JBL PartyBox Encore – Draadloze Bluetooth Speaker met microfoon

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.6
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Coolblue, Ep, Bol.
  • Bij coolblue.nl kun je JBL Partybox Encore Zwart kopen voor slechts €267,00 , wat 3% lager is dan de prijs opBol (€274,00).
  • De laagste prijs van JBL PartyBox Encore - Draadloze Bluetooth Speaker met microfoon - Zwart werd verkregen op 14 juli 2024 04:42.

 267,00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: JBL Partybox Encore Zwart - €267,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor JBL Partybox Encore Zwart
Laatste updates:
  • €267,00 - 16 juni 2024
  • €268,00 - 15 juni 2024
  • €267,00 - 14 juni 2024
  • €266,00 - 13 juni 2024
  • €265,00 - 10 juni 2024
  • €271,00 - 9 juni 2024
  • €265,00 - 26 mei 2024
  • €276,00 - 23 mei 2024
Sinds: 17 januari 2024
  • Hoogste prijs: €298,00 - 15 februari 2024
  • Laagste prijs: €264,00 - 24 januari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 14 juli 2024 04:42
JBL PartyBox Encore – Draadloze Bluetooth Speaker met microfoon
JBL PartyBox Encore – Draadloze Bluetooth Speaker met microfoon

 267,00

Beschrijving

JBL PartyBox Encore – Draadloze Bluetooth Speaker met microfoon Review: Het Ultieme Feestbeest

Ben je op zoek naar een draagbare luidspreker die je feest naar een hoger niveau tilt? Zoek niet verder, want de JBL PartyBox Encore is hier om je feestje op te peppen. Met indrukwekkend geluid, een opvallende lichtshow en handige functies, is dit de ultieme feestpartner. In dit uitgebreide review nemen we een diepe duik in de wereld van de JBL PartyBox Encore en ontdekken we alle plus- en minpunten.

Indrukwekkend Geluid met JBL Original Pro Sound

Het hart van de JBL PartyBox Encore is het indrukwekkende JBL Original Pro Sound-systeem. Met diepe bas en heldere tonen levert deze luidspreker een geluidservaring die je feest naar een hoger niveau tilt. Of je nu geniet van je favoriete nummers of je stem laat horen tijdens karaoke, de geluidskwaliteit is altijd topklasse. Het is duidelijk dat JBL zijn jarenlange expertise op het gebied van audiotechnologie heeft ingezet om de PartyBox Encore te voorzien van een audio-ervaring die indruk maakt.

Een Lichtshow die Synchroon Loopt met de Beat

Een van de meest opvallende kenmerken van de JBL PartyBox Encore is de ingebouwde lichtshow. Deze lichtshow bestaat uit ring- en clubverlichting en strobe-effecten die synchroon lopen met de beat van je muziek. Het resultaat is een meeslepende audiovisuele ervaring die je feest naar een hoger niveau tilt. Of je nu danst of gewoon van de muziek geniet, de lichtshow voegt een extra dimensie toe aan je feestje.

10 Uur Afspeeltijd voor Non-Stop Feestplezier

Niets is zo frustrerend als een luidspreker die midden in je feestje zonder stroom komt te zitten. Met de JBL PartyBox Encore hoef je je daar geen zorgen over te maken. Deze luidspreker biedt maar liefst 10 uur afspeeltijd op een volle lading. Of je nu een dagfeest of een nachtelijk dansfeest plant, de PartyBox Encore houdt de beat vast, zodat je kunt blijven feesten zonder onderbreking.

IPX4 Spatwaterdicht Ontwerp

Dankzij het IPX4 spatwaterdichte ontwerp hoef je je geen zorgen te maken over opspattend water. Of je nu bij het zwembad danst of karaoke zingt op het strand, de JBL PartyBox Encore kan het aan. Dit maakt hem perfect voor buitenfeesten waar water een factor kan zijn. Je kunt je concentreren op plezier hebben, terwijl de luidspreker bestand is tegen de elementen.

Karaokeplezier met de Digitale Draadloze Microfoon

Als je van karaoke houdt, zul je dol zijn op de digitale draadloze microfoon die bij de JBL PartyBox Encore wordt geleverd. Deze hoogwaardige microfoon is geoptimaliseerd voor karaoke en heeft verstelbare instellingen voor echo, bas en hoge tonen. Hiermee kun je je zangprestaties naar een hoger niveau tillen en een echt karaokefeestje creëren. Met een lage latentie en een handige kanaalontwerp blijven je stem en muziek perfect gesynchroniseerd. En met de meegeleverde vervangbare AA-batterijen kun je de hele nacht doorzingen.

Draadloze Stereo: Koppel Je Luidsprekers voor Grootser Geluid

Eén JBL PartyBox Encore is geweldig, maar als je echt wilt uitpakken, kun je draadloos twee luidsprekers koppelen met True Wireless Stereo (TWS) technologie. Hierdoor krijg je een nog groter, krachtiger geluid dat je feest naar een hoger niveau tilt. Het is een geweldige manier om je muziek in de hele ruimte te verspreiden en ervoor te zorgen dat elke gast kan genieten van het geweldige geluid van JBL.

De JBL PartyBox App: Volledige Controle in Je Hand

Met de JBL PartyBox-app heb je altijd volledige controle over je muziek- en lichtshow. Je kunt de kleuren van de lichtshow aanpassen aan de sfeer van je feest, de geluidsinstellingen finetunen en zelfs je muziekbron kiezen. Of je nu je muziek draadloos via Bluetooth streamt, een USB-stick aansluit of een aux-kabel gebruikt, de app maakt het gemakkelijk om alles aan te passen naar jouw wensen. Het is de ultieme tool om de perfecte partyvibe te creëren.

Conclusie: JBL PartyBox Encore – Het Feestbeest dat Je Nodig Hebt

De JBL PartyBox Encore is zonder twijfel een feestbeest dat je nodig hebt voor je volgende bijeenkomst. Met indrukwekkend JBL Original Pro Sound, een opvallende lichtshow, karaokeplezier, draadloze stereo-opties en een handige app, biedt deze draagbare luidspreker alles wat je nodig hebt om je feestje tot een succes te maken. Het spatwaterdichte ontwerp en de lange batterijduur zorgen ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over de omstandigheden, en je kunt blijven feesten zonder onderbreking. Koppel hem met een tweede luidspreker voor een nog groter geluid, en met de JBL PartyBox-app heb je altijd volledige controle over je feestje. Kortom, de JBL PartyBox Encore is een winnaar als het gaat om draagbare feestluidsprekers. Laat de muziek knallen en het feest beginnen met de JBL PartyBox Encore.

Bekijk meer speakers op bol.com

Bekijk de beste partyboxen

9.6Expert Score
JBL PartyBox Encore – Draadloze Bluetooth Speaker met microfoon Review: Het Ultieme Feestbeest Ben je op zoek naar een draagbare luidspreker die je feest naar een hoger niveau tilt? Zoek niet verder, want de JBL PartyBox Encore is hier om je feestje op te peppen. Met indrukwekkend geluid, een opvallende lichtshow en handige functies, is […]
Pluspunten
  • Indrukwekkend JBL Original Pro Sound
  • Opvallende lichtshow die synchroon loopt met de beat
  • 10 uur afspeeltijd voor non-stop feestplezier
  • IPX4 spatwaterdicht ontwerp, perfect voor buitenfeesten
  • Hoogwaardige digitale draadloze microfoon voor karaoke
  • Draadloos koppelbaar voor groter en krachtiger geluid
  • Handige JBL PartyBox app voor volledige controle
  • Veelzijdige afspeelmogelijkheden via Bluetooth, USB en aux-kabel
- Minpunten
  • Geen powerbankfunctie, kan niet als oplader worden gebruikt

Extra informatie

Specificaties: JBL PartyBox Encore – Draadloze Bluetooth Speaker met microfoon

Merk

JBL

Model

JBL PartyBox Encore – met microfoon

MPN (Manufacturer Part Number)

JBLPBENCORE1MICEP

Kleur

Zwart

Product gewicht (kg)

5.9

Geluidsweergave

Stereo

Totaal uitgangsvermogen (W)

100

Minimale frequentie (Hz)

50

Maximale frequentie (Hz)

20000

Koppelbaar

Ja

Koppelbaar met aantal speakers

2

Bluetooth versie

Bluetooth 5.1

Draadloos bereik (m)

10

NFC

Nee

Streaming opties

Spotify connect

Ontvangst

Geen radio

Inclusief belfunctie

Nee

Afstandsbediening

Nee

App functies

Muziekbediening

Bediening via mobiele app

Ja

Maximale batterijduur (uur)

10

Met powerbankfunctie

Nee

IP-certificering

IPX4 (Stofdichheid nvt, plenswaterdicht)

Waterbestendig

Nee

Spatwaterdicht

Ja

Met SD-kaart ingang

Nee

Met verlichting

Ja

Verpakkingsinhoud

1 x JBL PartyBox Encore AC-netsnoer (AC-stekker en aantal varieert per regio) 1 x beknopte handleiding 1 x veiligheidsinformatieblad 1x draadloze microfoon van JBL

Gewicht (g)

8149

Verpakking breedte (mm)

342

Verpakking hoogte (mm)

328

Verpakking lengte (mm)

475

Taal handleiding

Universeel

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Bluetooth

Ja

CE markering

Zichtbaar

Party Speaker

Ja

Product breedte (cm)

27.60

Product hoogte (cm)

32.70

Product lengte (cm)

29.30

Voedingstype

Accu, Adapter, lichtnet

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor JBL Partybox Encore Zwart
Laatste updates:
  • €267,00 - 16 juni 2024
  • €268,00 - 15 juni 2024
  • €267,00 - 14 juni 2024
  • €266,00 - 13 juni 2024
  • €265,00 - 10 juni 2024
  • €271,00 - 9 juni 2024
  • €265,00 - 26 mei 2024
  • €276,00 - 23 mei 2024
Sinds: 17 januari 2024
  • Hoogste prijs: €298,00 - 15 februari 2024
  • Laagste prijs: €264,00 - 24 januari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “JBL PartyBox Encore – Draadloze Bluetooth Speaker met microfoon”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart