King Mungo 1000 ml design waterfles

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.8
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Drinkfles 1 Liter - Sport Bidon - 1L fles Zwart - 1000ML - King Mungo kopen voor slechts €21,90
  • De laagste prijs van Drinkfles 1 Liter - Sport Bidon - 1L fles Zwart - 1000ML - King Mungo werd verkregen op 20 april 2024 23:41.

 21,90

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Drinkfles 1 Liter - Sport Bidon - 1L fles Zwart - 1000ML - King Mungo - €21,90
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Drinkfles 1 Liter - Sport Bidon - 1L fles Zwart - 1000ML - King Mungo
Laatste updates:
  • €21,90 - 3 april 2024
  • €20,80 - 23 maart 2024
  • €21,90 - 3 februari 2024
  • €22,50 - 2 februari 2024
  • €21,95 - 31 januari 2024
  • €20,25 - 16 januari 2024
  • €21,90 - 29 december 2023
  • €20,25 - 23 december 2023
Sinds: 27 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €22,50 - 14 december 2023
  • Laagste prijs: €18,90 - 17 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 23:41
King Mungo 1000 ml design waterfles

 21,90

Beschrijving

Review van de King Mungo 1000 ml Design Waterfles: Duurzaamheid en Gemak voor Dagelijks Gebruik

De King Mungo 1000 ml Design Waterfles is een hoogwaardige drinkfles die perfect is voor dagelijks gebruik en sportactiviteiten. Met een inhoud van 1 liter biedt deze lekvrije en comfortabele fles voldoende water om de hele dag gehydrateerd te blijven. Gemaakt van hard Tritan plastic, is deze fles duurzaam en vrij van BPA, wat betekent dat er geen schadelijke stoffen in je water terechtkomen. Met zijn unieke lekvrije dop, die gemakkelijk met één hand te openen is, hoef je je geen zorgen te maken over lekken in je tas. De King Mungo 1000 ml Design Waterflessen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder blauw, donkerblauw, roze, groen, donkergroen, zwart, rood/paars en grijs, zodat je een fles kunt kiezen die bij je stijl past.

Hoogste Kwaliteit en Duurzaamheid

De King Mungo 1000 ml Design Waterfles is gemaakt van hoogwaardig Tritan plastic, waardoor hij extreem stevig en duurzaam is. Deze fles is ontworpen om lang mee te gaan en is valbestendig tot ten minste 1 meter. Of je nu gaat sporten, naar je werk gaat of onderweg bent, deze fles kan alles aan. Met een inhoud van 1 liter is het ook een ideale sportfles, zodat je voldoende water bij je hebt tijdens je trainingssessies. Bovendien heeft de fles een polsbandje, waardoor je hem gemakkelijk kunt dragen of ergens aan kunt hangen. De King Mungo 1000 ml Design Waterfles is ontworpen om lang mee te gaan en is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige en duurzame waterfles.

Gemakkelijk Schoon te Maken

Het schoonmaken van de King Mungo 1000 ml Design Waterfles is eenvoudig. Aanbevolen wordt om de fles met de hand af te wassen om de levensduur te verlengen en de fles mooi te houden. Met een beetje afwasmiddel erin, even schudden en uitspoelen, is de fles zo weer schoon. De dop van de fles kan ook in de vaatwasser worden gereinigd, waardoor het onderhoud nog gemakkelijker wordt. Houd er echter rekening mee dat de fles zelf niet in de vaatwasser mag vanwege mogelijke witte aanslag door bepaalde vaatwastabletten en/of glansspoelmiddelen. Door de grote opening van de fles is hij gemakkelijk met de hand schoon te maken. Met deze eenvoudige schoonmaakroutine blijft je King Mungo 1000 ml Design Waterfles in optimale conditie.

Met één Hand te Gebruiken en Lekvrij Ontwerp

De King Mungo 1000 ml Design Waterfles is ontworpen met het oog op gemak. De unieke lekvrije sportdop kan gemakkelijk met één hand worden geopend en gesloten, waardoor je snel kunt drinken tijdens het sporten of onderweg. Het ergonomische ontwerp van de fles zorgt ervoor dat hij comfortabel in de hand ligt. De dop kan 180 graden openklappen, waardoor je gemakkelijk kunt drinken zonder dat de dop in de weg zit. Het unieke sluitingsmechanisme vergrendelt de dop, zodat deze niet per ongeluk opengaat in je tas of rugzak. Met het kleine ontluchtingsgaatje in de dop kun je blijven drinken zonder dat er vacuüm ontstaat. Dit maakt de King Mungo 1000 ml Design Waterfles een handige metgezel voor iedereen die onderweg hydratatie nodig heeft.

Kenmerken en Voordelen van de King Mungo 1000 ml Design Waterfles

De King Mungo 1000 ml Design Waterfles heeft een aantal kenmerken en voordelen die hem onderscheiden van andere waterflessen op de markt. Enkele van deze kenmerken zijn:

  • Gemaakt van 100% Tritan plastic: Dit hoogwaardige materiaal zorgt voor duurzaamheid en is vrij van BPA, waardoor je water schoon en smaakvol blijft.
  • Inhoud van 1000 ml (1 liter): Voldoende water om de hele dag gehydrateerd te blijven, ideaal voor sportactiviteiten.
  • Gemakkelijk schoon te maken: Met de hand afwassen en de vaatwasserbestendige dop zorgen voor eenvoudig onderhoud.
  • Duurzaam en milieuvriendelijk: Door herbruikbaar te zijn, vermijd je het kopen van wegwerpflessen en draag je bij aan het verminderen van afval.
  • 100% mors- en lekvrij: Het lekvrije ontwerp zorgt ervoor dat je geen last hebt van lekkende drinkflessen in je tas.
  • Met één hand te bedienen: De handige sportdop maakt het gemakkelijk om met één hand te openen en te sluiten.
  • Beschikbaar in verschillende kleuren: Kies uit een breed scala aan kleuren om je persoonlijke stijl aan te vullen.
  • Geschikt voor diverse activiteiten: Of je nu sport, reist, werkt, naar school gaat of thuis bent, deze fles is geschikt voor elke situatie.

Milieuvriendelijk, Duurzaam & Kostenbesparend

Een van de grootste voordelen van de King Mungo 1000 ml Design Waterfles is zijn milieuvriendelijkheid en kosteneffectiviteit. Door herbruikbaar te zijn, hoef je nooit meer nieuwe wegwerpflessen te kopen. Dit bespaart niet alleen het milieu, maar ook je portemonnee. Met de King Mungo 1000 ml Design Waterfles maak je een eenmalige investering en kun je er lang van genieten, waardoor deze fles een duurzame keuze is.

Voor Iedereen!

De King Mungo 1000 ml Design Waterfles is geschikt voor iedereen, van volwassenen tot kinderen. Het is een ideale metgezel voor sportactiviteiten zoals tennis, badminton, hockey, voetbal en meer. Daarnaast is het ook een handige fles voor gebruik op kantoor, thuis of op school. Met zijn trendy ontwerp en anti-lek dop zul je zeker gezien willen worden met deze waterfles.

Met of zonder Fruit met Infuser Filter

Een uniek kenmerk van de King Mungo 1000 ml Design Waterfles is het infuser filter dat in de fles zit. Dit filter stelt je in staat om verschillende soorten fruit toe te voegen aan je water, waardoor je een heerlijke fruitige smaak krijgt. Het filter is ook geschikt om theeblaadjes in het water te doen, waardoor je kunt genieten van een verfrissende thee-infusie. Bovendien kun je het filter ook gebruiken om ijsblokjes toe te voegen, zodat je tijdens het sporten of outdoor activiteiten kunt genieten van koel water. Het filter is gemakkelijk uit de fles te halen voor eenvoudige reiniging.

Geschikt als Cadeau of Gewoon voor Jezelf!

De King Mungo 1000 ml Design Waterfles is ook een perfect cadeau voor jezelf of voor anderen. Verpakt in een nette kartonnen verpakking, is deze fles ideaal om cadeau te geven. Of je nu een sportliefhebber bent, een actieve levensstijl hebt of gewoon een stijlvolle waterfles wilt, de King Mungo 1000 ml Design Waterfles zal zeker in de smaak vallen.

Conclusie

De King Mungo 1000 ml Design Waterfles is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een duurzame, lekvrije en gemakkelijk te gebruiken waterfles. Met zijn hoogwaardige Tritan plastic constructie, grote inhoud en handige functies zoals de lekvrije sportdop en het infuser filter, biedt deze fles alles wat je nodig hebt voor dagelijks gebruik en sportactiviteiten. Bovendien is de fles milieuvriendelijk, gemakkelijk schoon te maken en geschikt voor alle leeftijden. Met de King Mungo 1000 ml Design Waterfles blijf je gehydrateerd, stijlvol en milieubewust. Kies vandaag nog voor deze geweldige waterfles en geniet van de voordelen die het te bieden heeft!

Bekijk meer waterflessen op bol.com

9.8Expert Score
Review van de King Mungo 1000 ml Design Waterfles: Duurzaamheid en Gemak voor Dagelijks Gebruik De King Mungo 1000 ml Design Waterfles is een hoogwaardige drinkfles die perfect is voor dagelijks gebruik en sportactiviteiten. Met een inhoud van 1 liter biedt deze lekvrije en comfortabele fles voldoende water om de hele dag gehydrateerd te blijven. […]
Pluspunten
  • Hoogwaardige en duurzame constructie van Tritan plastic
  • Grote inhoud van 1 liter, ideaal voor dagelijks gebruik en sportactiviteiten
  • Lekvrije dop die gemakkelijk met één hand te openen is
  • Beschikbaar in verschillende kleuren om aan je persoonlijke voorkeur te voldoen
  • Gemakkelijk schoon te maken, zowel met de hand als in de vaatwasser (dop)
  • Ergonomisch ontwerp met polsbandje voor draaggemak
- Minpunten
  • De fles zelf is niet vaatwasserbestendig, alleen de dop kan in de vaatwasser worden gereinigd
  • Mogelijke witte aanslag aan de buitenkant van de fles door bepaalde vaatwastabletten en/of glansspoelmiddelen

Extra informatie

Specificaties: King Mungo 1000 ml design waterfles

Product lengte (cm)

7.5

Product breedte (cm)

7.5

Product hoogte (cm)

28

Gewicht (g)

291

Opvouwbaar

Nee

Verpakkingsinhoud

1 hoge kwaliteit drinkfles 1 Nederlandstalige gebruikshandleiding

Kleur

Zwart

Materiaal

Tritan

Inclusief filter

Ja

Inhoud (ml)

1000

Isolerend

Nee

MPN (Manufacturer Part Number)

KMDF017

Personage

Geen personage

Product gewicht (g)

280

Type filter

Fruit filter

Type fles

Drinkfles voor volwassenen

Vaatwasserbestendig

Ja

Verpakking breedte (mm)

90

Verpakking hoogte (mm)

84

Verpakking lengte (mm)

293

Volume in liters (l)

1

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Drinkfles 1 Liter - Sport Bidon - 1L fles Zwart - 1000ML - King Mungo
Laatste updates:
  • €21,90 - 3 april 2024
  • €20,80 - 23 maart 2024
  • €21,90 - 3 februari 2024
  • €22,50 - 2 februari 2024
  • €21,95 - 31 januari 2024
  • €20,25 - 16 januari 2024
  • €21,90 - 29 december 2023
  • €20,25 - 23 december 2023
Sinds: 27 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €22,50 - 14 december 2023
  • Laagste prijs: €18,90 - 17 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “King Mungo 1000 ml design waterfles”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart