JBL Xtreme 2 Gunmetal – Draagbare Bluetooth Speaker

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.2
Expert ScoreLees recensie

 199,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: JBL Xtreme 2 Gunmetal - Draagbare Bluetooth Speaker - €199,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor JBL Xtreme 2 Gunmetal - Draagbare Bluetooth Speaker
Laatste updates:
  • €199,00 - 22 januari 2024
  • €194,01 - 19 januari 2024
  • €199,00 - 4 oktober 2023
  • €149,00 - 24 september 2023
  • €199,00 - 11 september 2023
Sinds: 11 september 2023
  • Hoogste prijs: €199,00 - 11 september 2023
  • Laagste prijs: €149,00 - 24 september 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 29 februari 2024 17:25
JBL Xtreme 2 Gunmetal – Draagbare Bluetooth Speaker
JBL Xtreme 2 Gunmetal – Draagbare Bluetooth Speaker

 199,00

Beschrijving

Review van de JBL Xtreme 2 Gunmetal: Groots Geluid in een Robuust Jasje

De JBL Xtreme 2 Gunmetal is de nieuwste toevoeging aan de JBL-familie van draadloze Bluetooth-luidsprekers. Als opvolger van de populaire JBL Xtreme belooft de Xtreme 2 nog beter geluid en een stijlvolle uitstraling te bieden. Met een krachtige batterijduur van 15 uur, waterbestendigheid en andere handige functies lijkt deze speaker alles te hebben wat je nodig hebt. In deze uitgebreide review zullen we de plus- en minpunten van de JBL Xtreme 2 Gunmetal verkennen, en alle technische specificaties en kenmerken in detail bespreken.

Groots JBL Geluid met Passieve Radiators

Een van de meest opvallende kenmerken van de JBL Xtreme 2 Gunmetal is het indrukwekkende geluid dat hij produceert. Dankzij de passieve radiators levert deze speaker groots en krachtig geluid met diepe bassen en heldere hoge tonen. Of je nu van rock, pop, elektronische muziek of klassieke deuntjes houdt, de Xtreme 2 kan het allemaal aan. Het is alsof je een draagbare concertzaal bij je hebt.

Indrukwekkende Batterijduur van 15 Uur

Als je graag de hele dag van muziek wilt genieten zonder je zorgen te maken over het opladen van je speaker, dan zal de JBL Xtreme 2 Gunmetal je niet teleurstellen. Met een batterijduur van maar liefst 15 uur kun je non-stop feesten zonder onderbrekingen. En als je telefoon bijna leeg is van al dat streamen, kun je hem eenvoudig opladen via de ingebouwde powerbankfunctie van de speaker. Zo blijf je altijd verbonden en kun je blijven genieten van je favoriete deuntjes.

IPX7 Waterdicht: Maak je Geen Zorgen Over Spetters of Onderdompeling

Of je nu op het strand bent, aan het zwembad ligt, of een outdoor avontuur beleeft, met de IPX7 waterdichtheid van de JBL Xtreme 2 Gunmetal hoef je je geen zorgen te maken over water-gerelateerde ongelukjes. Deze speaker kan zelfs een half uur lang onder water worden ondergedompeld zonder schade op te lopen. Het is de ideale metgezel voor alle weersomstandigheden en avonturen.

Krachtige Connectiviteit met JBL Connect Plus

Een van de kenmerken die de JBL Xtreme 2 Gunmetal echt onderscheidt, is de mogelijkheid om te koppelen met andere JBL Connect + speakers. Met deze functie kun je een indrukwekkend geluidssysteem creëren door tot wel 100 speakers met elkaar te verbinden. Of je nu een feestje geeft, een barbecue organiseert of gewoon wilt genieten van muziek met vrienden, de Xtreme 2 biedt een naadloze en krachtige connectiviteit die je muzikale ervaring naar een hoger niveau tilt.

Technische Specificaties van de JBL Xtreme 2 Gunmetal

Nu we de belangrijkste kenmerken van de JBL Xtreme 2 Gunmetal hebben besproken, laten we eens kijken naar de technische specificaties die deze speaker zo indrukwekkend maken:

  • Geluidsweergave: De Xtreme 2 biedt een indrukwekkende stereoweergave met een totaal uitgangsvermogen van 40 watt, waardoor je geniet van krachtig en gebalanceerd geluid.
  • Frequentiebereik: Met een minimale frequentie van 55 Hz en een maximale frequentie van 20.000 Hz worden alle muzikale details helder weergegeven, van diepe bassen tot scherpe hoge tonen.
  • Connectiviteit: De speaker is koppelbaar met andere JBL Connect + speakers, waardoor je een groter geluidssysteem kunt opzetten. Hij maakt gebruik van Bluetooth 4.2 met een draadloos bereik van 15 meter voor naadloze connectiviteit.
  • Stof- en Waterbestendigheid: Met een IPX7-certificering is de Xtreme 2 bestand tegen stof en kan hij gedurende 30 minuten ondergedompeld worden in water, waardoor hij geschikt is voor avonturen in alle omstandigheden.
  • Ingebouwde Powerbankfunctie: Naast het afspelen van muziek kan de Xtreme 2 ook dienen als powerbank om je telefoon op te laden wanneer dat nodig is.
  • Afmetingen en Gewicht: Met een breedte van 28,80 cm, een hoogte van 13,60 cm en een lengte van 13,20 cm is de Xtreme 2 draagbaar en gemakkelijk mee te nemen. Hij weegt echter 2393 gram, wat aan de zware kant kan zijn voor sommige gebruikers.

Conclusie: De Ultieme Draagbare Speaker voor Muziekliefhebbers

Al met al biedt de JBL Xtreme 2 Gunmetal een overweldigende muzikale ervaring in een robuust en draagbaar ontwerp. Met zijn krachtige geluid, indrukwekkende batterijduur, waterdichtheid en de mogelijkheid om te koppelen met andere JBL-speakers, is deze speaker ideaal voor iedereen die van muziek houdt en graag onderweg is. Het enige mogelijke nadeel is het gewicht van 2393 gram, wat voor sommige gebruikers wat aan de zware kant kan zijn. Als je echter op zoek bent naar een draagbare speaker die compromisloze audioprestaties levert, dan is de JBL Xtreme 2 Gunmetal zeker het overwegen waard. Maak je geen zorgen over spetters, duik in het avontuur en geniet van groots JBL geluid, waar je ook gaat. Deze speaker is een ware winnaar voor muziekliefhebbers en avonturiers.

Met zijn indrukwekkende functies en prestaties is de JBL Xtreme 2 Gunmetal een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige draagbare Bluetooth-luidspreker. Of je nu op reis bent, een feestje organiseert of gewoon van muziek wilt genieten in de buitenlucht, deze speaker biedt alles wat je nodig hebt voor een geweldige luisterervaring. Met zijn krachtige geluid, lange batterijduur, waterbestendigheid en handige extra’s is de JBL Xtreme 2 Gunmetal zeker de investering waard voor de echte muziekliefhebber.

Bekijk meer speakers op bol.com

Bekijk de beste partyboxen

9.2Expert Score
Review van de JBL Xtreme 2 Gunmetal: Groots Geluid in een Robuust Jasje De JBL Xtreme 2 Gunmetal is de nieuwste toevoeging aan de JBL-familie van draadloze Bluetooth-luidsprekers. Als opvolger van de populaire JBL Xtreme belooft de Xtreme 2 nog beter geluid en een stijlvolle uitstraling te bieden. Met een krachtige batterijduur van 15 uur, […]
Pluspunten
  • Indrukwekkend JBL-geluid met diepe bassen
  • Batterijduur van 15 uur voor non-stop luisterplezier
  • Waterdicht met IPX7-certificering voor zorgeloos gebruik bij wateractiviteiten
  • Koppelbaar met andere JBL Connect + speakers voor een groter geluidssysteem
- Minpunten
  • Relatief zwaar met een gewicht van 2393 gram

Extra informatie

Specificaties: JBL Xtreme 2 Gunmetal – Draagbare Bluetooth Speaker

Merk

JBL

Model

JBL Xtreme 2

MPN (Manufacturer Part Number)

JBLXTREME2GMEU

Kleur

Gunmetal

Product gewicht (g)

2393

Geluidsweergave

Stereo

Totaal uitgangsvermogen (W)

40

Minimale frequentie (Hz)

55

Maximale frequentie (Hz)

20000

Koppelbaar

Ja

Koppelbaar met aantal speakers

100

Bluetooth versie

Bluetooth 4.2

Draadloos bereik (m)

15

NFC

Nee

Streaming opties

Geen streamingoptie

Ontvangst

Geen radio

Inclusief belfunctie

Ja

Afstandsbediening

Nee

App functies

Geen

Bediening via mobiele app

Nee

Maximale batterijduur (uur)

15

Met powerbankfunctie

Ja

IP-certificering

IPX7 (Stofdichtheid nvt, dompeldicht)

Waterbestendig

Ja

Spatwaterdicht

Ja

Met SD-kaart ingang

Nee

Met verlichting

Nee

Verpakkingsinhoud

1 JBL Xtreme 2 1 Accu 1 draagriem 1 snelstartgids 1 waarschuwingsgids 1 garantiekaart

Gewicht (g)

3274

Verpakking breedte (mm)

221

Verpakking hoogte (mm)

197

Verpakking lengte (mm)

358

Taal handleiding

Universeel

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Onder ander val- en waterschade

Bluetooth

Ja

CE markering

Zichtbaar

Party Speaker

Ja

Product breedte (cm)

28.80

Product hoogte (cm)

13.60

Product lengte (cm)

13.20

Voedingstype

Accu

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor JBL Xtreme 2 Gunmetal - Draagbare Bluetooth Speaker
Laatste updates:
  • €199,00 - 22 januari 2024
  • €194,01 - 19 januari 2024
  • €199,00 - 4 oktober 2023
  • €149,00 - 24 september 2023
  • €199,00 - 11 september 2023
Sinds: 11 september 2023
  • Hoogste prijs: €199,00 - 11 september 2023
  • Laagste prijs: €149,00 - 24 september 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “JBL Xtreme 2 Gunmetal – Draagbare Bluetooth Speaker”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart