Kitchenwell Handmixer – 6 snelheden en turbofunctie – 400W

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.6
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Kitchenwell Handmixer - 6 snelheden en turbofunctie - 400W – Kloppers & Deeghaken & Garde - Incl. opbergdoos kopen voor slechts €42,99
  • De laagste prijs van Kitchenwell Handmixer - 6 snelheden en turbofunctie - 400W – Kloppers & Deeghaken & Garde - Incl. opbergdoos werd verkregen op 20 april 2024 01:23.

 42,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Kitchenwell Handmixer - 6 snelheden en turbofunctie - 400W – Kloppers & Deeghaken & Garde - Incl. opbergdoos - €42,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Kitchenwell Handmixer - 6 snelheden en turbofunctie - 400W – Kloppers & Deeghaken & Garde - Incl. opbergdoos
Laatste updates:
  • €42,99 - 20 april 2024
  • €39,99 - 10 april 2024
  • €42,99 - 15 maart 2024
  • €39,99 - 20 februari 2024
  • €42,99 - 19 december 2023
  • €41,99 - 13 december 2023
  • €42,99 - 12 december 2023
  • €39,99 - 7 december 2023
Sinds: 1 november 2023
  • Hoogste prijs: €42,99 - 12 december 2023
  • Laagste prijs: €35,99 - 1 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 01:23
Kitchenwell Handmixer – 6 snelheden en turbofunctie – 400W
Kitchenwell Handmixer – 6 snelheden en turbofunctie – 400W

 42,99

Beschrijving

Review: Kitchenwell Handmixer – Mixen met Gemak en Smaak

De Kitchenwell Handmixer is een veelzijdige keukenpartner die je bakavonturen naar een hoger niveau tilt. Met een vermogen van 400 W en 6 verschillende snelheidsstanden plus een handige turbofunctie, is deze handmixer ontworpen om aan al je mixbehoeften te voldoen. Of je nu zachte beslagsoorten wilt mengen of stevig deeg wilt kneden, de Kitchenwell Handmixer biedt de kracht en precisie om het werk te klaren. Dankzij de 12 standen, inclusief de turbofunctie die op elke stand kan worden gebruikt, ben je verzekerd van de perfecte consistentie voor elk gerecht.

Complete Set van Opzetstukken

Een van de grote voordelen van de Kitchenwell Handmixer is de meegeleverde set van opzetstukken. Met 2 opkloppers, 2 deeghaken en een garde kun je een breed scala aan gerechten bereiden, van luchtige cakes tot knapperige broden. Zelfs het opkloppen van eieren, slagroom of melk is een fluitje van een cent met de handige garde. Het mooiste is dat deze opzetstukken gemakkelijk te installeren en te verwisselen zijn, wat de veelzijdigheid van deze handmixer nog verder vergroot. En wanneer je klaar bent met mixen, kun je de opzetstukken netjes opbergen in de bijgeleverde opbergcase, waardoor je keuken georganiseerd blijft.

Kitchenwell handmixer

Eenvoudig Schoonmaken voor Stressvrij Bakken

Niets kan zo vervelend zijn als het schoonmaken van keukenapparatuur na een intensieve baksessie. Gelukkig heeft Kitchenwell nagedacht over dit aspect. Alle opzetstukken en accessoires van de Handmixer zijn vaatwasserbestendig, waardoor het schoonmaken na het bakken snel en moeiteloos verloopt. Je kunt nu met een gerust hart genieten van je creaties zonder op te zien tegen de opruimklus.

Ergonomisch Ontwerp voor Urenlang Bakplezier

Het ergonomische ontwerp van de Kitchenwell Handmixer zorgt ervoor dat bakken niet alleen lekker smaakt, maar ook comfortabel aanvoelt. De lichte en gebogen vorm van de mixer zorgt ervoor dat hij prettig in de hand ligt, zelfs bij langdurig gebruik. Dit is een belangrijke factor voor frequente bakkers, want het stelt je in staat om met gemak en plezier heerlijke creaties te bereiden.

Pluspunten

De Kitchenwell Handmixer wordt met lof ontvangen door enthousiaste bakliefhebbers, en terecht. De mixer wordt geleverd met een handige set opzetstukken, waardoor je vrijwel elk bakproject aankunt. De krachtige 400W motor en de 12 snelheidsstanden, inclusief de turbofunctie, stellen je in staat om moeiteloos en nauwkeurig te mixen en kneden. De opbergcase houdt alles netjes georganiseerd en klaar voor gebruik. Bovendien zijn alle opzetstukken vaatwasserbestendig, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent wordt.

Conclusie: De Perfecte Mixpartner

In conclusie, de Kitchenwell Handmixer is een betrouwbare en veelzijdige metgezel voor iedereen die graag in de keuken staat. Met zijn krachtige motor, meerdere snelheidsstanden en een scala aan opzetstukken, biedt deze handmixer alles wat je nodig hebt om de lekkerste bakcreaties te maken. Het ergonomische ontwerp zorgt voor comfortabel gebruik, en het gemak van schoonmaken is een grote bonus. Hoewel de afwezigheid van automatische uitschakeling als een klein minpunt kan worden beschouwd, wordt dit ruimschoots gecompenseerd door de vele pluspunten van deze handmixer. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en krachtige handmixer die je bakavonturen naar een hoger niveau tilt, is de Kitchenwell Handmixer een uitstekende keuze.

Bakken met Plezier en Precisie

Met de Kitchenwell Handmixer in je keukenarsenaal, zul je met plezier en precisie kunnen bakken. Deze handmixer biedt de kracht, veelzijdigheid en gebruiksvriendelijkheid die bakliefhebbers nodig hebben. Dankzij de meegeleverde opzetstukken, de krachtige motor en het ergonomische ontwerp, is deze handmixer een waardevolle aanvulling voor elke keuken. Of je nu een beginner bent in de wereld van het bakken of een doorgewinterde pro, de Kitchenwell Handmixer zal je helpen om heerlijke creaties te bereiden met gemak en finesse.

Bekijk meer mixers op bol.com

9.6Expert Score
Review: Kitchenwell Handmixer – Mixen met Gemak en Smaak De Kitchenwell Handmixer is een veelzijdige keukenpartner die je bakavonturen naar een hoger niveau tilt. Met een vermogen van 400 W en 6 verschillende snelheidsstanden plus een handige turbofunctie, is deze handmixer ontworpen om aan al je mixbehoeften te voldoen. Of je nu zachte beslagsoorten wilt […]
Pluspunten
  • Krachtige 400W motor voor moeiteloos mixen en kneden.
  • 6 snelheidsstanden plus handige turbofunctie voor perfecte consistentie.
  • Compleet met 2 opkloppers, 2 deeghaken en een garde voor veelzijdigheid.
  • Opzetstukken eenvoudig te installeren en verwisselen.
  • Vaatwasserbestendige opzetstukken voor stressvrij schoonmaken.
  • Ergonomisch ontwerp voor comfortabel gebruik, zelfs bij langdurig bakken.

Extra informatie

Specificaties: Kitchenwell Handmixer – 6 snelheden en turbofunctie – 400W

Automatisch uitschakelen

Nee

Vaatwasser veilig

Ja

Aantal snelheden

6

Type snelheid

6 of meer snelheden

Continu of puls actie

Ja

Turbo feature

Ja

Vermogen (W)

400

Bodem met antislip

Nee

Kleur

Zwart

Koord opslagruimte

Nee

Materiaal behuizing

Kunststof

Bediening

Handmatig, Knoppen, Schuifregelaar

Materiaal kopje

RVS

Materiaal stand

Kunststof

Aanvullende functies

Turbofunctie 1 knop ejectie

Verpakkingsinhoud

1x Kitchenwell Handmixer KN304 zwart 1x Garde 2x Kloppers 2x Deeghaken 1x Handleiding

Inclusief kookboek

Nee

Inclusief mix accessoire

Kneedhaak, Kloppers/garde

Opbergbox accessoires

Ja

Product hoogte (cm)

8.50

Product lengte (cm)

13

Product breedte (cm)

19

Product gewicht (kg)

1328

Inhoud (l)

0

Snoerlengte (m)

1

Merk

Kitchenwell

Introductie

2023

MPN (Manufacturer Part Number)

KN304

Taal handleiding

Duits, Engels, Nederlands

Aantal consumenteneenheden (CE)

0

Afleesbare display

Nee

BPA-vrij

Ja

CE markering

Zichtbaar

Ergonomische handgreep

Ja

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Geschikt voor anti-aanbaklaag

Nee

Gewicht (g)

1292

Handmatig

Ja

Licht in de hand

Ja

Model

KN304

Reparatie type

Carry-in

Softstart

Ja

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Schade door eigen toedoen en waterschade

Verpakking breedte (mm)

196

Verpakking hoogte (mm)

164

Verpakking lengte (mm)

231

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Kitchenwell Handmixer - 6 snelheden en turbofunctie - 400W – Kloppers & Deeghaken & Garde - Incl. opbergdoos
Laatste updates:
  • €42,99 - 20 april 2024
  • €39,99 - 10 april 2024
  • €42,99 - 15 maart 2024
  • €39,99 - 20 februari 2024
  • €42,99 - 19 december 2023
  • €41,99 - 13 december 2023
  • €42,99 - 12 december 2023
  • €39,99 - 7 december 2023
Sinds: 1 november 2023
  • Hoogste prijs: €42,99 - 12 december 2023
  • Laagste prijs: €35,99 - 1 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Kitchenwell Handmixer – 6 snelheden en turbofunctie – 400W”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart