JBL Partybox 710 – Bluetooth Party Speaker

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.6
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol, Coolblue, Ep, Alternate.
  • Bij bol.com kun je JBL Partybox 710 - Bluetooth Party Speaker - Zwart kopen voor slechts €724,49 , wat 8% lager is dan de prijs opAlternate (€789,00).
  • De laagste prijs van JBL Partybox 710 luidspreker Bluetooth, wieltjes, handvat werd verkregen op 18 juni 2024 16:05.

 724,49

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: JBL Partybox 710 - Bluetooth Party Speaker - Zwart - €724,49
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor JBL Partybox 710 - Bluetooth Party Speaker - Zwart
Laatste updates:
  • €724,49 - 13 april 2024
  • €739,00 - 4 april 2024
  • €679,00 - 5 maart 2024
  • €684,00 - 28 februari 2024
  • €683,00 - 27 februari 2024
  • €679,00 - 20 februari 2024
  • €684,00 - 6 februari 2024
  • €683,99 - 31 januari 2024
Sinds: 28 december 2023
  • Hoogste prijs: €739,00 - 4 april 2024
  • Laagste prijs: €599,14 - 23 januari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Tags: ,
Laatst bijgewerkt op 30 april 2024 10:01
JBL Partybox 710 – Bluetooth Party Speaker
JBL Partybox 710 – Bluetooth Party Speaker

 724,49

Beschrijving

JBL PartyBox 710: Een Episch Feest in een Speaker

De JBL PartyBox 710 is een krachtige, spatwaterbestendige Bluetooth-speaker die je volgende evenement zal transformeren tot een onvergetelijk feest, concert of nachtclub. Met zijn unieke en kleurrijke lichtshow, gesynchroniseerd met JBL Original Pro Sound, creëert deze speaker zowel een muzikale als visuele ervaring. Laten we eens kijken naar de verschillende aspecten en functies van de JBL PartyBox 710, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen voor je volgende feest.

Krachtig Geluid dat de Menigte Betoverd

Met 800 watt aan krachtige JBL Original Pro Sound is de JBL PartyBox 710 in staat om elke ruimte te vullen met een hoogwaardig geluid. Met zijn dubbele 2,75″ tweeters en 8″ woofers, ondersteund door een afgestemde basreflexpoort, levert deze speaker een nauwkeurig geluid en een voelbare beat. Of je nu een intieme bijeenkomst organiseert of een grootschalig evenement, de JBL PartyBox 710 zorgt voor een meeslepende geluidservaring die je gasten zullen waarderen.

Een Spectaculaire Lichtshow

Naast zijn krachtige geluid biedt de JBL PartyBox 710 ook een dynamische en kleurrijke lichtshow die je feest naar een hoger niveau tilt. Synchroniseer je muziek met de stroboscooplichten, het unieke sterrennachteffect en de flitspatronen en transformeer elke ruimte in een rockconcert, nachtclub of karaokelounge. Met de gebruiksvriendelijke draaiknoppen op het bovenpaneel of via de handige PartyBox-app kun je de lichtshow eenvoudig bedienen en aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren.

Robuust en Spatwaterbestendig Ontwerp

De JBL PartyBox 710 is ontworpen met een IPX4-spatwaterbestendige behuizing, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over opspattend water tijdens je feestjes in de tuin of bij het zwembad. Hoewel de speaker niet volledig waterdicht is, biedt hij voldoende bescherming tegen spatwater, waardoor je zonder angst kunt genieten van je muziek, zelfs als er wat water in de buurt is.

Verbind Meerdere Speakers voor een Groots Geluid

Als één JBL PartyBox 710 niet genoeg is om het geluid naar een hoger niveau te tillen, kun je twee speakers eenvoudig met elkaar verbinden. Dit kan zowel met een kabel als draadloos via True Wireless Stereo (TWS)-technologie. Door twee PartyBox 710’s te koppelen, vergroot je het geluid en creëer je een nog groter publieksbereik. Of je nu een enorme feestzaal wilt vullen of een buitenruimte wilt overstemmen, met de JBL PartyBox 710 ben je verzekerd van een groots en krachtig geluid.

Gemakkelijk te Vervoeren en Handig in Gebruik

De JBL PartyBox 710 is ontworpen met het oog op draagbaarheid en gemak. Met zijn handige handvat en robuuste wielen kun je deze speaker gemakkelijk meenemen naar elk feest of evenement. Of je nu naar een vriend gaat of een feestje organiseert in de buitenlucht, de PartyBox 710 is je ideale metgezel. De grote en soepele wielen zorgen ervoor dat je moeiteloos kunt manoeuvreren, zelfs op oneffen terrein. Met het handvat kun je de speaker comfortabel dragen, waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen van de ene locatie naar de andere.

Zing Mee met Gitaar- en Microfooningangen

De JBL PartyBox 710 biedt niet alleen een geweldige geluidservaring, maar ook de mogelijkheid om zelf de show te stelen. Met de gitaar- en dubbele microfooningangen kun je je zang- en muziektalenten laten zien en horen. Of je nu een karaoke-avond organiseert of gewoon wilt jammen met vrienden, de PartyBox 710 heeft alles wat je nodig hebt. De karaoke EQ-afstemming zorgt ervoor dat je stem goed klinkt en de fantastische lichtshow voegt een extra dosis plezier toe aan je optreden.

Bediening en Aanpassing met de PartyBox-app

Om het gebruiksgemak te vergroten, wordt de JBL PartyBox 710 geleverd met de handige PartyBox-app. Met deze app kun je eenvoudig je muziek bedienen, instellingen aanpassen en de kleuren en patronen van de lichtshow naar wens wijzigen. Of je nu de voorkeur geeft aan een rustige sfeer of een dynamische feestvibe, met de PartyBox-app heb je volledige controle over je muziek en verlichting.

Conclusie: Breng het Feest naar een Hoger Niveau met de JBL PartyBox 710

De JBL PartyBox 710 is een indrukwekkende Bluetooth-speaker die elke gelegenheid omtovert tot een episch feest. Met zijn krachtige geluid, spectaculaire lichtshow en handige functies is deze speaker een must-have voor feestliefhebbers en muziekfans. Of je nu een intiem feestje thuis organiseert of een grootschalig evenement in de buitenlucht plant, de JBL PartyBox 710 zal je publiek betoveren en de sfeer naar een hoger niveau tillen. Met zijn draagbaarheid en spatwaterbestendigheid kun je deze speaker overal mee naartoe nemen en zonder zorgen genieten van je favoriete muziek. Dus waar wacht je nog op? Laat het feest beginnen met de JBL PartyBox 710!

Bekijk meer speakers op bol.com

Bekijk de beste partyboxen

9.6Expert Score
JBL PartyBox 710: Een Episch Feest in een Speaker De JBL PartyBox 710 is een krachtige, spatwaterbestendige Bluetooth-speaker die je volgende evenement zal transformeren tot een onvergetelijk feest, concert of nachtclub. Met zijn unieke en kleurrijke lichtshow, gesynchroniseerd met JBL Original Pro Sound, creëert deze speaker zowel een muzikale als visuele ervaring. Laten we eens […]
Pluspunten
  • Krachtig geluid met 800 watt JBL Original Pro Sound
  • Spectaculaire lichtshow voor een visueel spektakel
  • Spatwaterbestendig ontwerp voor zorgeloos gebruik buitenshuis
  • Mogelijkheid om meerdere speakers te koppelen voor een groter geluidsbereik
  • Gemakkelijk te vervoeren dankzij handvat en wielen
  • Gitaar- en microfooningangen voor karaoke en live optredens
  • Bediening en aanpassing via de handige PartyBox-app
- Minpunten
  • Niet volledig waterdicht, alleen spatwaterbestendig
  • Geen ingebouwde accu, dus afhankelijk van een stopcontact of verlengsnoer

Extra informatie

Specificaties: JBL Partybox 710 – Bluetooth Party Speaker

Merk

JBL

Model

Partybox 710

MPN (Manufacturer Part Number)

JBLPARTYBOX710EU

Kleur

Zwart

Product gewicht (g)

27800

Geluidsweergave

Stereo

Totaal uitgangsvermogen (W)

800

Minimale frequentie (Hz)

35

Maximale frequentie (Hz)

20000

Koppelbaar

Ja

Koppelbaar met aantal speakers

2

Bluetooth versie

Bluetooth 5.1

Draadloos bereik (m)

20

NFC

Nee

Streaming opties

Geen streamingoptie

Ontvangst

Geen radio

Inclusief belfunctie

Nee

Afstandsbediening

Nee

App functies

Equalizer, Muziekbediening

Bediening via mobiele app

Ja

Met powerbankfunctie

Ja

IP-certificering

IPX4 (Stofdichheid nvt, plenswaterdicht)

Waterbestendig

Ja

Spatwaterdicht

Ja

Met SD-kaart ingang

Nee

Met verlichting

Ja

Verpakkingsinhoud

JBL Party Speaker 710 Beknopte handleiding Garantiebewijs Veiligheidsblad Rechthoekige AC-voedingskabel (type verschilt per regio

Gewicht (g)

32000

Verpakking breedte (mm)

470

Verpakking hoogte (mm)

510

Verpakking lengte (mm)

1060

Taal handleiding

Universeel

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Standaard

Bluetooth

Ja

CE markering

Zichtbaar

Party Speaker

Ja

Product breedte (cm)

39.90

Product hoogte (cm)

90.50

Product lengte (cm)

46.70

Voedingstype

Adapter, lichtnet, Lichtnet

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor JBL Partybox 710 - Bluetooth Party Speaker - Zwart
Laatste updates:
  • €724,49 - 13 april 2024
  • €739,00 - 4 april 2024
  • €679,00 - 5 maart 2024
  • €684,00 - 28 februari 2024
  • €683,00 - 27 februari 2024
  • €679,00 - 20 februari 2024
  • €684,00 - 6 februari 2024
  • €683,99 - 31 januari 2024
Sinds: 28 december 2023
  • Hoogste prijs: €739,00 - 4 april 2024
  • Laagste prijs: €599,14 - 23 januari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “JBL Partybox 710 – Bluetooth Party Speaker”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart