KitchenBrothers IJsblokjesmachine KB719

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.2
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je KitchenBrothers IJsblokjesmachine - 2 Liter - 6-8 Min. - 12kg/24u - met IJsschep - Zwart kopen voor slechts €109,99
  • De laagste prijs van KitchenBrothers IJsblokjesmachine - 2 Liter - 6-8 Min. - 12kg/24u - met IJsschep - Zwart werd verkregen op 19 april 2024 16:01.

 109,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: KitchenBrothers IJsblokjesmachine - 2 Liter - 6-8 Min. - 12kg/24u - met IJsschep - Zwart - €109,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor KitchenBrothers IJsblokjesmachine - 2 Liter - 6-8 Min. - 12kg/24u - met IJsschep - Zwart
Laatste updates:
  • €109,99 - 17 april 2024
  • €119,99 - 13 april 2024
  • €109,99 - 9 april 2024
  • €119,99 - 1 april 2024
  • €113,99 - 25 maart 2024
  • €119,99 - 1 februari 2024
  • €99,99 - 31 januari 2024
  • €119,99 - 30 januari 2024
Sinds: 16 november 2023
  • Hoogste prijs: €119,99 - 28 november 2023
  • Laagste prijs: €99,99 - 11 december 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 16:01
KitchenBrothers IJsblokjesmachine KB719
KitchenBrothers IJsblokjesmachine KB719

 109,99

Beschrijving

Review: KitchenBrothers IJsblokjesmachine – Altijd Verse IJsblokjes voor Elke Gelegenheid

De KitchenBrothers IJsblokjesmachine is de perfecte metgezel voor liefhebbers van koude drankjes. Of je nu een heerlijke cocktail wilt maken of je drankjes koud wilt houden tijdens een feestje, deze ijsblokjesmachine staat voor je klaar. Met zijn indrukwekkende vermogen van 95W en een inhoud van 2 liter produceert deze machine elke 8 minuten 9 ijsblokjes, wat neerkomt op een verbazingwekkende capaciteit van 12 kg aan ijsblokjes in slechts 24 uur!

Review: KitchenBrothers IJsblokjesmachine – Geniet van Gemak en Stilte

De KitchenBrothers IJsblokjesmachine is een populaire keuze onder gebruikers, en de reviewers zijn lovend over de vele voordelen die dit apparaat biedt. Hieronder delen we enkele opmerkingen van reviewers over de KitchenBrothers IJsblokjesmachine:

Eenvoudig in Gebruik en Handig voor Feestjes

Verschillende reviewers prijzen de eenvoudige bediening van de KitchenBrothers IJsblokjesmachine. Ze waarderen het gemak waarmee je het waterreservoir kunt vullen, het formaat van de ijsblokjes kunt kiezen en de machine kunt starten. Reviewers zijn ook enthousiast over de snelheid waarmee de machine ijsblokjes produceert, wat vooral handig is tijdens feestjes of sociale gelegenheden. Ze ervaren de machine als een betrouwbare en efficiënte oplossing om altijd voldoende ijsblokjes bij de hand te hebben.

Stille Werking en Kwaliteitsmaterialen

Een aspect dat vaak wordt benadrukt door reviewers is de stille werking van de KitchenBrothers IJsblokjesmachine. Ze zijn aangenaam verrast door het lage geluidsniveau van slechts 42 dB, wat betekent dat de machine geen storende geluiden produceert tijdens het gebruik. Bovendien worden de kwaliteitsmaterialen van de machine gewaardeerd, zoals ABS, metaal en koper, die bijdragen aan de duurzaamheid en betrouwbaarheid van het apparaat.

Veelzijdigheid en Flexibiliteit

Reviewers zijn enthousiast over de veelzijdigheid van de KitchenBrothers IJsblokjesmachine. Ze prijzen het vermogen om zowel kleine als grote ijsblokjes te produceren, waardoor ze kunnen voldoen aan verschillende voorkeuren en toepassingen. Sommige reviewers vermelden ook dat ze het handig vinden om de ijsblokjes eerst in de vriezer te leggen voordat ze ze gebruiken, omdat dit ervoor zorgt dat de ijsblokjes minder snel smelten in drankjes. Over het algemeen zijn reviewers blij met de flexibiliteit die de machine biedt en zijn ze tevreden met de resultaten.

9 IJsblokjes in 8 Minuten: Snelheid en Efficiëntie

De KitchenBrothers IJsblokjesmachine werkt in cycli van 8 minuten, waardoor je elke 8 minuten kunt genieten van 9 verse ijsblokjes. Met een capaciteit van 2 liter in het waterreservoir kun je de machine eenvoudig bijvullen met kraanwater, zonder dat er een watertoevoer nodig is. Dit maakt het gebruik van de machine zeer flexibel en handig voor elke locatie.

Stil en Energiezuinig: Geniet zonder Gedoe

Een van de beste eigenschappen van de KitchenBrothers IJsblokjesmachine is zijn stille werking. Met een geluidsniveau van slechts 42 dB hoef je je geen zorgen te maken over storende geluiden tijdens het gebruik. Bovendien is de machine ontworpen met energiezuinigheid in gedachten, met een vermogen van slechts 95W. Je kunt dus genieten van je ijsblokjes zonder je zorgen te maken over hoge energierekeningen.

Gemakkelijk in Gebruik: Intuïtief Bedieningspaneel en Handige Aftapplug

De KitchenBrothers IJsblokjesmachine is zeer gebruiksvriendelijk. Het bedieningspaneel is voorzien van duidelijke indicatoren en knoppen, waardoor je moeiteloos de gewenste instellingen kunt selecteren. Vul eenvoudig het waterreservoir, kies het formaat ijsblokjes op het controlepaneel en laat de machine zijn werk doen. De ijsblokjesmachine is ook uitgerust met een handige aftapplug, waardoor het legen en schoonmaken van de machine een fluitje van een cent is.

Kogelvormige IJsblokjes: Perfect voor Diverse Toepassingen

De KitchenBrothers IJsblokjesmachine produceert kogelvormige ijsblokjes. Deze holle ijsblokjes smelten gelijkmatig en koelen je drankjes snel af, dankzij het grote contactoppervlak. De afgeronde randen van de ijsblokjes voelen glad aan, waardoor ze ideaal zijn voor het maken van gemixte drankjes zoals cocktails, verfrissende frisdranken en zelfs het koelen van bierflesjes, oesters, vis en zelfs blessures! Met de bijgeleverde ijsblokjesschep en de uitneembare mand kun je het ijs gemakkelijk verplaatsen en serveren, waardoor het gebruik van de ijsblokjes nog handiger wordt.

Eenvoudig Schoon te Maken: Tijd besparen na het Genieten

Na een gezellige avond met koude drankjes wil je waarschijnlijk niet te veel tijd besteden aan het schoonmaken van de ijsblokjesmachine. Gelukkig is de KitchenBrothers IJsblokjesmachine eenvoudig schoon te maken. Nadat je de stekker uit het stopcontact hebt gehaald, kun je het waterreservoir leeg laten lopen via de handige aftapplug aan de onderzijde van het apparaat. Vervolgens kun je de binnenkant van de machine schoonmaken met een droge doek. Laat de machine volledig drogen voordat je hem weer gebruikt. Met deze eenvoudige reinigingsstappen kun je tijd besparen en de machine in optimale staat houden.

Duurzaamheid en Kwaliteit: KitchenBrothers Betrouwbaarheid

De KitchenBrothers IJsblokjesmachine is gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder ABS, metaal en koper. Deze constructie zorgt voor duurzaamheid en een lange levensduur van het apparaat. De zwarte kleur geeft het een stijlvolle uitstraling die goed past in elke keuken of baromgeving. Met een gewicht van 7,10 kg is de machine stevig en stabiel tijdens het gebruik. Bovendien heeft de ijsblokjesmachine een veiligheidsklasse 1 stekker, waardoor je met gemoedsrust kunt genieten van je ijsblokjes.

Conclusie KitchenBrothers IJsblokjesmachine

De KitchenBrothers IJsblokjesmachine is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en efficiënte manier om verse ijsblokjes te maken. Met zijn snelle productiesnelheid van 9 ijsblokjes in 8 minuten en een indrukwekkende capaciteit van 12 kg aan ijsblokjes per dag, is deze machine perfect voor feestjes, thuisgebruik of professionele omgevingen. De stille werking, energiezuinigheid en gemakkelijke bediening maken het gebruik van de machine een plezierige ervaring. Bovendien zorgen de kogelvormige ijsblokjes en het eenvoudige schoonmaakproces ervoor dat je altijd kunt genieten van perfect gekoelde drankjes. Met de KitchenBrothers IJsblokjesmachine ben je verzekerd van kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Voeg deze machine toe aan je keuken of bar en geniet altijd van verse ijsblokjes voor elke gelegenheid.

Bekijk meer ijsblokjesmachines op bol.com

De beste ijssblokjesmachines

De beste softijsmachines

9.2Expert Score
Review: KitchenBrothers IJsblokjesmachine – Altijd Verse IJsblokjes voor Elke Gelegenheid De KitchenBrothers IJsblokjesmachine is de perfecte metgezel voor liefhebbers van koude drankjes. Of je nu een heerlijke cocktail wilt maken of je drankjes koud wilt houden tijdens een feestje, deze ijsblokjesmachine staat voor je klaar. Met zijn indrukwekkende vermogen van 95W en een inhoud van […]
Pluspunten
  • Snelle productie van 9 ijsblokjes in slechts 8 minuten.
  • Capaciteit van 12 kg aan ijsblokjes per dag.
  • Stille werking met een geluidsniveau van slechts 42 dB.
  • Energiezuinig met een vermogen van 95W.
  • Eenvoudig in gebruik met een intuïtief bedieningspaneel.
  • Mogelijkheid om zowel kleine als grote ijsblokjes te maken.
  • Kogelvormige ijsblokjes die gelijkmatig smelten en drankjes snel afkoelen.
  • Gemakkelijk schoon te maken met een handige aftapplug.
  • Gemaakt van hoogwaardige materialen voor duurzaamheid en betrouwbaarheid.
- Minpunten
  • IJsblokjes kunnen lichtjes aan elkaar vastvriezen, maar kunnen gemakkelijk van elkaar worden losgemaakt.
  • Behuizing is gemaakt van plastic in plaats van roestvrij staal, zoals vermeld in de omschrijving.
  • Het lijkt op de afbeelding alsof er een lade aanwezig is, maar er is slechts één opening bovenop om water toe te voegen en ijsblokjes te scheppen.

Extra informatie

Specificaties: KitchenBrothers IJsblokjesmachine KB719

Kleur

Zwart

Bereidingstijd (minuut)

8

Inhoud waterreservoir (l)

2

Freeze duur (minuut)

24

Afneembare waterreservoir

Nee

Bodem met antislip

Nee

BPA-vrij

Nee

Automatisch uitschakelen

Ja

Timer

Nee

Indicatie afgerond

Ja

Koord opslagruimte

Nee

Waarschuwingssignaal

Nee

Waterniveau indicator

Ja

Gewicht (g)

7770

Vermogen (W)

95

Materiaal behuizing

ABS

Snoerlengte (m)

2

Vaatwasser veilig

Nee

Aanvullende functies

Oververhittingsbeveiliging, Automatisch uitschakelen

MPN (Manufacturer Part Number)

KB719

Bediening

Knoppen

CE markering

Zichtbaar

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Inclusief deksel

Ja

Inhoud (l)

2

Introductie

2022

Met maatverdeling

Nee

Model

KB719

Product breedte (cm)

22.2

Product gewicht (kg)

7.1

Product hoogte (cm)

32

Product lengte (cm)

31.3

Reparatie type

Carry-in

Taal handleiding

Engels, Frans, Nederlands

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Geen

Vaatwasserbestendig

Nee

Verpakking breedte (mm)

340

Verpakking hoogte (mm)

270

Verpakking lengte (mm)

380

Verpakkingsinhoud

1x IJsblokjesmachine – 1x Handleiding – 1x IJsblokjesschep

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor KitchenBrothers IJsblokjesmachine - 2 Liter - 6-8 Min. - 12kg/24u - met IJsschep - Zwart
Laatste updates:
  • €109,99 - 17 april 2024
  • €119,99 - 13 april 2024
  • €109,99 - 9 april 2024
  • €119,99 - 1 april 2024
  • €113,99 - 25 maart 2024
  • €119,99 - 1 februari 2024
  • €99,99 - 31 januari 2024
  • €119,99 - 30 januari 2024
Sinds: 16 november 2023
  • Hoogste prijs: €119,99 - 28 november 2023
  • Laagste prijs: €99,99 - 11 december 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “KitchenBrothers IJsblokjesmachine KB719”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart