JBL PartyBox 310 – Bluetooth Party Speaker

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.6
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol, Coolblue, Alternate, Ep.
  • Bij bol.com kun je JBL PartyBox 310 - Bluetooth Party Speaker - Zwart kopen voor slechts €388,00 , wat 17% lager is dan de prijs opEp (€469,00).
  • De laagste prijs van JBL Partybox 310 Party speaker werd verkregen op 19 april 2024 07:51.

 388,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: JBL PartyBox 310 - Bluetooth Party Speaker - Zwart - €388,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor JBL PartyBox 310 - Bluetooth Party Speaker - Zwart
Laatste updates:
  • €388,00 - 10 april 2024
  • €388,99 - 9 april 2024
  • €388,00 - 3 april 2024
  • €451,00 - 26 maart 2024
  • €438,00 - 11 maart 2024
  • €441,00 - 8 maart 2024
  • €445,00 - 27 februari 2024
  • €459,00 - 1 februari 2024
Sinds: 31 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €490,00 - 10 januari 2024
  • Laagste prijs: €387,58 - 23 januari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Tags: ,
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 07:51
JBL PartyBox 310 – Bluetooth Party Speaker
JBL PartyBox 310 – Bluetooth Party Speaker

 388,00

Beschrijving

Review van de JBL PartyBox 310: Het Ultieme Feestbeest

Ervaar het ultieme feestgevoel met de JBL PartyBox 310. Met een indrukwekkend vermogen van 240 watt levert deze speaker het kenmerkende krachtige JBL-geluid waar je van houdt. Of je nu een feestje organiseert in je achtertuin of een dansvloer op het strand creëert, de JBL PartyBox 310 zorgt ervoor dat iedereen mee wil doen. Met de bas op het hoogste niveau komt de dansvloer tot leven en wordt het feest naar een hoger niveau getild.

Daarnaast betovert de speaker je publiek met een stralende lichtshow die op de beat van de muziek meedanst. Met verschillende lichteffecten, van subtiele pulserende tot krachtige stroboscopische effecten, kun je de juiste sfeer creëren voor elk moment.

Feest Non-stop, Overal waar je wilt

Met de JBL PartyBox 310 hoef je je geen zorgen te maken dat het feest voortijdig eindigt. De ingebouwde accu zorgt voor maar liefst 18 uur speeltijd, zodat je de hele dag en nacht kunt doorfeesten. Wil je nog langer doorgaan? Sluit de speaker gewoon aan op het stopcontact en dans het hele weekend door.

Deze draagbare speaker is ontworpen om overal mee naartoe te nemen. Dankzij het uitschuifbare handvat en de soepel glijdende wieltjes kun je de JBL PartyBox 310 gemakkelijk verplaatsen, van het terras naar het park en overal daartussenin. Het gewicht van 17 kg maakt het draagbaar en handig in gebruik.

Spatwaterbestendigheid voor Onbezorgd Feestplezier

De JBL PartyBox 310 is spatwaterbestendig met een IPX4-classificatie. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken als er wat water op de speaker komt door een regenbuitje of bij het zwembad. Let op dat de speaker niet volledig waterdicht is, dus onderdompeling in water moet worden vermeden. Desalniettemin kun je vol vertrouwen blijven feesten, ongeacht het weer.

Verbinden en Uitbreiden voor een Groter Feest

Met de JBL PartyBox 310 kun je je feest nog groter maken door draadloos verbinding te maken met andere compatibele luidsprekers via True Wireless Stereo (TWS) of bedraad via een RCA-output. Zo kun je een indrukwekkend geluidssysteem creëren en je feest naar een hoger niveau tillen. Zet het volume omhoog en geniet van het maximale feestplezier!

Feestgeluidseffecten en Karaokeplezier

Maak je feest onvergetelijk met de feestgeluidseffecten van de JBL PartyBox 310. Kies uit verschillende geluidseffecten zoals een luchthoorn, applaus of zelfs een ‘uitjoelen’ om je gasten aan te moedigen en te vermaken. Dit tilt je feest naar een hoger niveau en zorgt ervoor dat iedereen betrokken en enthousiast blijft.

Voor degenen die van karaoke houden, is de JBL PartyBox 310 de perfecte keuze. Met twee microfoon- en gitaaringangen kun je je feest transformeren in een karaokefeest. Bovendien zorgt de ingebouwde vocale afstemming ervoor dat je stem altijd geweldig klinkt, zelfs als je geen professionele zanger bent. Dus zing solo of nodig je vrienden uit voor een duet en beleef onvergetelijke karaoke-momenten.

Gemakkelijke Bediening en Handige App

Het bedienen van de JBL PartyBox 310 is eenvoudig en intuïtief. Zelfs in het donker hoef je je geen zorgen te maken, want het bedieningspaneel is voorzien van ingebouwde achtergrondverlichting die automatisch wordt geactiveerd. Zo kun je blijven genieten van je favoriete muziek zonder een zaklamp nodig te hebben.

Daarnaast kun je het feest moeiteloos bedienen vanaf je smartphone met behulp van de PartyBox-app. Met deze app kun je eenvoudig schakelen tussen nummers, de lichtshow aanpassen, karaokefuncties bedienen en nog veel meer. Het is de ultieme tool om de controle over je feest in handen te hebben en ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt.

Flexibiliteit voor Optimaal Geluid en Comfort

De JBL PartyBox 310 is ontworpen om aan al je behoeften te voldoen. Met zijn compatibiliteit met de meeste luidsprekerstandaarden kun je de speaker eenvoudig verhogen voor een beter zicht en een verbeterde geluidservaring. Hierdoor kunnen meer mensen genieten van het geweldige geluid en blijft het feestplezier maximaal.

Draadloos Streamen en Eindeloze Afspeelmogelijkheden

Met de JBL PartyBox 310 kun je je favoriete nummers, playlists en DJ-mixen draadloos streamen vanaf je smartphone of een ander Bluetooth-apparaat. Met een simpele verbinding kun je jouw muziek afspelen zoals jij dat wilt en het aan de hele wereld laten horen. Het enige wat je nodig hebt, is je muziek en de wil om plezier te hebben.

Als je geen Bluetooth-apparaat bij de hand hebt, hoef je je geen zorgen te maken. Je kunt eenvoudig je favoriete nummers afspelen door je playlist op een USB-stick te zetten en deze in de ingebouwde USB-poort te steken. Op deze manier kun je direct genieten van je favoriete muziek zonder gedoe.

Grenzeloos Feesten met Energieke Kracht

Of je nu een feestje geeft in je achtertuin of een grootschalig evenement organiseert, de JBL PartyBox 310 kan altijd met je meegaan. De speaker kan eenvoudig worden aangesloten op het stopcontact, zodat je altijd kunt genieten van het krachtige geluid, zelfs op locaties zonder stroomvoorziening. En als je op pad gaat, kun je de speaker aansluiten op je auto, camper of feestbus, zodat het feest kan doorgaan zolang iedereen energie heeft.

Conclusie

De JBL PartyBox 310 is de ultieme draagbare Bluetooth speaker voor feestbeesten. Met zijn krachtige geluid, feestelijke lichtshow en handige functies zoals karaoke, feestgeluidseffecten en draadloze connectiviteit, is deze speaker perfect voor elk feest. De spatwaterbestendigheid en lange batterijduur zorgen ervoor dat het feest non-stop kan doorgaan, waar je ook bent. Met de JBL PartyBox 310 heb je het ultieme feestplezier binnen handbereik.

Bestel vandaag nog jouw JBL PartyBox 310 en maak je klaar om feesten naar een hoger niveau te tillen!

Bekijk meer speakers op bol.com

Bekijk de beste partyboxen

9.6Expert Score
Review van de JBL PartyBox 310: Het Ultieme Feestbeest Ervaar het ultieme feestgevoel met de JBL PartyBox 310. Met een indrukwekkend vermogen van 240 watt levert deze speaker het kenmerkende krachtige JBL-geluid waar je van houdt. Of je nu een feestje organiseert in je achtertuin of een dansvloer op het strand creëert, de JBL PartyBox […]
Pluspunten
  • Indrukwekkend vermogen van 240 watt voor krachtig geluid
  • Stralende lichtshow die op de beat meedanst
  • Ingebouwde accu voor 18 uur speeltijd
  • Draagbaar ontwerp met uitschuifbaar handvat en wieltjes
  • Spatwaterbestendig met IPX4-classificatie
  • Draadloos verbinden met andere speakers voor een groter geluidssysteem
  • Feestgeluidseffecten voor extra plezier
  • Karaokeplezier met twee microfoon- en gitaaringangen
  • Eenvoudige bediening en handige PartyBox-app
  • Compatibiliteit met luidsprekerstandaarden voor optimaal geluid
  • Draadloos streamen vanaf Bluetooth-apparaten of via USB
- Minpunten
  • Niet volledig waterdicht, onderdompeling in water vermijden

Extra informatie

Specificaties: JBL PartyBox 310 – Bluetooth Party Speaker

Merk

JBL

Model

JBL PartyBox 310

MPN (Manufacturer Part Number)

JBLPARTYBOX310EU

Kleur

Zwart

Product gewicht (kg)

17

Geluidsweergave

Stereo

Totaal uitgangsvermogen (W)

240

Minimale frequentie (Hz)

45

Maximale frequentie (Hz)

20000

Koppelbaar

Ja

Koppelbaar met aantal speakers

Niet van toepassing

Bluetooth versie

Bluetooth 5.1

Draadloos bereik (m)

10

NFC

Nee

Streaming opties

Geen streamingoptie

Ontvangst

Geen radio

Inclusief belfunctie

Nee

Afstandsbediening

Nee

App functies

Equalizer, Muziekbediening

Bediening via mobiele app

Ja

Maximale batterijduur (uur)

18

Met powerbankfunctie

Nee

IP-certificering

IPX4 (Stofdichheid nvt, plenswaterdicht)

Waterbestendig

Ja

Spatwaterdicht

Ja

Met SD-kaart ingang

Nee

Met verlichting

Ja

Verpakkingsinhoud

1 x JBL Party Speaker 310 1 x Beknopte handleiding 1 x Garantiebewijs 1 x Veiligheidsblad 1 x AC netsnoer (AC-plug varieert per regio)

Gewicht (g)

19980

Verpakking breedte (mm)

390

Verpakking hoogte (mm)

430

Verpakking lengte (mm)

800

Taal handleiding

Nederlands, Engels

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Onder ander val- en waterschade

Bluetooth

Ja

CE markering

Zichtbaar

Party Speaker

Ja

Product breedte (cm)

32.60

Product hoogte (cm)

68.80

Product lengte (cm)

36.80

Voedingstype

Adapter, lichtnet, Oplaadbare ingebouwde batterij

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor JBL PartyBox 310 - Bluetooth Party Speaker - Zwart
Laatste updates:
  • €388,00 - 10 april 2024
  • €388,99 - 9 april 2024
  • €388,00 - 3 april 2024
  • €451,00 - 26 maart 2024
  • €438,00 - 11 maart 2024
  • €441,00 - 8 maart 2024
  • €445,00 - 27 februari 2024
  • €459,00 - 1 februari 2024
Sinds: 31 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €490,00 - 10 januari 2024
  • Laagste prijs: €387,58 - 23 januari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “JBL PartyBox 310 – Bluetooth Party Speaker”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart