0

Product hoogte (mm)

215

Product lengte (mm)

280

Reparatie type

Carry-in

Taal handleiding

Universeel

Type ijsmaker

Los koelelement voor in vriezer

Uitzonderingen fabrieksgarantie

nvt

Verpakking breedte (mm)

276

Verpakking hoogte (mm)

216

Verpakking lengte (mm)

281

Verpakkingsinhoud

Receptenboek en ijsmachine

Vulopening voor extra ingredient

Ja

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Krups Perfect Mix 9000 GVS241 - IJsmachine
Laatste updates:
  • €69,99 - 4 april 2024
  • €81,09 - 2 april 2024
  • €73,88 - 1 april 2024
  • €80,99 - 31 maart 2024
  • €73,88 - 30 maart 2024
  • €66,99 - 6 maart 2024
  • €76,00 - 29 februari 2024
  • €76,99 - 23 februari 2024
Sinds: 17 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €89,99 - 2 november 2023
  • Laagste prijs: €66,99 - 6 maart 2024

Beoordelingen (1)

1 recensie voor Krups GVS-241 IJsmachine

5.0 uit 5
1
0
0
0
0
Write a review
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling
  1. Koen de Bruin

    Persoonlijk vind ik het commentaar van meerdere mensen dat je veel geduld moet hebben bij het maken van ijs wat overdreven. Als je de bak gewoon in de vriezer laat staan, kun je binnen een uur genieten van zelfgemaakt ijs. Je kunt het ook een dag van tevoren in de vriezer zetten, wat weinig werk is. Bij het maken van een warm mengsel moet je het liefst een dag wachten tot het is afgekoeld, maar het kan ook sneller. Je kunt het apparaat ook eerder uitzetten om heerlijk zacht softijs te krijgen in plaats van gewoon ijs. Als er nu nog een leuk receptenboekje was met ingrediënten die makkelijker te vinden zijn dan in het bijgeleverde boekje, zou niemand meer ijs uit de supermarkt willen. Ik kan niet wachten op de zomer met haar vruchten, dan kan ik heerlijk zelf vruchtenijs maken. Ik heb er nu al zin in!

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

    Plaats een recensie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Review Hoek
    Logo
    Nieuwe Account Aanmaken
    Vergelijk items
    • Totaal (0)
    Vergelijken
    Shopping cart