JBL GO 3 Draagbare Bluetooth Luidspreker

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.6
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol, Expert, Ep.
  • Bij bol.com kun je JBL Go 3 - Draadloze Bluetooth Mini Speaker - Zwart kopen voor slechts €34,99 , wat 19% lager is dan de prijs opEp (€42,99).
  • De laagste prijs van JBL Go 3 Bluetooth speaker zwart werd verkregen op 12 april 2024 22:36.

 34,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: JBL Go 3 - Draadloze Bluetooth Mini Speaker - Zwart - €34,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor JBL Go 3 - Draadloze Bluetooth Mini Speaker - Zwart
Laatste updates:
  • €34,99 - 9 april 2024
  • €32,99 - 8 april 2024
  • €29,95 - 3 april 2024
  • €32,99 - 2 april 2024
  • €35,39 - 26 februari 2024
  • €42,99 - 19 februari 2024
  • €42,00 - 29 januari 2024
  • €34,71 - 23 januari 2024
Sinds: 17 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €44,99 - 2 november 2023
  • Laagste prijs: €29,95 - 3 april 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 12 april 2024 22:36
JBL GO 3 Draagbare Bluetooth Luidspreker
JBL GO 3 Draagbare Bluetooth Luidspreker

 34,99

Beschrijving

JBL GO 3 Draagbare Bluetooth Luidspreker Review: Krachtig Geluid in een Compact Formaat

De JBL GO 3 Draagbare Bluetooth Luidspreker is een indrukwekkende toevoeging aan de wereld van draagbare audioapparatuur. Met krachtig JBL Pro geluid en een compact formaat dat gemakkelijk overal mee naartoe te nemen is, biedt deze luidspreker een geweldige luisterervaring voor onderweg. In dit uitgebreide review zullen we de plus- en minpunten van de JBL GO 3 bespreken, samen met gedetailleerde informatie over zijn specificaties en functies.

Krachtig JBL Pro Geluid

Een van de meest opvallende kenmerken van de JBL GO 3 is het krachtige geluid dat hij levert. Met een uitgangsvermogen van 4,2 Watt RMS en een transducer van 43 x 47 mm, presteert deze draagbare luidspreker boven zijn gewichtsklasse. Het geluid is helder en dynamisch, met een indrukwekkende bas die je niet zou verwachten van zo’n compacte luidspreker. Of je nu naar muziek luistert, een podcast afspeelt of een telefoongesprek voert, de JBL GO 3 levert een hoogwaardige audiobeleving.

IP67-waterbestendig en Stofdicht

Een ander groot voordeel van de JBL GO 3 is zijn duurzaamheid. Deze luidspreker is IP67-waterbestendig en stofdicht, wat betekent dat hij bestand is tegen alle soorten omgevingen. Of je nu naar het strand gaat, bij het zwembad ontspant of een avontuurlijke trektocht maakt, de JBL GO 3 kan het allemaal aan. Je hoeft je geen zorgen te maken over waterschade of stofdeeltjes die de prestaties van de luidspreker beïnvloeden. Dit maakt het een ideale metgezel voor buitenshuis.

Compact Formaat voor Onderweg

Met afmetingen van 8,8 x 7,5 x 4,1 cm en een gewicht van slechts 209 g, is de JBL GO 3 een van de meest draagbare luidsprekers op de markt. Hij past gemakkelijk in je tas, rugzak of zelfs in je zak, waardoor hij ideaal is voor mensen die altijd onderweg zijn. Het compacte formaat doet echter geen concessies aan de geluidskwaliteit, wat deze luidspreker nog aantrekkelijker maakt voor reizigers en avonturiers.

Batterijduur van 5 Uur

De JBL GO 3 wordt gevoed door een Li-ion polymeer batterij met een indrukwekkende batterijduur van 5 uur. Dit betekent dat je urenlang kunt genieten van je favoriete muziek of podcasts zonder je zorgen te maken over het opladen. De daadwerkelijke afspeeltijd kan variëren afhankelijk van het volumeniveau en de audio-inhoud, maar over het algemeen biedt deze luidspreker voldoende speeltijd voor dagelijks gebruik.

Specificaties en Technische Details

Laten we nu wat dieper ingaan op de technische specificaties van de JBL GO 3 Draagbare Bluetooth Luidspreker:

  • Bluetooth Versie 5.1: De luidspreker maakt gebruik van de nieuwste Bluetooth-technologie voor een stabiele en snelle draadloze verbinding met je apparaten.
  • Frequentiebereik: De luidspreker heeft een indrukwekkend frequentiebereik van 110 Hz tot 20 kHz, wat zorgt voor een volledig spectrum van geluid.
  • IP-certificering: Met een IP67-certificering is de JBL GO 3 volledig stofdicht en dompeldicht, waardoor hij bestand is tegen water tot een diepte van 1 meter gedurende maximaal 30 minuten.
  • Oplaadtijd: Het opladen van de luidspreker duurt slechts 2,5 uur, zodat je snel weer van je muziek kunt genieten.
  • Connectiviteit: De luidspreker is koppelbaar via Bluetooth en heeft een draadloos bereik van 10 meter.
  • Inhoud van de Verpakking: Bij aankoop wordt de JBL GO 3 geleverd met een Type C USB-kabel, een snelstartgids, een garantiekaart en een veiligheidsblad.

Praktische Overwegingen

De JBL GO 3 is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en draagbaarheid. Hij heeft geen extra streamingopties, zoals NFC of een SD-kaart ingang, maar dat is begrijpelijk gezien zijn compacte formaat. Deze luidspreker is bedoeld om eenvoudig te verbinden met je Bluetooth-apparaat en snel van start te gaan. De bediening gebeurt rechtstreeks via je gekoppelde apparaat, en er is geen afstandsbediening of speciale mobiele app vereist.

Verpakking en Garantie

Bij aankoop van de JBL GO 3 Draagbare Bluetooth Luidspreker ontvang je een complete set accessoires, waaronder een Type C USB-kabel, een snelstartgids, een garantiekaart en een veiligheidsblad. De fabrikant, JBL, biedt een royale garantie van 2 jaar op dit product, met uitzondering van val- en waterschade. Dit geeft je gemoedsrust bij je aankoop, wetende dat je investering beschermd is.

Conclusie

Kortom, de JBL GO 3 Draagbare Bluetooth Luidspreker is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar draagbare audio met krachtig geluid en duurzaamheid. Het compacte formaat maakt hem ideaal voor onderweg, terwijl de IP67-certificering ervoor zorgt dat hij bestand is tegen de elementen. Met een batterijduur van 5 uur en eenvoudige Bluetooth-connectiviteit is de JBL GO 3 klaar om je favoriete muziek en podcasts te leveren, waar je ook gaat. Overweeg deze luidspreker als je op zoek bent naar draagbaar entertainment met een geweldige geluidservaring.

Dus, als je op zoek bent naar de perfecte metgezel voor je volgende avontuur, overweeg dan zeker de JBL GO 3 Draagbare Bluetooth Luidspreker. Met zijn krachtig JBL Pro geluid, compacte formaat en duurzaamheid zal hij zeker aan al je verwachtingen voldoen. Haal vandaag nog de JBL GO 3 in huis en geniet van hoogwaardige audio waar je ook bent.

Bekijk meer speakers op bol.com

Bekijk de beste partyboxen

9.6Expert Score
JBL GO 3 Draagbare Bluetooth Luidspreker Review: Krachtig Geluid in een Compact Formaat De JBL GO 3 Draagbare Bluetooth Luidspreker is een indrukwekkende toevoeging aan de wereld van draagbare audioapparatuur. Met krachtig JBL Pro geluid en een compact formaat dat gemakkelijk overal mee naartoe te nemen is, biedt deze luidspreker een geweldige luisterervaring voor onderweg. […]
Pluspunten
  • Krachtig JBL Pro geluid
  • IP67-waterbestendig en stofdicht
  • Compact formaat voor onderweg
  • Batterijduur van 5 uur
  • Snel opladen in 2,5 uur
- Minpunten
  • Geen extra streamingopties zoals NFC of SD-kaart ingang
  • Beperkte bedieningsopties via mobiele app

Extra informatie

Specificaties: JBL GO 3 Draagbare Bluetooth Luidspreker

Merk

JBL

Model

Standaard

MPN (Manufacturer Part Number)

JBLGO3BLK

Kleur

Zwart

Product gewicht (g)

209

Geluidsweergave

Mono

Totaal uitgangsvermogen (W)

4.2

Minimale frequentie (Hz)

110

Maximale frequentie (Hz)

20000

Koppelbaar

Ja

Koppelbaar met aantal speakers

Niet van toepassing

Bluetooth versie

Bluetooth 5.1

Draadloos bereik (m)

10

NFC

Nee

Streaming opties

Geen streamingoptie

Ontvangst

Geen radio

Inclusief belfunctie

Nee

Afstandsbediening

Nee

App functies

Geen

Bediening via mobiele app

Nee

Maximale batterijduur (uur)

5

Met powerbankfunctie

Nee

IP-certificering

IP67 (volledig stofdicht en dompeldicht)

Waterbestendig

Ja

Spatwaterdicht

Ja

Met SD-kaart ingang

Nee

Met verlichting

Nee

Verpakkingsinhoud

1 x JBL Go 3 1 x Type C USB cable 1 x Quick start guide 1 x Warranty card 1 x Safety sheet

Gewicht (g)

298

Verpakking breedte (mm)

93

Verpakking hoogte (mm)

55

Verpakking lengte (mm)

141

Taal handleiding

Universeel

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Onder ander val- en waterschade

Bluetooth

Ja

CE markering

Zichtbaar

Party Speaker

Nee

Product breedte (cm)

8.75

Product hoogte (cm)

7.50

Product lengte (cm)

4.13

Voedingstype

Accu

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor JBL Go 3 - Draadloze Bluetooth Mini Speaker - Zwart
Laatste updates:
  • €34,99 - 9 april 2024
  • €32,99 - 8 april 2024
  • €29,95 - 3 april 2024
  • €32,99 - 2 april 2024
  • €35,39 - 26 februari 2024
  • €42,99 - 19 februari 2024
  • €42,00 - 29 januari 2024
  • €34,71 - 23 januari 2024
Sinds: 17 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €44,99 - 2 november 2023
  • Laagste prijs: €29,95 - 3 april 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “JBL GO 3 Draagbare Bluetooth Luidspreker”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart