Kitchenwell 5-in-1 Staafmixer Set

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.7
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Kitchenwell 5-in-1 Staafmixer Set - 1200W - 21 snelheden - Inclusief Hakmolen, Maatbeker & Melkopschuimer - RVS kopen voor slechts €37,99
  • De laagste prijs van Kitchenwell 5-in-1 Staafmixer Set - 1200W - 21 snelheden - Inclusief Hakmolen, Maatbeker & Melkopschuimer - RVS werd verkregen op 12 april 2024 23:52.

 37,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Kitchenwell 5-in-1 Staafmixer Set - 1200W - 21 snelheden - Inclusief Hakmolen, Maatbeker & Melkopschuimer - RVS - €37,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Kitchenwell 5-in-1 Staafmixer Set - 1200W - 21 snelheden - Inclusief Hakmolen, Maatbeker & Melkopschuimer - RVS
Laatste updates:
  • €37,99 - 9 april 2024
  • €34,99 - 22 maart 2024
  • €43,99 - 12 maart 2024
  • €46,99 - 15 februari 2024
  • €41,99 - 12 februari 2024
  • €43,99 - 22 januari 2024
  • €39,99 - 19 januari 2024
  • €41,99 - 15 januari 2024
Sinds: 24 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €46,99 - 27 oktober 2023
  • Laagste prijs: €34,99 - 22 maart 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 12 april 2024 23:52
Kitchenwell 5-in-1 Staafmixer Set

 37,99

Beschrijving

Kitchenwell Staafmixer Review: Jouw Ultieme Keukenpartner

De Kitchenwell Staafmixer is ontworpen om je keukenervaring naar een hoger niveau te tillen. Met een krachtige 1200W motor onderscheidt dit apparaat zich al snel als een premium mixer. Met deze krachtige 5-in-1 staafmixer, hoef je nooit meer te worstelen met verschillende keukenapparaten. Of je nu smoothies wilt blenden, noten wilt malen, vlees wilt verwerken of melk wilt opschuimen, deze veelzijdige staafmixer kan het allemaal aan.

5-in-1: Multifunctionaliteit in één Apparaat

Met de 5-in-1 functionaliteit van de Kitchenwell Staafmixer kan je keuken in één klap overzichtelijker worden. Het apparaat wordt geleverd met een 600ML hakmolen, maatbeker, melkopschuimer, garde en twee scherpe RVS messen. Dit betekent dat je met slechts één apparaat een breed scala aan keukentaken kunt uitvoeren, waardoor je ruimte en tijd bespaart. Gebruikers hebben het gemak van het wisselen tussen verschillende opzetstukken benadrukt, wat de veelzijdigheid van dit apparaat verder bevestigt.

Kitchenwell 5-in-1 Staafmixer Set

Kitchenwell 5-in-1 Staafmixer Set

21 Snelheden: Precisie en Kracht Gecombineerd

Met 21 snelheden en een turbofunctie biedt de Kitchenwell Staafmixer de flexibiliteit die elke chef-kok, professioneel of amateur, nodig heeft. Reacties van klanten suggereren dat deze veelvoud aan snelheden, in combinatie met de kracht van de motor, ervoor zorgt dat zelfs de hardste ingrediënten met gemak worden verwerkt.

Design en Gebruiksgemak

Gebruiksgemak is een kenmerk waar Kitchenwell duidelijk op heeft ingezet. De tweeknopsbediening maakt het voor iedereen gemakkelijk om te gebruiken, en reviewers waarderen vooral het gemak waarmee het apparaat kan worden schoongemaakt. Het feit dat alle accessoires vaatwasserbestendig zijn, is een groot pluspunt. Er is echter enige feedback over het gewicht van het apparaat, waarbij sommige gebruikers aangeven dat het wat zwaar aanvoelt, hoewel dit vaak wordt gecompenseerd door zijn robuuste prestaties en duurzaamheid.

Kitchenwell 5-in-1 Staafmixer Set

Kitchenwell 5-in-1 Staafmixer Set

Conclusie: Een Waardevolle Toevoeging aan de Keuken

Met de Kitchenwell Staafmixer haal je een ware keukenrevolutie in huis. Dit krachtige en veelzijdige apparaat maakt het mogelijk om een breed scala aan keukenklusjes met gemak uit te voeren. Dankzij de 1200W motor, 21 snelheidsinstellingen en een reeks handige accessoires, is dit de perfecte metgezel voor zowel beginnende koks als ervaren culinaire liefhebbers. Of je nu smoothies wilt blenden, sauzen wilt maken, noten wilt malen of melk wilt opschuimen, de Kitchenwell Staafmixer staat altijd voor je klaar. Bespaar ruimte in je keuken en tijd in je bereidingen met dit indrukwekkende apparaat. Wacht niet langer en til je culinaire creaties naar een hoger niveau met de Kitchenwell Staafmixer!

Bekijk meer staafmixers op bol.com

9.7Expert Score
Kitchenwell Staafmixer Review: Jouw Ultieme Keukenpartner De Kitchenwell Staafmixer is ontworpen om je keukenervaring naar een hoger niveau te tillen. Met een krachtige 1200W motor onderscheidt dit apparaat zich al snel als een premium mixer. Met deze krachtige 5-in-1 staafmixer, hoef je nooit meer te worstelen met verschillende keukenapparaten. Of je nu smoothies wilt blenden, […]
Pluspunten
  • Krachtige 1200W motor voor moeiteloze verwerking van harde ingrediënten.
  • 21 snelheidsinstellingen en turbostand voor nauwkeurige resultaten.
  • Ergonomisch ontwerp voor comfortabel gebruik, zelfs bij langdurig mixen.
  • 5-in-1 functionaliteit: mixen, hakken, malen, opkloppen en pureren.
  • Inclusief 600ML hakmolen, maatbeker, melkopschuimer, garde en scherpe RVS messen.
- Minpunten
  • Zwaar in gewicht, wat invloed kan hebben op langdurig gebruik.

Extra informatie

Specificaties: Kitchenwell 5-in-1 Staafmixer Set

Automatisch uitschakelen

Nee

Vaatwasser veilig

Ja

Aantal snelheden

21

Type snelheid

6 of meer snelheden

Continu of puls actie

Ja

Oplaadbaar

Nee

Turbo feature

Ja

Vermogen (W)

1200

Bodem met antislip

Ja

Kleur

Zwart

Indicatielampje

Nee

Materiaal behuizing

RVS

Bediening

Handmatig, Knoppen, Schuifregelaar

Met maatverdeling

Ja

Aantal mesjes / scheerringen

4

Afneembare mesjes

Nee

Materiaal stand

RVS

Verwijderbare stand

Nee

Aanvullende functies

Turbosetting

Verpakkingsinhoud

1x Kitchenwell Staafmixer 1x Hakmolen 600ML 1x Melkopschuimer 1x Garde 1x Maatbeker

Inclusief mix accessoire

Hakmolen, Kloppers/garde, Maatbeker, Melkopschuimer, Blender

Opbergbox accessoires

Nee

Product hoogte (cm)

41.50

Product lengte (cm)

7

Product breedte (cm)

7

Product gewicht (g)

700

Inhoud (l)

0.60

Snoerlengte (m)

1

Merk

Kitchenwell

Introductie

2023

MPN (Manufacturer Part Number)

KN310

Taal handleiding

Engels, Nederlands, Duits

BPA-vrij

Ja

CE markering

Zichtbaar

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Gewicht (g)

1721

Mesvorm staafmixer

S-vorm

Met opvangbak

Nee

Model

KN310

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Schade door eigen toedoen en oververhitting

Verpakking breedte (mm)

246

Verpakking hoogte (mm)

146

Verpakking lengte (mm)

250

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Kitchenwell 5-in-1 Staafmixer Set - 1200W - 21 snelheden - Inclusief Hakmolen, Maatbeker & Melkopschuimer - RVS
Laatste updates:
  • €37,99 - 9 april 2024
  • €34,99 - 22 maart 2024
  • €43,99 - 12 maart 2024
  • €46,99 - 15 februari 2024
  • €41,99 - 12 februari 2024
  • €43,99 - 22 januari 2024
  • €39,99 - 19 januari 2024
  • €41,99 - 15 januari 2024
Sinds: 24 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €46,99 - 27 oktober 2023
  • Laagste prijs: €34,99 - 22 maart 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Kitchenwell 5-in-1 Staafmixer Set”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart