JBL PartyBox 110 – Bluetooth Party Speaker

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.8
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol, Coolblue.
  • Bij bol.com kun je JBL PartyBox 110 - Bluetooth Party Speaker - Zwart kopen voor slechts €301,00
  • De laagste prijs van JBL PartyBox 110 - Bluetooth Party Speaker - Zwart werd verkregen op 13 april 2024 05:51.

 301,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: JBL PartyBox 110 - Bluetooth Party Speaker - Zwart - €301,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor JBL PartyBox 110 - Bluetooth Party Speaker - Zwart
Laatste updates:
  • €301,00 - 9 april 2024
  • €313,95 - 7 april 2024
  • €314,00 - 6 april 2024
  • €313,95 - 5 april 2024
  • €316,00 - 28 maart 2024
  • €319,00 - 2 maart 2024
  • €309,00 - 28 februari 2024
  • €280,45 - 27 februari 2024
Sinds: 24 januari 2024
  • Hoogste prijs: €319,00 - 30 januari 2024
  • Laagste prijs: €280,42 - 26 februari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Tags: ,
Laatst bijgewerkt op 13 april 2024 05:51
JBL PartyBox 110 – Bluetooth Party Speaker
JBL PartyBox 110 – Bluetooth Party Speaker

 301,00

Beschrijving

JBL PartyBox 110 review: Het Ultieme Feestbeest

De JBL PartyBox 110 is de ultieme draagbare luidspreker voor feestjes en evenementen. Met zijn krachtige geluid, indrukwekkende lichtshow en handige functies is deze luidspreker een echte publiekstrekker. In deze review nemen we een diepgaande blik op de JBL PartyBox 110 en ontdekken we waarom het een must-have is voor feestliefhebbers.

Krachtig JBL Original Pro-geluid dat je voelt

Wanneer het op geluidskwaliteit aankomt, stelt de JBL PartyBox 110 zeker niet teleur. Dankzij het krachtige JBL Original Pro-geluid geniet je van een helder en meeslepend geluid, waar je ook bent. Of je nu een feestje in je achtertuin organiseert of naar het strand gaat, deze luidspreker levert altijd een verbluffende audioprestatie. Bovendien beschikt de JBL PartyBox 110 over een diepe, verstelbare bas op twee niveaus, waardoor je de juiste hoeveelheid bas kunt kiezen om je favoriete nummers extra punch te geven.

Een adembenemende lichtshow die synchroon loopt met de beat

Wat een feest echt naar een hoger niveau tilt, is een geweldige lichtshow. Met de JBL PartyBox 110 krijg je een dynamische LED-lichtring die synchroon loopt met de beat van de muziek. Deze lichtshow creëert een unieke audiovisuele ervaring die elke ruimte transformeert in een feestlocatie. Je kunt de kleuren, strobes en patronen naar eigen wens aanpassen, waardoor je de perfecte sfeer kunt creëren die past bij jouw feest.

Feest de hele nacht door met een batterijduur van 12 uur

Met de JBL PartyBox 110 hoef je je geen zorgen te maken dat het feest voortijdig eindigt. Deze luidspreker is uitgerust met een krachtige batterij die tot wel 12 uur meegaat. Of je nu overdag aan het feesten bent of een hele nacht door wilt dansen, de JBL PartyBox 110 levert constant hoogwaardig geluid zonder onderbrekingen. Zo kun je zorgeloos genieten van je favoriete muziek en de feeststemming behouden.

Spetterend entertainment met IPX4-spatwaterbestendigheid

Een feestje kan soms wat wild worden, vooral als er water in de buurt is. Gelukkig is de JBL PartyBox 110 IPX4-spatwaterbestendig, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over opspattend water. Of je nu aan het zwembad danst of een strandfeestje organiseert, deze luidspreker kan de elementen aan en blijft ongestoord zijn krachtige geluid en lichtshow leveren.

Zing mee en speel gitaar met microfoon- en gitaaringangen

Met de JBL PartyBox 110 kun je niet alleen luisteren naar je favoriete muziek, maar kun je ook zelf de ster van het feest zijn. Met de ingebouwde microfoon- en gitaaringangen kun je meezingen met je favoriete nummers en zelfs live-optredens geven. Of je nu een verborgen zangtalent hebt of een gitaarvirtuoos bent, de JBL PartyBox 110 biedt je de mogelijkheid om je talenten te laten zien en het publiek te vermaken.

Volledige controle met de PartyBox-app

Om het gebruiksgemak te vergroten, wordt de JBL PartyBox 110 geleverd met de handige PartyBox-app. Met deze app kun je je muziek draadloos streamen, instellingen aanpassen en de kleuren en patronen van de lichtshow regelen. Met slechts een paar tikken op je smartphone kun je de perfecte feestvibe creëren en de sfeer aanpassen aan je persoonlijke voorkeur. De PartyBox-app zorgt voor een naadloze en intuïtieve bediening van je luidspreker, waardoor je je volledig kunt concentreren op het feesten.

Meerdere afspeelopties voor eindeloos muzikaal plezier

Met de JBL PartyBox 110 ben je niet beperkt tot één afspeelbron. Deze luidspreker biedt meerdere afspeelopties, waaronder draadloos streamen via Bluetooth, het aansluiten van een USB-stick en het gebruik van een aux-kabel. Hierdoor kun je eenvoudig je favoriete muziek afspelen vanaf verschillende bronnen en de afspeelervaring volledig aanpassen aan jouw wensen. Of je nu een uitgebreide afspeellijst op je smartphone hebt of muziek wilt delen vanaf een USB-stick, de JBL PartyBox 110 heeft je gedekt.

Koppelbaar voor nog meer feestplezier

Als één JBL PartyBox 110 niet genoeg is om het feest naar een hoger niveau te tillen, kun je eenvoudig twee luidsprekers koppelen voor een nog groter en krachtiger geluid. Sluit de luidsprekers aan met een kabel of maak gebruik van de True Wireless Stereo (TWS)-technologie voor een draadloze verbinding. Door twee JBL PartyBox 110-luidsprekers te combineren, creëer je een meeslepende geluidservaring die je feestgasten zal verbazen en entertainen.

Conclusie

De JBL PartyBox 110 is een absolute aanrader voor feestliefhebbers die op zoek zijn naar krachtig geluid, indrukwekkende lichteffecten en handige functies. Met zijn JBL Original Pro-geluid, dynamische lichtshow, lange batterijduur en spatwaterbestendigheid is deze luidspreker perfect geschikt voor zowel binnen- als buitenevenementen. Met de microfoon- en gitaaringangen kun je zelf het middelpunt van het feest zijn, terwijl de PartyBox-app zorgt voor eenvoudige bediening en aanpassing van de lichtshow. Of je nu een intiem feestje thuis organiseert of een groot evenement in de buitenlucht plant, de JBL PartyBox 110 zal zeker indruk maken en je feest naar een hogerniveau tillen. Met zijn veelzijdige afspeelopties en de mogelijkheid om luidsprekers te koppelen, biedt de JBL PartyBox 110 eindeloos muzikaal plezier en een onvergetelijke feestervaring. Kortom, deze draagbare luidspreker is een must-have voor iedereen die van feesten houdt en de ultieme feestsfeer wil creëren. Haal de JBL PartyBox 110 in huis en laat het feest beginnen!

Bekijk meer speakers op bol.com

Bekijk de beste partyboxen

9.8Expert Score
JBL PartyBox 110 review: Het Ultieme Feestbeest De JBL PartyBox 110 is de ultieme draagbare luidspreker voor feestjes en evenementen. Met zijn krachtige geluid, indrukwekkende lichtshow en handige functies is deze luidspreker een echte publiekstrekker. In deze review nemen we een diepgaande blik op de JBL PartyBox 110 en ontdekken we waarom het een must-have […]
Pluspunten
  • Krachtig JBL Original Pro-geluid voor een meeslepende audio-ervaring.
  • Adembenemende lichtshow die synchroon loopt met de beat voor een unieke feestsfeer.
  • Batterijduur van 12 uur, zodat je de hele dag of nacht kunt feesten zonder onderbrekingen.
  • IPX4-spatwaterbestendigheid zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over opspattend water.
  • Microfoon- en gitaaringangen voor interactieve entertainment en live-optredens.
  • PartyBox-app biedt volledige controle over de luidspreker en de lichtshow via je smartphone.
  • Meerdere afspeelopties, zoals Bluetooth, USB en aux-kabel, voor eindeloos muzikaal plezier.
  • Mogelijkheid om luidsprekers te koppelen voor een nog groter en krachtiger geluid.
- Minpunten
  • Niet volledig waterdicht, alleen spatwaterbestendig.
  • Geen ingebouwde radiofunctie.

Extra informatie

Specificaties: JBL PartyBox 110 – Bluetooth Party Speaker

Merk

JBL

Model

PartyBox 110

MPN (Manufacturer Part Number)

JBLPARTYBOX110EU

Kleur

Zwart

Product gewicht (kg)

10.84

Geluidsweergave

Stereo

Totaal uitgangsvermogen (W)

160

Minimale frequentie (Hz)

45

Maximale frequentie (Hz)

20000

Koppelbaar

Ja

Koppelbaar met aantal speakers

100

Bluetooth versie

Bluetooth 5.1

Draadloos bereik (m)

15

NFC

Nee

Streaming opties

Geen streamingoptie

Ontvangst

Geen radio

Inclusief belfunctie

Nee

Afstandsbediening

Nee

App functies

Equalizer, Muziekbediening

Bediening via mobiele app

Ja

Maximale batterijduur (uur)

12

Met powerbankfunctie

Ja

IP-certificering

IPX4 (Stofdichheid nvt, plenswaterdicht)

Waterbestendig

Ja

Spatwaterdicht

Ja

Met SD-kaart ingang

Nee

Met verlichting

Ja

Verpakkingsinhoud

JBL PartyBox 110, AC-netsnoer, Beknopte handleiding, Veiligheidsinformatieblad, Garantiebewijs

Gewicht (g)

12761

Verpakking breedte (mm)

374

Verpakking hoogte (mm)

357

Verpakking lengte (mm)

707

Taal handleiding

Universeel

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Standaard

Bluetooth

Ja

CE markering

Zichtbaar

Party Speaker

Ja

Product breedte (mm)

295

Product hoogte (mm)

568

Product lengte (mm)

300

Voedingstype

Accu

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor JBL PartyBox 110 - Bluetooth Party Speaker - Zwart
Laatste updates:
  • €301,00 - 9 april 2024
  • €313,95 - 7 april 2024
  • €314,00 - 6 april 2024
  • €313,95 - 5 april 2024
  • €316,00 - 28 maart 2024
  • €319,00 - 2 maart 2024
  • €309,00 - 28 februari 2024
  • €280,45 - 27 februari 2024
Sinds: 24 januari 2024
  • Hoogste prijs: €319,00 - 30 januari 2024
  • Laagste prijs: €280,42 - 26 februari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “JBL PartyBox 110 – Bluetooth Party Speaker”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart