KitchenBrothers Elektrische Melkopschuimer – 240 ML

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.8
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je KitchenBrothers Elektrische Melkopschuimer - 240 ML - Zwart kopen voor slechts €42,99
  • De laagste prijs van KitchenBrothers Elektrische Melkopschuimer - 240 ML - Zwart werd verkregen op 13 april 2024 03:03.

 42,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: KitchenBrothers Elektrische Melkopschuimer - 240 ML - Zwart - €42,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor KitchenBrothers Elektrische Melkopschuimer - 240 ML - Zwart
Laatste updates:
  • €42,99 - 1 april 2024
  • €39,99 - 25 maart 2024
  • €42,99 - 5 februari 2024
  • €41,99 - 1 februari 2024
  • €39,89 - 10 januari 2024
  • €38,99 - 1 januari 2024
  • €41,99 - 28 december 2023
  • €39,99 - 27 december 2023
Sinds: 29 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €42,99 - 5 februari 2024
  • Laagste prijs: €37,99 - 16 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 13 april 2024 03:03
KitchenBrothers Elektrische Melkopschuimer – 240 ML
KitchenBrothers Elektrische Melkopschuimer – 240 ML

 42,99

Beschrijving

Review: KitchenBrothers Elektrische Melkopschuimer – Een Perfecte Partner voor Thuis Barista’s

Of je nu een gepassioneerde koffieliefhebber bent of je innerlijke barista wilt ontwaken, de KitchenBrothers Elektrische Melkopschuimer is een must-have gadget die je in staat stelt om binnen enkele ogenblikken heerlijke cappuccino’s, latte macchiato’s en andere smakelijke melkspecialiteiten te creëren. Met slechts één druk op de knop verandert deze melkopschuimer gewone melk in een weelderig, romig schuim dat je koffiedrankjes naar een hoger niveau tilt.

3-in-1 Functionaliteit voor Perfecte Melkvariaties

De KitchenBrothers melkopschuimer biedt een verbazingwekkende veelzijdigheid met zijn 3-in-1 functionaliteit. Of je nu warm melkschuim wilt, melk wilt opwarmen of juist koud melkschuim wilt creëren voor die verfrissende ijskoffiedrankjes, deze melkopschuimer heeft het allemaal onder controle. Dankzij de inductietechnologie is het proces razendsnel, waardoor je niet hoeft te wachten om van je koffiegenot te genieten.

Ruim Melkreservoir voor Grote Porties

Deze melkopschuimer is ontworpen met een ruim melkreservoir van 240 ml, wat voldoende is voor één grote kop koffie of twee normale porties. De maximale capaciteit voor het opschuimen van melk is 115 ml, wat ervoor zorgt dat je altijd het perfecte schuim kunt bereiden. De ingebouwde markeringen en schenktuit maken het gemakkelijk om de juiste hoeveelheid melk toe te voegen en te schenken, terwijl de anti-kleef coating en het magnetische inductieproces ervoor zorgen dat de melk gelijkmatig en op de juiste temperatuur wordt verwarmd.

Precieze Temperatuurregeling voor Perfecte Smaak

De KitchenBrothers Elektrische Melkopschuimer begrijpt het belang van temperatuur in de koffie-ervaring. Met zijn SMART temperatuurregeling wordt de melk opgeschuimd en verwarmd tot een optimale temperatuur van 65°C. Dit garandeert niet alleen een heerlijke smaak, maar ook de perfecte schuimstructuur die je verwacht in hoogwaardige koffiespecialiteiten. Deze temperatuurregeling zorgt ervoor dat je melk nooit te heet wordt en behoudt de subtiele nuances van smaak.

Stijlvol Design voor Elke Keuken

Naast functionaliteit heeft de KitchenBrothers melkopschuimer ook een stijlvol design dat een elegante en luxe uitstraling aan je keuken toevoegt. Met zijn slanke vormen en moderne uitstraling past hij naadloos in elke keukenomgeving. Het gebruiksgemak en de esthetiek van deze melkopschuimer maken het een waardevolle aanwinst voor iedereen, of je nu een beginnende thuisbarista bent of een doorgewinterde koffiekenner.

Veiligheid en Garantie voor Zorgeloos Gebruik

De veiligheid en gemoedsrust van gebruikers zijn prioriteit bij KitchenBrothers. Deze melkopschuimer is uitgerust met een auto-off functie, waardoor hij automatisch wordt uitgeschakeld na gebruik. Dit voorkomt onnodig energieverbruik en zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken als je vergeet de melkopschuimer uit te schakelen. Daarnaast is er een 1 jaar fabrieksgarantie inbegrepen, waardoor je met vertrouwen kunt genieten van je nieuwe aanwinst.

Inclusief Alle Benodigdheden

De KitchenBrothers Elektrische Melkopschuimer wordt geleverd met alles wat je nodig hebt voor een optimale melkopschuimervaring. De verpakking bevat niet alleen de melkopschuimer zelf, maar ook een voet, doorzichtige deksel, opwarmklopper, schuimklopper en zelfs een handige schoonmaakborstel. De bijgevoegde handleiding in verschillende talen (NL/ENG/FR) maakt het gemakkelijk om aan de slag te gaan.

Technische Specificaties die Indruk Maken

De technische specificaties van de KitchenBrothers melkopschuimer bewijzen dat het niet alleen een stijlvolle toevoeging is, maar ook indrukwekkend qua prestaties. Met een krachtige 500W motor en 360 graden draaibare voet biedt het gebruiksgemak en efficiëntie. Bovendien garandeert de inductietechnologie zowel warm als koud opschuimen. De melkopschuimer is compatibel met verschillende soorten melk, waaronder halfvolle melk, volle melk en sojamelk, terwijl hij minder geschikt is voor magere melk en alternatieve melksoorten zoals haver- en amandelmelk.

Kortom, de KitchenBrothers Elektrische Melkopschuimer is een slimme investering voor iedereen die graag geniet van perfecte koffiedrankjes in het comfort van hun eigen huis. Met zijn uitgebreide functionaliteit, aantrekkelijke design en aandacht voor detail, zal deze melkopschuimer zeker een onmisbaar hulpmiddel worden voor je dagelijkse koffierituelen.

Bekijk meer melkopschuimers op bol.com

Lees meer over de 10 beste melkopschuimers

De Beste Koffiemachine

8.8Expert Score
Review: KitchenBrothers Elektrische Melkopschuimer – Een Perfecte Partner voor Thuis Barista’s Of je nu een gepassioneerde koffieliefhebber bent of je innerlijke barista wilt ontwaken, de KitchenBrothers Elektrische Melkopschuimer is een must-have gadget die je in staat stelt om binnen enkele ogenblikken heerlijke cappuccino’s, latte macchiato’s en andere smakelijke melkspecialiteiten te creëren. Met slechts één druk […]
Pluspunten
  • 3-in-1 functionaliteit: warm opschuimen, opwarmen en koud opschuimen.
  • Ruim melkreservoir van 240 ml voor grote porties.
  • SMART temperatuurregeling voor perfecte smaak en schuimstructuur.
  • Stijlvol design met slanke vormen en luxe uitstraling.
  • Auto-off functie voor veiligheid en energiebesparing.
  • Inclusief opwarmklopper, schuimklopper en schoonmaakborstel.
  • 1 jaar fabrieksgarantie voor zorgeloos gebruik.
  • Compatibel met verschillende soorten melk.
- Minpunten
  • Niet vaatwasserbestendig, handmatig reinigen is nodig.
  • Minder geschikt voor magere melk en alternatieve melksoorten zoals haver- en amandelmelk.

Extra informatie

Specificaties: KitchenBrothers Elektrische Melkopschuimer – 240 ML

Kleur

Zwart

Volume in liters (l)

0.24

Doorzichtige deksel

Ja

Draadloos

Nee

Aantal snelheden

3

Verborgen verwarmingselement

Ja

Antikleeflaag

Ja

Bodem met antislip

Ja

BPA-vrij

Ja

Automatisch uitschakelen

Ja

Automatisch kookprogramma

Ja

Anti drup

Ja

Koord opslagruimte

Nee

Temperatuur instellingen

Nee

Warmhoud functionaliteit

Nee

Gewicht (g)

1102

Vermogen (W)

500

Materiaal behuizing

RVS

Snoerlengte (cm)

75

Vaatwasser veilig

Nee

Aanvullende functies

Low Noise Technologie Easy Clean Materiaal One push bediening 100% PBA vrij

MPN (Manufacturer Part Number)

KB702

Bediening

Knoppen

CE markering

Zichtbaar

Draaibaar 360 graden

Nee

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

1

Introductie

2019

Klopt (ook) koud

Ja

Met maatverdeling

Ja

Model

KB653

Opwarmfunctie

Ja

Product breedte (cm)

10.8

Product gewicht (kg)

1.2

Product hoogte (cm)

15.7

Product lengte (cm)

18.5

Reparatie type

Carry-in

Taal handleiding

Engels, Frans, Nederlands

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Geen

Verpakking breedte (mm)

162

Verpakking hoogte (mm)

126

Verpakking lengte (mm)

193

Verpakkingsinhoud

1x Melkopschuimer met toebehoren 1x Schoonmaakborstel 1x Gebruiksaanwijzing (Engels)

Voedingstype

Netstroom

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor KitchenBrothers Elektrische Melkopschuimer - 240 ML - Zwart
Laatste updates:
  • €42,99 - 1 april 2024
  • €39,99 - 25 maart 2024
  • €42,99 - 5 februari 2024
  • €41,99 - 1 februari 2024
  • €39,89 - 10 januari 2024
  • €38,99 - 1 januari 2024
  • €41,99 - 28 december 2023
  • €39,99 - 27 december 2023
Sinds: 29 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €42,99 - 5 februari 2024
  • Laagste prijs: €37,99 - 16 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “KitchenBrothers Elektrische Melkopschuimer – 240 ML”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart