KitchenBrothers Keukenmachine

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.8
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je KitchenBrothers Keukenmachine - Keukenmixer met 6L RVS mengkom - Keukenrobot - 1400W - Zwart kopen voor slechts €89,99
  • De laagste prijs van KitchenBrothers Keukenmachine - Keukenmixer met 6L RVS mengkom - Keukenrobot - 1400W - Zwart werd verkregen op 13 april 2024 03:31.

 89,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: KitchenBrothers Keukenmachine - Keukenmixer met 6L RVS mengkom - Keukenrobot - 1400W - Zwart - €89,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor KitchenBrothers Keukenmachine - Keukenmixer met 6L RVS mengkom - Keukenrobot - 1400W - Zwart
Laatste updates:
  • €89,99 - 4 april 2024
  • €100,00 - 1 april 2024
  • €89,99 - 26 maart 2024
  • €94,99 - 25 maart 2024
  • €100,00 - 18 maart 2024
  • €87,49 - 17 maart 2024
  • €89,99 - 19 februari 2024
  • €100,00 - 15 februari 2024
Sinds: 16 november 2023
  • Hoogste prijs: €100,00 - 1 februari 2024
  • Laagste prijs: €87,49 - 17 maart 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 13 april 2024 03:31
KitchenBrothers Keukenmachine
KitchenBrothers Keukenmachine

 89,99

Beschrijving

KitchenBrothers Keukenmachine Review: Een Complete Keukenhulp voor Culinaire Avonturen

Ben je op zoek naar een veelzijdige keukenmachine om het bereiden van gerechten gemakkelijker te maken? Dan is de KitchenBrothers Keukenmachine de perfecte aanwinst voor jouw keuken! In dit review ontdek je alle voordelen, kenmerken en functionaliteiten van deze krachtige 1400W keukenmachine.

Krachtige en Gemakkelijk te Gebruiken Keukenmachine

Met zijn indrukwekkende 1400W motor is de KitchenBrothers Keukenmachine krachtig genoeg om zelfs het zwaarste deeg aan te kunnen. Of je nu taarten, cakes, brood of pizza wilt bereiden, deze keukenmachine staat paraat om je te ondersteunen. De LED-verlichte draaiknop maakt het eenvoudig om te schakelen tussen de zes snelheidsstanden en de pulsefunctie. Hierdoor heb je volledige controle over het mengproces. De drie verwisselbare opzetstukken (menghaak, garde en deeghaak) bieden je veelzijdigheid in het bereiden van diverse gerechten.

Multifunctionele Assistent in de Keuken

De KitchenBrothers Keukenmachine wordt geleverd met drie vaatwasserbestendige opzetstukken, waardoor hij een echte alleskunner in de keuken is. De platte menghaak is perfect voor stevig beslag, aardappelpuree en botercrème. Met de ballon garde klop je eieren op, maak je heerlijke dipsauzen en slagroom, en bereid je luchtige mousse. De deeghaak neemt het zware werk uit handen bij het kneden van dik deeg voor brood, pasta, pizza en vlaai. Of je nu een ervaren kok bent of net begint, deze keukenmachine biedt de juiste tools voor al jouw culinaire creaties.

Optimale Controle voor Perfecte Resultaten

Met de KitchenBrothers Keukenmachine heb je de touwtjes volledig in handen. Met zes verschillende snelheidsstanden kun je nauwkeurig de gewenste consistentie bereiken, of het nu kneden, mengen of mixen is. De pulsefunctie is ideaal voor een korte, krachtige mix. De krachtige motor is ontworpen om zware deegsoorten regelmatig te kneden, terwijl de machine beveiligd is tegen oververhitting voor jouw gemoedsrust. De antislipzuignappen houden de keukenmachine stevig op zijn plaats, zodat jij comfortabel en ontspannen kunt koken.

Ruime 6L Mengkom voor Grote Hoeveelheden

Met een royale inhoud van 6 liter biedt de RVS mengkom voldoende ruimte om grotere hoeveelheden te bereiden. Of je nu een maaltijd voor jezelf of voor een groep bereidt, deze kom heeft je gedekt. De handige handvatten aan de zijkant maken het gemakkelijk om de kom op te tillen en te verplaatsen. Het spatscherm met opening maakt het toevoegen van ingrediënten tijdens het mengen een fluitje van een cent. Bovendien is de mengkom BPA-vrij, vaatwasserbestendig en bestand tegen vlekken, krassen, schilferen en geurtjes.

Stijlvol Design en CE-Markering voor Veiligheid

Naast zijn uitstekende prestaties heeft de KitchenBrothers Keukenmachine ook een stijlvol design dat in elke keuken past. De duurzame ABS-plastic behuizing maakt de keukenmachine lichter dan modellen met een aluminium behuizing, wat handig is als je hem vaak verplaatst. Bovendien is de keukenmachine voorzien van een CE-markering, wat betekent dat het voldoet aan strikte veiligheidsnormen en uitgebreid is getest voor jouw veiligheid en gemoedsrust.

Een Must-Have voor elke Keuken

Met de KitchenBrothers Keukenmachine haal je een veelzijdige, krachtige en gebruiksvriendelijke keukenhulp in huis. Of je nu een ervaren kok bent of net begint, deze keukenmachine maakt het bereiden van diverse gerechten een plezierige en efficiënte ervaring. Met de complete set van opzetstukken, de optimale controle over het mengproces en de ruime mengkom, kun je met gemak culinaire meesterwerken creëren. Laat de KitchenBrothers Keukenmachine jouw culinaire partner worden in de keuken en geniet van heerlijke gerechten met perfecte resultaten!

KitchenBrothers Keukenmachine Kopen: Jouw Culinaire Partner

De KitchenBrothers Keukenmachine is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en veelzijdige keukenhulp. Bereid je voor op culinaire avonturen en ontdek de vele mogelijkheden die deze keukenmachine te bieden heeft. Of je nu brood bakt, beslag mengt of slagroom klopt, met de KitchenBrothers Keukenmachine ben je verzekerd van perfecte resultaten en veel kookplezier. Wacht niet langer en laat de KitchenBrothers Keukenmachine jouw culinaire partner worden in de keuken!

8.8Expert Score
KitchenBrothers Keukenmachine Review: Een Complete Keukenhulp voor Culinaire Avonturen Ben je op zoek naar een veelzijdige keukenmachine om het bereiden van gerechten gemakkelijker te maken? Dan is de KitchenBrothers Keukenmachine de perfecte aanwinst voor jouw keuken! In dit review ontdek je alle voordelen, kenmerken en functionaliteiten van deze krachtige 1400W keukenmachine. Krachtige en Gemakkelijk te […]
Pluspunten
  • Krachtige 1400W motor voor zwaar deeg
  • LED-verlichte draaiknop met 6 snelheidsstanden en pulsefunctie
  • Inclusief 3 vaatwasserbestendige opzetstukken: menghaak, garde, deeghaak
  • Ruime 6L RVS mengkom met handvatten en spatscherm
  • Gemakkelijk te gebruiken en kantelbare kop
  • Stijlvol design met duurzame ABS-plastic behuizing
  • Voorzien van CE-markering voor veiligheid
- Minpunten
  • Geen draairichting selecteerbaar

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor KitchenBrothers Keukenmachine - Keukenmixer met 6L RVS mengkom - Keukenrobot - 1400W - Zwart
Laatste updates:
  • €89,99 - 4 april 2024
  • €100,00 - 1 april 2024
  • €89,99 - 26 maart 2024
  • €94,99 - 25 maart 2024
  • €100,00 - 18 maart 2024
  • €87,49 - 17 maart 2024
  • €89,99 - 19 februari 2024
  • €100,00 - 15 februari 2024
Sinds: 16 november 2023
  • Hoogste prijs: €100,00 - 1 februari 2024
  • Laagste prijs: €87,49 - 17 maart 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “KitchenBrothers Keukenmachine”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart