JBL Xtreme 3 – Draagbare Bluetooth Speaker

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.5
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol, Coolblue, Ep, Expert.
  • Bij bol.com kun je JBL Xtreme 3 - Draagbare Bluetooth Speaker - Zwart kopen voor slechts €149,00 , wat 29% lager is dan de prijs opExpert (€209,00).
  • De laagste prijs van JBL XTREME 3 Bluetooth speaker Zwart werd verkregen op 19 april 2024 23:32.

 149,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: JBL Xtreme 3 - Draagbare Bluetooth Speaker - Zwart - €149,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor JBL Xtreme 3 - Draagbare Bluetooth Speaker - Zwart
Laatste updates:
  • €149,00 - 19 april 2024
  • €199,00 - 12 april 2024
  • €209,00 - 4 april 2024
  • €199,00 - 1 april 2024
  • €209,00 - 31 maart 2024
  • €199,00 - 26 maart 2024
  • €209,00 - 26 februari 2024
  • €184,82 - 24 februari 2024
Sinds: 16 november 2023
  • Hoogste prijs: €249,00 - 30 januari 2024
  • Laagste prijs: €149,00 - 19 april 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 23:32
JBL Xtreme 3 – Draagbare Bluetooth Speaker
JBL Xtreme 3 – Draagbare Bluetooth Speaker

 149,00

Beschrijving

Review van de JBL Xtreme 3 – Draagbare Bluetooth Speaker

De JBL Xtreme 3 – Draagbare Bluetooth Speaker is een indrukwekkende toevoeging aan de wereld van draagbare luidsprekers. Met zijn verbeterde audiokwaliteit, duurzame ontwerp en handige functies, is deze speaker zeker het overwegen waard voor iedereen die op zoek is naar draadloos geluid van topkwaliteit. In dit uitgebreide review gaan we dieper in op de plus- en minpunten van de JBL Xtreme 3, zijn belangrijkste kenmerken en technische specificaties, en delen we onze algemene ervaring met deze draagbare speaker.

Pluspunten van de JBL Xtreme 3

Een van de meest indrukwekkende kenmerken van de JBL Xtreme 3 is zijn uitzonderlijke batterijduur. Met een speeltijd van 15 uur kun je de hele dag genieten van je favoriete muziek zonder je zorgen te maken over opladen. Dit maakt de speaker ideaal voor lange uitstapjes, feestjes en buitenevenementen.

Krachtig JBL Original Pro Sound

JBL staat bekend om zijn hoogwaardige geluidskwaliteit, en de Xtreme 3 stelt niet teleur. Met zijn JBL Original Pro Sound levert de speaker krachtige en heldere audio met diepe bas-tonen. Of je nu naar muziek luistert of films kijkt, de geluidskwaliteit is indrukwekkend.

De speaker is waterdicht en stofbestendig

Een ander groot voordeel van de JBL Xtreme 3 is zijn robuuste constructie. Met een IP67-classificatie is de speaker volledig stofdicht en kan hij zelfs gedurende een half uur ondergedompeld worden in water. Dit maakt hem perfect voor avontuurlijke activiteiten zoals kamperen, stranduitstapjes of zwembadfeestjes.

Laad je smartphone op via de Xtreme 3

Naast het afspelen van muziek heeft de Xtreme 3 ook een handige powerbankfunctie waarmee je je smartphone kunt opladen. Dit is vooral handig als je onderweg bent en je telefoonbatterij leeg begint te raken.

Minpunten van de JBL Xtreme 3

Relatief zware draagbare speaker – Hoewel de Xtreme 3 geweldig is qua prestaties, is hij ook vrij zwaar. Met een gewicht van 2,4 kilogram is het misschien niet de meest draagbare optie als je van plan bent om hem over lange afstanden te dragen. Het kan wat onhandig zijn als je op zoek bent naar een lichtgewicht en gemakkelijk draagbare speaker.

Kenmerken van de JBL Xtreme 3

De JBL Xtreme 3 maakt draadloos muziek luisteren eenvoudig dankzij Bluetooth-connectiviteit. Je kunt eenvoudig verbinding maken met je smartphone, tablet of andere Bluetooth-apparaten en genieten van draadloos geluid van hoge kwaliteit. Als je apparaat geen Bluetooth ondersteunt, kun je ook een bedrade verbinding maken via de 3.5mm aansluiting.

Accu

De ingebouwde accu van de Xtreme 3 biedt indrukwekkende speeltijd van 15 uur. Dit is ideaal voor lange luistersessies zonder onderbrekingen. Bovendien kun je je smartphone opladen via de speaker, waardoor je altijd verbonden blijft, zelfs als je onderweg bent.

Waterdicht

De IP67-classificatie van de Xtreme 3 maakt hem volledig waterdicht en stofdicht. Je kunt hem zelfs onderdompelen in water gedurende een half uur zonder dat dit schade veroorzaakt. Dit geeft je gemoedsrust, vooral tijdens activiteiten aan het strand, bij het zwembad of in regenachtige omstandigheden.

JBL Connect Plus

Een opvallende eigenschap van de Xtreme 3 is de mogelijkheid om te worden gekoppeld met andere JBL Connect + speakers. Hiermee kun je een meeslepende surround-soundervaring creëren of meerdere speakers synchroniseren voor grotere evenementen. Je kunt tot wel 100 speakers met elkaar verbinden, wat perfect is voor feestjes en evenementen waar een krachtig geluid vereist is.

Conclusie

De JBL Xtreme 3 – Draagbare Bluetooth Speaker is een krachtige en veelzijdige draagbare luidspreker die indruk maakt met zijn geluidskwaliteit, duurzaamheid en handige functies. De lange batterijduur van 15 uur maakt hem ideaal voor langdurige luistersessies, en de waterdichtheid zorgt ervoor dat je hem overal kunt gebruiken, zelfs in de buurt van water. De mogelijkheid om meerdere speakers te koppelen via JBL Connect Plus is een geweldige toevoeging voor feestjes en evenementen waar een krachtig geluid vereist is.

Hoewel de Xtreme 3 enigszins aan de zware kant is voor een draagbare speaker, wegen de voordelen ruimschoots op tegen dit kleine nadeel. Als je op zoek bent naar een draagbare speaker die uitstekende geluidskwaliteit, duurzaamheid en handige functies biedt, is de JBL Xtreme 3 zeker een aanbeveling waard. Kortom, deze speaker zal zeker je nieuwe beste vriend worden voor al je muzikale avonturen.

Bekijk meer speakers op bol.com

Bekijk de beste partyboxen

9.5Expert Score
Review van de JBL Xtreme 3 – Draagbare Bluetooth Speaker De JBL Xtreme 3 – Draagbare Bluetooth Speaker is een indrukwekkende toevoeging aan de wereld van draagbare luidsprekers. Met zijn verbeterde audiokwaliteit, duurzame ontwerp en handige functies, is deze speaker zeker het overwegen waard voor iedereen die op zoek is naar draadloos geluid van topkwaliteit. […]
Pluspunten
  • Uitzonderlijke batterijduur van 15 uur.
  • Krachtig JBL Original Pro Sound.
  • Volledig waterdicht en stofbestendig (IP67).
  • Handige powerbankfunctie voor het opladen van je smartphone.
- Minpunten
  • Relatief zwaar met een gewicht van 2,4 kilogram.

Extra informatie

Specificaties: JBL Xtreme 3 – Draagbare Bluetooth Speaker

Merk

JBL

Model

Xtreme 3

MPN (Manufacturer Part Number)

JBLXTREME3BLKEU

Kleur

Zwart

Product gewicht (g)

1968

Geluidsweergave

Stereo

Totaal uitgangsvermogen (W)

100

Minimale frequentie (Hz)

53.5

Maximale frequentie (Hz)

20000

Koppelbaar

Ja

Koppelbaar met aantal speakers

100

Bluetooth versie

Bluetooth 5.1

Draadloos bereik (m)

10

NFC

Nee

Streaming opties

Geen streamingoptie

Ontvangst

Geen radio

Inclusief belfunctie

Ja

Afstandsbediening

Nee

App functies

Geen

Bediening via mobiele app

Nee

Maximale batterijduur (uur)

15

Met powerbankfunctie

Ja

IP-certificering

IP67 (volledig stofdicht en dompeldicht)

Waterbestendig

Ja

Spatwaterdicht

Ja

Met SD-kaart ingang

Nee

Met verlichting

Nee

Verpakkingsinhoud

Handleiding, Stroomkabel, Draagriem

Gewicht (g)

3028

Verpakking breedte (mm)

206

Verpakking hoogte (mm)

196

Verpakking lengte (mm)

340

Taal handleiding

Universeel

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Onder ander val- en waterschade

Bluetooth

Ja

CE markering

Zichtbaar

Party Speaker

Ja

Product breedte (cm)

29.85

Product hoogte (cm)

13.60

Product lengte (cm)

13.40

Voedingstype

Accu

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor JBL Xtreme 3 - Draagbare Bluetooth Speaker - Zwart
Laatste updates:
  • €149,00 - 19 april 2024
  • €199,00 - 12 april 2024
  • €209,00 - 4 april 2024
  • €199,00 - 1 april 2024
  • €209,00 - 31 maart 2024
  • €199,00 - 26 maart 2024
  • €209,00 - 26 februari 2024
  • €184,82 - 24 februari 2024
Sinds: 16 november 2023
  • Hoogste prijs: €249,00 - 30 januari 2024
  • Laagste prijs: €149,00 - 19 april 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “JBL Xtreme 3 – Draagbare Bluetooth Speaker”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart