Jume C80 Bluetooth speaker – Party Speaker

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.6
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Jume C80 Bluetooth speaker - Party Speaker - Partybox - IPX4 spatwaterdicht kopen voor slechts €139,95
  • De laagste prijs van Jume C80 Bluetooth speaker - Party Speaker - Partybox - IPX4 spatwaterdicht werd verkregen op 19 april 2024 08:51.

 139,95

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Jume C80 Bluetooth speaker - Party Speaker - Partybox - IPX4 spatwaterdicht - €139,95
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Jume C80 Bluetooth speaker - Party Speaker - Partybox - IPX4 spatwaterdicht
Laatste updates:
  • €139,95 - 22 februari 2024
  • €99,95 - 3 januari 2024
  • €139,95 - 13 december 2023
  • €119,95 - 25 oktober 2023
Sinds: 25 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €139,95 - 13 december 2023
  • Laagste prijs: €99,95 - 3 januari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Tags: ,
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 08:51
Jume C80 Bluetooth speaker – Party Speaker
Jume C80 Bluetooth speaker – Party Speaker

 139,95

Beschrijving

Jume C80: De Ultieme Bluetooth Party Speaker voor Feestjes

Wil je een feestje tot leven brengen met geweldig geluid en een opvallende lichtshow? Dan is de Jume C80 Bluetooth speaker precies wat je nodig hebt. Deze krachtige party speaker met Bluetooth 5.0-connectiviteit is perfect voor elk feestje of evenement. In deze uitgebreide review ontdek je waarom de Jume C80 een must-have is voor feestliefhebbers.

Krachtig geluid met Extra Bass-modus

De Jume C80 is uitgerust met een Extra Bass-modus, waarmee je je favoriete nummers kunt voorzien van een extra dosis bass. Met deze modus krijg je een diep en krachtig geluid dat je feest tot leven brengt. Of je nu van EDM, hiphop of popmuziek houdt, de Jume C80 levert een kristalhelder stereo geluid dat je feest naar een hoger niveau tilt.

Bluetooth 5.0 voor draadloos gemak

Dankzij de nieuwste Bluetooth 5.0-technologie kun je naadloos verbinding maken met de Jume C80. Met een bereik tot wel 20 meter kun je je apparaten draadloos verbinden zonder gedoe met kabels en adapters. Of je nu je telefoon, tablet, laptop of computer wilt koppelen, de Jume C80 zorgt voor een stabiele en betrouwbare draadloze verbinding, zodat je moeiteloos kunt genieten van je favoriete muziek.

Opvallende lichtshow voor een feestelijke sfeer

De Jume C80 is niet alleen een geweldige speaker, maar ook een visueel spektakel. Met 6 verschillende ingebouwde lichteffecten, waaronder een bewegende regenboog, creëert deze speaker een opvallende lichtshow die synchroon loopt met het ritme van de muziek. Het voegt een extra dimensie toe aan je feestje en creëert een feestelijke sfeer die je gasten zal betoveren.

Karaoke en speeches met de microfoon-ingang

Wat is een feestje zonder karaoke? De Jume C80 is voorzien van een 6,35 mm karaoke microfoon-ingang, zodat je je innerlijke popster kunt laten schitteren. Nodig je vrienden en familie uit om mee te zingen met je favoriete nummers en maak van je feestje een onvergetelijke karaoke-ervaring. De microfoon wordt echter niet meegeleverd, dus zorg ervoor dat je er een hebt om het karaokeplezier compleet te maken.

Lange speeltijd zonder onderbrekingen

Met de krachtige 4500 mAh-accu van de Jume C80 kun je tot wel 8 uur lang genieten van je favoriete muziek zonder dat je de speaker tussendoor hoeft op te laden. Of je nu een dagje weg bent of een hele avond wilt feesten, deze speaker zorgt ervoor dat de muziek blijft spelen. De USB-C oplaadpoort maakt het opladen snel en gemakkelijk, zonder gedoe met vervelende voedingskabels.

Waterbestendigheid voor zorgeloos gebruik

Maak je geen zorgen over opspattend water tijdens je feestje, want de Jume C80 is IPX4 spatwaterdicht. Dit betekent dat de speaker bestand is tegen lichte waterdruppels en spatwater, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken als er per ongeluk wat drinken op de speaker wordt gemorst. Dans en feest zorgeloos, wetende dat je speaker beschermd is tegen water.

Voordelen van de Jume C80:

  • Bass+ modus voor extra bass en krachtig geluid.
  • Kristalhelder stereo geluid voor een meeslepende luisterervaring.
  • Karaoke microfoon-poort voor zangplezier en speeches.
  • Krachtige 4500 mAh-accu voor een speeltijd van 8 uur.
  • CE- en IPX4-gecertificeerd (spatwaterdicht) voor zorgeloos gebruik.
  • Bluetooth 5.0-technologie voor een stabiele draadloze verbinding.
  • 6 verschillende lichteffecten voor een opvallende visuele ervaring.
  • Ingebouwde versterker voor een krachtig geluid.

Conclusie

De Jume C80 is de ultieme Bluetooth party speaker die je feestjes tot leven brengt met krachtig geluid, opvallende lichteffecten en handige functies zoals karaoke-mogelijkheden. Met Bluetooth 5.0-technologie, een lange speeltijd en waterbestendigheid is deze speaker perfect geschikt voor zowel binnen- als buitenevenementen. Of je nu een feestje thuis organiseert of naar het park gaat, de Jume C80 zorgt voor een meeslepende audio-ervaring en een feestelijke sfeer. Haal de Jume C80 in huis en maak van elk feestje een onvergetelijke ervaring.

Bekijk meer speakers op bol.com

Bekijk de beste partyboxen

9.6Expert Score
Jume C80: De Ultieme Bluetooth Party Speaker voor Feestjes Wil je een feestje tot leven brengen met geweldig geluid en een opvallende lichtshow? Dan is de Jume C80 Bluetooth speaker precies wat je nodig hebt. Deze krachtige party speaker met Bluetooth 5.0-connectiviteit is perfect voor elk feestje of evenement. In deze uitgebreide review ontdek je […]
Pluspunten
  • Bass+ modus voor extra bass en krachtig geluid.
  • Kristalhelder stereo geluid voor een meeslepende luisterervaring.
  • Karaoke microfoon-poort voor zangplezier en speeches.
  • Krachtige 4500 mAh-accu voor een speeltijd van 8 uur.
  • CE- en IPX4-gecertificeerd (spatwaterdicht) voor zorgeloos gebruik.
  • Bluetooth 5.0-technologie voor een stabiele draadloze verbinding.
  • 6 verschillende lichteffecten voor een opvallende visuele ervaring.
  • Ingebouwde versterker voor een krachtig geluid.
- Minpunten
  • Geen spraakherkenning.
  • Microfoon niet meegeleverd voor karaoke.

Extra informatie

Specificaties: Jume C80 Bluetooth speaker – Party Speaker

Merk

Jume

Model

C80

MPN (Manufacturer Part Number)

C80 (CARRIER 80)

Kleur

Zwart

Product gewicht (g)

3200

Geluidsweergave

Surround

Totaal uitgangsvermogen (W)

80

Minimale frequentie (Hz)

100

Maximale frequentie (Hz)

40

Koppelbaar

Ja

Koppelbaar met aantal speakers

40

Bluetooth versie

Bluetooth 5.0

Draadloos bereik (m)

20

NFC

Nee

Streaming opties

Geen streamingoptie

Ontvangst

Geen radio

Inclusief belfunctie

Nee

Afstandsbediening

Nee

App functies

Equalizer

Bediening via mobiele app

Nee

Maximale batterijduur (uur)

8

Met powerbankfunctie

Nee

IP-certificering

IPX4 (Stofdichheid nvt, plenswaterdicht)

Waterbestendig

Ja

Spatwaterdicht

Ja

Met SD-kaart ingang

Ja

Met verlichting

Ja

Verpakkingsinhoud

1x JUME C80 partybox 1x Jume USB-C oplaadkabel 1x Handleiding Let op: geen microfoon meegeleverd!

Gewicht (g)

4348

Verpakking breedte (mm)

240

Verpakking hoogte (mm)

209

Verpakking lengte (mm)

422

Taal handleiding

Engels, Nederlands

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

1

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Geen

Bluetooth

Ja

CE markering

Zichtbaar

Party Speaker

Ja

Product breedte (cm)

22

Product hoogte (cm)

40

Product lengte (cm)

20.5

Voedingstype

Accu

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Jume C80 Bluetooth speaker - Party Speaker - Partybox - IPX4 spatwaterdicht
Laatste updates:
  • €139,95 - 22 februari 2024
  • €99,95 - 3 januari 2024
  • €139,95 - 13 december 2023
  • €119,95 - 25 oktober 2023
Sinds: 25 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €139,95 - 13 december 2023
  • Laagste prijs: €99,95 - 3 januari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Jume C80 Bluetooth speaker – Party Speaker”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart