KM-Fit Hometrainer – 2in1 – Fitnessfiets

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.4
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je KM-Fit Hometrainer - 2in1 - Fitnessfiets - Opvouwbare - LCD-scherm - Ergonomisch - tot 100kg - voor cardio- en krachttraining kopen voor slechts €149,90
  • De laagste prijs van KM-Fit Hometrainer - 2in1 - Fitnessfiets - Opvouwbare - LCD-scherm - Ergonomisch - tot 100kg - voor cardio- en krachttraining werd verkregen op 18 april 2024 17:01.

 149,90

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: KM-Fit Hometrainer - 2in1 - Fitnessfiets - Opvouwbare - LCD-scherm - Ergonomisch - tot 100kg - voor cardio- en krachttraining - €149,90
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor KM-Fit Hometrainer - 2in1 - Fitnessfiets - Opvouwbare - LCD-scherm - Ergonomisch - tot 100kg - voor cardio- en krachttraining
Laatste updates:
  • €149,90 - 28 december 2023
  • €152,90 - 27 december 2023
  • €154,90 - 16 december 2023
Sinds: 16 december 2023
  • Hoogste prijs: €154,90 - 16 december 2023
  • Laagste prijs: €149,90 - 28 december 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 18 april 2024 17:01
KM-Fit Hometrainer – 2in1 – Fitnessfiets
KM-Fit Hometrainer – 2in1 – Fitnessfiets

 149,90

Beschrijving

KM-Fit Hometrainer: Een Compleet Review van Deze 2-in-1 Cardio- en Krachttrainer

Ben je op zoek naar een handige manier om fit te blijven binnen de comfortabele muren van je eigen huis? De KM-Fit Hometrainer biedt een uitstekende optie voor iedereen die wil werken aan hun conditie en kracht. Met een maximale belastbaarheid van 100 kg en een scala aan handige functies, is deze hometrainer een serieuze overweging waard. In dit uitgebreide review zullen we alle belangrijke aspecten van de KM-Fit Hometrainer behandelen, van specificaties en functies tot prestaties en gebruiksgemak.

Ruimtebesparend Ontwerp voor Gemakkelijke Opslag

Een van de meest opvallende kenmerken van de KM-Fit Hometrainer is het ruimtebesparende ontwerp. De hometrainer kan snel worden opgevouwen en gemakkelijk worden opgeborgen dankzij de handige vouwfunctie. Bovendien zijn er wielen aanwezig, waardoor je de hometrainer moeiteloos kunt verplaatsen. Dit maakt het ideaal voor mensen met beperkte ruimte in huis, omdat je het kunt opbergen in een hoek of onder een bed wanneer het niet in gebruik is.

2-in-1 Training voor Optimaal Resultaat

Een ander opmerkelijk aspect van de KM-Fit Hometrainer is het 2-in-1 trainingsconcept. Hiermee kun je zowel cardiotraining als krachttraining combineren. De hometrainer wordt geleverd met elastische banden waarmee je gelijktijdig verschillende spiergroepen kunt trainen, waaronder de biceps en triceps. Dit betekent dat je niet alleen aan je conditie werkt, maar ook je spierkracht kunt verbeteren zonder extra apparatuur aan te schaffen.

Uitgebreide Trainingsgegevens op het LCD-scherm

Tijdens je trainingssessies wil je waarschijnlijk je voortgang bijhouden, en dat kan gemakkelijk met het ingebouwde LCD-scherm van de KM-Fit Hometrainer. Dit scherm geeft je belangrijke trainingsgegevens, zoals snelheid, verbrande calorieën en trainingsduur, in realtime weer. Je kunt ook je hartslag meten met behulp van de polssensoren die op het stuur zijn geplaatst. Deze gegevens zijn waardevol om je fitnessdoelen te bereiken en je prestaties te verbeteren.

Robuuste Stalen Constructie voor Veilige Training

Veiligheid is een prioriteit tijdens het trainen, en de KM-Fit Hometrainer biedt dit met zijn robuuste stalen constructie. Het frame is stevig en wiebelvrij, wat zorgt voor een stabiele en veilige training, zelfs tijdens intense sessies. Het comfortabele en ademende zadel, samen met de ergonomische handgrepen, zorgt voor een aangename rijervaring. Bovendien is de zitting in hoogte verstelbaar, waardoor mensen tot een hoogte van 1,85 m comfortabel kunnen trainen.

Handige Kenmerken voor een Compleet Fitnesservaring

De KM-Fit Hometrainer wordt geleverd met enkele handige kenmerken die je training nog aangenamer maken. Het heeft een smartphone- of tablethouder, zodat je tijdens je training van entertainment kunt genieten. Daarnaast zorgt het magnetische remsysteem voor een geruisloze training, wat betekent dat je kunt trainen zonder anderen te storen. En als bonus wordt een KM-Fit vloerbeschermingsmat meegeleverd om zowel je hometrainer als je vloer te beschermen.

16 Magnetische Weerstandsniveaus voor Variatie

Variatie in je training is cruciaal om gemotiveerd te blijven en je vooruitgang te blijven zien. Met de KM-Fit Hometrainer kun je kiezen uit maar liefst 16 magnetische weerstandsniveaus. Dit stelt je in staat om de intensiteit van je training aan te passen aan je dagelijkse conditie en fysieke vermogen. Bovendien biedt het magnetische remsysteem een soepele en stille training, zonder hinderlijke wrijving.

Gezonde Houding voor Effectieve Training

Een juiste houding is van vitaal belang tijdens het trainen om blessures te voorkomen en de effectiviteit van je training te maximaliseren. De KM-Fit Hometrainer heeft een gevoerd en ademend zadel met 6 hoogteniveaus, waardoor je de perfecte zithoogte kunt instellen. Dit zorgt voor een gewrichtsvriendelijke en effectieve training, waarbij je ervoor kunt zorgen dat je knieën licht gebogen zijn voor de juiste houding.

Gemakkelijk op te Bergen en te Vervoeren

Als je weinig ruimte hebt in huis, is de KM-Fit Hometrainer de perfecte keuze. Na je trainingssessie kun je deze hometrainer eenvoudig inklappen in een paar eenvoudige stappen. De transportwielen aan de onderkant maken het verplaatsen en opbergen een fluitje van een cent. Zo kun je snel opruimen en je ruimte vrijmaken voor andere activiteiten.

Extra Bescherming voor je Vloer en Entertainment tijdens het Trainen

De KM-Fit Hometrainer gaat verder dan alleen een efficiënte training. Deze hometrainer wordt geleverd met een vloerbeschermingsmat om te voorkomen dat de hometrainer wegglijdt tijdens je training en om je vloer te beschermen tegen krassen of beschadigingen. Bovendien is er een smartphonehouder ingebouwd, zodat je tijdens je training entertainment kunt bekijken of beluisteren om de tijd te doden.

Kortom, de KM-Fit Hometrainer biedt een uitstekende oplossing voor iedereen die graag aan hun conditie en kracht wil werken binnen de comfortabele omgeving van hun eigen huis. Met zijn ruimtebesparende ontwerp, 2-in-1 trainingsmogelijkheden, uitgebreide trainingsgegevens, robuuste constructie en handige kenmerken, is het een veelzijdige en waardevolle aanvulling op je fitnessroutine. De 16 magnetische weerstandsniveaus zorgen voor variatie in je training, terwijl de mogelijkheid om je houding aan te passen een comfortabele en effectieve workout garandeert. Bovendien wordt de KM-Fit Hometrainer geleverd met extra’s zoals een vloerbeschermingsmat en een smartphonehouder, waardoor het een complete fitnesservaring biedt. Dus, als je op zoek bent naar een hometrainer die aan al je fitnessbehoeften voldoet, dan is de KM-Fit Hometrainer zeker het overwegen waard.

Bekijk meer hometrainers op bol.com

9.4Expert Score
KM-Fit Hometrainer: Een Compleet Review van Deze 2-in-1 Cardio- en Krachttrainer Ben je op zoek naar een handige manier om fit te blijven binnen de comfortabele muren van je eigen huis? De KM-Fit Hometrainer biedt een uitstekende optie voor iedereen die wil werken aan hun conditie en kracht. Met een maximale belastbaarheid van 100 kg […]
Pluspunten
  • Ruimtebesparend ontwerp voor gemakkelijke opslag, ideaal voor kleine ruimtes.
  • 2-in-1 trainingsoptie voor zowel cardio- als krachttraining.
  • Uitgebreide trainingsgegevens op het LCD-scherm voor het bijhouden van je voortgang.
  • Robuuste stalen constructie voor stabiliteit en veiligheid tijdens het trainen.
  • 16 magnetische weerstandsniveaus voor variatie in je workouts.
  • Verstelbare zitting en gezonde houdingsopties voor comfortabel trainen.
  • Inclusief handige extra's zoals een vloerbeschermingsmat en smartphonehouder.
- Minpunten
  • Maximaal belastbaar gewicht van 100 kg, wat beperkend kan zijn voor sommige gebruikers.
  • Het vliegwielgewicht wordt niet gespecificeerd, wat belangrijk kan zijn voor mensen die op zoek zijn naar specifieke weerstandsniveaus.
  • Geen informatie over de beschikbare trainingsprogramma's, wat voor sommige gebruikers belangrijk kan zijn voor gevarieerde workouts.
  • Hoewel de hometrainer inklapbaar is, kan het nog steeds ruimte in beslag nemen wanneer opgevouwen.

Extra informatie

Specificaties: KM-Fit Hometrainer – 2in1 – Fitnessfiets

Product breedte (cm)

51.50

Product hoogte (cm)

111

Max. belastbaar gewicht (kg)

100

Verstelbaar

Ja

Uitbreidbaar

Nee

Aantal programma's

2

Inclusief trainingscomputer

Ja

Aantal trainingsniveaus

16

Borstband mogelijk

Ja

Weerstandsysteem

Magnetische weerstand

Vliegwielgewicht (kg)

0

Hartslagfunctie

Ja

Verpakkingsinhoud

1x Hometrainer 1x Vloerbeschermingsmat 2x AAA batterijen 2x Trekbanden 1x Montagetoebehoren

Kleur

Zwart

Taal handleiding

Engels

Fabrieksgarantie termijn

Geen fabrieksgarantie

Inklapbaar

Ja

Instelling weerstand

Elektronisch

Lage instap

Ja

Product gewicht (kg)

16.7

Product lengte (cm)

103

Regelmatigheid van gebruik

Regelmatig

Verpakking breedte (cm)

41.5

Verpakking hoogte (cm)

22

Verpakking lengte (cm)

116

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor KM-Fit Hometrainer - 2in1 - Fitnessfiets - Opvouwbare - LCD-scherm - Ergonomisch - tot 100kg - voor cardio- en krachttraining
Laatste updates:
  • €149,90 - 28 december 2023
  • €152,90 - 27 december 2023
  • €154,90 - 16 december 2023
Sinds: 16 december 2023
  • Hoogste prijs: €154,90 - 16 december 2023
  • Laagste prijs: €149,90 - 28 december 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “KM-Fit Hometrainer – 2in1 – Fitnessfiets”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart