KitchenBrothers Heetwaterdispenser

(3 klantbeoordelingen)
Toevoegen aan vergelijken
9.2
Expert ScoreLees recensie

2.7 l | Anti calcium filter | Kan van: RVS, Kunststof

 89,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: KitchenBrothers Heetwaterdispenser - 2,7L - Touch Display - Heetwatertap - Melkfunctie - 2600W - RVS/Zwart - €89,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor KitchenBrothers Heetwaterdispenser - 2,7L - Touch Display - Heetwatertap - Melkfunctie - 2600W - RVS/Zwart
Laatste updates:
  • €89,99 - 1 april 2024
  • €84,99 - 25 maart 2024
  • €89,99 - 14 februari 2024
  • €84,99 - 1 januari 2024
  • €94,99 - 25 december 2023
  • €84,99 - 11 december 2023
  • €94,99 - 29 november 2023
  • €89,99 - 16 november 2023
Sinds: 16 november 2023
  • Hoogste prijs: €94,99 - 29 november 2023
  • Laagste prijs: €84,99 - 11 december 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 1
Laatst bijgewerkt op 18 april 2024 17:21
KitchenBrothers Heetwaterdispenser

 89,99

Beschrijving

KitchenBrothers Heetwaterdispenser review

Als je van thee, koffie of soep houdt, dan is de KitchenBrothers Heetwaterdispenser echt iets voor jou! Dit apparaat is een moderne en betaalbare instant waterkoker die je leven gemakkelijker en efficiënter maakt. In deze review zullen we alle voordelen van dit apparaat bespreken, evenals hoe het werkt en waarom het een geweldige aanvulling op je keuken is.

Reviewers zijn zeer tevreden over de KitchenBrothers Heetwaterdispenser

Als je op zoek bent naar een snelle en gemakkelijke manier om heet water te zetten voor thee, dan is de KitchenBrothers Heetwaterdispenser wellicht de oplossing voor jou. Reviewers zijn overwegend positief over dit apparaat en zijn vooral te spreken over de snelheid waarmee heet water wordt geproduceerd en de eenvoudige bediening.

Veel reviewers noemen de KitchenBrothers Heetwaterdispenser een mooie en strakke machine die niet misstaat in de keuken. Het apparaat heeft een groot reservoir en is gemakkelijk te bedienen via het touchpaneel. Binnen enkele seconden is je kopje gevuld met heet water en de dispenser biedt verschillende opties om de hoeveelheid water en de temperatuur in te stellen.

Sommige reviewers benadrukken dat het apparaat niet zo snel is als wordt beweerd, maar dat het toch snel genoeg is om tevreden te zijn. Anderen geven aan dat ze de dispenser hebben gekocht om tijd en energie te besparen ten opzichte van een traditionele waterkoker, en dat ze erg tevreden zijn met hun aankoop.

Een aantal reviewers prijzen de KitchenBrothers Heetwaterdispenser omdat het apparaat verschillende instellingen biedt voor het maken van thee en het bereiden van flesjes voor baby’s. Het apparaat is compact, maar heeft een groot reservoir en staat mooi op het aanrecht.

Luxe waterkoker

Een van de voordelen van de KitchenBrothers Heetwaterdispenser is dat het een luxe waterkoker is. Het apparaat is uitgerust met een ingebouwde LED-display met touchscreen functies, wat het gemakkelijk maakt om het apparaat te bedienen. Dit is anders dan bij een reguliere waterkoker, waarbij je de temperatuur handmatig moet instellen en deze vaak meer water kookt dan nodig is.

Binnen 5 seconden warm

Een ander groot voordeel van de KitchenBrothers Heetwaterdispenser is dat het water binnen 5 tot 10 seconden opwarmt, wat het apparaat zeer efficiënt maakt. Met 2600 Watt vermogen kan de heetwaterdispenser tot wel 13 koppen thee zetten binnen een mum van tijd. Dit maakt het apparaat ideaal voor drukke ochtenden of wanneer je snel een kop thee wilt maken.

Werking heetwaterdispenser

De werking van de KitchenBrothers Heetwaterdispenser is ook zeer efficiënt. Het apparaat kookt alleen de juiste hoeveelheid water die nodig is, bijvoorbeeld voor een kopje koffie, thee of soep. Dit voorkomt verspilling en bespaart energie, waardoor het apparaat een alternatief is voor een reguliere waterkoker.

Multifunctioneel

De Hot Water Dispenser van KitchenBrothers is ook veelzijdiger dan alleen een kopje thee zetten. Dankzij het 2,7 liter reservoir heb je voldoende water om direct een kookpan te vullen en te beginnen met koken. Dit is handig als je bijvoorbeeld pasta of rijst wilt koken en niet wilt wachten tot het water is opgewarmd.

LED-display met touch bediening

De KitchenBrothers Heetwaterdispenser is uitgerust met een LED-display met touch bediening, waardoor het apparaat eenvoudig te bedienen is. Je kunt de gewenste temperatuur instellen van 40 tot 100 graden, afhankelijk van de drank die je maakt. Door de lock-functie, die automatisch wordt ingeschakeld wanneer het apparaat niet wordt gebruikt, is het ook een veilige heetwaterdispenser.

Krachtige thermostaat met 2,7L inhoud

De KitchenBrothers Heetwaterdispenser heeft een krachtige thermostaat met een inhoud van 2,7 liter. Dit betekent dat je voldoende water hebt om meerdere kopjes thee te zetten, of om een kookpan te vullen. Het apparaat is ook uitgerust met een anti-calcium filter en een bodem met antislip, waardoor het veilig en gemakkelijk te gebruiken is.

Met een druk op de knop wordt het water snel verwarmd tot de gewenste temperatuur. Dit is vooral handig als je snel warm water nodig hebt voor bijvoorbeeld soep of instant koffie. De dispenser heeft een LED-display waarop je de temperatuur van het water kunt aflezen en met behulp van de knoppen op het apparaat kun je de temperatuur aanpassen.

Het apparaat heeft ook een automatische uitschakelfunctie, waardoor het veilig is in gebruik en je energie bespaart. Daarnaast heeft de KitchenBrothers Heetwaterdispenser een strak en modern design dat goed past in elke keuken.

Conclusie KitchenBrothers Heetwaterdispenser

De KitchenBrothers Heetwaterdispenser is een handige en efficiënte manier om snel warm water te krijgen voor diverse toepassingen zoals thee, koffie, soep en meer. Het apparaat heeft een krachtige thermostaat met een inhoud van 2,7 liter en een anti-calcium filter om de kwaliteit van het water te verbeteren. Het ontwerp is modern en strak, met een eenvoudig te gebruiken bedieningspaneel. De dispenser is ook veilig in gebruik dankzij de antislip bodem en automatische uitschakeling. Al met al is de KitchenBrothers Heetwaterdispenser een nuttige en praktische toevoeging aan elke keuken.

Bekijk de beste heetwaterdispensers

Bekijk meer heetwaterdispensers op Bol.com

9.2Expert Score
2.7 l | Anti calcium filter | Kan van: RVS, Kunststof
Pluspunten
  • Design
  • Inhoud
  • Eenvoudig
  • Modern
  • Snel

Extra informatie

Specificaties: KitchenBrothers Heetwaterdispenser

Kleur

Zwart/RVS

Doorzichtige deksel

Nee

Draadloos

Nee

Verborgen verwarmingselement

Ja

Cool touch handgreep

Ja

Anti calcium filter

Ja

Bodem met antislip

Ja

BPA-vrij

Ja

Automatisch uitschakelen

Ja

Automatische kook stop

Ja

Droogkoken veiligheid

Nee

Anti drup

Nee

Indicatielampje

Ja

Indicatie afgerond

Nee

Koord opslagruimte

Ja

Temperatuur indicator

Nee

Temperatuur instellingen

Nee

Waarschuwingssignaal

Ja

Warmhoud functionaliteit

Nee

Waterfilter

Nee

Gewicht (g)

2542

Vermogen (W)

2600

Materiaal behuizing

Kunststof

Snoerlengte (m)

1

Materiaal kan

RVS, Kunststof

Aanvullende functies

Volume functie: 8 standen(40 tot 100 graden) Start functie Stop functie

MPN (Manufacturer Part Number)

754

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

Bediening

Handmatig, Knoppen met display

Bediening via mobiele app

Nee

CE markering

Zichtbaar

Draaibaar 360 graden

Nee

Dubbelwandig

Nee

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Inclusief thee-filter

Nee

Inhoud (l)

2.7

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

Keukenapparatuur stijl

Modern

Model

KB754

Ondersteuning met updates

Niet van toepassing

Product breedte (cm)

15

Product gewicht (kg)

2.5

Product hoogte (cm)

26.4

Product lengte (cm)

30.2

Reparatie type

Carry-in

Taal handleiding

Engels, Nederlands, Frans

Verpakking breedte (mm)

304

Verpakking hoogte (mm)

201

Verpakking lengte (mm)

360

Verpakkingsinhoud

1x Heet Water Dispenser 1x Handleiding 1x reserve veer voor watercompartiment 1x reserve siliconen ring voor watercompartiment 1x Reset Key

Werkt op 12volt

Nee

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor KitchenBrothers Heetwaterdispenser - 2,7L - Touch Display - Heetwatertap - Melkfunctie - 2600W - RVS/Zwart
Laatste updates:
  • €89,99 - 1 april 2024
  • €84,99 - 25 maart 2024
  • €89,99 - 14 februari 2024
  • €84,99 - 1 januari 2024
  • €94,99 - 25 december 2023
  • €84,99 - 11 december 2023
  • €94,99 - 29 november 2023
  • €89,99 - 16 november 2023
Sinds: 16 november 2023
  • Hoogste prijs: €94,99 - 29 november 2023
  • Laagste prijs: €84,99 - 11 december 2023

Beoordelingen (3)

3 recensies voor KitchenBrothers Heetwaterdispenser

5.0 uit 5
3
0
0
0
0
Write a review
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling
  1. Paulien Boever

    Ik wilde even mijn ervaring delen met de KitchenBrothers Heetwaterdispenser, want ik ben er echt super blij mee! Ik heb ‘m nu een paar weken in huis en ik kan niet meer zonder. Geen gedoe meer met water koken in een waterkoker of pan, maar gewoon met één druk op de knop heet water voor mijn thee, instant soep of havermout. Het bespaart me echt tijd en moeite.

    Daarnaast vind ik het ook een mooi en strak design hebben, wat goed past bij mijn keuken. En het fijne is dat het apparaat heel gemakkelijk schoon te maken is.

    Dus al met al, een topaankoop waar ik heel tevreden over ben!

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  2. Eva Vermeer

    Ik ben ontzettend blij met dit prachtige apparaat, het staat erg mooi op mijn aanrecht en heeft een chique uitstraling. De bediening is duidelijk en eenvoudig. De temperatuur van het hete water op 100 graden is perfect voor thee. Het is ook erg handig dat het aantal milliliters in stappen van 50 gaat, terwijl andere apparaten meestal in stappen van 100 milliliters gaan. Ik heb absoluut geen spijt van mijn aankoop.

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  3. Bram Meijer

    Deze machine is prachtig en strak ontworpen en past perfect in je keuken. Binnen enkele seconden is je kopje gevuld met heet water. De bediening is ontzettend eenvoudig dankzij het touchpaneel. Misschien een handige tip voor andere gebruikers: mijn vrouw vult de tank gewoon met een maatbeker van 1,5 liter, zodat je de tank kunt laten zitten. In één woord: een geweldig apparaat!

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

    Plaats een recensie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Review Hoek
    Logo
    Nieuwe Account Aanmaken
    Vergelijk items
    • Totaal (0)
    Vergelijken
    Shopping cart