KitchenBrothers IJsmachine

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8
Expert ScoreLees recensie

Los koelelement voor in vriezer | Bereidingstijd: 25 minuten minuut | Hard ijs, Sorbetijs, Yoghurtijs

 34,95

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: KitchenBrothers IJsmachine - IJsmaker - 1,5L - Wit - €34,95
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor KitchenBrothers IJsmachine - IJsmaker - 1,5L - Wit
Laatste updates:
  • €34,95 - 1 april 2024
  • €32,95 - 25 maart 2024
  • €29,99 - 20 maart 2024
  • €34,99 - 27 januari 2024
  • €39,99 - 20 december 2023
  • €44,99 - 19 december 2023
  • €39,99 - 16 december 2023
Sinds: 16 december 2023
  • Hoogste prijs: €44,99 - 19 december 2023
  • Laagste prijs: €29,99 - 20 maart 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 2
Laatst bijgewerkt op 30 april 2024 17:16

Beschrijving

KitchenBrothers IJsmachine Review: Maak binnen 25 minuten het lekkerste ijs!

Met de KitchenBrothers IJsmachine kan je eenvoudig zelf heerlijk room- en sorbetijs maken. Deze machine is geschikt voor alle soorten ijs en je kan experimenteren met verschillende ingrediënten om nieuwe smaken te ontdekken. De ijsmachine heeft een inhoud van 1,5 L en maakt slechts 68 dB aan geluid. In dit review gaan we dieper in op de specificaties en voordelen van de KitchenBrothers IJsmachine.

Reviews KitchenBrothers IJsmachine: Hoe bevalt deze machine?

De KitchenBrothers IJsmachine is een populaire keuze voor ijsliefhebbers die zelf graag ijs maken. Maar wat vinden reviewers eigenlijk van deze machine? Over het algemeen zijn de reviews positief en zijn veel gebruikers blij met de mogelijkheid om zelf hun favoriete ijs te maken. Toch zijn er enkele aandachtspunten die opvallen.

Een veelvoorkomend punt van kritiek is de vrieskom. Sommige reviewers geven aan dat ze de vrieskom langer in de vriezer hebben moeten laten dan de voorgeschreven 8 uur voordat het ijs stevig genoeg was. Anderen vonden het nodig om het ijsmengsel zelfs nog extra in de vriezer te plaatsen om het verder te laten harden. Maar er zijn ook gebruikers die aangeven dat ze de vrieskom 24 uur in de vriezer hebben gelegd en dat het ijs de eerste keer meteen goed lukte.

Een ander punt van aandacht is de gebruiksaanwijzing. Sommige reviewers vinden deze te summier en moesten zelf nog wat puzzelen voordat ze de machine goed konden gebruiken. Ook zijn er reviewers die graag wat meer recepten in de handleiding hadden gezien, met name voor softijs. Toch zijn de meeste gebruikers blij met het gebruiksgemak van de machine en het feit dat het ijs snel klaar is.

De KitchenBrothers IJsmachine is over het algemeen een populair apparaat dat goed bevalt bij gebruikers. De machine werkt snel en makkelijk, en de meeste reviewers zijn blij met het resultaat van hun zelfgemaakte ijs. De vrieskom en de gebruiksaanwijzing zijn enkele aandachtspunten, maar deze lijken het algemene positieve beeld van de machine niet te verstoren.

Roomijs en Sorbetijs

Met de KitchenBrothers IJsmachine kan je eenvoudig jouw favoriete ijs maken. Kies de lekkerste ingrediënten en experimenteer met nieuwe smaken. Giet er melk bij en je hebt roomijs. Vegan of een liefhebber van sorbetijs? Dat kan natuurlijk ook. Je kan zelfs ijs met nootjes maken. Houd er wel rekening mee dat de klopper de nootjes niet fijnmaalt. Het is een veelzijdige machine die geschikt is voor alle soorten ijs.

Klaar in 15-25 minuten

De KitchenBrothers IJsmachine werkt razendsnel. Binnen 15-25 minuten heb je ijs in jouw favoriete smaak. Afhankelijk van de ingrediënten duurt het ongeveer 15 tot 25 minuten tot het ijs klaar is. Het is belangrijk om de vrieskom 8 uur van tevoren in de vriezer te leggen. Omdat de ijsmachine slechts 68 dB maakt, heb je geen last van het geluid. De machine is ook beschermd tegen oververhitting, waardoor je veilig te werk kan gaan.

Maak tot 1,5L ijs

Met de KitchenBrothers IJsmachine kan je tot wel 1,5 L ijs maken. Hierdoor heb je altijd genoeg ijs voor jezelf en je vrienden en familie. Het is ideaal voor warme zomerdagen of als dessert na een gezellig diner. De motor kan zowel links- als rechtsom draaien, waardoor de klopper nooit vast komt te zitten. Zo zit je nooit zonder ijs.

Verwijderbare kom met dubbele isolatie

De kom van de ijsmachine is verwijderbaar, zodat je nog makkelijker ijs kan maken. De kom is dubbel geïsoleerd, waardoor het ijs langer koud blijft. Plaats de binnenste kom in een vriezer van -18℃ (-0.40 ℉) of lager 8 uur voordat je het ijs maakt. Haal de kom pas uit de vriezer zodra je het ijs gaat maken. Het stroomsnoer is 1,2 meter lang, zodat je de ijsmachine dicht bij de koelkast en vriezer kan plaatsen.

Grote doorzichtige deksel

De KitchenBrothers IJsmachine heeft een extra grote deksel met opening, waardoor je makkelijk ingrediënten kan toevoegen. Voeg bijvoorbeeld extra vers fruit toe aan het ijs. Daarnaast is de deksel volledig doorzichtig, zodat je precies kunt zien wanneer je ijs klaar is. Na gebruik kan je de ijsmachine eenvoudig uit elkaar halen om hem schoon te spoelen. Zelfs de klopper kan in de vaatwasser! Zo is de KitchenBrothers IJsmachine niet alleen handig in gebruik, maar ook makkelijk schoon te maken.

Energiezuinig en veilig

De KitchenBrothers IJsmachine is niet alleen snel en handig, maar ook energiezuinig. Met een vermogen tussen de 7,3 en 9,5 W verbruikt deze machine weinig energie. Daarnaast heeft de ijsmachine antislipvoetjes, waardoor hij altijd stevig op zijn plek blijft staan. Ook is de machine beschermd tegen oververhitting, waardoor je veilig ijs kunt maken.

CE-markering en specificaties

De KitchenBrothers IJsmachine is niet alleen lekker en handig, maar ook veilig. Deze machine heeft namelijk een CE-markering, wat betekent dat het product voldoet aan de wettelijke eisen met betrekking tot veiligheid en prestatie. De specificaties van de KitchenBrothers IJsmachine zijn als volgt:

Conclusie KitchenBrothers IJsmachine

De KitchenBrothers IJsmachine is een geweldige keuze voor iedereen die graag zelf ijs maakt. Met deze ijsmachine kan je snel en eenvoudig jouw favoriete ijs maken, en kan je experimenteren met verschillende ingrediënten om nieuwe smaken te ontdekken. De ijsmachine is geschikt voor alle soorten ijs, heeft een inhoud van 1,5 L, en maakt slechts 68 dB aan geluid. Het is ook veilig in gebruik dankzij de bescherming tegen oververhitting en de CE-markering. De KitchenBrothers IJsmachine is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een handige en veelzijdige ijsmachine.

Bekijk meer ijsmachines op Bol.com

De Beste Softijsmachine 2023

De Beste Koffiemachine

8Expert Score
Los koelelement voor in vriezer | Bereidingstijd: 25 minuten minuut | Hard ijs, Sorbetijs, Yoghurtijs
Pluspunten
  • Snel en eenvoudig ijs maken
  • Geschikt voor alle soorten ijs
  • Inhoud van 1,5 L
  • Verwijderbare kom met dubbele isolatie
  • Grote doorzichtige deksel
- Minpunten
  • Vrieskom kan langer in de vriezer nodig hebben
  • Summiere gebruiksaanwijzing met weinig recepten
  • Niet geschikt voor hoge temperaturen in de vaatwasser

Extra informatie

Specificaties: KitchenBrothers IJsmachine

Kleur

Wit

Bereidingstijd (minuut)

25

Type ijs

Hard ijs, Sorbetijs, Yoghurtijs

Freeze duur (minuut)

480

Koeling tijd in koelkast

8

Doorzichtige deksel

Ja

Aantal programma's

2

Aantal snelheden

1

Bodem met antislip

Ja

BPA-vrij

Nee

Automatisch uitschakelen

Nee

Timer

Nee

Indicatie afgerond

Nee

Koord opslagruimte

Nee

Waarschuwingssignaal

Nee

Scherm

Gewicht (g)

3000

Vermogen (W)

9.5

Materiaal behuizing

ABS

Snoerlengte (cm)

120

Extra koeling container

Nee

Inclusief kookboek

Nee

Vaatwasser veilig

Nee

Aanvullende functies

Oververhittingsbeveiliging, Uitneembare kom, Anti-slip

MPN (Manufacturer Part Number)

KB691

Bediening

Knoppen

CE markering

Zichtbaar

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Inhoud (l)

1.5

Introductie

2021

Met automatische programma's

Nee

Met maatverdeling

Nee

Met nakoelfunctie

Nee

Model

KB691

Product breedte (cm)

20.9

Product gewicht (kg)

2.7

Product hoogte (cm)

20.9

Product lengte (cm)

23.5

Reparatie type

Carry-in

Taal handleiding

Engels, Frans, Nederlands

Type ijsmaker

Los koelelement voor in vriezer

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Geen

Verpakking breedte (mm)

235

Verpakking hoogte (mm)

235

Verpakking lengte (mm)

296

Verpakkingsinhoud

1x KitchenBrothers IJsmachine – 1x Handleiding

Vulopening voor extra ingredient

Ja

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor KitchenBrothers IJsmachine - IJsmaker - 1,5L - Wit
Laatste updates:
  • €34,95 - 1 april 2024
  • €32,95 - 25 maart 2024
  • €29,99 - 20 maart 2024
  • €34,99 - 27 januari 2024
  • €39,99 - 20 december 2023
  • €44,99 - 19 december 2023
  • €39,99 - 16 december 2023
Sinds: 16 december 2023
  • Hoogste prijs: €44,99 - 19 december 2023
  • Laagste prijs: €29,99 - 20 maart 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “KitchenBrothers IJsmachine”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart